- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.581
diş kusma ve isal yapmaz sanmıyorum cnm...acile git bence varsa yakında devlet hastanesi en azından tahlille bakarlar...su iç bol bolaslnda galiba yirmilik dişim çıkıyo bundan olabilirmi acaba ishalim bide benim ikizlerim olucak zaten 32. haftamdayım ölüyorum korkudan((
aynen öyle cnm zaten internettede böyle yazıyo hazırlanıyo vücut ama benim gücüm kalmadı..zaten doğumdan sonra sık sık emzirmeye uyanıcaz nolurdu şu dönem uyusaydık hee nolurduuuuuuuuuubende bi benmi uyuyamıyorum diye düşünüyodum yalnız değilmişim.gerçekten artık geceleri hiç çekilmiyo wc ye gitmekten zaten fenalık geldi.gittikçe dertler dahada çoğalıyo eller uyuşuyo bel ağrısı neyse bebişler sağlıklı olsunda.ben şöyle düşünüyorum rabbim bizi gece uykusuz kalmalara hazırlıyo bence alıştırma yapıyoruz şimdiden bebeklere bakabilmemiz için :))
benim_olan hoşgedin ben bi ara yok oldum o zaman geldin heralde?
napıyon?
aslnda galiba yirmilik dişim çıkıyo bundan olabilirmi acaba ishalim bide benim ikizlerim olucak zaten 32. haftamdayım ölüyorum korkudan((
Canım çok kaşımamamya çalış sonrasında çatlaklarlarla uğraşma
Çatlama olmasın diye doktor ne önerdi sana ya da sen ne kullnaıyorsun?
Bana lansinohun şu gögüs ucuna sürülen kremi var ya ondan sür dedi doktorum
Ama çok koyu kıvamlı yayamıyorum bi de küçücük üp zaten pek pahalı geldi gözüme
Aldım ama doğum sonrası gögüs ucuma sürmek üzere dolaba attım
Johanson bebe yağı sürüyorum gerilmesin diye o da sanki göbüşüm de tüylenme yaptı
Ya da hormonlardan kaynaklı tüylenme oldu bilemedim hangisi sebep
Sonuçta bebişlere sürülen yağ niye tüylenme yapsın diye düşündüm ama içim rahat etmedi
Şimdi bepanthol vucüt losyonu varmış onun kuru ciltler için olanını almayı düşünüyorum eczacıya sorup
Belki kullanılması doğru değildir bilmiyorum doktora da danışmadım
Bi fikri olan var mı arkadaşlar?
Canım benim derashanede miisin sen çok zor valla Allah sana kolaylık versin
Ben de uzun süre dershanede çalıştım fizik öğretmeniydim
Şimdi devlet memuruyum
Nezaman söylencek olsam aklıma geliyor ya dershanede olsaydım ayakta akşama kadar ders anlatsaydım napardım diye
Eşin de inşallah kısa zamanda iş bulur bebiş kısmetiyle gelir derler
Allah yardım etsin canım size
Canım benim bi arkadaşım dershaneden doğum parasını alabilmişti
Tabi kendisi bin kişi de bir kişi ama bir araştır bakalım belki sen de alabilirsin
Çok işine yarar valla
çok saol canım napsam bilemedim azıcık türk kahvesi yesem bebeklerime bişey olurmu acaba o çok ii gelir aslında ishale bir tek o kaldı bide doktor zaten erken doğum riskim var ikizlerden dolayı ölücem korkudan vallahiii...
valla ya erken geldi ama hoş geldi..Dünürüm günaydın
Gelmiş ilk bebişimiz
Maşallah ona
Allah analı babalı büyütsün...
Pek miniktir o şimdi..
Ay şimdi kendimi düşündüm de...
Kesinlikle en ufak ayrıntıya dek yazardım
Ama berfin kesin tlfdan girmiştir..
Ayrıntıya o sebep girememiştir...
