2012 Şubat Anneleri

aslnda galiba yirmilik dişim çıkıyo bundan olabilirmi acaba ishalim bide benim ikizlerim olucak zaten 32. haftamdayım ölüyorum korkudan ((
diş kusma ve isal yapmaz sanmıyorum cnm...acile git bence varsa yakında devlet hastanesi en azından tahlille bakarlar...su iç bol bol
aynen öyle cnm zaten internettede böyle yazıyo hazırlanıyo vücut ama benim gücüm kalmadı..zaten doğumdan sonra sık sık emzirmeye uyanıcaz nolurdu şu dönem uyusaydık hee nolurduuuuuuuuuu
benim_olan hoşgedin ben bi ara yok oldum o zaman geldin heralde?
napıyon?

evet cnm olabilir napim işteyim bugün.....çağırdılar..iş sakin şuan bende size yazıyorum.....iyi sayılırımda uyku haram geceleri....

yok cnm ben değil eşim dershaneci öğretmen değil ben otutarark çalışıyorum işim rahat çok şükür muhasebeciyim bende, ablamla aynı yerdeyiz o 1 ay önce doğum yaptı izine çıktı şimdi işlerine ben bakıyorum, bende bir sonraki ay kısmetse gideceğim o gelecek geri işe, inş cnm eşime bir yerden haber çıksada rahat bir nefes alsam şimdi o bana ben ona dstek olmaya çalışyırouz ama inş dediğin gibi bebeğimiz kısmetyle gelir inş..

Günaydın süper anne adaylarııı,nasılsınız bakalımm
Dün ağdamı yaptırtıp pırıl pırıl oldum,gerçi bayağı acıdı ama napalım artık alıştık sayılır..Sonra da oradan doktora gittik ..Her zamanki gibi 2 saat rötarla girebildik odasına.O önce dışarı çıkmıştı,ben de hemen tartıldım nasılsa soracak diye ve ilk kez bir yalan söyleyerek 2 kg eksik söyledim kilomu sorduğundaa...Ama napim artık bu kadar da kilo alınmaz ki kızar diye söyleyemedim..Bebişime baktık,yüzü hala erkeksi olan bir kızım war ,çok merak ediyorum nasıl çıkacağını..Kalbini,organlarını falan gösterdi herşey iyi çok şükür.. 2300kg olmuş aşkımmm..Maaşallah..Ama,boyunu unuttum sormayı,ultrason kağıdında da bulamadım ..Neyse , kasık kramplarımız için magnezyum ilacı içmek gerekiyormuş,aşağıya baskı başladığından bu aylarda kramplarımız normalmişş..İlk kez 2 hafta sonraya werdi randewumu,çok sewindim..En kafamı kurcalayan ise şu oldu ..Dün ben 33hafta+4günlük olduğumu söylediğimdee ultrasona baktı vee BUGÜN 35.HAFTANA GİRDİN dediii...Kızlarr bir anda 2 hafta öne ilerlemiş oldum,ben hala anlamamıştım bu hesabıı..Çıkarken hemşiresi de ''2 hafta sonra 37.haftan olacak,nst'ye girersin..Kan tahlili ve idrar tahlili yaparız..Sezeryan düşünüyorsan 39'da da alır Sait Bey''demez mii..Bir anda 45 günlük saydığım şafak 28e indi ..Çooookkk heyecanlıyım ,yani 4 hafta ..En çok 5 haftaya kızıma kavuşabilme ihtimalim olacakk ...Hatta tam 4 hafta baktığımda ,hep istediğim 2 Şubatta bile olabilir doğumummm..Yuppii...Ama tarihi diğer randewuda kesinleştireceğini söyledi..Darısı sizlere kızlaarr,demek ki 1-2 hafta kadar öndeyiz aslında düşündüğümüz haftalarda değiliz..Her an doğurabiliriz,hazır oluuunnn..Sizler neler yaptınız,doktora gidenler oldu mu??Öpüyorum herkesi..

arkadasım dr arasana ne kahvesı yaaaaa.....
ben mı telaslıyım bu konularda off
belkı o zarar vercek bebıslere. allah koruusn
hemen telefon et dr bence

