2012 Şubat Anneleri

annemle aramızda 200 metre mesafe varr. aynı sokakta sayılırız. ama annemin dükkanı var. cumartesi pazar evde ama kendi işlerini zor yetiştiriyormuş. zaten temizlik ve yemek yapmaktan nefret eder. o yüzden kendi ayaklarımın üztünde durmayı çoooooook küçük yaşta öğrendim. hatta ben gidip onun işlerini yapsam çok ta memnun olur. boşveeer Allah bize sağlık güç versin ne yapalım.

bence iyi yapmıyoruz
daha önce anlatmıştım hatırlarmısın bilmem
benim kaynanamın migreni var benimde var
kaynanam bekarlıktan öylebir alıştırmış ki
sanki töbe yarabbim kanser de az ömrü kalmış gibi
herkes migreni var derdi eşimde dahil
sonra ben başım ağrıyo diyince hiç ilgilenmezdi
bir gün dedim ki ya senin anneninde migreni var benimde
ben annen gibi hastanelere koşup serum taktırmıyorum diye mi böyle dedim
o oldu bir daha eşit davranılıyor

nasılsa o yapar diye bize güveniyorlar, biz de herşeyi gocunmadan sırtlanıyoruz. haliyle kendi düşen ağlamaz deniyor bizim durumumuza. nasıl alıştırırsan öyle gidiyor oyelkencim.

ay Allahım bu kadar olur. kayınvalidemin astımı var, bende de var. hamile kalmadan önce aynı ilaçları vee aynı spreyleri kullanıyorduk düşün. ama ne zaman konuşsak ben iş güç yapamıyorum nefesim daralıyor astımım var benim kolay mı diyor. ah ahhhh arkadaşım.

tabi ya cuma günü 29. haftam bitiyor. zaten 28. haftada ağırlaştığımı hissettim. 28 e kadar atom karıca gibiydim.

amaninnnn ben 30 haftayı bi atlatsam başka birşey istemiyorum
çok korkuyorum 30 hafta doğururum diye

nasılsa o yapar diye bize güveniyorlar, biz de herşeyi gocunmadan sırtlanıyoruz. haliyle kendi düşen ağlamaz deniyor bizim durumumuza. nasıl alıştırırsan öyle gidiyor oyelkencim.

kesinlikle ama sana birşey söyliyim mi onların kocaları daha çok değer kıymet biliyor bence

aynı dertten muzdaripiz yaniiii

amaninnnn ben 30 haftayı bi atlatsam başka birşey istemiyorum
çok korkuyorum 30 hafta doğururum diye

kesinlikle ama sana birşey söyliyim mi onların kocaları daha çok değer kıymet biliyor bence

elbette daha çok kıymet biliyorlar. ama nunu yapabilmek gerçekten bir sanat, takdir ediyorum.

kızlar ben çıkıyorum benim vaktim daralıyo
yavaş yavaş hazırlanıp çıkıyım bana
dua edin kızlar inşallah güzell haberlerle
gelirim kızlar bebişimiz
kendini gizlemezse inşallah cinsiyetide
öğrenip gelecez teyzeleri ama
içimde yine herzamanki gibi heyacan
ve korku var nedense hep o bebeğimi
kaybettiğim anlar geliyo
ama inşallah güzel haberlerle geliriz
hepinizi öpüyorum allaha
emanet olun kızlar byy byyy

elbette daha çok kıymet biliyorlar. ama nunu yapabilmek gerçekten bir sanat, takdir ediyorum.

bence de benim içim rahat etmez

canım içini ferah tut
allahın izniyele hiç birşey olmayacak
bize ne zaman haber vercen

bir nazlı kayınvalide de benimki...uykusunu almadan asla iş yapmaz bir yeri ağrısın kör kütük yatar. şimdi bide çalışıyor hepten nazından geçilmiyor.
Bazen tanımayanlar yanımda görünce görümcen mi diye soruyorlar kadın kendini o kadar kırmamış ki annemle aynı yaşıtlar annem 5 yaş büyük ablası gibi duruyor.

kızlar çatlak kremi her akşam mı sürülüyor
birde göğüs ucu kremi 1 ay önce mi 3 ay önce mi başlanıyordu

dün doktoruma sordum ben çatlak kremi mustela verdi bide gögüs etrafı çatlakları için yine mustela onlarda deneme tüplerinde.sanırım sgk karşılamıyor.özelden alacağoım gügüs ucu kremini yazdı. Onu sürerken gögüs uçlarını uyarma rahim kasılması yapar dedi.çok anlamadım ama anlamış gibi yaptım

selam kızlar...ancak yazabiliyorum iş yerinde millet biraz gergin degeçmişe göz attım da kızlar valla hiç hakını yemeyeyim benim kocam da hamileliğimin başından beri bana bulaşık dahi yıkatmıyorAllah razı olsun annem uzakta ama hiç aramadım yokluğunu ilk zamanlarımda midem çok kötüydü ayağa zor kalkıyordum yemekleri tarif ediyordum o yapıyordu temizlik falan hiç yaptırmıyor hala daha annesi geldiğinde şok olducamları falan sildi gerçi normaldede evim 5. kat hep o siliyor korkuyorum diye:123:canım kocam benim

çok şanslısın vallahi. ALLAH mesut etsin her zaman

bende anlamadım :))))

aman canım tahtaya vur ve kocanın kıymetini bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…