- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.301
bu açılma mevzu beni düşündürüyo aynanın karşısına geçip kukuma baksam günde 2 kere anla mıyım acaba?
sakın dalga geçmeyin bak ha sadece bi düşünce yani
Kızlar aksam kıl oldum yaa bebeğin daha odasını bile tam bitiremedık ,bir sürü masrafımız için ay başını beklıyorduk,gıcık kocam gitmiş arabayı tamirciye götürmüş 1 mılyarlık masraf cıkartmıslar en az we acıl lazım dıyor..Oturmus 2 saattır arabayla ılgılı nette dolastıgı yetmedı bır de aglayacak gıbı oturuyor ..Çıl-dır-dıımm...Be baba olacak mal,sen bu kadar waktı düşünceyı bebegın eksık esyalarına,zam gelecek olan doguma ayırsaydın coktaan hallolmaz mıydı..Ufff...Arabasına bebekten düşkün mü olacak ne bu yaa
maşallah canım bende17kilo aldım ama veriririm heralde, inşallah bu bebeğinde sağlıklı olur
canım erkekler baba olmadan anlamıyor bizimkide lüzumsuz şeylere para harcayıp duruyor bakalım nereye kadar böyle gidecekse..
sen sıkma canını babalar bir yolunu bulacaklar artık
iyi geceler kizlar... kizlar dogurmak icin bolbol sex lazim biliyosunuz dimi :)
bende cıktım saat 12,30 olmus
bıraz oyalanır uyurum heralde uykumun sıkıstırmasını bekledım
dısarda felaket ruzgar var:44:
ıyı geceler arkadaslar yrn grsz ınsallah..
:80::80:
bu arada bnm safak 15 mı olmus
canım benim hoş geldin .ya sorma bak neler oldu valla anlamadım ki şu an için hafif ağrım var oda geçiyor geceleri lavabo devam iki saatte bir aynen öyle dedi arkadaşım
bende çıkıyorum kızlar yoksa doğurucam korkudan uykumu kaçırttılar valla zaten uyuyamıyodum şimdi hiç kalmadı duşa gireyim bari herkese iyi geceler
esım ınanmıyor o tur seylere bunun ıcın yas yanı anlıcagın
bende eskı ıs yerımde tarcınla beraber demleyıp ıcıyordum ordan bılıyorum
ama gel gelelım buna ınanmıyor.
yorma kendını fazlaaaa bak pısman olacagın seylerı yasama sonra allah gostermesn
ayaklarında varız cıkmazsa son zmnlarda ıyısın yanı.
dıkkat et
eve dgm zmnları yaklasınca aklımız bırbırımızde
neysekı senın bılgılerı aysebahardan alıyoruz saolsun arıyor senı.
kolay gelsın cnm ıyı aksamlar allaha emanett
Şekerin güzel olması değil de ucuz olması önemlıydı,tanesi 1 TL olunca atladık..Annen iyi mi senin canım?
Boşwer naz yapma zamanı degıl yorulma bos yere..Onunla gıt ama konusma fazla..Ewet,öğretmenlık ewlı bır kadın için en süper meslektir..
ooo uygunmus hemde cok uygun bende 1,50 verdım cok abartılı bı yanı yok
bunda gordugum kadarı ıle tuyler bebekler falan var
o tarz burda sordugumda 2 2,5 falan demıslerdı gerek duymadım. ne yalan soylım
annem bı gun ıyı bı gun kotu bunada sukur daha kotulerı var.
sımdı uyku testı denen bı testı yaptılar 2. seansımı ne var onu acıl yaptır dedı.
sanırım gece uyurken rahat nefes alsın dıye tup mu makınemı ne vereceklermıs.
bıraz ona takıldı kafam. raabbbım herseyın hayırlısını nasıp etsın (amin)
Arkadaşlar merhaba...Gece pek uykuya dalamadım adam gibi daldığım zamandada rahmetli annemi gördüm rüyamda bana doğumumun yaklaştığını ve her an hazırlıklı olmamı söyledi anacağızım her dönüm noktamda rüyamda girerek beni uyarır ve ben buna çok inanırım...bugünde kalktığımda göbeğimin baya düştüğünü gördüm oğlumda sanki heran içimden çıkacakmış gibi hareketli...Ve benim yarın dr umla randevum var bana öyle geliyorki dr bana doğumumun yaklaştığını söyleyecek birazda his var içimde ne yalan söyleyeyim...Bugünki adet olacakmışım gibi sancıda cabası...Bakalım tüm bunlar tesadüf mü yoksa gerçekten sırada doğum yapacak kişi ben mi olacağım yarını iple çekiyorum ama randevum saat 4 te...Dualarınız hepimizle olsun
Gunaydın canım.günaydın elefera... bir biz varız herale nasılsın?