Maşallah bebekine
yok cnm ne alakası var :S
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/493283-2012-subat-anneleri-dogum-listesi.html
kızlar 2. annemızı lısteledım
bukle hıcde hatırlatmıyon
aslnda galiba yirmilik dişim çıkıyo bundan olabilirmi acaba ishalim bide benim ikizlerim olucak zaten 32. haftamdayım ölüyorum korkudan((
kız tamda hatırlatıyodum niye rencide ediyon
Günaydın süper anne adaylarııı,nasılsınız bakalımm
Dün ağdamı yaptırtıp pırıl pırıl oldum,gerçi bayağı acıdı ama napalım artık alıştık sayılır..Sonra da oradan doktora gittik ..Her zamanki gibi 2 saat rötarla girebildik odasına.O önce dışarı çıkmıştı,ben de hemen tartıldım nasılsa soracak diye ve ilk kez bir yalan söyleyerek 2 kg eksik söyledim kilomu sorduğundaa...Ama napim artık bu kadar da kilo alınmaz ki kızar diye söyleyemedim..Bebişime baktık,yüzü hala erkeksi olan bir kızım war ,çok merak ediyorum nasıl çıkacağını.. Kalbini,organlarını falan gösterdi herşey iyi çok şükür.. 2300kg olmuş aşkımmm..Maaşallah..Ama,boyunu unuttum sormayı,ultrason kağıdında da bulamadım ..Neyse , kasık kramplarımız için magnezyum ilacı içmek gerekiyormuş,aşağıya baskı başladığından bu aylarda kramplarımız normalmişş..İlk kez 2 hafta sonraya werdi randewumu,çok sewindim..En kafamı kurcalayan ise şu oldu ..Dün ben 33hafta+4günlük olduğumu söylediğimdee ultrasona baktı vee BUGÜN 35.HAFTANA GİRDİN dediii...Kızlarr bir anda 2 hafta öne ilerlemiş oldum,ben hala anlamamıştım bu hesabıı.. Çıkarken hemşiresi de ''2 hafta sonra 37.haftan olacak,nst'ye girersin..Kan tahlili ve idrar tahlili yaparız..Sezeryan düşünüyorsan 39'da da alır Sait Bey''demez mii..Bir anda 45 günlük saydığım şafak 28e indi ..Çooookkk heyecanlıyım ,yani 4 hafta ..En çok 5 haftaya kızıma kavuşabilme ihtimalim olacakk ... Hatta tam 4 hafta baktığımda ,hep istediğim 2 Şubatta bile olabilir doğumummm..Yuppii...Ama tarihi diğer randewuda kesinleştireceğini söyledi..Darısı sizlere kızlaarr,demek ki 1-2 hafta kadar öndeyiz aslında düşündüğümüz haftalarda değiliz..Her an doğurabiliriz,hazır oluuunnn..Sizler neler yaptınız,doktora gidenler oldu mu??Öpüyorum herkesi..
