- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.501
doğru diyosun kız ne kasıcam kendimi büyükten büyükten davranırım valla
annemden eşimden başka kimsede istemem hıhhhh
ay ne bencılız hee bende oleyım
bencillik değil ki canım en doğal hakkımız o kadar zor bi günden sonra rahat olmamız lazım doğal olarakta rahat hissedicemiz kişileri yanımızda istememiz lazım düz mantık yane
valla 3 numaralı bakısımı yaparım esıme anasını susturur.
benım annem zaten karısmaz. bı kez soler gerı cekılır.
evet cnm sezeryan korkma hıııc bıse olmaz..
zaman ne gosterır bılemıyorum da bıldıgım sey
o sancıyla agrıyla asırı sınırlı olacagıma adım gıbı emınım.
ve bu benı urkutuyor aslında. herkesı kıracam sanırım.
bu yuzden esıme dıyorum sakın bı sn bıle ayrılma yanımdan dıye..
doğru diyosun kız ne kasıcam kendimi büyükten büyükten davranırım valla
annemden eşimden başka kimsede istemem hıhhhh
epüdral anestezide doğumdan sonrada ağrıyı gidermek için azar azar ağrı kesici veriyorlar. şimdiden ağrı sizi deyip canım yanacak diye kendini şartlandırma, beni de korkutma:) sanırım yakın tarihlerde doğurucaz, o nedenle senden güç alayım
böyle zamanlar her zaman yaşanmıyor. nişanda, düğünde vs... milletin gönlünü yaptığımız yeterbunda artık kimseyi düşünemem, bişey olursa lohusalık psikolojisine veriversinler, napiim
epüdral anestezide doğumdan sonrada ağrıyı gidermek için azar azar ağrı kesici veriyorlar. şimdiden ağrı sizi deyip canım yanacak diye kendini şartlandırma, beni de korkutma:) sanırım yakın tarihlerde doğurucaz, o nedenle senden güç alayım
böyle zamanlar her zaman yaşanmıyor. nişanda, düğünde vs... milletin gönlünü yaptığımız yeterbunda artık kimseyi düşünemem, bişey olursa lohusalık psikolojisine veriversinler, napiim
senin doğum yapacağın tarih belli mi?
valla cnm bas agrısı olacakmıs ozellıkle bırde yara sancısı sanırım epey yoracak bızı.
gercekler acıdır. aksam da esım gelmıs dıyo mınoset aldım bıda dedım nıye dgumdan snra cok lazım
basın cok agrıcak dedı.
ben anlamıyorum bu yuzden keyfıye bıcak altına yatanları...
karma senın cızelge ne terbıyesız kız sex mex dıyo
biliyo musun ben bu dediklerini yapmayı çok istiyorum ama yapamıycam
bizim kız dönmediyse 17 ocaktan sonra tarih belirleyeceğiz. benim de 2-3 haftam kaldı yani
baş ve bel ağrısı şiddeti falan bünyeye göre değişiyormuş. inşallah bizde fazla olmaz. bol bol su içip bünyenin atmasını sağlamak gerekiyormuş.:18:
evet bir kızın ağzına yakışmayacak şeyler yazıyor çok ayıp ivet:)
sadece istemediğimiz şeylere evet demeyeceğiz bu kadar basit. sırf milleti kırmamak adına kendimden taviz vermekten bıktım. en azından bir defa hayır derim, sınırımı, çizgimi bilirler. çünkü gerek bizim gerek eşimizin ailesine ömür boyunca taviz verecek değiliz ya. hep evet peki demekle olmuyor. tamam büyüktür, iyiliğini isterler ama bu da bizim çocuğumuz, bizim de hevesimiz var, herşeye müdahale müdahale nereye kadar. sonra içimizde ukte kalmasıdaha mı iyi.
sadece istemediğimiz şeylere evet demeyeceğiz bu kadar basit. sırf milleti kırmamak adına kendimden taviz vermekten bıktım. en azından bir defa hayır derim, sınırımı, çizgimi bilirler. çünkü gerek bizim gerek eşimizin ailesine ömür boyunca taviz verecek değiliz ya. hep evet peki demekle olmuyor. tamam büyüktür, iyiliğini isterler ama bu da bizim çocuğumuz, bizim de hevesimiz var, herşeye müdahale müdahale nereye kadar. sonra içimizde ukte kalmasıdaha mı iyi.
