2012 Şubat Anneleri

Günaydın canım
Doğum konusu piyango bence bazen normali çok isteyip sezeryan olanı var
bazen de sezeryan diye tutturup kolaycacık doğuranı var
Hakkımızda hayırlısı
Çatı muayenesi sonucunda kafan biraz daha netleşir inşallah
Benim bir arkadaşım da çok kaşınıyordu sana dedikleri gibi karaciğerde sorun olablir demişlerdi çıkmadı
Sonra bir de idrarda protein atılımına baktılar yanlış hatırlamıyorsam
O zaman protein miktarı olması gerekenden fazla çıkmıştı ama nasıl bir çözüm önerdiler hatırlamıyorum
Zaten son ayındaydı bebiş de doğdu geldi de büyüyor bile
Geçmiş olsun

uykusuzlugu ve oksururgu saymassak ıyıyım sukur bugun..
:) aslm hg
ooo sen kotu seylere sahıt olmussun bu yuzden senın normal ıstememen gerekıyor
sunı sancı kolay deıl bırde 12 saat allah yardım etsın. umarım bızler yasamayız.
kasınan yerlerı sakın tırnakla kasıma cnm catlaklar olusuyormus.
alt ast degerlerın nasıl? benım de sorun var gıbı gorunuyordu 8 den 11 e cıktı bı ay dedı kontrol etmelıyız.
sukur rabbıme 11de kaldı.
slm kızlar... bugünkü konu neydi bakalım??:26:

aslmmm hg nerdesın sen yafs..

slm kızlar... bugünkü konu neydi bakalım??:26:

Selam nasılsın?
henüz konu çıkmadı ortaya
hemen ben bir konu atayım bu tansiyon mevzu var ya yükselince bebek için iyi değil diyorlar
Kaça kadar yükselmesi normal ? Bilen var mı?
Mesela benim tansiyonum normalde 10-5 11-6 10-4 civarında
yani baya düşük hamilelik öncesinde de bu böyleydi
Şimdi tansiyonum 13-7 olunca ben bir garip oluyorum kulağımda güm güm kalp sesi resmen bi uyuşukluk böyle bir gariplik hissediyorum
Acaba bu durum bebişe zarar verir mi
İlk defa yükseliyor bu kadar cumartesi kontrolüm var
Mutlaka sorucam doktorcuğuma

cnm merhaba öncelikle bir kereye mahsus yükselmesi çok çok önem teşkil etmiyor ama mesela benimde tansiyonum aynı senin gibi 11 6 genelde ve normal fakat bir kere bnimde 13 e çıktı ve hemşire dikkat et tuzlu bişey yeme dedi o sabahta zengin falan çok yemiştim söylemesi ayıp zeytin manyağıyımda ben...kestim şimdi kahvaltıda 2 taneyi geçmez tekrar gittiğimde düzgün çıktı korkulcak bişey değil çok yüksek değil tansiyonumuz ama dikkat etmek lazım...tabi yinede sor...yediklerine dikkat et diyecektirr

Haklısın canım biraz tuzu kaçırmış olabilirim yeme işine dikkat etmek lazım
Ah bu yeme derdi yok mu ne geliyorsa başımıza bu yüzden geliyor
Şöyle mükellef bi kahvaltı yapmayalı epey oluyor valla
Hep bir dilim ekmek peynir zeytin azar azar yiyorum
Buna rağmen de kilo almadan da duramıyorum nasıl oluyor ben anlamadım

ana bu saatte dunurum gelmıs
kız sen bu saatte gelırmıydın

sorma ben kaşımaktan kanattım mahvoldum öyle tatlı kaşınıyor ki karnımda çok kaşınıyor özellkle geceleri dr.krem verdi ama popom tırnak kaşıntısı izi oldu malesef..sevindiğim tek konu karaciğerde sorun çıkmaması..ben sadece kan verdim karaciğerden değil hamilelik kaşnıtısı dedi dkt.cildiyeye kadar giitim..o ilaçlarıda almadım zaten son ay kullanmadım korktum..hala kaçınıyorum neyseki işyerinde kaşıntı tıtmuyor :) evde rahat rahat kaşınıyorum:)))

canım dış gebelikte bebek rahim içinde değil fallop tüpünde büyüyor, ve ultrasonda anlaşılmıyor. bebek büyüdükçe o birkaç milimlik fallop tüpünü patlatıyor. ve bu zehir tüm organlara sıçrıyor, ameliyatla fallop tüpünü alıyorla. vee hamile kalma şansın %50 oluyor. yani yarım oluyorsun gibi düşün. bana düşük yapıyorsun dediler, kürtaj oldum içimi temizlediler ama baktılar ben iyi değilim ağrılar kesilmiyor, meğer bebek fallop tüpünde. ayyy fena zor günlerdi. neyseki oğluşum beni hiç üzmedi. sadece 9 ay karnımdan iğne yapmak zorunda kaldım

