2012 Şubat Anneleri

canım cevabın için saolçok korkmaya başladım ben yaa ..işyerindeyim bir de gidemem de şimdi offf.İnş. oğluşumun tembelliğindendir dua edin kızlar bana da tepiklemeye başlasın oğlum

canım iş yerinde çikolata varsa ye veya içecek olarak iç sonra dinle bakalım hareket edecek mi

ben göbüşü içime çektim biraz, az birazcık yer açıldı sanki

göbüşü içeri çekme kız

canım cevabın için saolçok korkmaya başladım ben yaa ..işyerindeyim bir de gidemem de şimdi offf.İnş. oğluşumun tembelliğindendir dua edin kızlar bana da tepiklemeye başlasın oğlum

canım çikolata ye elinide karnına koy ve okşa bende işe yarıyor

canım benimki de en son gittiğimde dayamıştı yüzünü göstermedi. bizde doğduğunda görürüz artık.
kuzunun maşallahı var kilosu filanda yerinde allah nazarlardan saklasın

amin canım allah herkese saglıklı evlat versin

kızlar cevaplar için saolun iyiki varsınız...ben şimdi mescide gidip,dinliyeceğim kuzumun tekmesini..sizde dua edin olur mu ? gelince yazarım.öpüyorum hepinizi

canım sağol aman merak işte ne bileyim insallah geçmiştir seninkide

Herkese tünaydın kızalr..
Ancak gelebildim gerçekten yoğunum.
Müdürüm de kokteyle gitti.
Kaldım bir başıma
Çocuklardan biri taşa düşmüş
Kaş göz yarılmış
Hastaneye bıraktım.
Öğretmenler günü malum..
Bir sınıfta tartışma çıkmış
velileri sakinleştir..
derken özledim sizi

Umarım herkes iyidir..

hoşgeldin cnm herkescikler yemeğe gittiler
geçmiş olsun bu arada önemli bişey yoktur umarım..
bu arada sende öğretmendir galiba öğretmenler günün kutlu olsun..

hoşgeldin canım..
öğretmenler günün kutlu olsun şekerim.
senin şansına başına bir sürü iş çıkmış..umarım iyidir öğrencin de

biz de iyiyiz kızımla şimdi bir kutu sütü hüplettik keyfimiz daha bir yerine geldi..

bugün benim boş günüm oldugu için evdeyim ilk defa okulda geçiremedim ama olsun böyle dinlenmek daha iyi
sanada geçmiş olsun umarım ciddi bişeyler olmamıştır, galiba müdür yardımcısısın butür olaylara bakıyosan allah yardımcın olsun

filancam hiç canını sıkma benim geçen hafta 2 gün hiç hareket etmemişti
her defasında panik yapıyodum bu sefer yapmıycam dedim çok şükür hiçbişey olmadı eski haline döndü

ayrıca bebiklerimiz acaba zayıfmı diye sakın üzmeyin kendinizi her insanın yapısı, genleri farklı
kimi hafta az alılar sonra bi bakıyosunuz normale dönmüş
beslenmemize dikkat edelim yeter

hoşgeldin cnm herkescikler yemeğe gittiler
geçmiş olsun bu arada önemli bişey yoktur umarım..
bu arada sende öğretmendir galiba öğretmenler günün kutlu olsun..

Sağol bukleem...
Önemli bişey yok şükür..
Geldim..
Sen nasılsın bebikin

Afiyet olsun canım kızına da sana da..
Evet ya bir sürü iş..
Müdür tlf açtı anlattım
Yarım gün oldu ne bu dedi?:)))

Ciddi bişey yokmuş şükür
Sağol canım
sen nasılsın

bebişim iyi yani iyidir heralde hareketleri karnımı yarıp çıkacak gibi olduğuna göre
bende yemeğe gidiyorum kzılar çok laflamayın olur mu?

Ciddi bişey yokmuş şükür
Sağol canım
sen nasılsın[/QUOTE]

saol canım bende iyiyim,tecrübeli oldugun için bi soru sormak istiyorum şuan 29+2 haftalıgım 32. haftadan sonra dogum izni alabiriz ya ben çalışmak istiyorum bunun için çalışabilir raporu almam lazım mı?almazsam sonra bana bi sıkıntısı olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…