- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.861
selam kızlar...ancak yazabiliyorum iş yerinde millet biraz gergin degeçmişe göz attım da kızlar valla hiç hakını yemeyeyim benim kocam da hamileliğimin başından beri bana bulaşık dahi yıkatmıyor Allah razı olsun annem uzakta ama hiç aramadım yokluğunu ilk zamanlarımda midem çok kötüydü ayağa zor kalkıyordum yemekleri tarif ediyordum o yapıyordu temizlik falan hiç yaptırmıyor hala daha annesi geldiğinde şok oldu camları falan sildi gerçi normaldede evim 5. kat hep o siliyor korkuyorum diye:123:canım kocam benim
evde bütün işleri eşim yapıyo ama ben gayet iyiyim eşim kendi isteğiyle yapıyobende hayır demiyorum yemekleri dahi o yapıyo valla. ama biliyorum doğumdan sonra çok bocalarım
kızlar çatlak kremi her akşam mı sürülüyor
birde göğüs ucu kremi 1 ay önce mi 3 ay önce mi başlanıyordu
selam kızlar...ancak yazabiliyorum iş yerinde millet biraz gergin degeçmişe göz attım da kızlar valla hiç hakını yemeyeyim benim kocam da hamileliğimin başından beri bana bulaşık dahi yıkatmıyor Allah razı olsun annem uzakta ama hiç aramadım yokluğunu ilk zamanlarımda midem çok kötüydü ayağa zor kalkıyordum yemekleri tarif ediyordum o yapıyordu temizlik falan hiç yaptırmıyor hala daha annesi geldiğinde şok oldu camları falan sildi gerçi normaldede evim 5. kat hep o siliyor korkuyorum diye:123:canım kocam benim
sende şanslılar kervanındansın
Günaydın arkadaşlar...Ben de kısmet olursa şubat annesi olucam..Gerçi ikizlerimden biri öldüğü için erken doğum riskim var, ama bakalım ilerleyen zaman ne göstericek:26:Bu arada gebelik şekerim çıktı ve insülin kullanıyorum,aranızda gebelik şekeri çıkan ve insülin kullanan arkadaşlar var mı acabaaa:44:
Merhaba arkadaşlar,
bende şubat annesi olacağım inşallah. Allah kısmet ederse şubat ın ortasında kızım olacak.
Allahım inşallah hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder.
Hoşgeldin canım..
Benimkide Şubat 14 de merhaba diyecek inşallah
Kızlar herkes nerelerde?
Ssshumoooo? oyelken?
öyleyimdir canım
çatlak kremini hergün sürüyorum ve badem yağınıda evde suma güreşçisi gibi geziyorum eşim görünce korktu yağlı yağlı ne geziyosun pehlivan mısın diyo
Hoşgeldin canım..
Kızlar herkes nerelerde?
Ssshumoooo? oyelken?
Hoşgeldin canım..
Kızlar herkes nerelerde?
Ssshumoooo? oyelken?
aha da bukleem burdaymış:))
Canım kaç kilo aldın sen de sana pehlivan dediler:))
Onu o koca göbüşten demiş olabilir kocan:)
pusuya yattım beklemedeyim
herkescikler kaybolmuş
kimse ilgilenmiyo bizimle
hoşbuldum :)))
ne güzel bir tarih :))
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
geçen hafta dr randevumda 7 kilo almıştım o zaman kadar ama sonrasında korkudan çıkamadım bi dahadaeşim hep dalga geçiyo benimle şubedekilerde kapılardan sığmıycan diye üzüyolar beni ama yiyorum yinede
öyleyimdir canım
çatlak kremini hergün sürüyorum ve badem yağınıda evde suma güreşçisi gibi geziyorum eşim görünce korktu yağlı yağlı ne geziyosun pehlivan mısın diyo
Merhaba arkadaşlar,
bende şubat annesi olacağım inşallah. Allah kısmet ederse şubat ın ortasında kızım olacak.
Allahım inşallah hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder.
Hoşgeldin canım..
Kızlar herkes nerelerde?
Ssshumoooo? oyelken?
herkescikler kaybolmuş
kimse ilgilenmiyo bizimle
Canım benim geldim bak
Sevgiye ve şefkate ihtiyacımız var bi de değil mi?
kızlar benim adam gelmiş kapıya
izin alabilirsem çıkacağım
öptüm hepinizi yarına dek ii bakın bebişlere ve kendinize
Canım benim geldim bak
Sevgiye ve şefkate ihtiyacımız var bi de değil mi?
Amin canım hepimizinkini
Sık sık yaz kelebek ve melek..
Her gün burdayız biz..
Çalışıyor musun
Geldim geldim..
Benim müdürde bir gün erken bıraksa beni olmaz:26:
Yok diyor:18:
Akşam yemek var öğretmenler günü ile ilgili
Gelemem dedim..
Kreşe çevirir benimkiler restoranı
Evde yemek yapacağım daha...
ve ne yapacağım bilmiyorum
yok çalışmıyorum uzun süredir evdeyim...
bundan sonra buralardayım inş...
sen tepikoğlanı al git yemeğe, büyüklerle de eşin ilgilensin canım
benim bu akşam yemek derdim yok kociş geç gelicek bende kızkardeşimle sinemaya gidicem
ohhh ne güzel ben çoktandır gitmiyorum sinemaya
keşke benimde kızkardeşim olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?