2012 Şubat Anneleri

geçmiş olsun çocuğa
sana da hediye geldi mi :))

aa şansa bak tamda gününde :))

bebişim iyi yani iyidir heralde hareketleri karnımı yarıp çıkacak gibi olduğuna göre
bende yemeğe gidiyorum kzılar çok laflamayın olur mu?

afiyet olsun canım

Ciddi bişey yokmuş şükür
Sağol canım
sen nasılsın

saol canım bende iyiyim,tecrübeli oldugun için bi soru sormak istiyorum şuan 29+2 haftalıgım 32. haftadan sonra dogum izni alabiriz ya ben çalışmak istiyorum bunun için çalışabilir raporu almam lazım mı?almazsam sonra bana bi sıkıntısı olurmu[/QUOTE]

rapor almak zorundasın hem iş yeri açısından hemde sgk

çatlak kremi kullanmaya basladınızmı? bende çatlak kasıntı hiçbirsey yok nezaman baslamalıyım 26+4 haftalığız

isteye bağlı canım ister alırsın ister almazsın

kızlar geldim:)) biraz mescidde uzanıp,şişene kadar öğle yemeği yedikten sonra paşam saolsun bi iki hareket etti.Çok güçlü değil ama buna da şükür benim paşam biraz tembel galiba buarada dualarınız ve fikirleriniz için tekrar tekrar teşekkürler :)

çatlak kremini ben almadım.Bana çok pahalı geldi .Onun yerine hakiki zeytinyağı,badem yağı,susam ve kakao yağını karıştırıp sürüyorum.Çok düzenli yapmama rağmen hala çatlağım yok nazar Maksat vucudu nemlendirmekse harika nemlendiriyor.Bu arada susam yağı süt damarlarını açıp fazla süt gelmesini sağladığını okumustum.Onu oyüzden kullandım .Sizinde aklınızda bulunsun:)

bugün unnado da arzumun kampanyası var. alın ve kulaktan ateş ölçen cihaz 49.90 TL. sizce alınmalı mı? yoksa bu eczanelerden uygun fiyatlılarda olur mu????

çok sevindim canım
benimde başım ağrıyor
bende mescite gidip biraz uzansam mı diye düşünüyorum

herkese slm anneler...Anca gelebildim...
ayşebaharcım senin ve tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun...Gerçekten eli öpülecek insanlarsınız, insanlar kendi çocuklarına zor tahammül ederken siz tüm öğrecinlerinize aynı sabrı gösteriyorsunuz.Teşekkür ederim tüm öğretmenlerimize...

bugün unnado da arzumun kampanyası var. alın ve kulaktan ateş ölçen cihaz 49.90 TL. sizce alınmalı mı? yoksa bu eczanelerden uygun fiyatlılarda olur mu????

en güzeli çocuklar için kulaktan ölçer en hızlısı
çocuklar koltuk altında tutmuyorlar çünkü
arzumu bilmiyorum fiyatlarını ama 50 den ucuzunu bulursun bence

arkadaşım bende baktım inceledim fiyat olarak belki uygun ama çok büyük ve kaba eczanelerde satılan küçükler var onlar daha kullanıçlı ve ucuz.tercih senin tabiki

kızlar anlatmıştım ya bebek şekerlerine resim eklicem demiştim ya
iki resim buldum nasıl göstereceğim size siz de fikrinizi söyleyin diye
anlatsanıza nasıl ekleniyor resim

kızlar bebek odası için sizin fikirlerinize ihtiyacım var...:26:
bebek odası yapacağım odada kırmızı bir kanepem var, çocuk odasında onu da kullanmayı düşünüyorum.
o yüzden bebek odasını ya beyaz yada krem alıcam ki kırmızıyla çok abes durmasınlar.
beşiğini koyacağım duvara duvar kağıdı ile kaplamak istiyorum ama nette araştırdım güzel duvar kağıdı bulamadım.
olanların hepsi ya mavi yada pembe.
napim sizce pembe ve kırmızı hoş olmıcak o yüzden duvar kağıdı işinden vazgeçip sadece bordür mü kullansam, yada bana güzel duvar kağıdı tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

evet fiyatlar asagı yukarı o civarda ama ben 3 kapılı dolap ve büyüyen beşik yatakla birlikte 1.200 tl verdim

biraz pahalı gibi geldi bana daha uygun bir sürü yerler var.serede oturduğunu bilmiyorum ama geçen göz gezdirmek amaçlı baktık bizde 900 tl ye tam takım odalar var.
ama benim çalıştığım yer bebek firmalarına malzeme yapıyor biz fabrika çıkışı alacağız diye konuşmuştuk patronumla.bakalım bizim kaç paraya mal olacak.yinede hayırlı olsun canım güle güle kullan

ben dün sipariş verdim belis prenses bebk odası 10 güne kadar gelicek ama erkenmi oldu bilmiyorum 27. haftadayız

canım erken olduğunu düşünme tam zamanı..
çünkü yeni oda takımı geldiğinde koku olayı olacak, ancak 1 ayda çıkıyor kokusu filan diye okumuştum bir kaç yerde.

bende 3 kapılı dolap ve büyüyen beşik alıcam fiyat 1200 gayet iyi.
canım sen istanbulda mısın? hangi mağazadan aldın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…