- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.561
kıyamam ya o daha da zor gece uyutmuyo sıpa ama daha yeni kalktım allahtan gecem gündüzüm birbirine karıştı...Gece oturup ağladım ama
günaydınlar tatlı anneler,bugün nasılsınız ? ben çok kötüyüm 32 haftalığım ve bulantılarım geri geldi 3 gündür
durmadan çıkarıyorum ve inannılmaz bir ishalim var hem alttan hem üstten gidiyo valla neden olabilirki varmı bir fikriniz yardım edin nolur doktoramı gitsem acaba((((
Canım çok kaşımamamya çalış sonrasında çatlaklarlarla uğraşma
Çatlama olmasın diye doktor ne önerdi sana ya da sen ne kullnaıyorsun?
Bana lansinohun şu gögüs ucuna sürülen kremi var ya ondan sür dedi doktorum
Ama çok koyu kıvamlı yayamıyorum bi de küçücük üp zaten pek pahalı geldi gözüme
Aldım ama doğum sonrası gögüs ucuma sürmek üzere dolaba attım
Johanson bebe yağı sürüyorum gerilmesin diye o da sanki göbüşüm de tüylenme yaptı
Ya da hormonlardan kaynaklı tüylenme oldu bilemedim hangisi sebep
Sonuçta bebişlere sürülen yağ niye tüylenme yapsın diye düşündüm ama içim rahat etmedi
Şimdi bepanthol vucüt losyonu varmış onun kuru ciltler için olanını almayı düşünüyorum eczacıya sorup
Belki kullanılması doğru değildir bilmiyorum doktora da danışmadım
Bi fikri olan var mı arkadaşlar?
cnm ıkıncı bebegımız bu :)Canım hadi gözün aydın
Annem olsa minik bebek çabukcak büyür derdi hemen
Ben de aynı şeyi söyleyim sana
O hızlı büyür annesini hiç üzmez inşalah
Sana da geçmiş olsun bir an önce gaz derdinden de kurtul
Bebiş de küvözden çabucak çıksın
Sonra sevişirsiniz annesi
İlk bebeğimiz geldi böylece güzel mutlu huzurlu sağlıklı bir ömrü olsun bahtı güzel olsun inşallah
allah yardım etsın cnminsülin can yakmıyor en azından,çok rahat yani, insülinde yaptım bir ara. ama bu iğne var ya oooffff 5 dk boyunca deli gibi yakıyor ve feci morartıyor
uykusuz yorgun:)günaydınlar tatlı anneler,bugün nasılsınız ? ben çok kötüyüm 32 haftalığım ve bulantılarım geri geldi 3 gündür
durmadan çıkarıyorum ve inannılmaz bir ishalim var hem alttan hem üstten gidiyo valla neden olabilirki varmı bir fikriniz yardım edin nolur doktoramı gitsem acaba((((
Ben geliyorum burda yazıyorum geceleri napayım yatakta afakanlar basıyo girinde konuşuruz burda bari yatakta tepinmekten iyidir zaten bizim topik hariç hepsi burda oluyo maşaallahh
günaydınlar tatlı anneler,bugün nasılsınız ? ben çok kötüyüm 32 haftalığım ve bulantılarım geri geldi 3 gündür
millet siz geceleri mışıl mışıl uyuyormusunuz bi uyuyamayan benmiyim neden burda olmuyorsunuzz????
2 hafta önce daha beterdi bu aralar yine daha iyi
nolduysa anlamadım gece ağrılarım ve kraplarım azaldı
dr.un verdiği krem ismi ni hatırlamıyorum ki evde, gögüs ucu için ayrı balmumu gibi bir ufak tüp aldım onu kendim aldım bebedorun,öenmli olan vücüdumun diğer yerlerindeki çatlamalar bu aya kadar hiç bişieyim yoktu Allah beterinden saklasın ama zor durumum, sorma muyene ücreti ,ilaç ücretleri birde bu kremnleri sigorta karşılamıyormuş para ödüyorum..eşimde işten çıktı doğum için ayırdığım parada çar çur olacak ve son ayım,sözde doğum olayını eşim halledecekti iinş en kısa sürede bir yerden haber çıkarda başlar o da üzgün bu duruma tabikısmet işte çalıştığın yerdende memnun değildim dershane sektörü eve 22,30dan önce gelemiyordu böyleside ii olmadı neyseki ben çalıyroum Allahtan bunada şükür..
