- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.721
sen rengine mi karar veremedin
evet birbirimizle yazışarak zaman geçiyor allahtan
hem renge hem modele canım ya..
eminönüne de bak istersen bi
katalokta kiler kaç lira aşağı yukarı
35ten başlıyo 110tl ye kdr var güzel görünüyolar ..
normalde de öyle zaten
peki diyelim gelince beğenmedin yada olmadı
değiştirme ihtimalin var mı
bizim şube güvenliği sipariş veriyo beğenmezsem iade ederim:)) hiç affetmem ..
bende önce onu sor iade değişim varsa sipariş vereceğim de
sonra beğendiğin varsa sipariş ver istersen yada başka yerde görerek al sen bilirsin
bi tane burdan sipariş vereyim 2 gün sonra gelcekmiş bi tanede görüp beğendiğimi alırım..
kızlar ben kaçıyorum herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın
iyi akşamlar canım görüşürüz
tatlım mdf beşik+dolap+şifonyer 380tl ortapedik yatakta 90tl aldım... süngerbob halısını hediye çeklerim vardı praktikerin onunla aldım ama 50tl'di... uyku seti istikbalden 100tl'ye aldım çok ucuza geldi yanii... 50-60tl arasıda boya malzemeleri ve bordürü tuttu
Arkadaşlar, biri bana hamilelik haftasını gösteren şu sevimli figürleri nasıl yapacağımı söyleyebilir mi? tickerfactory.com'a girip oluşturuyorum ancak onu sayfaya yapıştıramıyorum, geçersiz format diyor. Lütfen yardıımmmm...
bayanlar mrb ben 38 yaşında ilk bebişime hamileyim acaba benim yaşımda olan arkadaşlar varmı.Doğumum inş ocak sonu.
canım bende 30 yaşındayım benimde ilk olacak inşallah.normalde doğum şubat 11 de fakat bende hamilelik şekeri çıktı.bebekte biraz iri,önde gidiyor.ocak gibide olabilirmiş.
slm bende 27 haftalık hamileyim arkadaşım bendede hamilelik şekeri çıktı diyetisyene gittim diyet verdi yaklaşık 10 gündür ölçüm aletiyle düzenli her sabah ölçüp yazıyorum bugün sonuç sanırım in şallah ünsiline gerek kalmadan diyetle halledicez dedi bi hafta daha düzenli ölç dedi.senin nasıl sınırdamı çokmu yüksek inşaallah sende ve herkes bu dönemi hayırlısıyla atlatırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?