2012 Şubat Anneleri

Normalde bir ay önce falan gitmem gerekti ben geç kaldım.şuan 31 haftalığım 27 de falan yaptırman gerek tatlım ama çok acıyor ya ((

bende 27.haftadayım şimdi.geçen ki tetanoz aşım hiç ağrı acı yapmamıştı inşallah buda yapmaz.teşekkür ederim canım sen baya ilerlemişsin maşallahhh 31.haftasın

kızlar bu arada dün bebeğimin giysi alışverişini yaptım çokkkkk zevkliydi.bi tek kendime pijama alamadım onlar kaldı.ayrıca niveanın falan çantaları var içinde krem şampuan falan var 50 tl.acaba nasıl kullanışlı mıdır....

bende 27.haftadayım şimdi.geçen ki tetanoz aşım hiç ağrı acı yapmamıştı inşallah buda yapmaz.teşekkür ederim canım sen baya ilerlemişsin maşallahhh 31.haftasın

tetenoz aşısı çok önemliymiş kızlar araştırdım da bana dr hala söylemedi doğum esnasında falan kordon bağının kesimi esnasında enfeksiyon falan kapan çok bayan varmış ihmal etmemek lazım..

ADESEcim 50lik yüklemen çok mu yüksek çıkmıştı...Mesela benimki 217ydi,sonrasında 10günlük diyet verdiler yapmama rağmen 100lük yüklemede değerlerim yine yüksek çıkınca gestasyonel diabet teşhisi kondu ve insüline başladık:44:Eğer insülini kullanmazsam vücut insülin üretmediği için bebişte pekte yararlı olmayan bi kilo oluyo,o yüzden teşhis konulması önemli...Eğer 50lik yüklemeyi de yaptırmadıysan onu yaptır mutlaka, zaten bişey çıkmazsa 100lüğe gerek kalmaz canım...

canım allah razı olsun senden.şimdi dr aradım kesin yaptırman lazım dedi.benimki 75'likti.özel bi tıp merkezini aradım cumartesiye randevu aldım.yaptırayım bari......

günaydın kızlar,

benimde sınıfımda bi öğrencim su çiçeği olmuş bugün gelmedi acayip tırsıyorum bana da geçmiş mdir diye....bi fikri olan var mı........hepinize sevgiler..........

GÜNAYDIN CANIM GEÇMEMİŞTİR İNŞALLAH

ya ben bişi sormak istiyorum
Bir kaç arkadaş yazmıştı bazı bebek şampuanı sitelerine üye oldum işte deneme ürünleri geldi paket halinde falan hangi siteler onlar.
Bilen gören duyan varmı :26:

ya ben bişi sormak istiyorum
Bir kaç arkadaş yazmıştı bazı bebek şampuanı sitelerine üye oldum işte deneme ürünleri geldi paket halinde falan hangi siteler onlar.
Bilen gören duyan varmı :26:

hangisiyse bende öğrenmek istiyorum.. bayılırım böyle hediyelere primayıda yeni doldurdum dün bakalım arıycaklar mı beni..

günaydın güzel anneler.. görüşmeyeli nasılsınız?
pazartesi 2. doz tetanoz aşımı olmuştum söylemiştim size.. o akşam eve gidince bir kötü oldum , bütün kemiklerim sızladı.
ateşim çıktı biraz, bir titreme bir üşüme
eşim o halimi görünce kızdı bana dr. olmana gerek yok dedi niye oluyorsun gerek yoktu filan diye..
o gece sabaha kadar her saat başı kalkıp ateşimi kontrol ettim kuzuma birşey olmasın diye.. allahıma çok şükür çok yükselmedi..
ne kendim uyudum ne kocişi uyuttum
dünde çok kötüydüm işe gelemedim bütün gün evde yattım kolumu kaldıracak halim yoktu.
mayısta 3. dozu yapıcaz dedi hemşire ama yaptırmayı düşünmüyorum valla...

günaydın neden mayısta yapıyo doğumdan sonraya denk gelmiyo mu cnm mayıs başka bi sebebi mi var acaba?

canım hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum ama istanbuldaysan havuzlu handa çok güzel lohusa takımları var 40-70 arası fiyatlar bi bak derim...

Günaydın kızlar..
Ancak gelebildim..
Umarım bişey kaçırmamışımdır..
Herkes iyidir..

Ben de haftaya olacağım ssshumo tetanoz aşımı...
Daha hiç olmadım zira..

Bende de bir reflü başladı..
Midem ağzımda dolanıyorum resmen..

Halk arasında beebk saçlı olacak ondan derler..
Pek alakası yok..
Kel olan kuzularımda da aynısı yaşadım ya ben..

Bukleem sende primayı doldurmuşsun sevindim canım..
Ararlar o vakit seni de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…