- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.781
günaydın güzel anneler.. görüşmeyeli nasılsınız?
pazartesi 2. doz tetanoz aşımı olmuştum söylemiştim size.. o akşam eve gidince bir kötü oldum , bütün kemiklerim sızladı.
ateşim çıktı biraz, bir titreme bir üşüme
eşim o halimi görünce kızdı bana dr. olmana gerek yok dedi niye oluyorsun gerek yoktu filan diye..
o gece sabaha kadar her saat başı kalkıp ateşimi kontrol ettim kuzuma birşey olmasın diye.. allahıma çok şükür çok yükselmedi..
ne kendim uyudum ne kocişi uyuttum
dünde çok kötüydüm işe gelemedim bütün gün evde yattım kolumu kaldıracak halim yoktu.
mayısta 3. dozu yapıcaz dedi hemşire ama yaptırmayı düşünmüyorum valla...
Günaydın kızlar..
Ancak gelebildim..
Umarım bişey kaçırmamışımdır..
Herkes iyidir..
Ben de haftaya olacağım ssshumo tetanoz aşımı...
Daha hiç olmadım zira..
Bende de bir reflü başladı..
Midem ağzımda dolanıyorum resmen..
Halk arasında beebk saçlı olacak ondan derler..
Pek alakası yok..
Kel olan kuzularımda da aynısı yaşadım ya ben..
Bukleem sende primayı doldurmuşsun sevindim canım..
Ararlar o vakit seni de..
ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde milupanın sitesine üye olmuştum.paket gelmişti içinde güzel şeyler vardı.
günaydın kızlar....
günaydın güzel anneler.. Görüşmeyeli nasılsınız?
Pazartesi 2. Doz tetanoz aşımı olmuştum söylemiştim size.. O akşam eve gidince bir kötü oldum , bütün kemiklerim sızladı.
Ateşim çıktı biraz, bir titreme bir üşüme
Eşim o halimi görünce kızdı bana dr. Olmana gerek yok dedi niye oluyorsun gerek yoktu filan diye..
O gece sabaha kadar her saat başı kalkıp ateşimi kontrol ettim kuzuma birşey olmasın diye.. Allahıma çok şükür çok yükselmedi..
Ne kendim uyudum ne kocişi uyuttum
Dünde çok kötüydüm işe gelemedim bütün gün evde yattım kolumu kaldıracak halim yoktu.
Mayısta 3. Dozu yapıcaz dedi hemşire ama yaptırmayı düşünmüyorum valla...
[ı]günaydın kızlar..
Ancak gelebildim..
Herkes iyidir..
Daha hiç olmadım zira..
Pek alakası yok..
Ararlar o vakit seni de..[/ı]
kızlar benim demir hapım bitmiş yazdırmam lazım öğleden sonra grşrz..
günaydınneden mayısta yapıyo doğumdan sonraya denk gelmiyo mu cnm mayıs başka bi sebebi mi var acaba?
Günaydın kızlar..
Ancak gelebildim..
Herkes iyidir..
Daha hiç olmadım zira..
Pek alakası yok..
Ararlar o vakit seni de..
ben aşı kıtlığından hiç biyerde bulamadım ve malesef vurduramadım.doktorumda çok gerekli değil zaten deyip beni rahatlattı
bana da kız kolun şişerse buz kalıbı koy ve minoset iç dedi
ama allaha şükür birşey olmadı
geçmiş olsun canım sana
ben doğumdan sonra olmayacağım tetanoz :)
benim doktorumda aşı olmana gerek yok dedi
ama bence başka hamilelik düşünenler hazır başlamışken 5 dozu da olup bitirsinler
bir daha olmazlar ömür boyunca
aynı hastanedeler ya canım aynı kafadanlarBen daha bebek yapar mıyım bilmiyorum gözüm bunu zor yedi nası doğucam onu düşünüyorum 2.si çoooooooooooooook zor görünüyo
aylar öncesi tetonoz aşısı hakkında burada yapılan tartışmaları hatırlıyorum. O dönemde ben olmayacağımı ve eşiminde bunun gerekli bir aşı olmadığını söylediğini yazmıştım. Bir yaygara kopmuştu burada. Birbirimizi etkilemeyelim, aklını karıştırmayalım falan diye şimdi herkes hem fikir olmuş gibi :)
aylar öncesi tetonoz aşısı hakkında burada yapılan tartışmaları hatırlıyorum. o dönemde ben olmayacağımı ve eşiminde bunun gerekli bir aşı olmadığını söylediğini yazmıştım. bir yaygara kopmuştu burada. birbirimizi etkilemeyelim, aklını karıştırmayalım falan diye şimdi herkes hem fikir olmuş gibi :)
neler vardı hatırlıyo musun peki?
