2012 Şubat Anneleri

canım bazı drlar yapmıyomuş bile bi sor druna istersen..
benim ki ağrım var falan diyince vajinal muayene yaptı ama yapmayadabiliyolar öyle duymuştum

kadın unutmuşken hatırlatmış gibi olurum ,dur yapimm der :)) en iyisi ben sormimm :)) doguma gelinen günde cok yapıyorlarmış açılmaya bakıyorlarmış ama o zaman zaten fazla çekinmez insan yusuf yusufken heralde :))

bu tarz ama cok bilgim yok canım.. ben inanmadım yarıda bıraktım araştırmamı :))

sağol canım dedıgın yerlere bakıcam bulabılırsem :) şark han dıyorsun yada kahvecıden mısır carsısına sırtımı verıp ılerlıcem sanırım kendım yapmayı dusunuyorum zatenn olabılır havuzlu han bencede bıraz pahalıydı haklısınn

havuzlu hanın pahalı olduğuna bende katılıyorum kızlar size yarın ben bide istoça gidip bakmayı düşünüyorum orda da olduğunu söylediler

ewt canım aynen tarif ettiğin gibi sırtını dön yüz adım say:)))) bende hala daha almadım al al bitmiyor bide yılbaşı hediyeleşmeleri oldu maddi olarak göçtük((maaş alayım bende eksikleri tamamlamayı düşünüyorum bakalım:128:

canım sen kaçıncı haftada çatı muanesı oldun.maşallah bebişinin boyuda kılosuda cok ıyı.

kızlar günaydın
sabah bi kalktım ki gribim ağzım gözüm birbirinde çok fena:2::2:

Geçmiş olsun dikkat et grip de dinlenerek geçer ,bunca ay koruduk kendımızı,bu ay herkes dökülüyoruz..Ne fena..

Maaşallah doguma hazır senınkı desene süperr..Ben de 14 kg aldım yaa aslında zorladık sınırları ama werılmıyor kı bu dönemde napacagız kı..:18:

Bende de ağdadan beri war bu durum ..Ama,benimki sarı renkte canım daha da iğrenç..Umarım birşey demnek değildir..Ben de günde 5-6 tane ped değiştirmek zorunda kaldım ,don değiştirmekten daha kolay geliyor..Bir de karnım o kadar çook kaşınıyor kıı,böyle olan war mı kızlaarr??

ya canım korkutmak gibi olmasın da ,öylesine aklında bulunsun diye soyluyorum bir araştırırsın ... ben bir kere vajinit olmuştum gebelikten önce tam beyaz gelmiyordu akıntım krem gibiydi..dr a gittim vajinit oldugumu ögrendim.. sen nolur nolmaz bir gozuk istersenn, vajinal muayene bi yaptır dilersen..

agda yaptırırken mikrop kampmış olmayasın ...

Son düzenleme:

saol canım bilgiler için:)) uğraşması zor ,sonucu kesin değilse vazgeçmen iyi olmuş

Ne düşünceli öğrencilerin war maaşallah ,benim velıler öğretmenler gününde bile bebeğe dair bir tek hediye almamıslardı ..:2:KEREM çok hoş bir isim ben tuttum Aslı'yı da zamanında bulsun inşallah

KIZLAR BEN HERGÜN TURK KAHVESI MUTLAKA İÇİYORUM ZARARLI MIDIR Kİ??
bİR DE ŞEKERİ TANESI 1 TLDEN BAKIRKÖYDE BİR YERE YAPTIRDIK BİZ..HAZIRDI ..

kızlar merhaba hepsini okuyamadım ama sanırım bi kafadan kontak sizlerin canını sıkımış tahmin ettiğim biri var ama emin de değilim.geçen bi ara banada sardı kafadan çatlak ...belkide normal belkide tedaviyle hamile kaldınız bilemiyorum ..Allah kucağınıza almayı nasip etsin...neyse eğer tahmin ettiğim kadınsa gerçekten kafayı yemiş bi insan o çoluğu çocuğu olanlara mahsusdan sinir ediyo çünkü kendinin olmuyo galiba sizin benim gibileri kıskanıyo...bu kim özelden yazarmısınız tahmin ettiğim kişimi...bu arada ben 2010 şubat annesiyim.

:):) tmm sayıcam 100 adım harıkasın yaa

sormayın bu bebekler bıze masraflı oldu bıraz ama helalı hos olsun sağlık hayırlı evlat olsunlarda ben hala calısıyorum onun ıcın :)

Canım...
Benim arkadaşımın oğlunun adı Yavuz Selim...
Yavuz diye seslenince sert ve vurdum kırdım bir çocuktur..
Selim diye seslenince sakin...
İkisini de kullandıklarında normal...

CAnım Kerem Melih ismine bakabilir misin?

slmm herkese nasılsınız?

İyiyiz sen nasılsın kuzum

Ay canım sana yazdım okumamuisındır..
Facee daha giremedim ekleyemedim seni de
Bir kişi daha var eklemem gereken..
Ne olur affet..
Hafta sonu inş....
Birde çok ilginç geldi bu yazdıkların
Aslında daha önceden duymuştum ama çok ilgimi çekti şimdi..

Canım evet..
Çocuklar çok düşünceli oluyorlar gerçekten..
kerem ismi kulağıma da hoş geldi canım biliyor musun?
Her gün içme gün aşırı iç canım istersen...
kaç tane yaptırdınız canım şekeri?

:):) tmm sayıcam 100 adım harıkasın yaa

sormayın bu bebekler bıze masraflı oldu bıraz ama helalı hos olsun sağlık hayırlı evlat olsunlarda ben hala calısıyorum onun ıcın :)

valla aynen ilk bebeler ya Allah'tan bizim tarafta bide ilk torun annem çeyiz yapmış maşallah kıyafete çok para vermedi ama gördüğüne hevesleniyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…