2012 Şubat Anneleri

:26: Benim evvelsi gün geçer gibi yaptı olanca şiddetiyle geri geldi canım...
8+6 civarlarındayım....

aynen öyle benimde daha seyrek ama daha kuvvetlisürekli değil ama bulanınca mahfediyor yemek hiç yiyemiyodum 5-8 haftalarda bu hafta azcık azcık basladım az yaglı kokusuz sevdiğim yemekleri yiyorum dün gece cok kötüydüm bugün hastanelk oldum zaten ama o haftalardaki gibi süreklii değil gibi bilmiyorum yaaa ama gecti diyemem

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım.

bişi sora bilirmiyim!.. sizin bulantılarınız nezaman başladı ben daha kusma olayına geçmedimde sanah işe gelirken idem bulanıyor vasıta da kullanmıyorum yürüyorum. bu bulantılar artarmı diye pisikolojimde bozulmuyor değil günün 12 saati çalışıyorum bide bulantılar artarsa vay benim halime o zaman cevaplarsannız sevinirim teşekkürler şimdiden..

ufff cok zormus seninki canim ya...hastanelik olacak kadar olmadi benim ama cok siddetli iste...allah kolaylik versin..bende baslarim demekki 1 hafta sonra az yagli yemekler yemege..ay insallah yoksa cildiricimmm

benim 6 haftada başladı ama kusmadım hiç sadece hafiften bulantı ve halsizlik çok oldu..çok zor inş olmaz cnm..

ayy neleri düşünüyoruz:)benim şu an önceliğimm kalp atışlarını duymakta yaa
kızlar bişi sölicem ben şimd 5+4 üm ya 4+5 te doktor agittim keseme baktı...
kesemin içinde başka bi kese daha gördü bunu gördüğüm iyi oldu bu bebeğin oluşacağına dair bi işarettir dedi..
sizce bi sorun olurmu yaaaa çok merak ediyorummm:S:S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…