- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.981
evet bendede var beyaz ve kokusuz ıse normal oldugunu bılıyorum sanırım dogum yaklastıkca artan bır durum bu akıntı...
aman ya 2 ıkı kılo ıcın uzme kendını canım bende 12 kılo aldım 15le bıterse ıı dıyorum o doktorlar kendılerı kac kılo ıle dogum yaptı merak edıyorum beyaz ekmek yemeden dısardan yemeden bu kadar aldım benım ıcım rahat bebegımı guzel besledım sonucta......
ya sormaya cekınıyorm ama bu catı muayenesı nasıl yapılıyor ellemı aletlemı? yanı nasıl olcuyor su cm acıklık var dıye merak edıyorumm
canım günlük pedi bende kullanıyordum bi yerde okumuştum çok hijyenik değil diye..
günlük ped olunca hava almıyormuş bakteri daha fazla ürüyormuş.o günden sonra bıraktım...
her wcden sonra peçeteyi katlayıp koyuyorum şimdi...
bide hapşururken öksürürken çiş kaçırıyor gibi oluyorum akıyor bişiler ama ne
Canım maşallah oğluşuna..
Kasma kendini...
Rahat ol..
Nefes egzersizi yap..
Kegel egzersizleri yap kendi kendine otururken falan..
Bende 17 kg aldım:))))
Geçmiş olsun kuzum Allah şifa versin sana
Sen nasılsın canım
Mide yanması devam mı canım?
Normal canım..
Ben kabus görüyorum biliyor musun?
Bebeğin nasıl?
Kilosu falan
Canım Normalde de akıntı var mı?
Kötü kokulu ve renkli bir akıntı ise önemli olabilir
Doktorum bu durumda muhakkak söyle dedi...
günaydın canlarım...
gününüz güzel geçsin haftanın son gününde herkese bol bol sağlık,huzur,ve güzel bir hafta sonu diliyorum.
bişi dicem kızlar ya benden acayip akıntı geliyor...kilotum hep ıslak gibi...beyaz renkte akıntı..
wc ye gidince çamaşırım hep ıslak.hergün değiştirir oldum donumu
bide peçete koyuyorum her wcden sonra..
sizde de böyle olan varmı?
Sen nasılsın canım
günaydın kızlar
havuzlu han dogru adres evet ben 2. kez gıdıcem pijama gecelık hastane cıkısı sebamed krem takımı tulum ayaklı body gogus pedı kremı battanıye bebek havlusu yıkamak ıcın kova masrapa ve unuttugum seylerın hepsını ordan aldım sımdı ıse
bebek sekerı terlık lohusa camasırı belkı sabahlık almak uzere gıdıcem ve ınsallah hastane cantam bıttı dıyecegımmmmmmmm
normalde her zaman ki gibiydi yani çok az olurdu hamilelikte oldu..
idrar yollarımda bakteri çıkmıştı doktorum o zaman sormuştu akıntın varmı peynir kesiği gibi beyaz diye.
evet dedim sonra ıdrar kültürü yaptılar bişi çıkmadı sorun yok bakteri üremesi olmuyor dedi...
koku renk falan yok beyaz işte.
Günaydın ayşebahar:) iyiyim, sen nasılsın?
Normal canım..
Ben kabus görüyorum biliyor musun?
Bebeğin nasıl?
Kilosu falan
Canım bende iyiyim..
Az önce eski bir öğrencim aradı..
Bana beşik gönderecekmiş..
Deli misin deidm?
Ama olmaz hocam diyor..
Dedim eşim kabul etmez büyük hediye...:))))
Ben akşam arasam eşimle konuşsanız tanışsanız dedi sonra öğrencim...
Eşim de çok istiyor göndermeyi dedi...
Çok çok eski bir öğrencim...
Şaşırdım ama...
