- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.021
Herkese tünaydın kızalr..
Ancak gelebildim gerçekten yoğunum.
Müdürüm de kokteyle gitti.
Kaldım bir başıma
Çocuklardan biri taşa düşmüş
Kaş göz yarılmış
Hastaneye bıraktım.
Öğretmenler günü malum..
Bir sınıfta tartışma çıkmış
velileri sakinleştir..
derken özledim sizi
Umarım herkes iyidir..
bugün benim boş günüm oldugu için evdeyim ilk defa okulda geçiremedim ama olsun böyle dinlenmek daha iyi
sanada geçmiş olsun umarım ciddi bişeyler olmamıştır, galiba müdür yardımcısısın butür olaylara bakıyosan allah yardımcın olsun
bebişim iyi yani iyidir heralde hareketleri karnımı yarıp çıkacak gibi olduğuna göre
bende yemeğe gidiyorum kzılar çok laflamayın olur mu?
Ciddi bişey yokmuş şükür
Sağol canım
sen nasılsın
çatlak kremi kullanmaya basladınızmı? bende çatlak kasıntı hiçbirsey yok nezaman baslamalıyım 26+4 haftalığız
kızlar geldim:)) biraz mescidde uzanıp,şişene kadar öğle yemeği yedikten sonra paşam saolsun bi iki hareket etti.Çok güçlü değil ama buna da şükürbenim paşam biraz tembel galiba buarada dualarınız ve fikirleriniz için tekrar tekrar teşekkürler :)
çatlak kremini ben almadım.Bana çok pahalı geldi .Onun yerine hakiki zeytinyağı,badem yağı,susam ve kakao yağını karıştırıp sürüyorum.Çok düzenli yapmama rağmen hala çatlağım yok nazar Maksat vucudu nemlendirmekse harika nemlendiriyor.Bu arada susam yağı süt damarlarını açıp fazla süt gelmesini sağladığını okumustum.Onu oyüzden kullandım .Sizinde aklınızda bulunsun:)
bugün unnado da arzumun kampanyası var. alın ve kulaktan ateş ölçen cihaz 49.90 TL. sizce alınmalı mı? yoksa bu eczanelerden uygun fiyatlılarda olur mu????
bugün unnado da arzumun kampanyası var. alın ve kulaktan ateş ölçen cihaz 49.90 TL. sizce alınmalı mı? yoksa bu eczanelerden uygun fiyatlılarda olur mu????
kızlar belis bebek odası hakkında bilgisi olan varmı? prenses modeli
canım ben araştırdım, yorumlar filan gayet iyiydi. kaliteli olduğunu söylüyor herkes..
bende doğa modeline bakıcam haftasonu..verdiğim linkide incele istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/356593-belis-bebek-odasi-kullanan-var-5.html
en güzeli çocuklar için kulaktan ölçer en hızlısı
çocuklar koltuk altında tutmuyorlar çünkü
arzumu bilmiyorum fiyatlarını ama 50 den ucuzunu bulursun bence
ben dün sipariş verdim belis prenses bebk odası 10 güne kadar gelicek ama erkenmi oldu bilmiyorum 27. haftadayız
oradaki yazan fiyatı doğru mu sen kaça sipariş verdin?
evet fiyatlar asagı yukarı o civarda ama ben 3 kapılı dolap ve büyüyen beşik yatakla birlikte 1.200 tl verdim
ben dün sipariş verdim belis prenses bebk odası 10 güne kadar gelicek ama erkenmi oldu bilmiyorum 27. haftadayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?