- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.961
Şeker için havuzluhan warmıs emınonunde bebekle ilgili herşey orada kampanyalı olurmuş diye duymustum ..Oraya bak ıstersen gıtmısken ..Prima paketı de geldı,arıyorlar bırkac gun önce ve yolluyorlar ama ew adresı wermıstım ben..Gerçekten çok da bişey yok..Aaa eskı paketlerde neler warmıs kii??Alan yok muu?
..[/COLOR]
Kızlar isim konusunda yardım edin..sizce hangisi...?
Zeynep Ela
Zeynep Duru
Zeynep Berra
Eylül Nisa
Eylül Beril
Eylül Berra
Beren
Beril
Berra
günaydın kızlar, nasılsınız?
Gunaydın canım.
Benım cok uykum var.
Gece cok kotu uyudum ):
Sen nasılsın?
günaydın kızlar....acayip acayip rüyalar görüyorum...hergün doğuruyorum valla
günaydın canlarım...
gününüz güzel geçsin haftanın son gününde herkese bol bol sağlık,huzur,ve güzel bir hafta sonu diliyorum.
bişi dicem kızlar ya benden acayip akıntı geliyor...kilotum hep ıslak gibi...beyaz renkte akıntı..
wc ye gidince çamaşırım hep ıslak.hergün değiştirir oldum donumu
bide peçete koyuyorum her wcden sonra..
sizde de böyle olan varmı?
günaydın canlarım...
gününüz güzel geçsin haftanın son gününde herkese bol bol sağlık,huzur,ve güzel bir hafta sonu diliyorum.
bişi dicem kızlar ya benden acayip akıntı geliyor...kilotum hep ıslak gibi...beyaz renkte akıntı..
Kızlar Günaydın Doktordan geliyorum şimdi oğlum 2850 gr olmuş boyumuzda 49 cm olmuş
Çatı muayeneside oldum( doktor çatı muayenen çok iyi değil kendini kasıyorsun dedi. Normal doğum şansın %50 dedi çok üzüldüm.
Normal doğumu çok istiyorum. İnşallah kısmet olur. Bu arada 14 kilo almışım tam doktor çok almışşın dedi. Hamilelik boyunca en fazla
13 öneriyoruz dedi. Ben şimdiden 14 kilo almışım(
Bende de vardı cnm ben günlük ped kullanmaya başladım rahat ettim tavsiye ederim.
Hem koku olmuyor hem ıslaklık süper rahat.
Kızlar Günaydın Doktordan geliyorum şimdi oğlum 2850 gr olmuş boyumuzda 49 cm olmuş
Çatı muayeneside oldum( doktor çatı muayenen çok iyi değil kendini kasıyorsun dedi. Normal doğum şansın %50 dedi çok üzüldüm.
Normal doğumu çok istiyorum. İnşallah kısmet olur. Bu arada 14 kilo almışım tam doktor çok almışşın dedi. Hamilelik boyunca en fazla
13 öneriyoruz dedi. Ben şimdiden 14 kilo almışım(
kızlar günaydın
sabah bi kalktım ki gribim ağzım gözüm birbirinde çok fena:2::2:
günaydın kızlar, nasılsınız?
Gunaydın canım.
Benım cok uykum var.
Gece cok kotu uyudum ):
Sen nasılsın?
günaydın kızlar....acayip acayip rüyalar görüyorum...hergün doğuruyorum valla
günaydın canlarım...
Günaydın güzel anneler umarım herkes iyidir.
Hava soğuk diye diye ben boğazımda bir gıcıklıkla başladım güne hadi hayırlısı
Ama süslendim püslendim öyle geldim işe
moralim yerinde yani
Güzelim çok güzelim modundayım
Ama şişkoyum yapacak bişiy yok : )))
günaydın kızlar
havuzlu han dogru adres evet ben 2. kez gıdıcem pijama gecelık hastane cıkısı sebamed krem takımı tulum ayaklı body gogus pedı kremı battanıye bebek havlusu yıkamak ıcın kova masrapa ve unuttugum seylerın hepsını ordan aldım sımdı ıse
bebek sekerı terlık lohusa camasırı belkı sabahlık almak uzere gıdıcem ve ınsallah hastane cantam bıttı dıyecegımmmmmmmm
ben gittim havuzluhana manyak güzel bir yer 3 -4 katlı sırf bebek magazaları )...fekat ben şeker yaptırmayı düşünmüyorumm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?