2012 Şubat Anneleri

Canım öncelikle geçmiş olsun aynı durumu ben 2 kere yaşadım birinde hastaneye gittiğimde gıda zehirlenmesi dediler 2.de salgın var dediler ikisindede serum yedim azcık rahatladım sen bilirsin yinede

dr.un verdiği krem ismi ni hatırlamıyorum ki evde, gögüs ucu için ayrı balmumu gibi bir ufak tüp aldım onu kendim aldım bebedorun,öenmli olan vücüdumun diğer yerlerindeki çatlamalar bu aya kadar hiç bişieyim yoktu Allah beterinden saklasın ama zor durumum, sorma muyene ücreti ,ilaç ücretleri birde bu kremnleri sigorta karşılamıyormuş para ödüyorum..eşimde işten çıktı doğum için ayırdığım parada çar çur olacak ve son ayım,sözde doğum olayını eşim halledecekti iinş en kısa sürede bir yerden haber çıkarda başlar o da üzgün bu duruma tabi kısmet işte çalıştığın yerdende memnun değildim dershane sektörü eve 22,30dan önce gelemiyordu böyleside ii olmadı neyseki ben çalıyroum Allahtan bunada şükür..

cnm ıkıncı bebegımız bu :)
ılkımız var :)
insülin can yakmıyor en azından,çok rahat yani, insülinde yaptım bir ara. ama bu iğne var ya oooffff 5 dk boyunca deli gibi yakıyor ve feci morartıyor
allah yardım etsın cnm
uykusuz yorgun:)
cnm salgın var mutlaka dr la gorus.
Ben geliyorum burda yazıyorum geceleri napayım yatakta afakanlar basıyo girinde konuşuruz burda bari yatakta tepinmekten iyidir zaten bizim topik hariç hepsi burda oluyo maşaallahh

allah ıyılıgını versın

üşütmüş olmayasın:44: ishal olmanda iyi değil vücudun su kaybeder....bol bol su iç cnm dr sor bence.....

Selam kızlar..
Berfin bilgen doğum yapmış mı?
Maşallah....

2 hafta önce daha beterdi bu aralar yine daha iyi
nolduysa anlamadım gece ağrılarım ve kraplarım azaldı

canım bende kramp sancı falan hiçbişey yok sadece veletim tossbaaamm çok hareketli maşaallah bide geceleri fenalık geliyo uyuyamıyorum gerçi bu gece bide kocişin horlaması eklendi tam bi kabusstuugece kaç kere uyandırdım horluyosun diye garibim sabah kendini suçlu hissetmiş odaları ayıralım kıyamam diyoo benim yüzünden uyuyamamışsın ama ben onsuz ona sarılmadan hiç uyuyamamkiii

Canım benim derashanede miisin sen çok zor valla Allah sana kolaylık versin
Ben de uzun süre dershanede çalıştım fizik öğretmeniydim
Şimdi devlet memuruyum
Nezaman söylencek olsam aklıma geliyor ya dershanede olsaydım ayakta akşama kadar ders anlatsaydım napardım diye
Eşin de inşallah kısa zamanda iş bulur bebiş kısmetiyle gelir derler
Allah yardım etsin canım size
Canım benim bi arkadaşım dershaneden doğum parasını alabilmişti
Tabi kendisi bin kişi de bir kişi ama bir araştır bakalım belki sen de alabilirsin
Çok işine yarar valla

Gunaydinn, dun seseryan oldum bebek kuvozde cok minik inanilmaz guzel bir duygu allah herkese nasip etsin, gaz sorunum var o beni cok zorluyor

canım gözün aydın olsun...Rabbim analı babalı büyütsün inşallah...beklenenden erken mi geldi bebeğin bize sezeryanı anlatsana çok ağrın sızın oldumu?hepimizi acayip heyecanlandırdın valla daha çok varmış gibime geliyordu benim

ay bılmıyom sureklı kılomu ne aldırıyormus.
bıseler okudum ama kullanmadıgım ıcın yuzeysel okudum.
he uzun olsun damadım sut ıc sut
masallah de ne guzel agrısız ozellıkle krampsız..
Selam kızlar..
Berfin bilgen doğum yapmış mı?
Maşallah....

aslm hg kuzummmmm
evet yapmıs ıkısıde ıyıymıs masallahhh

bende bi benmi uyuyamıyorum diye düşünüyodum yalnız değilmişim.gerçekten artık geceleri hiç çekilmiyo wc ye gitmekten zaten fenalık geldi.gittikçe dertler dahada çoğalıyo eller uyuşuyo bel ağrısı neyse bebişler sağlıklı olsunda.ben şöyle düşünüyorum rabbim bizi gece uykusuz kalmalara hazırlıyo bence alıştırma yapıyoruz şimdiden bebeklere bakabilmemiz için :))

evet cnm zehirlenmişte olabilirsin bişeyden ben 5 aylıkken zehirlendim yediğim yemekten sabaha kadar çıkar çıkar anca rahat ettim benimde hem alttan hem üsttendi çok zordu...kusarken yediğin yemekleri çıkarıyorsan bu olasılıkta var bence bi dr görün..en azından acile git....çok zor bişey..ne korkmuştum bebeğimde etkilencek diye....acil şifa diliyorum sana cnm..ayaklarını sıcak tut ayrıca...ne olursa olsun ayakları üşütmeyin kızlarr.....
cnm allahım yardımcın olsun eşinin işten çıkması demek ne demek geçen sene bende çok kötü bir şekilde bunu yaşadım..sen bide hamile iken bunu yaşamışın..inş güzel bi iş bulur araştırsın baksın boş durmasın hiç...bebeğin kısmeti ile gelirde inş çok iyi bi işe girer..çok zor işsiz kalmak heleki bebek olacağı zaman....çok üzüldüm gerçekten..kendimi yerine koydum.....elimizden gelcek bişey varmı..eşin ne iş yapıyor...nerde oturuyorsun belkiiş bulma şansımız olur ona....çok zor ümidini hiç kaybetmesin ... canını sıkmasın hiç..herşey düzelir inş...

aman kaşı bi tarafını nazar değmesin cnm......biz uykusuz kuşlarızz....

selam canım..
valla doğurmuş ama detayı yazamadı ..

Allah analı babalı büyütsün...
Pek miniktir o şimdi..

Ay şimdi kendimi düşündüm de...
Kesinlikle en ufak ayrıntıya dek yazardım

Ama berfin kesin tlfdan girmiştir..
Ayrıntıya o sebep girememiştir...

Maşallah bebekine

Canım öncelikle geçmiş olsun aynı durumu ben 2 kere yaşadım birinde hastaneye gittiğimde gıda zehirlenmesi dediler 2.de salgın var dediler ikisindede serum yedim azcık rahatladım sen bilirsin yinede

çok saol canım napsam bilemedim azıcık türk kahvesi yesem bebeklerime bişey olurmu acaba o çok ii gelir aslında ishale bir tek o kaldı bide doktor zaten erken doğum riskim var ikizlerden dolayı ölücem korkudan vallahiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…