2012 Şubat Anneleri

4bucuk cm acilman olsa burda seni hastaneye yatirirlar 9cmle dogum basliyor.. ben kizimda 2cmlik aciklikla gittim ama dogum baslamisti sancilarim vardi yinede senin acilman cok yani mudahele gerekiyor..nasi doktorun bise yapmadi anlamadim:44:

neyse ciktim ben herkese iyi geceler, bebislerde sakin sakin dursun yormasin analari ins :)

neyse ciktim ben herkese iyi geceler, bebislerde sakin sakin dursun yormasin analari ins :)
ıyı geceler cnm allaha emanet
korkutmayın beni beee .valla bak korkuyorum zaten doğuru veririm aha şimdi valla eve yolladı normal dedi

tatlım cıddıyım bı anormallık var bu ıste ne zmn gıttım dedın dr a

e zaten dogururdun heralde bu zmna kadar. valla arkadasım tedbırlı ol derım sana
belkıde dr baska bıseden bahsetmıstır..

yok canım valla önce reseteye bağladılar sonra alttan muayene etti sonra ultrasona aldı aynene öyle dedi suyu iyi boyu 47 cm uzun boylu olucak dedi kilo 1.930 gr dedi aynen böyle dedi 33. haftaya giriyorsun dedi

selam kızlar geç kaldım gene okuyorum sadece deee pomakcıgım 33.haftanda 4,5 cm acıldıysa senın doguma alınman lazım degıl mıydı kii???

canım benim hoş geldin .ya sorma bak neler oldu valla anlamadım ki şu an için hafif ağrım var oda geçiyor geceleri lavabo devam iki saatte bir aynen öyle dedi arkadaşım

bende cıktım saat 12,30 olmus
bıraz oyalanır uyurum heralde uykumun sıkıstırmasını bekledım
dısarda felaket ruzgar var:44:
ıyı geceler arkadaslar yrn grsz ınsallah..
:80::80:

bu arada bnm safak 15 mı olmus

bende çıkıyorum kızlar yoksa doğurucam korkudan uykumu kaçırttılar valla zaten uyuyamıyodum şimdi hiç kalmadı duşa gireyim bari herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…