Çiçek gönder ya dedim:)))
bebeğim Allah'a binlercekez şükürler olsun ki iyiben hareketleri çok az derken gece babasıyla baya bi kudurmuş sıpa...ben uykudaykene:))))2 hafta önce gittim doktora 2000 gr dı yarın yine kontrolümüz var bakalım ne olmuş benim kocakafalı oğlum
içinden gelmiş desene:) senin oğlanın beşiği hazırdı zaten değil mi? olmadı eşin ve sen kabul etmeyecekseniz, zaten aldık veya hediye geldi dersiniz.
çiçek göndermesi en güzeli bence de:)
evet eşim asla büyük hediye kabule etmez..
Yakınlar hariç..
Benimde hep eski öğrenciler dostlar böyle yapıyor..
Ben bebek çiçeği istiyorum balon falan...
küçük şeyler mutlu etmiştir beni hep:)))
Canım sallanan hamağı var...
Park beşiği var...
Bence yeter...
bir ismi ömer olacak Allah nasip ederse..2 ismini de düşünüyor babası ömeri ben çok istedim diğerini de eşim koysun diye bekliyorum efe diyor ama bakalım..Kerem çok güzel benimde geçenlerde aklıma geldi...Kerem yada kerimCanım maşallah kilosu harika
Allah nazarlardan saklasın...
İsmi hazır mı oğluşunun?
Ben Kerem diyorum bu aralr sizce nasıl kızlar?
eşin haklı. kırmadan söylersin sen de. zaten 3 çocuklu bir kadının evinde her çeşit beşik park yatak, hamak vs.. bulunur:) sende de fazlasıyla mevcut
bir ismi ömer olacak Allah nasip ederse..2 ismini de düşünüyor babası ömeri ben çok istedim diğerini de eşim koysun diye bekliyorum efe diyor ama bakalım..Kerem çok güzel benimde geçenlerde aklıma geldi...Kerem yada kerim
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnbiz geldikkk .Nasılsınız bakalım bugunn
günaydın canlarım...
gününüz güzel geçsin haftanın son gününde herkese bol bol sağlık,huzur,ve güzel bir hafta sonu diliyorum.
bişi dicem kızlar ya benden acayip akıntı geliyor...kilotum hep ıslak gibi...beyaz renkte akıntı..
wc ye gidince çamaşırım hep ıslak.hergün değiştirir oldum donumu
bide peçete koyuyorum her wcden sonra..
sizde de böyle olan varmı?
canım günlük pedi bende kullanıyordum bi yerde okumuştum çok hijyenik değil diye..
günlük ped olunca hava almıyormuş bakteri daha fazla ürüyormuş.o günden sonra bıraktım...
her wcden sonra peçeteyi katlayıp koyuyorum şimdi...
bide hapşururken öksürürken çiş kaçırıyor gibi oluyorum akıyor bişiler ama ne
Kızlar Günaydın Doktordan geliyorum şimdi oğlum 2850 gr olmuş boyumuzda 49 cm olmuş
Çatı muayeneside oldum( doktor çatı muayenen çok iyi değil kendini kasıyorsun dedi. Normal doğum şansın %50 dedi çok üzüldüm.
Normal doğumu çok istiyorum. İnşallah kısmet olur. Bu arada 14 kilo almışım tam doktor çok almışşın dedi. Hamilelik boyunca en fazla
13 öneriyoruz dedi. Ben şimdiden 14 kilo almışım(
arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum allah nasip ederse bi oğlumuz olcak eşim ismini yavuz selim koymak istiyo sizce nasıl ?bu isim hakkında bilgi sahibi olan varmı?kimileri çok yaramaz olur aksi sinirli olur falan diyolar ismin çocuğun üstünde bi etksi olurmu sizce?
çok güzel bir isim bence...
bilgim yok ama ebced hesabına göre Yavuz ismi çok iyi diye sanıyorum.. harf tekrarı olmamış , sonu kapalı bitmiş,bir tek z sinirli yapabilir :))
ben Azra koyacagım ebcede göre cok iyi bir isim değil,açık bitiyor,4 harfli ve z var sinirli yapiii :)) ama pek inanmıyorum , napimm öyle olursa da olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?