2012 Şubat Anneleri

ben aşı kıtlığından hiç biyerde bulamadım ve malesef vurduramadım.doktorumda çok gerekli değil zaten deyip beni rahatlattı

yok cnm sende bişey kaçırmadın bugün herkes pek bi sessiz demek ki işler yoğun kızların.. benimde reflü başladı geceleri uyuyamıyorum.. çok uykusuzum ya..

ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde milupanın sitesine üye olmuştum.paket gelmişti içinde güzel şeyler vardı.

benim hala gelmedi milupa

günaydın kızlar....

günaydın canım

bana da kız kolun şişerse buz kalıbı koy ve minoset iç dedi
ama allaha şükür birşey olmadı
geçmiş olsun canım sana
ben doğumdan sonra olmayacağım tetanoz :)

günaydın canım

kızlar benim demir hapım bitmiş yazdırmam lazım öğleden sonra grşrz..

görüşürüz canım

günaydın neden mayısta yapıyo doğumdan sonraya denk gelmiyo mu cnm mayıs başka bi sebebi mi var acaba?

canım normalde tetanoz aşısı 5 doz halinde yapılıyor. 1. dozu olduktan 1 ay sonra 2. dozu oluyorsun 6 ay sonrada 3. dozu oluyorsun. 4. ve 5. doz ne zaman yapılıyor bilmiyorum. 3. doz içinde mayısta gel tekrar dedi ama yaptırmayı düşünmüyorum

ayşecim hoşgeldin.
daha olmadıysan aşını allah kolaylık versin ama sanırım benim bünyem çok zayıf o yüzden o kadar kötü oldum.
benimde mide yanmalarım başladı, özellikle açken yanıyor benim bide ekşi şeyler yiyince.
sanırım balayı dönemimiz bitti bundan sonra şişlik, mide yanmaları başlıcak

ben aşı kıtlığından hiç biyerde bulamadım ve malesef vurduramadım.doktorumda çok gerekli değil zaten deyip beni rahatlattı

canım benim dr.umda olmana gerek yok sen bilirsin dedi. bende birşey olursa çok üzülürüm herkes oluyor bende olayım bari dediydim.
o akşam o kadar kötü olunca keşke olmasaydım dedim.

benim doktorumda aşı olmana gerek yok dedi
ama bence başka hamilelik düşünenler hazır başlamışken 5 dozu da olup bitirsinler
bir daha olmazlar ömür boyunca

benim doktorumda aşı olmana gerek yok dedi
ama bence başka hamilelik düşünenler hazır başlamışken 5 dozu da olup bitirsinler
bir daha olmazlar ömür boyunca

aynı hastanedeler ya canım aynı kafadanlar ben daha bebek yapar mıyım bilmiyorum gözüm bunu zor yedi nası doğucam onu düşünüyorum 2.si çoooooooooooooook zor görünüyo

aylar öncesi tetonoz aşısı hakkında burada yapılan tartışmaları hatırlıyorum. o dönemde ben olmayacağımı ve eşiminde bunun gerekli bir aşı olmadığını söylediğini yazmıştım. bir yaygara kopmuştu burada. birbirimizi etkilemeyelim, aklını karıştırmayalım falan diye şimdi herkes hem fikir olmuş gibi :)

aynı hastanedeler ya canım aynı kafadanlar Ben daha bebek yapar mıyım bilmiyorum gözüm bunu zor yedi nası doğucam onu düşünüyorum 2.si çoooooooooooooook zor görünüyo

insan unutuyor canım zaman geçince herşeyi

bu topiktemi hiç hatırlamıyorum bennn

canım ben öyle bir tartışma hatırlıyorum ama araya girmek istememiştim.
benim dr.umda yaptırmana gerek yok demişti ama ben yide de yaptırdım. bünyem bu kadar zayıf olmasaydı 5 dozuda tamamlamayı düşünüyordum.

neler vardı hatırlıyo musun peki?

birer kullanımlık ıslak mendil,5 tane bez,yumuşatıcı ,deterjan falan ama hepsi şu marketlerde dağıtılan küçük boylardandı.küçük kızım evciliklerinde oynamıştı.....

canım hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum ama istanbuldaysan havuzlu handa çok güzel lohusa takımları var 40-70 arası fiyatlar bi bak derim...

ben ankarada yaşıyorum ama eşim şu an istanbulda görevli.hemen onu arıyorum...teşekkürler.....

yok cnm sende bişey kaçırmadın bugün herkes pek bi sessiz demek ki işler yoğun kızların.. benimde reflü başladı geceleri uyuyamıyorum.. çok uykusuzum ya..

CAnım benim Allah yardımcımız olsun valla

Kuzum nerdesin nasılsın

balayı malayı kalmadı evet..
Akşam da işten sonra ne yorgun oluyorum
Şimdi daha iyiyim..

Canım netten aldığım çoğu şey daha uygun geliyor bana da
Gümüş birde tepsi alsam herşey ii de:))
Ben beğendim senin sarı nevresimi:))

Canım ben hatırlıyorum o gün yapılan tartışmaları
Yapanları...sende hatırlarsın..
Yorum yazmamıştım çünkü ben hala yaptırmadım.
Çünkü ben 5 kez zaten yaptırdım
ve doktorumda bana bıraktı
Ancak bugün yazanların o günkü tartışmadan haberleri yok inan

amin canım inş. sağolasın birdahaki kontrolum bir ay sonra

çoğu şeyini netten aldım zaten canım..
aldıklarımdan da hiç bir sorun yaşamadım bu zamana kadar. ucuza hallettim hemen hemen herşeyini..
bu hafta sonu da oda işini halledicez inşallah, bir takım beğendim büyük ihtimalle onu alıcam.

odayı ekle canım
nasıl güzeldir muhakkak zevkli hatunsun vesselam:))

benim adamda dün şifonyeri yaptı
kaldı ranza..
onu da hafta sonuda erteledi sanırım..
bende odayı duvar kağıdı yapalım diyorum..

odanın fiyatı ne kadra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…