2012 Şubat Anneleri

Canım nereden aldın beşik ve dolabı? Güle güle kullansın bebiş. Fiyatları çok uygunmuş. Ben bu fiyata yalnızca dolap bile bulamadım. Artık vazgeçmek üzereydim dolap almaktan. Minişe benim dolaptan yer ayırmak zorunda kalacaktım.

Arkadaşlar, biri bana hamilelik haftasını gösteren şu sevimli figürleri nasıl yapacağımı söyleyebilir mi? tickerfactory.com'a girip oluşturuyorum ancak onu sayfaya yapıştıramıyorum, geçersiz format diyor. Lütfen yardıımmmm...

canım merhaba...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt...... diye başlayıp ......7/k/a634/preg.png bu kısma kadar olan kısmı kopyala, yapıştır.

bayanlar mrb ben 38 yaşında ilk bebişime hamileyim acaba benim yaşımda olan arkadaşlar varmı.Doğumum inş ocak sonu.

canım bende 30 yaşındayım benimde ilk olacak inşallah.normalde doğum şubat 11 de fakat bende hamilelik şekeri çıktı.bebekte biraz iri,önde gidiyor.ocak gibide olabilirmiş.

canım bende 30 yaşındayım benimde ilk olacak inşallah.normalde doğum şubat 11 de fakat bende hamilelik şekeri çıktı.bebekte biraz iri,önde gidiyor.ocak gibide olabilirmiş.

slm bende 27 haftalık hamileyim arkadaşım bendede hamilelik şekeri çıktı diyetisyene gittim diyet verdi yaklaşık 10 gündür ölçüm aletiyle düzenli her sabah ölçüp yazıyorum bugün sonuç sanırım in şallah ünsiline gerek kalmadan diyetle halledicez dedi bi hafta daha düzenli ölç dedi.senin nasıl sınırdamı çokmu yüksek inşaallah sende ve herkes bu dönemi hayırlısıyla atlatırız.

mrb.kaç haftalıkken yaptırmıştınız şeker yüklemenizi...? ben 22 haftalıkken 75g yaptırdım açlık79,1.saat 132,2.saat 108 çıktı dr. normal dedi şuan 26 haftalık hamileyim bebeğim 1kilo 110 gr.biraz iriymiş acaba bendedemi var dr. söylemmeiştm 22 haftalıkken yaptırdıgımı teşekkr ederm...

İyi geceler hamişler meleğimden vakit bulamadığım için 1 2 sayfanızı anca okuyabildim göz yaşlarıma hakim olamadım gitmedi halâ şu aşırı duygusallık nasılda heyecanlısınız bu günlerinizin tadını çıkartın(bebişleriniz doğunca sizi yorcakları için söylemiyorum bunu hamileliğin ne kadar güzel olduğunu bitince anlıyo insan) her ay aynı gün fotoğrafınızı çekin bu günleriniz bidaha gelmicek büyüdüğünde meleklerinize gösterirsiniz aslında yazıcak o kadar çok şey varki eşlerinizin kıymetini bilin onlarda çok zor zamanlar geçiriyo farkında olmadan hepimiz çok çektiriyoruz Siz yavrularınızı kucağınıza aldığınızda bende askerime kavuşmuş olucam allahın izniyle,inşallah hepinizin hamileliği sorunsuz geçer meleğimden fırsat buldukça ben buralardayım sorularınızı yanıtlamak,destek olmak için İYİ GECELER HAMİŞLER

mrb. kızlar Allah nasip ederse bende şubat annesi olacağım 6 yıldan sonra tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım Allah hepimizin bebişlerini sağ salim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…