- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.021
canım bazı drlar yapmıyomuş bile bi sor druna istersen..
benim ki ağrım var falan diyince vajinal muayene yaptı ama yapmayadabiliyolar öyle duymuştum
canım allah yardımcın olsun,bugün pijamalarımı bile değiştiremedimişe gitmeyi hayal bile edemiyorumm
iyiyiz sen nasılsın ?
34 ün içindeyiz... umarım hayırlısıysa büyüme olmaz :))
ıyı allaha sukur. nolsun aynı
Slm kızlar nasılsınız bugunnn...Ancak gelebıldım ben de yaa bu isim analız olayı kuantum falan warmıs bununla alakalı olan mı??Geçen bır arkadasım anlatıyordu iki tarafı açık harflı cocuk sanslı olurmuıs daa vs deee...Bu mu o anlattıgın ?
bebek şekeri için şark han da ucuz aklında bulunsun...yani malzemesi satılıyor daha çok hazır alıp kendin de içerisine badem şekeri koyabilirsin...birde mehmet efendi kahvecisinin o aradan ileliyorsun mısır çarşısına doğru değilde tam zıttından orası dolu şeker malzemesi satanlarla uyguna alabilirsin...bir silkon tabancası alsan kendin bile yaparsın hatta hazır olanlarda var orada havuzluhandakiler pahalı geldi bana
sağol canım dedıgın yerlere bakıcam bulabılırsem :) şark han dıyorsun yada kahvecıden mısır carsısına sırtımı verıp ılerlıcem sanırım kendım yapmayı dusunuyorum zatenn olabılır havuzlu han bencede bıraz pahalıydı haklısınn
sağol canım dedıgın yerlere bakıcam bulabılırsem :) şark han dıyorsun yada kahvecıden mısır carsısına sırtımı verıp ılerlıcem sanırım kendım yapmayı dusunuyorum zatenn olabılır havuzlu han bencede bıraz pahalıydı haklısınn
Kızlar Günaydın Doktordan geliyorum şimdi oğlum 2850 gr olmuş boyumuzda 49 cm olmuş
Çatı muayeneside oldum( doktor çatı muayenen çok iyi değil kendini kasıyorsun dedi. Normal doğum şansın %50 dedi çok üzüldüm.
Normal doğumu çok istiyorum. İnşallah kısmet olur. Bu arada 14 kilo almışım tam doktor çok almışşın dedi. Hamilelik boyunca en fazla
13 öneriyoruz dedi. Ben şimdiden 14 kilo almışım(
kızlar günaydın
sabah bi kalktım ki gribim ağzım gözüm birbirinde çok fena:2::2:
Kızlar Günaydın Doktordan geliyorum şimdi oğlum 2850 gr olmuş boyumuzda 49 cm olmuş
Çatı muayeneside oldum( doktor çatı muayenen çok iyi değil kendini kasıyorsun dedi. Normal doğum şansın %50 dedi çok üzüldüm.
Normal doğumu çok istiyorum. İnşallah kısmet olur. Bu arada 14 kilo almışım tam doktor çok almışşın dedi. Hamilelik boyunca en fazla
13 öneriyoruz dedi. Ben şimdiden 14 kilo almışım(
günaydın canlarım...
gününüz güzel geçsin haftanın son gününde herkese bol bol sağlık,huzur,ve güzel bir hafta sonu diliyorum.
bişi dicem kızlar ya benden acayip akıntı geliyor...kilotum hep ıslak gibi...beyaz renkte akıntı..
wc ye gidince çamaşırım hep ıslak.hergün değiştirir oldum donumu
bide peçete koyuyorum her wcden sonra..
sizde de böyle olan varmı?
Bende de ağdadan beri war bu durum ..Ama,benimki sarı renkte canım daha da iğrenç..Umarım birşey demnek değildir..Ben de günde 5-6 tane ped değiştirmek zorunda kaldım ,don değiştirmekten daha kolay geliyor..Bir de karnım o kadar çook kaşınıyor kıı,böyle olan war mı kızlaarr??
canım aslında arap alfabesine göre bu hesap... her harfin bir rakamı var atıyorum L:50 (tamamen attım) işte kaderi etkileyen bazı şeyler varmış..mesela iki tane ünlü harf ard arda gelmese iyi olurmuş,isim kapalı bitmeliymiş ünsüz harfle.. sonracımaa s.. harfiyle başlayan isimler vermeyin dominant olmuyorlarmış...sonraaa ü harfini mümkün oldugunca kullanmamak gerekiyormuş,problemli olabilirlermiş... ama kişinin çagrıldıgı isim önemliymiş iki isim takanlar için... ve kişinin karakteri nefsi tüm olumsuzlukları yenebilirmiş,illaki boyle olacak diye bir şey yokmuş.. bir de can gibi isimler karşı cins düşkünü oluyormuş (tek heceli isimler ) bu kadar aklımda kalanlar...
he bir de isim 7 harften fazla olunca daha bi güçlü olurmuş,ama herkes güclü bir ismi kaldıramazmışş..
