2012 Şubat Anneleri

Gunaydinn, dun seseryan oldum bebek kuvozde cok minik inanilmaz guzel bir duygu allah herkese nasip etsin, gaz sorunum var o beni cok zorluyor

canım çok merak ettik seni
kilosu boyu nasıl ne kadar kalıcakmış küvezde
senin ağrın sızın var mı?
gaz sancısı olur canım kasma kendini..
iyi misin?

benim de normalde 12 ama hamilelikte çok düşük tansiyonum en son gittiğimde 8 çıktı doktor iimisin diye sordu:18:

Canım düşük tansiyona alışık değilsen bünyende sersemlik yapar
Kendini takip et düşerse çubuk kraker falan at ağzına bi kaç tane
Tuzlu ayran iç demiyorum bu seferde fazla yükseltir falan bir tuz bizi şişiriyor sonuçta gerek yok
Ama bir zeytin falan o kadar zarar vermeden normale döndürür heralde tansiyonunu

Günaydınnnnnnnnn
gunaydınnn hg
Ya kızlarrr gecem kabus gibiydiiii
uyuyamadın demı sende
Gunaydinn, dun seseryan oldum bebek kuvozde cok minik inanilmaz guzel bir duygu allah herkese nasip etsin, gaz sorunum var o beni cok zorluyor
ayyy cok mutlu oldum tam bılgılerı verde cnm ekleyelım senı lısteye
ay yaaaaaaaaaa gel 17 gun geeeeeell
dış gebelikten kurtuluşun yok ki o bebeği alıyorlar zaten. 1 yıldan fazla oldu o bebeğimi kaybedeli

ne kadarlıktı cnm

dış gebelikten kurtuluşun yok ki o bebeği alıyorlar zaten. 1 yıldan fazla oldu o bebeğimi kaybedeli

ne bilim kızz hiç yaşamadım çok şükür dedim rahime doğrumu gitti sonra..oğlum üzmedi beni diyince şimdiki bebeğin sandım.:44:.kusura bakma....ondada vardır bi hayır ..rabbim zaten bu dünyaya getirmek istemediğine hep bi sebep veriyo..bizim bi tanıdığında geçen gün öğrendim 3 aylıkken bebeği ölmüş karnında 15 gün karın ağrısı çekmiş sonra gitmiş dr a.....az daha zehirlencekmiş kadın geç kalsalar....kürtaj olmuş....zor bişey ama veren Rabbim alan Rabbim napalım...

eevet 3 defa kürtaj oldum anlayacağın. bende coraspin kullandım ama bana yetmiyor tabi o yüzden kan sulandırıcı iğnede yapıyorum. doğuma 1 hafta kala kesecekler

millet siz geceleri mışıl mışıl uyuyormusunuz bi uyuyamayan benmiyim neden burda olmuyorsunuzz????

tebrik ederim canım çok sevindim senin adına allah sağlıkla annesi ve babası ile büyümesini nasip etsin..
kaç kg doğdu bebeğin...

eevet 3 defa kürtaj oldum anlayacağın. bende coraspin kullandım ama bana yetmiyor tabi o yüzden kan sulandırıcı iğnede yapıyorum. doğuma 1 hafta kala kesecekler

ay yaaa her gun ıgne zor olur annem de hergun 4 defa ınsulun vuruluyor
dusunemıyorum hamıle ıken kullanmayı rabbım yardım etsın..

gunaydınnn hg

uyuyamadın demı sende

ayyy cok mutlu oldum tam bılgılerı verde cnm ekleyelım senı lısteye
ay yaaaaaaaaaa gel 17 gun geeeeeell

ne kadarlıktı cnm

7 haftalıktı, zaten dış gebelikte bebek en fazla bu kadar duruyor sonra fallop tüpün patlıyor. bu fallop tüpü spermin geçtiği çok önemli bir kadınlık organı yanii. her döllenmede bebek 10 güne yakın fallop tüpünde gelişir zaten, ama benim ki çıkamamış o fallop tüpünden orda kalmış.

millet siz geceleri mışıl mışıl uyuyormusunuz bi uyuyamayan benmiyim neden burda olmuyorsunuzz????

