2012 Şubat Anneleri

Bende oğlumu iyi beslemişim. Tosun olmuş maşallah.
2 parmagıyla yapıyor cnm çok acı verici bişey değil ama ben çok kastım kendimi (

Peçete de hijyenik değil. Benim arkadaşıma doktor önermişti günlük pedi.

normalde her zaman ki gibiydi yani çok az olurdu hamilelikte oldu..
idrar yollarımda bakteri çıkmıştı doktorum o zaman sormuştu akıntın varmı peynir kesiği gibi beyaz diye.
evet dedim sonra ıdrar kültürü yaptılar bişi çıkmadı sorun yok bakteri üremesi olmuyor dedi...
koku renk falan yok beyaz işte.

canım bende de var bıktım artık çamaşır yetiştiremiyorum valla...ben de günlük ped kullanıyorum haftada 1 kutuyu bitiriyorum valla..

bebek şekeri için şark han da ucuz aklında bulunsun...yani malzemesi satılıyor daha çok hazır alıp kendin de içerisine badem şekeri koyabilirsin...birde mehmet efendi kahvecisinin o aradan ileliyorsun mısır çarşısına doğru değilde tam zıttından orası dolu şeker malzemesi satanlarla uyguna alabilirsin...bir silkon tabancası alsan kendin bile yaparsın hatta hazır olanlarda var orada havuzluhandakiler pahalı geldi bana

Canım bence normal bir akıntı bu...
Son zamanalrda bende de var çünkü...
Normal olduğunu düşünüyorum..
Çamaşırını günlük değiştir...
Daha rahat olursun...

Günaydın ayşebahar:) iyiyim, sen nasılsın?

Canım bende iyiyim..
Az önce eski bir öğrencim aradı..
Bana beşik gönderecekmiş..
Deli misin deidm?
Ama olmaz hocam diyor..
Dedim eşim kabul etmez büyük hediye...:))))

Ben akşam arasam eşimle konuşsanız tanışsanız dedi sonra öğrencim...
Eşim de çok istiyor göndermeyi dedi...
Çok çok eski bir öğrencim...
Şaşırdım ama...

Çiçek gönder ya dedim:)))

Normal canım..
Ben kabus görüyorum biliyor musun?
Bebeğin nasıl?
Kilosu falan

bebeğim Allah'a binlercekez şükürler olsun ki iyi ben hareketleri çok az derken gece babasıyla baya bi kudurmuş sıpa...ben uykudaykene:))))2 hafta önce gittim doktora 2000 gr dı yarın yine kontrolümüz var bakalım ne olmuş benim kocakafalı oğlum

içinden gelmiş desene:) senin oğlanın beşiği hazırdı zaten değil mi? olmadı eşin ve sen kabul etmeyecekseniz, zaten aldık veya hediye geldi dersiniz.
çiçek göndermesi en güzeli bence de:)

Canım maşallah kilosu harika
Allah nazarlardan saklasın...
İsmi hazır mı oğluşunun?
Ben Kerem diyorum bu aralr sizce nasıl kızlar?

içinden gelmiş desene:) senin oğlanın beşiği hazırdı zaten değil mi? olmadı eşin ve sen kabul etmeyecekseniz, zaten aldık veya hediye geldi dersiniz.
çiçek göndermesi en güzeli bence de:)

evet eşim asla büyük hediye kabule etmez..
Yakınlar hariç..
Benimde hep eski öğrenciler dostlar böyle yapıyor..
Ben bebek çiçeği istiyorum balon falan...
küçük şeyler mutlu etmiştir beni hep:)))

Canım sallanan hamağı var...
Park beşiği var...
Bence yeter...

eşin haklı. kırmadan söylersin sen de. zaten 3 çocuklu bir kadının evinde her çeşit beşik park yatak, hamak vs.. bulunur:) sende de fazlasıyla mevcut

Canım maşallah kilosu harika
Allah nazarlardan saklasın...
İsmi hazır mı oğluşunun?
Ben Kerem diyorum bu aralr sizce nasıl kızlar?
bir ismi ömer olacak Allah nasip ederse..2 ismini de düşünüyor babası ömeri ben çok istedim diğerini de eşim koysun diye bekliyorum efe diyor ama bakalım..Kerem çok güzel benimde geçenlerde aklıma geldi...Kerem yada kerim

eşin haklı. kırmadan söylersin sen de. zaten 3 çocuklu bir kadının evinde her çeşit beşik park yatak, hamak vs.. bulunur:) sende de fazlasıyla mevcut

Kesinlikle:))

Canım zaten 14 şubatta doğacak..
Adını da Kerem koyarım..
Aslı'sını da kendi bulsun artık

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnn biz geldikkk .Nasılsınız bakalım bugunn

arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum allah nasip ederse bi oğlumuz olcak eşim ismini yavuz selim koymak istiyo sizce nasıl ?bu isim hakkında bilgi sahibi olan varmı?kimileri çok yaramaz olur aksi sinirli olur falan diyolar ismin çocuğun üstünde bi etksi olurmu sizce?

canım pecetede hijyenik değil... hijyen istiyorsan bez kaynatıp ütüleyim koyacaksın.. pecete de günlük pedin içinde de kimyasal mevcut...
ama ben günlük pedi daha hijyenik buluyorum , hiç olmazsa orası için yapılmış :)) bende de çok akıntı oluyor ve katılaştı...
bende ilk zamanlardan beri boyle ögürürken,hapsururken öksürürken kaçıyor :))

maşallah oglusunaaa :))

ayy kesin bende kasacagım jinekolojik muaynelerde hep kasıyorum..

14 kilo çok mu ya genelde 20-25 kilo alıyor türk kadınları :)) ben 40 kilo alan duydum gecen eşimin memleketine gittiğinde...
o degilde bu ay hızlı kilo alıyor gibiyim.. umarım son ayda abartmam olayı :)) normalde az kiloluysan 14 kilo hiçççççç problem olmaz abartmış senin dr ..

çok güzel bir isim bence...
bilgim yok ama ebced hesabına göre Yavuz ismi çok iyi diye sanıyorum.. harf tekrarı olmamış , sonu kapalı bitmiş,bir tek z sinirli yapabilir :))
ben Azra koyacagım ebcede göre cok iyi bir isim değil,açık bitiyor,4 harfli ve z var sinirli yapiii :)) ama pek inanmıyorum , napimm öyle olursa da olsun :))

sağol canım ya ilgin için ne kadar zormuş anne olmak herşeyi tek tek en ince ayrıntısına kadar düşünmek annemin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum.çektiğim acılarda anne kıymetini daha iyi öğretiyo.allahım inş.doğumlarımız kolay bebeklerimiz sağlıklı olurda isimlerede artık bişekilde karar verilcek.doğum şeklin bellimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…