ne uyuması canım yaa kendim uyumadığım gibi kocamı da uyutmuyorum
Gunaydinn, dun seseryan oldum bebek kuvozde cok minik inanilmaz guzel bir duygu allah herkese nasip etsin, gaz sorunum var o beni cok zorluyor
ay bılmıyom sureklı kılomu ne aldırıyormus.hoşgeldin sen burdamıydın yaa...kız soru yağmuruna tuttun kadını
ocak annelerine bakmadım cnm ben zaten hiç içmedim 4 tane falan içtim ilk zamanlar hamileyken dün gece dolapta görünc içeyim dedim oğlumun belki boyu uzar diye..bakayım bi..içmem zaten zararlı ise...zaten mideme dokunmuştu ondan bırakmıştım..yerine süt iç demişti dr um....dün gece öyle bi esti içtim....hee sorma işteyim valla.... kafam dağılsın bi günde olsa
cnm gözün aydıınnnnnnnnnnallah analı babalı büyütsün inş...vatanaına milletine hayırlı bi evlad olsun..tıpış tıpış yürüsün inş....erken geldi ama inş çok çabuk gelişicek annesi....inş iyisindir...allahım acil şifa versin sana..gaz sorunu için rezene çayı iç hem sütünden bebeğede geçer rahat eder cnm benim..darısı başımıza inş...
masallah de ne guzel agrısız ozellıkle krampsız..2 hafta önce daha beterdi bu aralar yine daha iyi
Selam kızlar..
Berfin bilgen doğum yapmış mı?
Maşallah....
Selam kızlar..
Maşallah....
üşütmüş olmayasın:44: ishal olmanda iyi değil vücudun su kaybeder....bol bol su iç cnm dr sor bence.....
evet cnm zehirlenmişte olabilirsin bişeyden ben 5 aylıkken zehirlendim yediğim yemekten sabaha kadar çıkar çıkar anca rahat ettim benimde hem alttan hem üsttendi çok zordu...kusarken yediğin yemekleri çıkarıyorsan bu olasılıkta var bence bi dr görün..en azından acile git....çok zor bişey..ne korkmuştum bebeğimde etkilencek diye....acil şifa diliyorum sana cnm..ayaklarını sıcak tut ayrıca...ne olursa olsun ayakları üşütmeyin kızlarr.....günaydınlar tatlı anneler,bugün nasılsınız ? ben çok kötüyüm 32 haftalığım ve bulantılarım geri geldi 3 gündür
cnm allahım yardımcın olsun eşinin işten çıkması demek ne demek geçen sene bende çok kötü bir şekilde bunu yaşadım..sen bide hamile iken bunu yaşamışın..inş güzel bi iş bulur araştırsın baksın boş durmasın hiç...bebeğin kısmeti ile gelirde inş çok iyi bi işe girer..çok zor işsiz kalmak heleki bebek olacağı zaman....çok üzüldüm gerçekten..kendimi yerine koydum.....elimizden gelcek bişey varmı..eşin ne iş yapıyor...nerde oturuyorsun belkiiş bulma şansımız olur ona....çok zordr.un verdiği krem ismi ni hatırlamıyorum ki evde, gögüs ucu için ayrı balmumu gibi bir ufak tüp aldım onu kendim aldım bebedorun,öenmli olan vücüdumun diğer yerlerindeki çatlamalar bu aya kadar hiç bişieyim yoktu Allah beterinden saklasın ama zor durumum, sorma muyene ücreti ,ilaç ücretleri birde bu kremnleri sigorta karşılamıyormuş para ödüyorum..eşimde işten çıktı doğum için ayırdığım parada çar çur olacak ve son ayım,sözde doğum olayını eşim halledecekti iinş en kısa sürede bir yerden haber çıkarda başlar o da üzgün bu duruma tabikısmet işte çalıştığın yerdende memnun değildim dershane sektörü eve 22,30dan önce gelemiyordu böyleside ii olmadı neyseki ben çalıyroum Allahtan bunada şükür..
2 hafta önce daha beterdi bu aralar yine daha iyi
Selam kızlar..
Maşallah....
selam canım..
valla doğurmuş ama detayı yazamadı ..
Canım öncelikle geçmiş olsun aynı durumu ben 2 kere yaşadım birinde hastaneye gittiğimde gıda zehirlenmesi dediler 2.de salgın var dediler ikisindede serum yedim azcık rahatladım sen bilirsin yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?