- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.701
Ama emzirme atletlerinin gogus altindan gecen lastikli kismi var, biraz toparlayici hem de pet koyunca dusmez diye dusunuyorum, ben tek atleti giyecegim sutyen ustu atlet ile ugrasamam sikar beni zaten sutyen gece guzduz ustumde lastikli bisey, atlet uzerine de yumusak bir ev kiyafeti, fermuarli ,tmmdir...
oyelken sen ilk bebeğini normal mi sezecikle mi doğum yaptın?
hep normal gözükmüştü ama 37 haftada tansiyonum yükseldiği için hemen sezeryana aldılar
arkadaşım hoşgör beni de sezeryan külotu nedir? ne işe yarıyor ilk defa duydum...
ikizlerin normal doğumu oluyo mu acaba oluyosa yazık anneye valla çok zordur.
valla bende burda duydum desem:)))toparlayıcı bir külot dikişsiz olduğu için sezeryana da uygunmuş...aslında hamile külotu
kızlar bişey sorcam normalde bu siteye üye olmayan biriside dışardaan yazdıklarımızı okuyabiliyor bu durumu engelleme gibi bir durum var mı yöntemi falan ben bilemedim de...burada kendimize özel bişeyler yazıyoruz bayan bayana özelimizi anlatıyoruz tamam rumuzlarımız varda insan yine de utanıyor...
evet canım ziyaretçilerde okuyabiliyo .. kötü bişey ama napılabilir bilmiyorum ama utanma yinede yaz sen rahat rahat :))
kızlar bişey sorcam normalde bu siteye üye olmayan biriside dışardaan yazdıklarımızı okuyabiliyor bu durumu engelleme gibi bir durum var mı yöntemi falan ben bilemedim de...burada kendimize özel bişeyler yazıyoruz bayan bayana özelimizi anlatıyoruz tamam rumuzlarımız varda insan yine de utanıyor...
evet canım ziyaretçilerde okuyabiliyo .. kötü bişey ama napılabilir bilmiyorum ama utanma yinede yaz sen rahat rahat :))
yani yazıyorum ama keşke okunmasa bi garip oluyor insan kocamın okuduğunu düşünemiyorum meselasaçımı başımı yolar herhalde
eşim akşamları nere giriyosun ne yazıyosun niye beni ihmal ediyosun diye diye başımın etini yiyo:)) bende hep ekranı kapatıyorum gerçi amirlerimde merak ediyo bu kadar ne yazıyosun diye:)) sonunda eşim bulmuş ama anlayamadı tabi durumu kadın sayfasıymış bu neyse dedi bıraktı peşini
ucuz atlatmışsın
benimde garip bir şekilde burnum tıkanıyor sabahları grip mi oldum acaba diye korkarak uyanıyorum:2:ama geçenlerde arkadaşım nefeslerin hızlandımı diye sordu meğer hamilelikte oluyormuş öylesabaha kadar su içmekten çişe gitmekten uyuyamıyorum zaten
bana bi katalog getirdiler şimdi sabahlılar gecelikler falan var o kadar güzel ki fiyatlarıda piyasaya göre oldukça uygun.. almış mıydın cnm sen?
aynı durum bende de var kızlar yaklaşık 2-3 aydır hem de gece nefes alamadığım için boğazım kuruyor uyanıyorum burnum tıkanmış su içme ihtiyacı takriben gece 2 de oluyor sonra da saat 4-5 gibi lavaboya taşınıyoruz tekrar malum ama bunlar normal sanırım aman hasta olmayalım da bu kadarla kalsın :)
aldım canım 2 tane pijama takımım var
biri krem rengi biri pembe
hangisini giyeceğime karar veremiyorum bende hastanede
arkadaşlarım geldiğinde :))
öncelikle hoşgeldin :)
bende iki gündür oluyor ama çok sık uyanıyorum
sabah işe gelmekte çok zor oluyor tabii
bende karar veremiyorum o yüzdende alamadım daha napsam acaba?
canım teşekkür ederim hoşbuldum aslında ilk grup kurulduğunda takip ediyordum sonra iş yoğunluğundan dolayı uzak kalmıştım şimdi geri döndüm:)
sabah işe gelmek her geçen gün zorlaşıyor neyse sıkıcaz dişimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?