Mesela Hz. Muhammedin ismi hiç ünlü tekrarlanmıyor, iki tane m ard arda güçlü kılıyormuş ebcedi 92 ymiş... bende bir tv programında izlemiştim,sonra araştırdım, ama sonra vazgeçtim :)) he bir de kendi isminize eşinizin ismine yakın isimler takmayın diyorlar farklı olurlarsa daha iyiymişş ..
bu arada gececiler hala gelmedi mi yawww gündüz uyurlarsa bu kadar akşam tabi uyuyamazlar
Canım bence normal bir akıntı bu...
Son zamanalrda bende de var çünkü...
Normal olduğunu düşünüyorum..
Çamaşırını günlük değiştir...
Daha rahat olursun...
Canım bende iyiyim..
Az önce eski bir öğrencim aradı..
Bana beşik gönderecekmiş..
Deli misin deidm?
Ama olmaz hocam diyor..
Dedim eşim kabul etmez büyük hediye...:))))
Ben akşam arasam eşimle konuşsanız tanışsanız dedi sonra öğrencim...
Eşim de çok istiyor göndermeyi dedi...
Çok çok eski bir öğrencim...
Şaşırdım ama...
Çiçek gönder ya dedim:)))
ben burdayım ya kız
ewt canım aynen tarif ettiğin gibi sırtını dön yüz adım say:)))) bende hala daha almadım al al bitmiyor bide yılbaşı hediyeleşmeleri oldu maddi olarak göçtük((maaş alayım bende eksikleri tamamlamayı düşünüyorum bakalım:128:
ben burdayım ya kız
arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum allah nasip ederse bi oğlumuz olcak eşim ismini yavuz selim koymak istiyo sizce nasıl ?bu isim hakkında bilgi sahibi olan varmı?kimileri çok yaramaz olur aksi sinirli olur falan diyolar ismin çocuğun üstünde bi etksi olurmu sizce?
çok güzel bir isim bence...
bilgim yok ama ebced hesabına göre Yavuz ismi çok iyi diye sanıyorum.. harf tekrarı olmamış , sonu kapalı bitmiş,bir tek z sinirli yapabilir :))
ben Azra koyacagım ebcede göre cok iyi bir isim değil,açık bitiyor,4 harfli ve z var sinirli yapiii :)) ama pek inanmıyorum , napimm öyle olursa da olsun :))
slmm herkese nasılsınız?
canım aslında arap alfabesine göre bu hesap... her harfin bir rakamı var atıyorum L:50 (tamamen attım) işte kaderi etkileyen bazı şeyler varmış..mesela iki tane ünlü harf ard arda gelmese iyi olurmuş,isim kapalı bitmeliymiş ünsüz harfle.. sonracımaa s.. harfiyle başlayan isimler vermeyin dominant olmuyorlarmış...sonraaa ü harfini mümkün oldugunca kullanmamak gerekiyormuş,problemli olabilirlermiş... ama kişinin çagrıldıgı isim önemliymiş iki isim takanlar için... ve kişinin karakteri nefsi tüm olumsuzlukları yenebilirmiş,illaki boyle olacak diye bir şey yokmuş.. bir de can gibi isimler karşı cins düşkünü oluyormuş (tek heceli isimler ) bu kadar aklımda kalanlar...
he bir de isim 7 harften fazla olunca daha bi güçlü olurmuş,ama herkes güclü bir ismi kaldıramazmışş..
Mesela Hz. Muhammedin ismi hiç ünlü tekrarlanmıyor, iki tane m ard arda güçlü kılıyormuş ebcedi 92 ymiş... bende bir tv programında izlemiştim,sonra araştırdım, ama sonra vazgeçtim :)) he bir de kendi isminize eşinizin ismine yakın isimler takmayın diyorlar farklı olurlarsa daha iyiymişş ..
Ne düşünceli öğrencilerin war maaşallah ,benim velıler öğretmenler gününde bile bebeğe dair bir tek hediye almamıslardı ..:2:KEREM çok hoş bir isim ben tuttumAslı'yı da zamanında bulsun inşallah
KIZLAR BEN HERGÜN TURK KAHVESI MUTLAKA İÇİYORUM ZARARLI MIDIR Kİ??
bİR DE ŞEKERİ TANESI 1 TLDEN BAKIRKÖYDE BİR YERE YAPTIRDIK BİZ..HAZIRDI ..
:):) tmm sayıcam 100 adım harıkasın yaa
sormayın bu bebekler bıze masraflı oldu bıraz ama helalı hos olsun sağlık hayırlı evlat olsunlarda ben hala calısıyorum onun ıcın :)
valla aynen ilk bebeler ya Allah'tan bizim tarafta bide ilk torun annem çeyiz yapmış maşallah kıyafete çok para vermedi ama gördüğüne hevesleniyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?