2012 Şubat Anneleri

Ya haklısınız ama şimdi ben kafaya taktım benimki boş gebelikmi diyeee

ayy canım yaaaa
bende anlamadım giti birbirimize karımızmı var zararımızmı
herkes çok iyi niyetli bişiler paylaşıyor onda şüphe yok ama
işte bizler anne adayları olarak pinpirikleniyoruz...
boşver bu forumda olmasa muayene günlerini nasıl beklicez, zaman geçermi
şafak:9

kızlar nerden çıkardınız şimdi bu boşgebeliğii sadece kendinize yapıyonuz bu varsayımlarla
9 ay geçmez..her duyduğunuzu kendinize yakıştırmayın lütfen...

selam anne adayları
bugun doktora gttım kalp atıslarını duydum
hersey cok normalmıs cok sukur
bıraz kafam karıstı ama
son adet tarıhımı tam hatırlayamıyorum ama mayıs oluguna emınım
12 mayıstan once 1 mayıs falan olabılır
bebek 8 hafta 1 gunluk cıktı
doktor 1 mayıs olabılır dedı ama ozaman 8 hafta 5 gunluk olması gerekmıyo mu
tahmını dogum tarıhınede 4-5 subat dedı
bı kıtap verdı a dan z ye gebelık dıye ıcınde hersey yazıyor
bıde egzersız kıtabı verdı

Son düzenleme:

benimde şafak 10 :13::13:

11 temmuz kalp atışları

Benim ultrason kağıtlarına da bi bakın yaaa ekledim konuyaa varmı kese çatlayacağımmm

Ayyy güzelim az beni dinle, ben 7+2de gördüm ilk o yolk denen keseyi.O da başka bir hastanede ultrasona girdim.Kendi doktorumun ultrasonunda yine gözükmeyebilir, zoom yapmıyor kadın illet ediyor beni, ama dicem bu sefer zoom yap diye :)

hayır daha küçük görmedik kalp atışlarınııı

Sakın psikolojini bozma, ben de aynı vesveseleri yaptım, boş gebelik çok çok nadir görünen birşey.Allahın izniyle kalp atışını duyarsın...
Eğer çok ufaksa yolk kesesi de görünmez, Allahın izniyle duyacaksın vesvese yapma hayatım.

bize niye kitap vermediler yavv..4 5 şubat demek istedin sanırım..bayağı büyümüş bebeğin hadi hayırlısı.. gurbet guzeli bizi yazmayı unutma kalp atışlarını duyanlarız biz...sanırım o akşam giriyo..

[ı]bende de hala tık yok, sadece mide yanması [/ı]

[ı]bana da demedi canım ben 7+2 de ultrason resminde gördüm.hatta diğer ultrason resimleri topiğine ekledim orda belli.[/ı]

ben ulrtason resmi çıkartmadım devlette old.için herhalde vermedi doktor, haftaya özelinde çıkartır orda görüürm inş. şimdi kalp atışı gördük, sorun yoktur demi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…