günaydın kızlar dünürüm selam...bugün size iş yerimden yazıyorum hani şu erken çıkarıldığım iş yerimden..çağırdılar yine..malum işi bilen bi tek ben olunca ...bende geldim bi günlüğüne...kızlar ben geceleri hiçççççç uyuyamıyorum uykuya dalıyorsamda en fazla bi saat sanki oğlum doğmuşta zırt pırt uyanıyor gibi..nolcak bu halim bilmiyorum..tabi bu durum aslında hamileliğimizden...bizi doğumdan sonrasına hazırladığı için.... bünyemiz hazırlan bebek gelcek sinyali veriyormuş ve ondan uykusuz kalırmışız şu dönem...fakat ben çok bunaldım valla bütün gece sağa dön uyku yok uyşuyorum sola dön yok sırt üstü yatıncada bebekten nefesim kesiliyo olmuyo halbuki bir haftaya kadar mışıl mışıl uyuyordum yaa......özledim o geceleri...şimdide sabah 8 9 dan sonra uykum geliyo anca o zaman toparlıyorum kendimi....bide kızlar bu akşam yatmadan elevit vitamini içtim bebeğim kıpırdadı durdu rahatsızmı oldu hoşunamı gitti bilmiyorum ama normalde sesi pek çıkmazdı..son aylarda doğuma hazırlık için iyiymiş içini okudumda içtim ama bilemedim..bayağıdır kullanmamıştım zaten...bi içeyim dedim içinde bir sürü vitamin var demir hariç....onunda hapı ayrı onuda içtim.. kudurdu benim oğlan..belkide oda rahatsız oldu bilmiyorum sürekli dönmemden....sizler nasılsınız? bakalım.....günlerimiz sayılı artık..allah yardımcımız ola....:18:.

benim de normalde 12 ama hamilelikte çok düşük tansiyonum en son gittiğimde 8 çıktı doktor iimisin diye sordu:18:

cnm istersen hiç bişey yeme yinede kiilo alıyoruz bebeklerimizden napalım veririz inş sağ sağlim bi doğsunlar valla ben gerisini hiç düşünmüyorum...
ana bu saatte dunurum gelmıs
kız sen bu saatte gelırmıydın

iş yerindeyim cnm çağırdılar bende geldim ... ya evde vın kullanıyorum ya iki saatte cvp yazamıyorum size klavyem çok yavaş.. ya bozuldu yada vından..ama burda rahat rahat yazıyorum ohhh..valla gece uyuyamadım salak gibiyim azcık ama napim sizi merak ettim ...

Canım çok kaşımamamya çalış sonrasında çatlaklarlarla uğraşma
Çatlama olmasın diye doktor ne önerdi sana ya da sen ne kullnaıyorsun?
Bana lansinohun şu gögüs ucuna sürülen kremi var ya ondan sür dedi doktorum
Ama çok koyu kıvamlı yayamıyorum bi de küçücük üp zaten pek pahalı geldi gözüme
Aldım ama doğum sonrası gögüs ucuma sürmek üzere dolaba attım
Johanson bebe yağı sürüyorum gerilmesin diye o da sanki göbüşüm de tüylenme yaptı
Ya da hormonlardan kaynaklı tüylenme oldu bilemedim hangisi sebep
Sonuçta bebişlere sürülen yağ niye tüylenme yapsın diye düşündüm ama içim rahat etmedi
Şimdi bepanthol vucüt losyonu varmış onun kuru ciltler için olanını almayı düşünüyorum eczacıya sorup
Belki kullanılması doğru değildir bilmiyorum doktora da danışmadım
Bi fikri olan var mı arkadaşlar?

cnm valla ucuz kurtulmuşun ee bebek nasıl yerleşti sonra rahime...dediklerin gibi oluyor dış gebelik..allah korusun zor bişey...

aslında aktarada sorsan onlar hangi yağın iyi geleceğini bilir belki işe yarar bi yağ verir sana.....o ilacın adını duydum ama işlevini bilmiyorum nedir neye iyi gelir iyi bi ilaçmı.:44:..tüylenme genelde hamileliktende oluyo sonra dökülürmüş cnm o kıllar....

ay ıyıkı ıs yerınde tutumuyor dusunsene hart hart
bıde genıtal bolgenın kasındıgını dusun. cıldırır ınsan yaaaa..
ay zor olur rabbım kımseye yasatmasın yanı sen 3 kezmı kurtaj oldun :S zatn senı normal dogum yaptırmazlar kı
sezeryana alırlar. normalı dusunme bıle
bende 1 dusuk yaptım bıde tedavılı hamıle kaldım asırı bı tedavı olmamasına ragmen 1 ılac ıctım kaldım hamıle dusun yınede rıske gırmıyoruz
bende kan sulandırıcı ıcın coraspırın 100mg ıcıyorumm ıgne deılde onuda kestım bu hafta sezeryana 1 hafta kala kesmek lazımmıs ben sımdıden kestım.

gunaydın cnmmmmm aslm hg hea sen ıs yerındesın ondan erken geldın bende sasırdım bu saatte nasıl geldı dıye
ay sorma su uyku ısını hıc uyuyamıyorum bende anneme dedım gunduz uyuma dıyo yok dedım ne uyuması bı haber saatınde uyuyorum o kadar
keser ıste oda bıraz zorla kendını uyuma bak nasıl gece uyuyon dedı
onu denıcem sımdı bakalım ıse yarıcakmı
uyku pozısyonu bulamıyorum yaa saga don yok sola don yok
bıde dıyolar ya sol tarafta yatmak bebege daha faydalı
kım dedı yaa sırt ustu yatmak ıoyı deıl dıye hatta sag taraftada yatmak bebegı rahatsız eder dedı
sola cakılıp kalıyorum olmuyo sırt ustu yatmakta ne olabılırkı
ama bıran once dogurup yuz ustu yatasım var

bu sabah su elevıt ıcın ocak annelerınde bı yazı okudum bı bakıver ıstersen ıyı deıl falan dıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…