- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.761
tetanoz aşısının 2.dozukaçıncı haftada yapılıyor canım.
Normalde bir ay önce falan gitmem gerekti ben geç kaldım.şuan 31 haftalığım 27 de falan yaptırman gerek tatlım ama çok acıyor ya((
bende 27.haftadayım şimdi.geçen ki tetanoz aşım hiç ağrı acı yapmamıştı inşallah buda yapmaz.teşekkür ederim canım sen baya ilerlemişsin maşallahhh 31.haftasın
canım merhaba.....
ben de geçen hafta şeker yüklemesi için gittim kanımı verdim makine bozuldu yarın yeniden gel dediler ben de gitmedim.daha hala kolum mosmor gitmeyide düşünmüyordum ama şimdi seni okuyunca tırstım önemli bişeymiş demek ki.nasıl yapsam acaba sabahtan da işe gidiyorum izin de almam çok zor.acayip kafam karıştı....
ADESEcim 50lik yüklemen çok mu yüksek çıkmıştı...Mesela benimki 217ydi,sonrasında 10günlük diyet verdiler yapmama rağmen 100lük yüklemede değerlerim yine yüksek çıkınca gestasyonel diabet teşhisi kondu ve insüline başladık:44:Eğer insülini kullanmazsam vücut insülin üretmediği için bebişte pekte yararlı olmayan bi kilo oluyo,o yüzden teşhis konulması önemli...Eğer 50lik yüklemeyi de yaptırmadıysan onu yaptır mutlaka, zaten bişey çıkmazsa 100lüğe gerek kalmaz canım...
günaydın canım özlettin kendini
günaydın kızlar,
benimde sınıfımda bi öğrencim su çiçeği olmuş bugün gelmedi acayip tırsıyorum bana da geçmiş mdir diye....bi fikri olan var mı........hepinize sevgiler..........
Günaydın arkadaşlar...Ben de kısmet olursa şubat annesi olucam..Gerçi ikizlerimden biri öldüğü için erken doğum riskim var, ama bakalım ilerleyen zaman ne göstericek:26:Bu arada gebelik şekerim çıktı ve insülin kullanıyorum,aranızda gebelik şekeri çıkan ve insülin kullanan arkadaşlar var mı acabaaa:44:
GÜNAYDIN CANIM AYY NASIL ANLADIN ÜFFF MORALİM BOZULDU ŞİMDİ
Kızlar günaydın dün tetenoz aşımın 2.dozunu vurdurdum kolum şişti ve acayip ağrıyor. Dün gece kaç kez acıyla uyandım.
BENİM Kİ HİÇ ACIMADI YA
Normalde bir ay önce falan gitmem gerekti ben geç kaldım.şuan 31 haftalığım 27 de falan yaptırman gerek tatlım ama çok acıyor ya((
ACIMADI BENİM Kİ
Canım bende sızlerı ozluyorum.
Gun ıcınde ara ara aklıma gelıyorsunuz.
Ama ıste ızne ayrılmadan bır cok ısı halletmek ıstıyorum.
Cıkıyorum sımdı.
ınsallah fazla gecmeden gelırım yıne.
İNŞALLAH CANIM BENİM YERİME HALA KİMSE ALINMADI
ya ben bişi sormak istiyorum
Bir kaç arkadaş yazmıştı bazı bebek şampuanı sitelerine üye oldum işte deneme ürünleri geldi paket halinde falan hangi siteler onlar.
Bilen gören duyan varmı :26:
hangisiyse bende öğrenmek istiyorum.. bayılırım böyle hediyelereprimayıda yeni doldurdum dün bakalım arıycaklar mı beni..
bende bilmiyorum canım aslında okumuştum ama unuttummilupayı duymuştum sanırım
bende bilmiyorum canım aslında okumuştum ama unuttummilupayı duymuştum sanırım
ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde milupanın sitesine üye olmuştum.paket gelmişti içinde güzel şeyler vardı.
günaydın kızlar....
günaydın güzel anneler.. görüşmeyeli nasılsınız?
pazartesi 2. doz tetanoz aşımı olmuştum söylemiştim size.. o akşam eve gidince bir kötü oldum , bütün kemiklerim sızladı.
ateşim çıktı biraz, bir titreme bir üşüme
eşim o halimi görünce kızdı bana dr. olmana gerek yok dedi niye oluyorsun gerek yoktu filan diye..
o gece sabaha kadar her saat başı kalkıp ateşimi kontrol ettim kuzuma birşey olmasın diye.. allahıma çok şükür çok yükselmedi..
ne kendim uyudum ne kocişi uyuttum
dünde çok kötüydüm işe gelemedim bütün gün evde yattım kolumu kaldıracak halim yoktu.
mayısta 3. dozu yapıcaz dedi hemşire ama yaptırmayı düşünmüyorum valla...
kızlar bu arada dün bebeğimin giysi alışverişini yaptım çokkkkk zevkliydi.bi tek kendime pijama alamadım onlar kaldı.ayrıca niveanın falan çantaları var içinde krem şampuan falan var 50 tl.acaba nasıl kullanışlı mıdır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?