2012 Şubat Anneleri

çok mutlu oluyorum kalabalık olunca ben bile tecrübeli oldum cnm burda

hepimiz sevgi yumağı oluru burda

canım kalabalık olunca sohbet daha bir ayrı oluyor, keşke herkes sohbete katılsa.
ben hamileliğimin başından beri takip ediyorum burayı, o kadar çok şey öğrendim ki kızlardan..
şimdi birazcık bilgim varsa hamilelikle ilgili burası sayesindedir.

evet insanın bilgisine bilgi ekleniyor

gönderdim canım
15-20 dk kaldı sor ben bilmesem de öğrenirim

bizim banka doğum izninde maaşımızı ödemeye dvm ediyomuş en son sgkdan alınca parayı o alıyomuş..

benim merak ettiğim ben raporumu sadece iş yerine bildirmekle yükümlüyüm o halde değil mi?

sgk ya onlar bildirim yazpıyolardır heralde

bide doğum parası almak için illa belli bir iş günün mü tamamlamak gerekiyor..
ben alamazsam eşim alır o halde

yanlış mı biliyorum?
bilgin var mı yani
şimdiden teşekkür ederim

şirketin sana maaşını vermesi çok daha iyi çünkü sgk maaşından az yatırıyor parayı bu konuda avantajlısın
hastane zaten sgk ya bildiriyor şirkette bildiriyordur muhtemelen
6 aylık sigorta sürecin dolmuşsa doğum parası alabiliyorsun bildiğim

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz

süre dolsun yazıcam özelden cnm

CNM MRB uzun zamandır siteye girmiyor sadece yazılanları takip ediyordum bende trombositim hergün iğne oluyorum fraxiparine sen ne kullanıyosun birde hamilellikte yapılan rutin iğneleri ben yaptırmadım etkileşime girer diye sen ne yaptın bu konuda

MATNES merhabalar,şeker için insülin kullanıyomusun canım,kullanıyosan günde kaç kez,kaç ünite

canım diyet verdi.onuda yapamıyorum pek.çalışıyorum,12.30 gibi ders başlıyor 17.20 de çıkıyom.okulda et yemem gerekiyor.tatlıda canım çok istiyor.ondan yapamadım diyeti,ölçmedimde hiç.

benim 100 lükte ilki yüksek 2.ve 3. normal çıktı.diyet önerdi.onada çok uyamıyorum.

Merhaba Boncukcum nasılsın görüşmeyeli :)))
seni burda gördüğüme çok sevindim canım

KELEBEKcim hoşgeldin,tanıdık birini görmek ne güsell..Bizim sayfamızı kapamışlar,artık burdan devam edicez galiba..Gerçi burdaki arkadaşlarımız gebeliklerinin başlarından beri yazışıyolar galiba ama bizi de aralarına alırlar artık:26:Gebelik sayfasına yeni bi başlık açıyım dedim ama o da kapatılır diye vazgeçtim bakalım hayırlısıNasılsın neler yapıyosun alışverişe devam mııı

canım diyet verdi.onuda yapamıyorum pek.çalışıyorum,12.30 gibi ders başlıyor 17.20 de çıkıyom.okulda et yemem gerekiyor.tatlıda canım çok istiyor.ondan yapamadım diyeti,ölçmedimde hiç.

benim 100 lükte ilki yüksek 2.ve 3. normal çıktı.diyet önerdi.onada çok uyamıyorum.

MATNEScim neyse ki 2.ve 3.değerin normalmiş o zaman diyetine biraz dikkat edersen hiç bi sorun olmaz tatlımÖzellikle akşamları çok fazla kaçırmazsan,beyaz ekmek yerine kepek veya çavdar yersen,tatlıda da sütlü tatlı üzerine tarçınla tüketirsen bu süreci atlatırsın..Bide tatlı ihtiyacımızı meyvelerden karşılarsak daha iyi olurmuş doktorum öyle dedi..Benimde eskiden gözüm tatlıları görmezdi şimdi canım çok istiyo:44:Neyse çoğu gitti azı kaldı. İNŞALLAH doğumdan sonra hiç bişeycik kalmazda o zaman gönül rahatlığıyla yeriz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…