2012 Şubat Anneleri

Günaydın pren.
Aman dikkat et, bizim işyerinde de herkes hasta, bana da bulaşacak diye korkuyorum. boğazlarım hassaslaştı, pastille geçirmeye çalışıyorum.

günaydın kızlar...
Dün bebişimin kotrolü vardı.gördüm minik kızımı 965 gr olmuş herkes göbeğin çok küçük sen kilo almadın bi acayiplik olmasın diye korktuyorlardı ama son 1 ay içinde 3 kilo almışım doktorum kızdı şuanlık bir problem yokmuş çok sevindim

Gunaydın kızlar;

Kac gundur gıremıyorum foruma, nasılsınız?
Bır gelısme var mı, bılmedıgım?

Ben oldukca yogunum bugunlerde.
ıkı gundur personel egıtımı vardı.
Daha bıtmedı.
Sanırım 10-15 gunumu alır bu surec.
Bırebır yapıyorum cunku.

Bugun ofıste kalayım dedım, bır yıgın ıs var.
Onlara baslamadan once de sızlere selam vermek ıstedım.

ıkı-uc gundur omuzlarım ınanılmaz agrıyor.
Yorgunluktan sanırım.
Malum, bu hafta 20:30 dan once eve gıremedım.
E gece de pek rahat uyudugum soylenemez.

Ben yıne ıslere koyulmak uzere aranızdan ayrılıyorum.
Kendınıze ve meleklerınıze cok ıyı bakın.
Fırsat bulursam gelırım ama, oglene kadar ıslerımı toparlarsam her ne kadar programımda olmasa da egıtıme gıtmeyı dusunuyorum.

Opuyorum sızlerı.

Hoscakalın.

boşver verirsin kiloları ben öyle avutuyorum kendimi ve tartıya çıkmamaya çalışıyorum bebeğin iyiyse gerisi boş:)

boşver verirsin kiloları ben öyle avutuyorum kendimi ve tartıya çıkmamaya çalışıyorum bebeğin iyiyse gerisi boş:)

ya ne yapalım aşırı da yemek yemiyorum ama haretlerim azaldı erken doğum riski vardı bende çok hareket etmeye korkuyorum o yüzden de biraz kilo almış olabilirim bide işim hep oturarak yiyorum oturuyorum ondan kilo oluyor.:44:

bende hep oturuyorum akşama kadar sadece öğle yemeği için masadan kalkıyorum evde çok hareketliyim ama yetmiyo tabi şiştim davul gibi..

bana da göbeğin çok küçük diyorlar

günaydın canım özlettin kendini

bende hep oturuyorum akşama kadar sadece öğle yemeği için masadan kalkıyorum Evde çok hareketliyim ama yetmiyo tabi şiştim davul gibi..

aynen bende bir tek yemeğe kalkıyorum yerimden

günaydın kızlar,

benimde sınıfımda bi öğrencim su çiçeği olmuş bugün gelmedi acayip tırsıyorum bana da geçmiş mdir diye....bi fikri olan var mı........hepinize sevgiler..........

Günaydın arkadaşlar...Ben de kısmet olursa şubat annesi olucam..Gerçi ikizlerimden biri öldüğü için erken doğum riskim var, ama bakalım ilerleyen zaman ne göstericek:26:Bu arada gebelik şekerim çıktı ve insülin kullanıyorum,aranızda gebelik şekeri çıkan ve insülin kullanan arkadaşlar var mı acabaaa:44:

canım bende 30 yaşındayım benimde ilk olacak inşallah.normalde doğum şubat 11 de fakat bende hamilelik şekeri çıktı.bebekte biraz iri,önde gidiyor.ocak gibide olabilirmiş.

MATNES merhabalar,şeker için insülin kullanıyomusun canım,kullanıyosan günde kaç kez,kaç ünite

POMAK 100lük yüklemeden sonra mı şekerini ölçmeye başladın..Günde 3kere mi ölçüyosun ve değerlerin kaç çıkıyo..Ben insülin kullandığım halde sabah 136,öğle,120,akşam 130lu rakamlar çıkıyo,seninkiler nasıl:44:

ALYAcım ben yüklememi 27.haftada yaptırdım,senin değerlerin çok yüksek değilmiş ama doktoruna bi daha ki gidişinde 22.haftada yaptırdığını söyle,bakalım ne diycek..Benim bildiğim şeker yüklemesi için en uygun haftalar 24,ve 28.haftaşar arası

mrb. kızlar Allah nasip ederse bende şubat annesi olacağım 6 yıldan sonra tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım Allah hepimizin bebişlerini sağ salim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inş...

ALYA merhabalar,ben de tüp bebekle hamiş kaldım...3.denememizde mutlu sonucu aldık umarım tamamına da ereriz...Sen de,ben de tüm bebiş bekleyen arkadaşlarımızda hayırla,sağlıkla kavuşsunlar miniklerine İNŞALLAH

Kızlar günaydın dün tetenoz aşımın 2.dozunu vurdurdum kolum şişti ve acayip ağrıyor. Dün gece kaç kez acıyla uyandım.

canım merhaba.....
ben de geçen hafta şeker yüklemesi için gittim kanımı verdim makine bozuldu yarın yeniden gel dediler ben de gitmedim.daha hala kolum mosmor gitmeyide düşünmüyordum ama şimdi seni okuyunca tırstım önemli bişeymiş demek ki.nasıl yapsam acaba sabahtan da işe gidiyorum izin de almam çok zor.acayip kafam karıştı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…