- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.541
Gunaydinn, dun seseryan oldum bebek kuvozde cok minik inanilmaz guzel bir duygu allah herkese nasip etsin, gaz sorunum var o beni cok zorluyor
Gunaydinn, dun seseryan oldum bebek kuvozde cok minik inanilmaz guzel bir duygu allah herkese nasip etsin, gaz sorunum var o beni cok zorluyor
benim de normalde 12 ama hamilelikte çok düşük tansiyonum en son gittiğimde 8 çıktı doktor iimisin diye sordu:18:
gunaydınnn hgGünaydınnnnnnnnn
uyuyamadın demı sendeYa kızlarrr gecem kabus gibiydiiii
ayyy cok mutlu oldum tam bılgılerı verde cnm ekleyelım senı lısteyeGunaydinn, dun seseryan oldum bebek kuvozde cok minik inanilmaz guzel bir duygu allah herkese nasip etsin, gaz sorunum var o beni cok zorluyor
dış gebelikten kurtuluşun yok ki o bebeği alıyorlar zaten. 1 yıldan fazla oldu o bebeğimi kaybedeli
dış gebelikten kurtuluşun yok ki o bebeği alıyorlar zaten. 1 yıldan fazla oldu o bebeğimi kaybedeli
ay ıyıkı ıs yerınde tutumuyor dusunsene hart hart
bıde genıtal bolgenın kasındıgını dusun. cıldırır ınsan yaaaa..
ay zor olur rabbım kımseye yasatmasın yanı sen 3 kezmı kurtaj oldun :S zatn senı normal dogum yaptırmazlar kı
sezeryana alırlar. normalı dusunme bıle
bende 1 dusuk yaptım bıde tedavılı hamıle kaldım asırı bı tedavı olmamasına ragmen 1 ılac ıctım kaldım hamıle dusun yınede rıske gırmıyoruz
bende kan sulandırıcı ıcın coraspırın 100mg ıcıyorumm ıgne deılde onuda kestım bu hafta sezeryana 1 hafta kala kesmek lazımmıs ben sımdıden kestım.
gunaydın cnmmmmm aslm hg hea sen ıs yerındesın ondan erken geldın bende sasırdım bu saatte nasıl geldı dıye
ay sorma su uyku ısını hıc uyuyamıyorum bende anneme dedım gunduz uyuma dıyo yok dedım ne uyuması bı haber saatınde uyuyorum o kadar
keser ıste oda bıraz zorla kendını uyuma bak nasıl gece uyuyon dedı
onu denıcem sımdı bakalım ıse yarıcakmı
uyku pozısyonu bulamıyorum yaa saga don yok sola don yok
bıde dıyolar ya sol tarafta yatmak bebege daha faydalı
kım dedı yaa sırt ustu yatmak ıoyı deıl dıye hatta sag taraftada yatmak bebegı rahatsız eder dedı
sola cakılıp kalıyorum olmuyo sırt ustu yatmakta ne olabılırkı
ama bıran once dogurup yuz ustu yatasım var
bu sabah su elevıt ıcın ocak annelerınde bı yazı okudum bı bakıver ıstersen ıyı deıl falan dıyorlar.
eevet 3 defa kürtaj oldum anlayacağın. bende coraspin kullandım ama bana yetmiyor tabi o yüzden kan sulandırıcı iğnede yapıyorum. doğuma 1 hafta kala kesecekler
gunaydınnn hg
uyuyamadın demı sende
ayyy cok mutlu oldum tam bılgılerı verde cnm ekleyelım senı lısteye
ay yaaaaaaaaaa gel 17 gun geeeeeell
ne kadarlıktı cnm
millet siz geceleri mışıl mışıl uyuyormusunuz bi uyuyamayan benmiyim neden burda olmuyorsunuzz????
millet siz geceleri mışıl mışıl uyuyormusunuz bi uyuyamayan benmiyim neden burda olmuyorsunuzz????
kız varya ben elim mahkum uyuyorum
işe gidicem diye tavuk gibi erkenden yatıyorum
gecede yatakta dön otarafa dön butarafa sabaha kadar debeleniyorum
ay yaaa her gun ıgne zor olur annem de hergun 4 defa ınsulun vuruluyor
dusunemıyorum hamıle ıken kullanmayı rabbım yardım etsın..
ne uyuması hortlak kesılıyorum..gozlerım aynı bole..
bıde yatakta pozısyon bulamıyorum. bulsam belkı uyurum
gecenın bı vaktı pcde ne ısım var kız sende
7 haftalıktı, zaten dış gebelikte bebek en fazla bu kadar duruyor sonra fallop tüpün patlıyor. bu fallop tüpü spermin geçtiği çok önemli bir kadınlık organı yanii. her döllenmede bebek 10 güne yakın fallop tüpünde gelişir zaten, ama benim ki çıkamamış o fallop tüpünden orda kalmış.
hoşgeldin sen burdamıydın yaa...kız soru yağmuruna tuttun kadınıcanım çok merak ettik seni
kilosu boyu nasıl ne kadar kalıcakmış küvezde
senin ağrın sızın var mı?
gaz sancısı olur canım kasma kendini..
iyi misin?
ocak annelerine bakmadım cnm ben zaten hiç içmedim 4 tane falan içtim ilk zamanlar hamileyken dün gece dolapta görünc içeyim dedim oğlumun belki boyu uzar diyeay ıyıkı ıs yerınde tutumuyor dusunsene hart hart
bıde genıtal bolgenın kasındıgını dusun. cıldırır ınsan yaaaa..
ay zor olur rabbım kımseye yasatmasın yanı sen 3 kezmı kurtaj oldun :S zatn senı normal dogum yaptırmazlar kı
sezeryana alırlar. normalı dusunme bıle
bende 1 dusuk yaptım bıde tedavılı hamıle kaldım asırı bı tedavı olmamasına ragmen 1 ılac ıctım kaldım hamıle dusun yınede rıske gırmıyoruz
bende kan sulandırıcı ıcın coraspırın 100mg ıcıyorumm ıgne deılde onuda kestım bu hafta sezeryana 1 hafta kala kesmek lazımmıs ben sımdıden kestım.
gunaydın cnmmmmm aslm hg hea sen ıs yerındesın ondan erken geldın bende sasırdım bu saatte nasıl geldı dıye
ay sorma su uyku ısını hıc uyuyamıyorum bende anneme dedım gunduz uyuma dıyo yok dedım ne uyuması bı haber saatınde uyuyorum o kadar
keser ıste oda bıraz zorla kendını uyuma bak nasıl gece uyuyon dedı
onu denıcem sımdı bakalım ıse yarıcakmı
uyku pozısyonu bulamıyorum yaa saga don yok sola don yok
bıde dıyolar ya sol tarafta yatmak bebege daha faydalı
kım dedı yaa sırt ustu yatmak ıoyı deıl dıye hatta sag taraftada yatmak bebegı rahatsız eder dedı
sola cakılıp kalıyorum olmuyo sırt ustu yatmakta ne olabılırkı
ama bıran once dogurup yuz ustu yatasım var
bu sabah su elevıt ıcın ocak annelerınde bı yazı okudum bı bakıver ıstersen ıyı deıl falan dıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?