2012 Şubat Anneleri

kızlar bu dr bana elevitdiye bi vitamin yazmış dr sevmedim ya ilacıda alasım gelmiyor aranızda vitamin kullanan varmı ben sadece folic plus içiyodum şimdi bu vitamni alsam mı almasam mı

evet hayatım bende decavit içiyorum, aynı ilaç ama firmaları farklı, ayrıca folbiol de içiyorum.
vitamini verdiyse dr'un bence al canım. içinde öyle çok vitamin, demir vs var ki,şok oldum prospektüsü okuyunca.
takviye iyidir diye düşünüyorum, çoğu dr veriyor zaten ilerleyen dönemlerde de.

banada doktorum o vitamini yazdı bence almalısın..ama benim senin kadar şikayetim yoktu sadece halsizlik ve bazen iştah kapanışı var bende bide kokulara hassasiyet..

öylede kendi doktorum 3 ayda yazcam sana vitamin demir demişti şimdi baslarsam iyi mi olur bilemicem bide cok kilo aldırırmı gerci zayıfım ama 7 ay mı içicem bunu kararsızım en iyisi kendi doktoruma sorarım ona göre sne içiyomusun canım

inşallah hayatım, dua edelimde geçsin.

:26: Benim evvelsi gün geçer gibi yaptı olanca şiddetiyle geri geldi canım...
8+6 civarlarındayım....

Mayalıların yöntemi: Anne adayının gebe kaldığı zamandaki yaşı ve yılı, ikisi de çift sayı ya da tek sayıysa bebek kız, biri tek diğeri çift sayıysa bebek erkek demektir.

buna göre benim oğlum oluyor, çin takvimine göre oğlum oluyor, rus takvimine göre kızım oluyor, ultrasona göre kızım oluyor:)
2,5 ay beklicem başka şansım yok

Benim kusmalarım 8. haftada basladı canım suan 8+6 yız insallah gecer..

Canım nasıl da zencefıllı seker cektı sımdı.
Oysa hamıle oldugumu ogrendıgımden berı tatlı ne avrsa yemıyorum.

Mayalıların yöntemi: Anne adayının gebe kaldığı zamandaki yaşı ve yılı, ikisi de çift sayı ya da tek sayıysa bebek kız, biri tek diğeri çift sayıysa bebek erkek demektir.

O zaman benım kızım olacak

bitti diyemem ben 9 oldum ama o zamanki gibi değil 24 saat değil daha az gibi bazen yogunaşıyor ama ilk zaman daha kötüydü yine bulanıyo belkide bünye alıştı bilemiyorum inşallah en kısa zamanda gecerde rahatlarız..

canım 5 buçuk haftalık hamilelikte kımıltıları anlaman imkansız annelere öyle gelirmiş..senin şimdi kımıldasa bizimkinin içerde oynaması lazım..daha çook erken..3 4 aydan sonra hissederiz anca..

canım zaten direk ultrasonda gördüğün gibi, orda bebek nerdeyse ona göre yapılıyordu yorum sanırım.
ama zaten bizimki eğlence kısmı.

Ben dış gebelik şüphesi yüzünden detaylı usg'ye girdim...Hangi yumurtalıktan yumurtladığım belli çünkü o yumurtalık hem diğerinden daha büyük oluyor hem de keseyle arasına tampon olsun diye bir kist üretiyor gebeliğe has...
Akşam bakar söylerim size hangi yumurtalıktan yumurtlamışım ama bebek ultrason çıktısında nerde diye...
O zaman öğrenebiliriz ultrason fotoları direkt aynı yöndemi yoksa ayna simetrisi şeklinde mi...
Zaten bu işin eğlencesi, bizimki seninde dediğin gibi...

canım 5 buçuk haftalık hamilelikte kımıltıları anlaman imkansız annelere öyle gelirmiş..senin şimdi kımıldasa bizimkinin içerde oynaması lazım..daha çook erken..3 4 aydan sonra hissederiz anca..

yok hayatım bebek hareketi olduğunu söylemiyoruz zaten rahim büyümesinden dolayıdır sanırım, onu konuşmuştuk bu bile güzel diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…