ne uyuması hortlak kesılıyorum.. gozlerım aynı bole..
bıde yatakta pozısyon bulamıyorum. bulsam belkı uyurum
gecenın bı vaktı pcde ne ısım var kız sende

kız varya ben elim mahkum uyuyorum
işe gidicem diye tavuk gibi erkenden yatıyorum
gecede yatakta dön otarafa dön butarafa sabaha kadar debeleniyorum

kıyamam ya o daha da zor gece uyutmuyo sıpa ama daha yeni kalktım allahtan gecem gündüzüm birbirine karıştı...Gece oturup ağladım ama

Canım hadi gözün aydın
Annem olsa minik bebek çabukcak büyür derdi hemen
Ben de aynı şeyi söyleyim sana
O hızlı büyür annesini hiç üzmez inşalah
Sana da geçmiş olsun bir an önce gaz derdinden de kurtul
Bebiş de küvözden çabucak çıksın
Sonra sevişirsiniz annesi
İlk bebeğimiz geldi böylece güzel mutlu huzurlu sağlıklı bir ömrü olsun bahtı güzel olsun inşallah

ay yaaa her gun ıgne zor olur annem de hergun 4 defa ınsulun vuruluyor
dusunemıyorum hamıle ıken kullanmayı rabbım yardım etsın..

insülin can yakmıyor en azından,çok rahat yani, insülinde yaptım bir ara. ama bu iğne var ya oooffff 5 dk boyunca deli gibi yakıyor ve feci morartıyor

günaydınlar tatlı anneler,bugün nasılsınız ? ben çok kötüyüm 32 haftalığım ve bulantılarım geri geldi 3 gündür
durmadan çıkarıyorum ve inannılmaz bir ishalim var hem alttan hem üstten gidiyo valla neden olabilirki varmı bir fikriniz yardım edin nolur doktoramı gitsem acaba ((((

ne uyuması hortlak kesılıyorum.. gozlerım aynı bole..
bıde yatakta pozısyon bulamıyorum. bulsam belkı uyurum
gecenın bı vaktı pcde ne ısım var kız sende

Ben geliyorum burda yazıyorum geceleri napayım yatakta afakanlar basıyo girinde konuşuruz burda bari yatakta tepinmekten iyidir zaten bizim topik hariç hepsi burda oluyo maşaallahh

hımm bılmıyorum valla bende ılk kez duydum
bnm bebegım de 9 haftalıktı kaybettıgımde gelısememıs.
kurtaj da olmadım kendım dusurdum
o ankı sancı tarıf edılemes herhalde..
bu bebek de cok yordu benı aslında hep yattım 4 ay
heran dusecek korkusu mahvettı benı
sen ıyısın masallah. moralın falan da ben hala rabbım gostermesın bıse olcak korkusu ıle yasıyorum.
daha dgrusu bı bebegım olacagına ınanamıyorum.
bnm bı bebegım olcak ınsallah :)
garıp bı hıs

senın dıgerlerı ne kadarlıktı

canım çok merak ettik seni
kilosu boyu nasıl ne kadar kalıcakmış küvezde
senin ağrın sızın var mı?
gaz sancısı olur canım kasma kendini..
iyi misin?
hoşgeldin sen burdamıydın yaa...kız soru yağmuruna tuttun kadını
ocak annelerine bakmadım cnm ben zaten hiç içmedim 4 tane falan içtim ilk zamanlar hamileyken dün gece dolapta görünc içeyim dedim oğlumun belki boyu uzar diye..bakayım bi..içmem zaten zararlı ise...zaten mideme dokunmuştu ondan bırakmıştım..yerine süt iç demişti dr um....dün gece öyle bi esti içtim....hee sorma işteyim valla....kafam dağılsın bi günde olsa

cnm gözün aydıınnnnnnnnnn allah analı babalı büyütsün inş...vatanaına milletine hayırlı bi evlad olsun..tıpış tıpış yürüsün inş....erken geldi ama inş çok çabuk gelişicek annesi....inş iyisindir...allahım acil şifa versin sana..gaz sorunu için rezene çayı iç hem sütünden bebeğede geçer rahat eder cnm benim..darısı başımıza inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…