2012 Şubat Anneleri

anamm dün bizim kızlar gececiymiş :)) ne kaynatmışsınız hee ben bilmem kaçıncı uykumdaykene :))

şimdi siz uyurkene ben yazaamm :) rüyamda yine doguma gidiyorum,hastanede bitleniyorum ( eşime diyorum hadi gidelim buradan,hemen saçımı kestirmeliyim, o da izin vermiyor ilaçla geçer diyor... kafamı kaşıya kaşıya uyandım... ne saçma salak rüyaydı.. insan bebegi görür falan ben bit görüyorum :S

ben gittim havuzluhana manyak güzel bir yer 3 -4 katlı sırf bebek magazaları )...fekat ben şeker yaptırmayı düşünmüyorumm ..

Kızlar isim konusunda yardım edin..sizce hangisi...?

Zeynep Ela
Zeynep Duru
Zeynep Berra
Eylül Nisa
Eylül Beril
Eylül Berra
Beren
Beril
Berra

Kırmızı ıle ısaretlemıs oldugum ısmı hic onermem
Esımın kardeslerınden bırının adı.
Ve benım de halamın.
Bu ısımden hayatıma sadece ıkı kısı gırdı.
Ve bende acaıp olumsuz etkı bıraktı.
ıkısı de yalancı, ıftıracı!
Iyyyyy nefret edıyorum bu ısımden.

Duru'nun yanına baska bır ısım ekleyebılırsın.
Yada bır basına olabılır.
Gayet guzel, ic serınletıcı bır ısım.

Gunaydın canım.
Benım cok uykum var.
Gece cok kotu uyudum ):
Sen nasılsın?

hayırdır, ağrıların mı vardı? bu akşam eve gidince erkenden yat dinlen canım.
bende de zaman yaklaştıkça korkular artıyor. kokrksam da korkmasam da bir şekilde doğacak kızım Allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin.

günaydın kızlar....acayip acayip rüyalar görüyorum...hergün doğuruyorum valla

günaydın:) artık iyice psikolojisi sardı bizi doğumun:)

kızlar eşimle konuştum ben saat 10 gibi uyku bi tarafımdan aka aka uyudum...gece 12 gibi eşim de yatmış karnımı okşamış konuşmuşlar baba oğul benim hiiiççç haberim yok...eşim diyorki ben konuştum o tekmeledi uzun uzun sohbet ettik...ben de üzülüyordum onun sesini duyduğunda tekmelemiyordu normalde beni uyutup ne sohbetler etmişler meğer

günaydın canlarım...
gününüz güzel geçsin haftanın son gününde herkese bol bol sağlık,huzur,ve güzel bir hafta sonu diliyorum.
bişi dicem kızlar ya benden acayip akıntı geliyor...kilotum hep ıslak gibi...beyaz renkte akıntı..
wc ye gidince çamaşırım hep ıslak.hergün değiştirir oldum donumu
bide peçete koyuyorum her wcden sonra..
sizde de böyle olan varmı?

Kızlar Günaydın Doktordan geliyorum şimdi oğlum 2850 gr olmuş boyumuzda 49 cm olmuş
Çatı muayeneside oldum ( doktor çatı muayenen çok iyi değil kendini kasıyorsun dedi. Normal doğum şansın %50 dedi çok üzüldüm.
Normal doğumu çok istiyorum. İnşallah kısmet olur. Bu arada 14 kilo almışım tam doktor çok almışşın dedi. Hamilelik boyunca en fazla
13 öneriyoruz dedi. Ben şimdiden 14 kilo almışım (

Bende de vardı cnm ben günlük ped kullanmaya başladım rahat ettim tavsiye ederim.
Hem koku olmuyor hem ıslaklık süper rahat.

günaydın kızlar
havuzlu han dogru adres evet ben 2. kez gıdıcem pijama gecelık hastane cıkısı sebamed krem takımı tulum ayaklı body gogus pedı kremı battanıye bebek havlusu yıkamak ıcın kova masrapa ve unuttugum seylerın hepsını ordan aldım sımdı ıse
bebek sekerı terlık lohusa camasırı belkı sabahlık almak uzere gıdıcem ve ınsallah hastane cantam bıttı dıyecegımmmmmmmm

evet bendede var beyaz ve kokusuz ıse normal oldugunu bılıyorum sanırım dogum yaklastıkca artan bır durum bu akıntı...

aman ya 2 ıkı kılo ıcın uzme kendını canım bende 12 kılo aldım 15le bıterse ıı dıyorum o doktorlar kendılerı kac kılo ıle dogum yaptı merak edıyorum beyaz ekmek yemeden dısardan yemeden bu kadar aldım benım ıcım rahat bebegımı guzel besledım sonucta......

ya sormaya cekınıyorm ama bu catı muayenesı nasıl yapılıyor ellemı aletlemı? yanı nasıl olcuyor su cm acıklık var dıye merak edıyorumm

Bende de vardı cnm ben günlük ped kullanmaya başladım rahat ettim tavsiye ederim.
Hem koku olmuyor hem ıslaklık süper rahat.

canım günlük pedi bende kullanıyordum bi yerde okumuştum çok hijyenik değil diye..
günlük ped olunca hava almıyormuş bakteri daha fazla ürüyormuş.o günden sonra bıraktım...
her wcden sonra peçeteyi katlayıp koyuyorum şimdi...
bide hapşururken öksürürken çiş kaçırıyor gibi oluyorum akıyor bişiler ama ne

Günaydın güzel anneler umarım herkes iyidir.
Hava soğuk diye diye ben boğazımda bir gıcıklıkla başladım güne hadi hayırlısı
Ama süslendim püslendim öyle geldim işe
moralim yerinde yani
Güzelim çok güzelim modundayım
Ama şişkoyum yapacak bişiy yok : )))

Canım maşallah oğluşuna..
Kasma kendini...
Rahat ol..
Nefes egzersizi yap..
Kegel egzersizleri yap kendi kendine otururken falan..
Bende 17 kg aldım:))))

kızlar günaydın
sabah bi kalktım ki gribim ağzım gözüm birbirinde çok fena:2::2:

Geçmiş olsun kuzum Allah şifa versin sana
günaydın kızlar, nasılsınız?

Sen nasılsın canım

Gunaydın canım.
Benım cok uykum var.
Gece cok kotu uyudum ):
Sen nasılsın?

Mide yanması devam mı canım?

günaydın kızlar....acayip acayip rüyalar görüyorum...hergün doğuruyorum valla

Normal canım..
Ben kabus görüyorum biliyor musun?
Bebeğin nasıl?
Kilosu falan

Canım Normalde de akıntı var mı?
Kötü kokulu ve renkli bir akıntı ise önemli olabilir
Doktorum bu durumda muhakkak söyle dedi...

Dünür dünür nasılsın canım...
Geçmiş olsun su iç :)))
Bende süslendim makyajımı yaptım:)))
Güzelim güzelsin güzeliz...
Şişkoyuz ama geçiçi şişkoyuz:))))

ben ne yıkadım ne ütütledim ne hazırladım...
Ben iyiyim valla
Bu rahatlık fazla bana:)))

ben gittim havuzluhana manyak güzel bir yer 3 -4 katlı sırf bebek magazaları )...fekat ben şeker yaptırmayı düşünmüyorumm ..

Gidemedim ya oraya ...
İçimde kaldı...
Face e daha giremedim..
Hafta sonu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…