Dünürüm günaydın
Gelmiş ilk bebişimiz
Maşallah ona
valla ya erken geldi ama hoş geldi..

ayşe bahar nasılsın cnm iştesin sanırım nasıl gidiyo hayat .... görüşemiyoruz bi türlü sen gelince benim işim çıkıyo hep.... evet cnm sezeryan olmuş bebek küvezdeymiş inş iyi olur herşey onlar için...

kızlar ben bi toplantıya çıkıyorum ordanda yemeğe gidicem gelince çok sayfa görmiyim okumakta zorlanıyorum ha

Bebişine maşaallah canım...Güldürdün ama beni ya hesap olayını anlatırken hadi bakalım cumarteside benim randevum var şimdi 35 haftalığım bakalım dr 37 dermi lütfennn desinn yaa

masallahhh boncuguna
tosun gıbı olmus bnm de onde gıdıyor ılk duydugum da bende cok heyecanlanmıstım. hadı safak saymaya basla :))
kız tamda hatırlatıyodum niye rencide ediyon

zaten o yirmilik dişde hep münasebetsiz zamanlarda çıkar ömrü de kısa olur ilk önce o çürür.......

hahhaha munasebetsız zaman kısamı oluyormus omru hıc bılgım yok.. bı ara bı sıvrılık olmustu orda dılımle ugrasıp durdum baktım bı sure snra yok
dustu mu yuttummu kırıldımı bılmıyom :)

doktorumu aradım şimdi hemen gel dedi öğleden sonraya randevu aldım zaten 8 şubtta doğuracaksın erken gelmesinler önlemimizi alalım dedi bak telaşlandım şimdi bebeklerimi hissediyorum ama ben kusarken onlar kıpır kıpır yardım eder gibiler çok ilginç ,bebekleri çok net hissettiğim için bu kadar rahattım doğrusu....

Yemeğe gidenlere afiyet olsun bende heran çıkabilirim çok yorgun hissediyorum kendimi gerçekten ağırlaştım artık klavyeyi bile zor kullanıyorumm

ayyy benim 1.den haberim yok raporlu olduğum zaman mı oldu...amanın kızlar çok heyecenlı:18:
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/493283-2012-subat-anneleri-dogum-listesi.html
aaa ask olsun
kızlar ben bi toplantıya çıkıyorum ordanda yemeğe gidicem gelince çok sayfa görmiyim okumakta zorlanıyorum ha
kolay gelsın once snra afıyet olsunnnn
kızlar ben yemeğe çıkıyorum afiyet olsun....

afıyet olsunnnn

Canım telaşlanamdan git dr a...Şunuda unutma ikizler hep erken gelir buna hazırla kendini...

günaydın cnm........ama haksızlık bu sen benle aynıydın şimdi önemi gittin yani.. bi senle aynıydım ben bide yaselin ile..oda gelmiyo kaçgündür nasıl acaba.....şaka bi yana çok sevindim cnm....maşallah bebişinde pek kilolu........inş sorunsuz hallolur herşeyin..aslında önde olman daha iyi oldu senden haberdar olurum bende... magnezyum içiyorum ben sende devam et....

ay keşke bende dilimle dürtüklesemde kaybolsa ama yok nerde ucu çıkmış canım bu saatten sonra zor kaybolur hamileliğin gerektirdiği bir sürü sorun var zaten bide bu diş geldi.......gel dedim gel hoşgeldin bi sen eksiktin sen de geldim tam süper oldu:)))))

İshal ,doğuma yakın olan günlerde olurmuş..Bağırsaklar da kendini temizlermiş canım..Hemen doktorunu ara,ne olur,ne olmaz..Hem amniyotik sıvı için de zararlı ishal..Suyunu azaltır..

Slm canım,sen benle aynı haftadaydın yaa,doktor 35 oldugumu söledı,demek sen de 35 sayılırsın..Az kalmıs dogumlarımıza ondanmıs bu agurlasmalarımız ..Sen gittin mı bu hafta doktora ?Nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…