- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.781
kızlar bu dr bana elevitdiye bi vitamin yazmış dr sevmedim ya ilacıda alasım gelmiyor aranızda vitamin kullanan varmı ben sadece folic plus içiyodum şimdi bu vitamni alsam mı almasam mı
banada doktorum o vitamini yazdı bence almalısın..ama benim senin kadar şikayetim yoktu sadece halsizlik ve bazen iştah kapanışı var bende bide kokulara hassasiyet..
selam kızlar nasılsınız ? ben sesa nin olayindan sonra pek bisi yazacak gibi degildim..hem moralim bozuldu hemde 2 gundur kusmalarim artti..biraz okudum ama sizi yinede dayanamayip girip bakiyorum...kizlar ya 8. haftanin sonuna dogru mide bulantisi azaliyormu hakkatten ya...ben cok biktim bisey yiyemektenkurudum resmen sade makarna, su, peynir, domates, ekmek ve biskuvi yiyebiliyorum hepsi bu..cokk ozledim yemek yemeyi gecicek dimi bu hafta :26:
selam kızlar nasılsınız ? ben sesa nin olayindan sonra pek bisi yazacak gibi degildim..hem moralim bozuldu hemde 2 gundur kusmalarim artti..biraz okudum ama sizi yinede dayanamayip girip bakiyorum...kizlar ya 8. haftanin sonuna dogru mide bulantisi azaliyormu hakkatten ya...ben cok biktim bisey yiyemektenkurudum resmen sade makarna, su, peynir, domates, ekmek ve biskuvi yiyebiliyorum hepsi bu..cokk ozledim yemek yemeyi gecicek dimi bu hafta :26:
Mayalıların yöntemi: Anne adayının gebe kaldığı zamandaki yaşı ve yılı, ikisi de çift sayı ya da tek sayıysa bebek kız, biri tek diğeri çift sayıysa bebek erkek demektir.
Kızlarrr merhaba tekrar ben!
Mide bulantısı ve baş dönmesi yüzünden başımı kaldıramıyorum yoksa buraya daha sık girebilirdim. Şimdi eşime zencefilli şeker sipariş ettim iyi geliyormuş. İnşallah bulup getirir. Gelişmeleri bildiricem kendinize iyi bakın.
Mayalıların yöntemi: Anne adayının gebe kaldığı zamandaki yaşı ve yılı, ikisi de çift sayı ya da tek sayıysa bebek kız, biri tek diğeri çift sayıysa bebek erkek demektir.
buna göre benim oğlum oluyor, çin takvimine göre oğlum oluyor, rus takvimine göre kızım oluyor, ultrasona göre kızım oluyor:)
2,5 ay beklicem başka şansım yok
bende 5 buçuk haftalık hamileyim. bendede ayaklarımı uzattığımda kımıltılar oluyor tabi sürekli bir çalışma var artık içimizde babişko adayları pek anlayamıyor daha doğrusu hisedemiyor ama biz hisedebiliyoruz.. benim eşim ben hissediyorum o hissetmiyor diye kıskanıyor ufaktan ufaktan :kardeşimde 4 aylık hamile onunki artık içerde dört dönüyor tabiri caizse :) daha benim canım öyle her duyduğumu çekmeye başlamadı ama geçenlerde ayıptır söylemesi güllü lokum diye tuturdum eşim arayıp bulmuş sağolsun.. allahın izniyle normal doğum düşünüyorum rabim şubat ayında bi avazda kurtarsın bizi inşanlah..
canım zaten direk ultrasonda gördüğün gibi, orda bebek nerdeyse ona göre yapılıyordu yorum sanırım.
ama zaten bizimki eğlence kısmı.
benimde rus takviminde erkek, maya tahiminide erkek, çin takvimi kız diyor.
:26: Benim evvelsi gün geçer gibi yaptı olanca şiddetiyle geri geldi canım...
8+6 civarlarındayım....
Canım nasıl da zencefıllı seker cektı sımdı.
Oysa hamıle oldugumu ogrendıgımden berı tatlı ne avrsa yemıyorum.
O zaman benım kızım olacak
bende senin yazindan heveslenmistim..eskisi gibi degilim yazmistin hani...ay butun umitlerim suya dustu
canım 5 buçuk haftalık hamilelikte kımıltıları anlaman imkansız annelere öyle gelirmiş..senin şimdi kımıldasa bizimkinin içerde oynaması lazım..daha çook erken..3 4 aydan sonra hissederiz anca..
benim çinde kız ultrasonda kız aşermelerimde erkek belirtisi gibi daha rusa bakmadım dur bide ona bakim..
toplamını mı bakıcaz benim topl 36 çıkıyor yaş 25 yıl 2011 nasıl hesap etcem :44:
toplamını mı bakıcaz benim topl 36 çıkıyor yaş 25 yıl 2011 nasıl hesap etcem :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?