- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.801
göremedim ama güle güle kullan canım
göremedim ama güle güle kullan canım
Canım öğlen geldi bende yemeğimi yiyip geleyim..
tamam canım
teşekkür ederim tatlım. şu link ekleme işini beceremiyorum ben ya
bende beceremiyorum
bende hayırlısı naasıpse subat annesi olacagım bu zamana kadar odasını ve iki takım hastane cıkısını aalabıldım bıraz gec kaldım yavas yavasta bezlerıne ve temızlık malzemelerını almaya calısıyorum sızce triko battaniye almalımıyım malum kısa gelıcek siz neler yapıyorsunuz
hoşgeldin tatlım bende yemekteydim.
bende geldim kızlar..
sende hoşgeldin canımmmm
9 aralıkta 32. haftayı dolduruyorum. gidip çalışabilir yada çalışamaz raporumu alıcam. dün 170 nolu telefonu aradım tüm bilgileri aldım. çok güzel aydınlatıyorlar. ama kafam karıştı eğer 37+ haftaya kadar çalışırsam 14 ocakta izne ayrılıyorum. doğum 23-24-25 ocak gibi(sezeryan kesin) yani 10 gün dinlenebilicem. açıkçası yemek yapanım ev işlerine yardım edenim de yok. çok kararsız kaldım. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
32+0 da mı alacaksın raporunu? ben de 37. haftayı doldurana kadar çalışmayı düşünüyorum, sağlığım elverirse. hem bebeğim doğunca onunla vakit geçiririm diye düşünüyorum. aksi halde evde zaman geçmeyecek, aklımı eve takıp kendimi yoracağım. onun yerine çalışayım diyorum.
selam kızlar. acaba doğum yaptıktan sonra hamileleik dönemlerimizi özler miyiz? şimdi çok sabırsızım bir an önce zaman geçse, bebeğim neye benziyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?