- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.841
annem haftasonu dahil çalışıyor ayrıca bana uzak oturuyor. gelmesi gitmesi zor oluyor. böyle böyle başımın çaresine bakmayı öğrendim. ben de keşke anneme yakın otursaydımaman napalım en azından kimseye minnet etmiyoruz.
ay gerçekten millet canının kıymetini biliyor. gün ağarmadan yollara düş, çalış, akşam eve gel evde çalış, bir yandan da tez hazırla. sanırım millet küçüklükten prenses olarak büyütülmüş de ondan. hep güçlü ol, kimseye boyun eğme diye büyütülen kadınların hali ortada... burnumuzdan kıl aldırmayarak doğru mu yapıyoruz tartışılır.
sinem kızzzzz 29 haftalık olmuşsun sen abowwwwwwwwww
bence iyi yapmıyoruz
daha önce anlatmıştım hatırlarmısın bilmem
benim kaynanamın migreni var benimde var
kaynanam bekarlıktan öylebir alıştırmış ki
sanki töbe yarabbim kanser de az ömrü kalmış gibi
herkes migreni var derdi eşimde dahil
sonra ben başım ağrıyo diyince hiç ilgilenmezdi
bir gün dedim ki ya senin anneninde migreni var benimde
ben annen gibi hastanelere koşup serum taktırmıyorum diye mi böyle dedim
o oldu bir daha eşit davranılıyor
bence iyi yapmıyoruz
daha önce anlatmıştım hatırlarmısın bilmem
benim kaynanamın migreni var benimde var
kaynanam bekarlıktan öylebir alıştırmış ki
sanki töbe yarabbim kanser de az ömrü kalmış gibi
herkes migreni var derdi eşimde dahil
sonra ben başım ağrıyo diyince hiç ilgilenmezdi
bir gün dedim ki ya senin anneninde migreni var benimde
ben annen gibi hastanelere koşup serum taktırmıyorum diye mi böyle dedim
o oldu bir daha eşit davranılıyor
tabi ya cuma günü 29. haftam bitiyor. zaten 28. haftada ağırlaştığımı hissettim. 28 e kadar atom karıca gibiydim.
nasılsa o yapar diye bize güveniyorlar, biz de herşeyi gocunmadan sırtlanıyoruz. haliyle kendi düşen ağlamaz deniyor bizim durumumuza. nasıl alıştırırsan öyle gidiyor oyelkencim.
ay Allahım bu kadar olur. kayınvalidemin astımı var, bende de var. hamile kalmadan önce aynı ilaçları vee aynı spreyleri kullanıyorduk düşün. ama ne zaman konuşsak ben iş güç yapamıyorum nefesim daralıyor astımım var benim kolay mı diyor. ah ahhhh arkadaşım.
amaninnnn ben 30 haftayı bi atlatsam başka birşey istemiyorum
çok korkuyorum 30 hafta doğururum diye
kesinlikle ama sana birşey söyliyim mi onların kocaları daha çok değer kıymet biliyor bence
elbette daha çok kıymet biliyorlar. ama nunu yapabilmek gerçekten bir sanat, takdir ediyorum.
kızlar ben çıkıyorum benim vaktim daralıyo
yavaş yavaş hazırlanıp çıkıyım bana
dua edin kızlar inşallah güzell haberlerle
gelirim kızlar bebişimiz
kendini gizlemezse inşallah cinsiyetide
öğrenip gelecez teyzeleri ama
içimde yine herzamanki gibi heyacan
ve korku var nedense hep o bebeğimi
kaybettiğim anlar geliyo
ama inşallah güzel haberlerle geliriz
hepinizi öpüyorum allaha
emanet olun kızlar byy byyy
bence de benim içim rahat etmez
canım içini ferah tut
allahın izniyele hiç birşey olmayacak
bize ne zaman haber vercen
inşallah cnm sağol
cnm hastaneden çıkınca
eşim ben ve görümcemi yemeğe
götürecek ordanda kayıpedere
yani artık inşallah yarın sabah canım
kızlar çatlak kremi her akşam mı sürülüyor
birde göğüs ucu kremi 1 ay önce mi 3 ay önce mi başlanıyordu
selam kızlar...ancak yazabiliyorum iş yerinde millet biraz gergin degeçmişe göz attım da kızlar valla hiç hakını yemeyeyim benim kocam da hamileliğimin başından beri bana bulaşık dahi yıkatmıyor Allah razı olsun annem uzakta ama hiç aramadım yokluğunu ilk zamanlarımda midem çok kötüydü ayağa zor kalkıyordum yemekleri tarif ediyordum o yapıyordu temizlik falan hiç yaptırmıyor hala daha annesi geldiğinde şok oldu camları falan sildi gerçi normaldede evim 5. kat hep o siliyor korkuyorum diye:123:canım kocam benim
dün doktoruma sordum ben çatlak kremi mustela verdi bide gögüs etrafı çatlakları için yine mustela onlarda deneme tüplerinde.sanırım sgk karşılamıyor.özelden alacağoım gügüs ucu kremini yazdı. Onu sürerken gögüs uçlarını uyarma rahim kasılması yapar dedi.çok anlamadım ama anlamış gibi yaptım
selam kızlar...ancak yazabiliyorum iş yerinde millet biraz gergin degeçmişe göz attım da kızlar valla hiç hakını yemeyeyim benim kocam da hamileliğimin başından beri bana bulaşık dahi yıkatmıyor Allah razı olsun annem uzakta ama hiç aramadım yokluğunu ilk zamanlarımda midem çok kötüydü ayağa zor kalkıyordum yemekleri tarif ediyordum o yapıyordu temizlik falan hiç yaptırmıyor hala daha annesi geldiğinde şok oldu camları falan sildi gerçi normaldede evim 5. kat hep o siliyor korkuyorum diye:123:canım kocam benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?