- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.001
sağol canım ya ilgin için ne kadar zormuş anne olmak herşeyi tek tek en ince ayrıntısına kadar düşünmek annemin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum.çektiğim acılarda anne kıymetini daha iyi öğretiyo.allahım inş.doğumlarımız kolay bebeklerimiz sağlıklı olurda isimlerede artık bişekilde karar verilcek.doğum şeklin bellimi?
öyle valla, en ufak ayrıntı bebegimizi nasıl etkiler diye kuşkular yaşıyoruz..
umarım normal olur.. haftaya ctesi gideceğim umarım dönmüştür..senin belli mi ?
inşallah ya normal doğum gibisi varmı? ama benim belli değil aslında şuana kadar herşey normaldi ama vajinada varis oluştu oyüzden nasıl olcağı belli değil ama ben kendimi hep normal diye hazırlamıştım doktorda bu şekilde biraz zor diyo normal doğum için oyüzden ikigündür moralim biraz bozuk
bence gayet güzel bi isim .İsmiyle yaşasın inş.arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum allah nasip ederse bi oğlumuz olcak eşim ismini yavuz selim koymak istiyo sizce nasıl ?bu isim hakkında bilgi sahibi olan varmı?kimileri çok yaramaz olur aksi sinirli olur falan diyolar ismin çocuğun üstünde bi etksi olurmu sizce?
çok güzel bir isim bence...
bilgim yok ama ebced hesabına göre Yavuz ismi çok iyi diye sanıyorum.. harf tekrarı olmamış , sonu kapalı bitmiş,bir tek z sinirli yapabilir :))
ben Azra koyacagım ebcede göre cok iyi bir isim değil,açık bitiyor,4 harfli ve z var sinirli yapiii :)) ama pek inanmıyorum , napimm öyle olursa da olsun :))
inşallah ya normal doğum gibisi varmı? ama benim belli değil aslında şuana kadar herşey normaldi ama vajinada varis oluştu oyüzden nasıl olcağı belli değil ama ben kendimi hep normal diye hazırlamıştım doktorda bu şekilde biraz zor diyo normal doğum için oyüzden ikigündür moralim biraz bozuk
moralini bozma canım,hayırlısı böyleymiş de ... senin için iyi olan bu demekki.. ee kaç haftalıksın gün aldın mı sezeryana peki ? onunda güzelliği var ,günü biliyorsun :))[/Q
öyle tabi ya napalım kısmet böylemiş diycez artık haftaya tekrar gidicem variste daha fazla büyüme varsa gün vercek sanırım şubat 17 :)ama büyüme olmazsa normal doğumu yapmaya çalışıcaz dedi hakkımızda hayırlısı artık 33 haftalık seninki nekadardı?
o nasıl bişey ya ilk defa duyuyorum nasıl oluyor orada varis?
bence gayet güzel bi isim .İsmiyle yaşasın inş.
Canım ebced hesabı nasıl oluyor ya.İnternetten baktım ama çok anlaşılır yazmamışlar .Çok merak ettim nasıl bir hesap bu ??
napıyosunuz kızlar?
zar zor çalışıyorum ben bugün dökülüyorum resmen:2:
slmm herkese nasılsınız?
moralini bozma canım,hayırlısı böyleymiş de ... senin için iyi olan bu demekki.. ee kaç haftalıksın gün aldın mı sezeryana peki ? onunda güzelliği var ,günü biliyorsun :))[/Q
öyle tabi ya napalım kısmet böylemiş diycez artık haftaya tekrar gidicem variste daha fazla büyüme varsa gün vercek sanırım şubat 17 :)ama büyüme olmazsa normal doğumu yapmaya çalışıcaz dedi hakkımızda hayırlısı artık 33 haftalık seninki nekadardı?
34 ün içindeyiz... umarım hayırlısıysa büyüme olmaz :))
canım allah yardımcın olsun,bugün pijamalarımı bile değiştiremedimişe gitmeyi hayal bile edemiyorumm
iyiyiz sen nasılsın ?
evde olmayı ne kadar çok isterdim diyorum ama acaba evde olsam sıkılır mıydım?
gerçi şuan çok hastayım evde olsaydım keşke
canım allah yardımcın olsun,bugün pijamalarımı bile değiştiremedimişe gitmeyi hayal bile edemiyorumm
iyiyiz sen nasılsın ?
inşallah olmaz canım.valla bende bugün pijamalarımı bile değiştirmedim havada böyle kapalı insanda bi uyuşukluk oluyo işe giden arkadaşlara allah yardım etsin
iyiyiz sen nasılsın ?
evde olmayı ne kadar çok isterdim diyorum ama acaba evde olsam sıkılır mıydım?
gerçi şuan çok hastayım evde olsaydım keşke
yokk be canım arada gezerdin, son haftalarda zor oluyordur,ben tembel tembel oturuyorum bugünn
ya kızlar ben catı muaynesinden tırsıyorummmmm ...
normalde ultrason aletini şey ettiklerinde bile uyus olur kasardım,gerçi drlar acımıyor tıkk hallediyorlar ama ben kasıyorumm...
uff yaa ... napıcam bennn ???
o kasma bende de var canım
dr diyo ki sen karanbole normal doğuracaksın büyük ihtimal gece diyo ne alakaysa
ya kızlar ben catı muaynesinden tırsıyorummmmm ...
normalde ultrason aletini şey ettiklerinde bile uyus olur kasardım,gerçi drlar acımıyor tıkk hallediyorlar ama ben kasıyorumm...
uff yaa ... napıcam bennn ???
hakikaten nasıl oluyormuş bee o :)) sen oldun mu catı muayenesi ?
ben 35 artı 6 da gitmiş olacagım ya yapar mı sence ??
canım aslında arap alfabesine göre bu hesap... her harfin bir rakamı var atıyorum L:50 (tamamen attım) işte kaderi etkileyen bazı şeyler varmış..mesela iki tane ünlü harf ard arda gelmese iyi olurmuş,isim kapalı bitmeliymiş ünsüz harfle.. sonracımaa s.. harfiyle başlayan isimler vermeyin dominant olmuyorlarmış...sonraaa ü harfini mümkün oldugunca kullanmamak gerekiyormuş,problemli olabilirlermiş... ama kişinin çagrıldıgı isim önemliymiş iki isim takanlar için... ve kişinin karakteri nefsi tüm olumsuzlukları yenebilirmiş,illaki boyle olacak diye bir şey yokmuş.. bir de can gibi isimler karşı cins düşkünü oluyormuş (tek heceli isimler ) bu kadar aklımda kalanlar...
he bir de isim 7 harften fazla olunca daha bi güçlü olurmuş,ama herkes güclü bir ismi kaldıramazmışş..
Mesela Hz. Muhammedin ismi hiç ünlü tekrarlanmıyor, iki tane m ard arda güçlü kılıyormuş ebcedi 92 ymiş... bende bir tv programında izlemiştim,sonra araştırdım, ama sonra vazgeçtim :)) he bir de kendi isminize eşinizin ismine yakın isimler takmayın diyorlar farklı olurlarsa daha iyiymişş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?