- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.801
Yok hayatım direk o şekilde bakılıyor, buna göre senin kız çıkıyor.
toplamını mı bakıcaz benim topl 36 çıkıyor yaş 25 yıl 2011 nasıl hesap etcem :44:
bitti diyemem ben 9 oldum ama o zamanki gibi değil 24 saat değil daha az gibi bazen yogunaşıyor ama ilk zaman daha kötüydü yine bulanıyo belkide bünye alıştı bilemiyorum inşallah en kısa zamanda gecerde rahatlarız..
:26: Benim evvelsi gün geçer gibi yaptı olanca şiddetiyle geri geldi canım...
8+6 civarlarındayım....
Yaş toplamı 7, yıl tplamı 4. Oğlan senin
Yok hayatım direk o şekilde bakılıyor, buna göre senin kız çıkıyor.
:44:....:90:....
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım.
Çin kız, rus kız, hücre yenilenmesine göre kız, buna da baktım yaş 27 yıl 2011, sanırım yine kız :124:
tırlatcam şimdi biri kız diyo öteki oğlan...:90:
şimdi benim kafamda bir soru var ben tam 25 doldurmadım 86 doğumluyum 25 oluyorum yinede dimi temmuz ayı :44:
aynen öyle benimde daha seyrek ama daha kuvvetlisürekli değil ama bulanınca mahfediyor yemek hiç yiyemiyodum 5-8 haftalarda bu hafta azcık azcık basladım az yaglı kokusuz sevdiğim yemekleri yiyorum dün gece cok kötüydüm bugün hastanelk oldum zaten ama o haftalardaki gibi süreklii değil gibi bilmiyorum yaaa ama gecti diyemem
bişi sora bilirmiyim!.. sizin bulantılarınız nezaman başladı ben daha kusma olayına geçmedimde sanah işe gelirken idem bulanıyor vasıta da kullanmıyorum yürüyorum. bu bulantılar artarmı diye pisikolojimde bozulmuyor değil günün 12 saati çalışıyorum bide bulantılar artarsa vay benim halime o zaman cevaplarsannız sevinirim teşekkürler şimdiden..
Maya ve çin kız diyor, ultrason erkek diyor bana da. Bir de amerikan takvimi vardı o da oğlan dedi
valla benim 9 oldu ve daha geçmedi,hatta benim bu hafta çok yoğun geceleri bile yatakta dönerken midem bulanıyor(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?