2012 Şubat Anneleri

bende hayırlısı naasıpse subat annesi olacagım bu zamana kadar odasını ve iki takım hastane cıkısını aalabıldım bıraz gec kaldım yavas yavasta bezlerıne ve temızlık malzemelerını almaya calısıyorum sızce triko battaniye almalımıyım malum kısa gelıcek siz neler yapıyorsunuz

hoşgeldiniz..
ben 1 tane penye evde kullanmak için, 1 tane örgü ve 1 tane de polar tarzı battaniye aldım gezme için..
aslında çok fazla gerek yok çünkü 3 ay sonra havalar ısınmaya başlıcak. 3 tane alınsa yeter bence

eğer benım tavsıyemı dınlemek ıster isen ben oda işini çilekten hallettim ve genç odası aldım beyaz olduğu için renklı etiketler ile canlandıracagım bırde eskı usul beyaz ahşap bir beşik aldım odaya uysun diye bazasınıda yavrulu aldım yarın öbürgün bir tane daha bebiş düsündugumuz için ayrı bır yatak koyacak yerımız kalmıyo hem yer acısındanda cok rahat ve kullanıslı tavsıye ederım

9 aralıkta 32. haftayı dolduruyorum. gidip çalışabilir yada çalışamaz raporumu alıcam. dün 170 nolu telefonu aradım tüm bilgileri aldım. çok güzel aydınlatıyorlar. ama kafam karıştı eğer 37+ haftaya kadar çalışırsam 14 ocakta izne ayrılıyorum. doğum 23-24-25 ocak gibi(sezeryan kesin) yani 10 gün dinlenebilicem. açıkçası yemek yapanım ev işlerine yardım edenim de yok. çok kararsız kaldım. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

selam kızlar. acaba doğum yaptıktan sonra hamileleik dönemlerimizi özler miyiz? şimdi çok sabırsızım bir an önce zaman geçse, bebeğim neye benziyor diye.

32+0 da mı alacaksın raporunu? ben de 37. haftayı doldurana kadar çalışmayı düşünüyorum, sağlığım elverirse. hem bebeğim doğunca onunla vakit geçiririm diye düşünüyorum. aksi halde evde zaman geçmeyecek, aklımı eve takıp kendimi yoracağım. onun yerine çalışayım diyorum.

evet 32+0 da alıcam raporu. çok uykum geliyor iş yerinde, uyumak istiyorum, her akşam işten sonra yemek telaşı, ama evde de zaman geçmez biliyorum. şimdilik sağlığım yerinde. acaba 32+0 da doktor neye göre çalışabilir yada çalışamaz raporu verir ki? tansiyon şeker vs. herşey normal şuanda. aama ben çoook halsizim

selam kızlar. acaba doğum yaptıktan sonra hamileleik dönemlerimizi özler miyiz? şimdi çok sabırsızım bir an önce zaman geçse, bebeğim neye benziyor diye.

ben biran önce oğlumu görmek onu kucağıma almak hatta hiç kucağımdan indirmemek istiyorum ama çok özleriz bu günlerimizi de. hamilelik çok özel bir dönem bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…