masallahhh boncugunaGünaydın süper anne adaylarııı,nasılsınız bakalımm
Dün ağdamı yaptırtıp pırıl pırıl oldum,gerçi bayağı acıdı ama napalım artık alıştık sayılır..Sonra da oradan doktora gittik ..Her zamanki gibi 2 saat rötarla girebildik odasına.O önce dışarı çıkmıştı,ben de hemen tartıldım nasılsa soracak diye ve ilk kez bir yalan söyleyerek 2 kg eksik söyledim kilomu sorduğundaa...Ama napim artık bu kadar da kilo alınmaz ki kızar diye söyleyemedim..Bebişime baktık,yüzü hala erkeksi olan bir kızım war ,çok merak ediyorum nasıl çıkacağını.. Kalbini,organlarını falan gösterdi herşey iyi çok şükür.. 2300kg olmuş aşkımmm..Maaşallah..Ama,boyunu unuttum sormayı,ultrason kağıdında da bulamadım ..Neyse , kasık kramplarımız için magnezyum ilacı içmek gerekiyormuş,aşağıya baskı başladığından bu aylarda kramplarımız normalmişş..İlk kez 2 hafta sonraya werdi randewumu,çok sewindim..En kafamı kurcalayan ise şu oldu ..Dün ben 33hafta+4günlük olduğumu söylediğimdee ultrasona baktı vee BUGÜN 35.HAFTANA GİRDİN dediii...Kızlarr bir anda 2 hafta öne ilerlemiş oldum,ben hala anlamamıştım bu hesabıı.. Çıkarken hemşiresi de ''2 hafta sonra 37.haftan olacak,nst'ye girersin..Kan tahlili ve idrar tahlili yaparız..Sezeryan düşünüyorsan 39'da da alır Sait Bey''demez mii..Bir anda 45 günlük saydığım şafak 28e indi ..Çooookkk heyecanlıyım ,yani 4 hafta ..En çok 5 haftaya kızıma kavuşabilme ihtimalim olacakk ... Hatta tam 4 hafta baktığımda ,hep istediğim 2 Şubatta bile olabilir doğumummm..Yuppii...Ama tarihi diğer randewuda kesinleştireceğini söyledi..Darısı sizlere kızlaarr,demek ki 1-2 hafta kadar öndeyiz aslında düşündüğümüz haftalarda değiliz..Her an doğurabiliriz,hazır oluuunnn..Sizler neler yaptınız,doktora gidenler oldu mu??Öpüyorum herkesi..
kız tamda hatırlatıyodum niye rencide ediyon
zaten o yirmilik dişde hep münasebetsiz zamanlarda çıkar ömrü de kısa olur ilk önce o çürür.......
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/493283-2012-subat-anneleri-dogum-listesi.htmlayyy benim 1.den haberim yok raporlu olduğum zaman mı oldu...amanın kızlar çok heyecenlı:18:
kolay gelsın once snra afıyet olsunnnnkızlar ben bi toplantıya çıkıyorum ordanda yemeğe gidicem gelince çok sayfa görmiyim okumakta zorlanıyorum ha
kızlar ben yemeğe çıkıyorum afiyet olsun....
doktorumu aradım şimdi hemen gel dedi öğleden sonraya randevu aldım zaten 8 şubtta doğuracaksın erken gelmesinler önlemimizi alalım dedi bak telaşlandım şimdi bebeklerimi hissediyorum ama ben kusarken onlar kıpır kıpır yardım eder gibiler çok ilginç ,bebekleri çok net hissettiğim için bu kadar rahattım doğrusu....
Günaydın süper anne adaylarııı,nasılsınız bakalımm
masallahhh boncuguna
tosun gıbı olmusbnm de onde gıdıyor ılk duydugum da bende cok heyecanlanmıstım. hadı safak saymaya basla :))
hahhaha munasebetsız zamankısamı oluyormus omru hıc bılgım yok.. bı ara bı sıvrılık olmustu orda dılımle ugrasıp durdum baktım bı sure snra yok
dustu mu yuttummu kırıldımı bılmıyom :)
çok saol canım napsam bilemedim azıcık türk kahvesi yesem bebeklerime bişey olurmu acaba o çok ii gelir aslında ishale bir tek o kaldı bide doktor zaten erken doğum riskim var ikizlerden dolayı ölücem korkudan vallahiii...
diş kusma ve isal yapmaz sanmıyorum cnm...acile git bence varsa yakında devlet hastanesi en azından tahlille bakarlar...su iç bol bol
aynen öyle cnm zaten internettede böyle yazıyo hazırlanıyo vücut ama benim gücüm kalmadı..zaten doğumdan sonra sık sık emzirmeye uyanıcaz nolurdu şu dönem uyusaydık hee nolurduuuuuuuuuu
evet cnm olabilir napim işteyim bugün.....çağırdılar..iş sakin şuan bende size yazıyorum.....iyi sayılırımda uyku haram geceleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?