elefera gitmiş...öyle moralim bozukki dün kontrolüm vardı, oluşun suyu gene azalmış çıktı bir öncekindede azalmıştı ama bu kadar değildi... o kadar çok su içtimki kesin düzelmiştir diye gitmiştim ama hiç faydası olmamış cuma günü tekrar gidicem kalp atışlarıda biraz zayıflamış... bol bol yan yatış dedi birde su iç dedi böyle giderse sezeryanla alırız dedi...birde su gelirse yada hareketi azalırsa hemen gel dedi ve sıpamın hareketleri çok iyiyken bugün benim piskolojimden etkileniyor demekki çok az hareket ediyor... baba dua edin lütfen çocuğuma bişey olmasın
Gunaydın canım.
Gıtmedım canım, bır bılgı arastırıyordum.
Canım, endısenı anlıyorum ama artık son zamanlardayız.
Doktorunun tavsıyelerıne uyacagından kuskum yok.
Sen elınden gelenı yap, gerısını Allah a bırak.
Belkı senın mınıgın erkenden kavusmak ıstıyor annesıne.
Su vakıtten sonra yasama ıhtımalı cok yuksek, Rabbım de ızın verırse.
Artık yenı dogan gorunumunde ve bır cok organı da ona yetecek kadar gelısmıs duzeyde.
ıcın rahat olsun.
Belkı erken kavusacaksın bebısıne.
Ama saglıgı konusunda endıseye kapılma.
O artık cok guclu annesı.
Günaydın kıssslarrrr....Ayyy saat geçmiyor ya bi sürüde işim var azcık size bakıp çıkayım dedim...
2500 gr olmuş pzt 36 haftamız bitiyor doğsada küvöze almazlar heralde öyle umut ediyorum...normal doğuma öyle alıştırdımki kendimi şimdi cuma gidince hadi sezeryan dese ne yaparım bilmiyorum ben bir parmak kesiğine bile dayanamam acıdan değilde görüntüden kan beni tutar... karnımdaki kesiği gördükçe bayılırıl vallahi
günaydın canım hoşgeldin...benimde öyle bir ton işim var ama hiç yapasım yok
ooo büyümüş artık annesi eşim benim 2750 gr olmuş sağ salim oda gelecek dünyaya...Sen böyle kötü şeyleri düşünme doğuma değilde yavruna odaklan canım onunla geçireceğin zmana ona vereceğin ilgiye odaklan bunlar seni sakinleştirirr...
Aynen ya ütüm var ev toparlanacak vs vs ama saat 4 te oğlumla buluşacağım o yüzden sabırsızımmmm
Günaydın kıssslarrrr....Ayyy saat geçmiyor ya bi sürüde işim var azcık size bakıp çıkayım dedim...
2500 gr olmuş pzt 36 haftamız bitiyor doğsada küvöze almazlar heralde öyle umut ediyorum...normal doğuma öyle alıştırdımki kendimi şimdi cuma gidince hadi sezeryan dese ne yaparım bilmiyorum ben bir parmak kesiğine bile dayanamam acıdan değilde görüntüden kan beni tutar... karnımdaki kesiği gördükçe bayılırıl vallahi
haklısın ama bana bakacak kimse yok bir eşim var oda anc 1 hafta bakabilir ben naparım yalnız o yüzden normal olsun çok isiyorum... suni sancı hakkında bilginiz varmı? bazıları zararlı diyor
haklısın ama bana bakacak kimse yok bir eşim var oda anc 1 hafta bakabilir ben naparım yalnız o yüzden normal olsun çok isiyorum... suni sancı hakkında bilginiz varmı? bazıları zararlı diyor
Gunaydın canım.
Bugun haber bekleyecegız senden.
Benımde cok ısım var.
Ama bugun bıraz salladım.
Bırazdan odaklanırım yıne.
Oooo kocaman olmus annesi.
Yerı daraldı herhalde yaramazın, kendınce cinlik yapıyor cıkmak ıcın.
Guzel seyler düsün.
Basından berı hayırlısı ıcın dua etmedık mı?
Sımdı karnımızdakı kesık mı onemlı, ona saglıklı bır sekılde kavusmak mı?
Bende normal dogum ıstıyorum ama, hakkımızda hayırlısı bu ise.
Epey zaman bakmazsın karnına.
Bak bende normalde kan gormeye, kesıge bakmaya dayanamam.
Ama tam boynumda amelıyat ızım var ve alıstım artık ona.
Sende zamanla alısacaksın o kesık ızıne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?