a evet demeyı unuttum bas agrısını su ıcınce gıderıyormus
esım burdada lokal oluyo amelıyatlar yarım saat snra su ıcırıyoruz bolbol dedı.
su cok ıyıymıs o anda.
valla benım kaynanayla takısacagım bellı.
gorumcem de sezeryanla oldu amelıyatlarını cunku.
dıcek o senın kadar naz yapmadı falan.
ben sımdıden esımı tembıhlıyorum sole herkese bos yere canımı sıkmasınlar.
annene de sole ablanla benı kıyaslamasın fena bozarım haberın olsun dedm
sesı cıkmadı. bakalım nolcak
valla cnm bas agrısı olacakmıs ozellıkle bırde yara sancısı sanırım epey yoracak bızı.
gercekler acıdır. aksam da esım gelmıs dıyo mınoset aldım bıda dedım nıye dgumdan snra cok lazım
basın cok agrıcak dedı.
ben anlamıyorum bu yuzden keyfıye bıcak altına yatanları...
:83: kız sen uzulcene onlar uzulsun esımde olsa aynı tavız verme cnmbende söylemeyi düşünüyorum eşime ama onu da incitmekten korkuyorum
gunaydın cnm hgGünaydın kızlar
Bi iki sayfa baktım da son konu emzsirme mevzuu sanırım
Valla benim doktor kulağını kapat diyor
Herkes senden daha iyi bilecek diyecekler ki bu çocuk doymamış
sen emzirmeyi beceremiyorsun
Gördün mü sütün gelmedi
Sütün gelse bile bu seferde sütün yaramadı
Bilen bilmeyen herkes konuşacak sen bunları kesinlikle duyma diyor
Bakalım başarabilecek miyiz bu laflara kulağımızı tıkamayı
ınsallahhhhhhömürlük değil ya çekeceğimiz acı napalım sıkıcaz dişimizi:) su içe içe bi şekilde atıcaz. normal doğumda da epüdral alınca aynısı oluyor. şimdiden düşünmenin faydası yok nasılsa:) başımıza gelsin görücez... hayırlısıyla bu da geçecek.
canım kimseyi umursama. bu senin günün, sen farklısın görümcen farklı. nazını da cazını da çekmezse çekmesin, yeter ki karışmasın. gönlünce yaşa lohusalığını inşallah:)
devlet hastanesi doğum salonunda tam 4 gün yattım. (dış gebelik geçirdiğimde ) gözümün önünde hergün 8 kadın doğum yapıyordu. (6 normal 2 sezeryan, bazen sezeryan çok normal az oluyordu) aşama aşama sancılarına muayenelerine şait oldum. sezeryanla doğum yapanları da gördüm. 1000 kere doğum yapsam yine sezeryan yine sezeryan yaparım. belki de 2 düşük yapmış, 1 dış gebelik geçirmiş olduğumdan sancı çekme konusunda, hastaneye yatıp çıkma epey tecrübe kazandım ve artık sancı çekmekten korkuyorum
devlet hastanesi doğum salonunda tam 4 gün yattım. (dış gebelik geçirdiğimde ) gözümün önünde hergün 8 kadın doğum yapıyordu. (6 normal 2 sezeryan, bazen sezeryan çok normal az oluyordu) aşama aşama sancılarına muayenelerine şait oldum. sezeryanla doğum yapanları da gördüm. 1000 kere doğum yapsam yine sezeryan yine sezeryan yaparım. belki de 2 düşük yapmış, 1 dış gebelik geçirmiş olduğumdan sancı çekme konusunda, hastaneye yatıp çıkma epey tecrübe kazandım ve artık sancı çekmekten korkuyorum
gunaydın cnm hg
nasılsın
:83: kız sen uzulcene onlar uzulsun esımde olsa aynı tavız verme cnm
gunaydın cnm hg
nasılsın
ınsallahhhhhh
dıs gebelık nasıl oluyor kı cnm
cok zor zmnlar gecırmıssındır bu hamılelıgındede heee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?