canım hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum ama istanbuldaysan havuzlu handa çok güzel lohusa takımları var 40-70 arası fiyatlar bi bak derim...
yok cnm sende bişey kaçırmadın bugün herkes pek bi sessiz demek ki işler yoğun kızların.. benimde reflü başladı geceleri uyuyamıyorum.. çok uykusuzum ya..
benim hala gelmedi milupa
günaydın canım
bana da kız kolun şişerse buz kalıbı koy ve minoset iç dedi
ama allaha şükür birşey olmadı
geçmiş olsun canım sana
ben doğumdan sonra olmayacağım tetanoz :)
günaydın canım
görüşürüz canım
balayı malayı kalmadı evet..canım normalde tetanoz aşısı 5 doz halinde yapılıyor. 1. dozu olduktan 1 ay sonra 2. dozu oluyorsun 6 ay sonrada 3. dozu oluyorsun. 4. ve 5. doz ne zaman yapılıyor bilmiyorum. 3. doz içinde mayısta gel tekrar dedi ama yaptırmayı düşünmüyorum
ayşecim hoşgeldin.
daha olmadıysan aşını allah kolaylık versin ama sanırım benim bünyem çok zayıf o yüzden o kadar kötü oldum.
benimde mide yanmalarım başladı, özellikle açken yanıyor benim bide ekşi şeyler yiyince.
sanırım balayı dönemimiz bitti bundan sonra şişlik, mide yanmaları başlıcak
canım benim dr.umda olmana gerek yok sen bilirsin dedi. bende birşey olursa çok üzülürüm herkes oluyor bende olayım bari dediydim.
o akşam o kadar kötü olunca keşke olmasaydım dedim.
kızlar şu nevresin takımı nasıl, fiyatı da uygun geldi bana..
http://www.daybuyday.com/urun-171921/cotton-box-baskili-bebek-nevresim-takimi-cikcik-sari
aylar öncesi tetonoz aşısı hakkında burada yapılan tartışmaları hatırlıyorum. o dönemde ben olmayacağımı ve eşiminde bunun gerekli bir aşı olmadığını söylediğini yazmıştım. bir yaygara kopmuştu burada. birbirimizi etkilemeyelim, aklını karıştırmayalım falan diye şimdi herkes hem fikir olmuş gibi :)
kızlar bu nevresim takımını aldım kızıma..
birde uyku setini aldım mı tamamdır.
daybuyday | Alışverişe özel teklifler
CAnım benim Allah yardımcımız olsun valla
Kuzum nerdesin nasılsın
buralarda yım öğleden sonra daha çok yazacağım inş.işlerimi hafiflettim
amin canım inş. sağolasın birdahaki kontrolum bir ay sonraGünaydın arkadaşlar...Ben de kısmet olursa şubat annesi olucam..Gerçi ikizlerimden biri öldüğü için erken doğum riskim var, ama bakalım ilerleyen zaman ne göstericek:26:Bu arada gebelik şekerim çıktı ve insülin kullanıyorum,aranızda gebelik şekeri çıkan ve insülin kullanan arkadaşlar var mı acabaaa:44:
ALYAcım ben yüklememi 27.haftada yaptırdım,senin değerlerin çok yüksek değilmiş ama doktoruna bi daha ki gidişinde 22.haftada yaptırdığını söyle,bakalım ne diycek..Benim bildiğim şeker yüklemesi için en uygun haftalar 24,ve 28.haftaşar arası
ALYA merhabalar,ben de tüp bebekle hamiş kaldım...3.denememizde mutlu sonucu aldık umarım tamamına da ereriz...Sen de,ben de tüm bebiş bekleyen arkadaşlarımızda hayırla,sağlıkla kavuşsunlar miniklerine İNŞALLAH
balayı malayı kalmadı evet..
Akşam da işten sonra ne yorgun oluyorum
Şimdi daha iyiyim..
Canım netten aldığım çoğu şey daha uygun geliyor bana da
Gümüş birde tepsi alsam herşey ii de:))
Ben beğendim senin sarı nevresimi:))
göremedim ama güle güle kullan canım
CAnım benim Allah yardımcımız olsun valla
Kuzum nerdesin nasılsın
buralarda yım öğleden sonra daha çok yazacağım inş.işlerimi hafiflettim
Canım öğlen geldi bende yemeğimi yiyip geleyim..
çoğu şeyini netten aldım zaten canım..
aldıklarımdan da hiç bir sorun yaşamadım bu zamana kadar. ucuza hallettim hemen hemen herşeyini..
bu hafta sonu da oda işini halledicez inşallah, bir takım beğendim büyük ihtimalle onu alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?