2012 Şubat Anneleri

canım benim sadece atlet giymem mümkün değil çünkü benm göğüsler büyük iice büyüyecek doğumdan sonra mecbur sütyen takmam lazım o yüzden aldım malesef o konuda şanssızımömrüm boyunca hep dünyanın parasını verdim çamaşırıma

ikizlerin normal doğumu oluyo mu acaba oluyosa yazık anneye valla çok zordur.

bende duymadım bilmiyorum yaniii

valla bende burda duydum desem:)))toparlayıcı bir külot dikişsiz olduğu için sezeryana da uygunmuş...aslında hamile külotu

benimde oğlumda haberim yoktu yeni öğrendim :))

kızlar bişey sorcam normalde bu siteye üye olmayan biriside dışardaan yazdıklarımızı okuyabiliyor bu durumu engelleme gibi bir durum var mı yöntemi falan ben bilemedim de...burada kendimize özel bişeyler yazıyoruz bayan bayana özelimizi anlatıyoruz tamam rumuzlarımız varda insan yine de utanıyor...

evet canım ziyaretçilerde okuyabiliyo .. kötü bişey ama napılabilir bilmiyorum ama utanma yinede yaz sen rahat rahat :))

evet canım ziyaretçilerde okuyabiliyo .. kötü bişey ama napılabilir bilmiyorum ama utanma yinede yaz sen rahat rahat :))

istiyorsan rahatsızlığını kazen e özel mesaj atarak dile getirebilirsin
ama birşey değişeceğini sanmıyorum
zaten az vaktimiz kaldı ama yine de mesaj at istersen için rahatlar
yada belki sadece bizim konuyu kapatırlar dışarıya oda olaiblir yaniii
kazen kazen kazennn gelir belki :))

yani yazıyorum ama keşke okunmasa bi garip oluyor insan kocamın okuduğunu düşünemiyorum meselasaçımı başımı yolar herhalde

eşim akşamları nere giriyosun ne yazıyosun niye beni ihmal ediyosun diye diye başımın etini yiyo:)) bende hep ekranı kapatıyorum gerçi amirlerimde merak ediyo bu kadar ne yazıyosun diye:)) sonunda eşim bulmuş ama anlayamadı tabi durumu kadın sayfasıymış bu neyse dedi bıraktı peşini

ucuz atlatmışsın

aynı durum bende de var kızlar yaklaşık 2-3 aydır hem de gece nefes alamadığım için boğazım kuruyor uyanıyorum burnum tıkanmış su içme ihtiyacı takriben gece 2 de oluyor sonra da saat 4-5 gibi lavaboya taşınıyoruz tekrar malum ama bunlar normal sanırım aman hasta olmayalım da bu kadarla kalsın :)

bana bi katalog getirdiler şimdi sabahlılar gecelikler falan var o kadar güzel ki fiyatlarıda piyasaya göre oldukça uygun.. almış mıydın cnm sen?

aldım canım 2 tane pijama takımım var
biri krem rengi biri pembe
hangisini giyeceğime karar veremiyorum bende hastanede
arkadaşlarım geldiğinde :))

öncelikle hoşgeldin :)
bende iki gündür oluyor ama çok sık uyanıyorum
sabah işe gelmekte çok zor oluyor tabii

öncelikle hoşgeldin :)
bende iki gündür oluyor ama çok sık uyanıyorum
sabah işe gelmekte çok zor oluyor tabii

canım teşekkür ederim hoşbuldum aslında ilk grup kurulduğunda takip ediyordum sonra iş yoğunluğundan dolayı uzak kalmıştım şimdi geri döndüm:)
sabah işe gelmek her geçen gün zorlaşıyor neyse sıkıcaz dişimizi :)

bende karar veremiyorum o yüzdende alamadım daha napsam acaba?

sen rengine mi karar veremedin

evet birbirimizle yazışarak zaman geçiyor allahtan

kızlar size bir şey soracağım bu anakucağının içinde kafa koyma yeri ve emniyet kemeri var ya
annem onları sökmüş ve bulamıyor
onlar satılır mı sizce _?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…