2012 Şubat Anneleri

bu açılma mevzu beni düşündürüyo aynanın karşısına geçip kukuma baksam günde 2 kere anla mıyım acaba?
sakın dalga geçmeyin bak ha sadece bi düşünce yani

Çok komıksın bukle ya gece gece güldüm çok..Bakınca görunuyorsa neden ellıyorlar kı acaba..Sen elle kontrole gıt,sonra da doktor gıbı kendıne bak..Çok korktun ya acılmadan kesın bişey olur bak düşünme çok bunuu..

Ewet canım anlamıyor kii,herşeyi bir sonrakı ay başına diye diye 9.aya geldik daha odanın perdesi bile yok yazık benim kızımmaaa

iyi geceler kizlar... kizlar dogurmak icin bolbol sex lazim biliyosunuz dimi :)

Ben normal doğum düşünmüyorum ,sex de yapmadım aylardır Hatta çatı muayenesi de yaptırmayacağım..Yürüyüş de artık yapamaz oldum..Benim kuku artık bir rahibe veya manastır kadar kapanmıştır o zaman

Ayy NİHLE senın şafak benım doktorla randewuma yakın olacak ..Sen doguracak ve kurtulacaksın maaşallah ..Darısı başımaa..

canım benim hoş geldin .ya sorma bak neler oldu valla anlamadım ki şu an için hafif ağrım var oda geçiyor geceleri lavabo devam iki saatte bir aynen öyle dedi arkadaşım

bende çıkıyorum kızlar yoksa doğurucam korkudan uykumu kaçırttılar valla zaten uyuyamıyodum şimdi hiç kalmadı duşa gireyim bari herkese iyi geceler

Durrr pomaaak sen doktoru aramadan sakın duşa girme suda dogum olur..Yapmaa..Şaka bi yana bence yarın sor doktora bu 45 cm olan şey nedır dıye,çünki az bir acılmada bile doktor 2 gunde bır cagırmaya baslıyor ..Ocak annelerınden ve dogumlarından anladıgım bu.

Herkesın kendı tercıhı, ınanıp-ınanmamak.
Yargılayamayız.
Ama sonucta ılaclarda bıtkılerden yapılıyor.

Dun cok gergındım canım.
Herseye o kadar ofkelendım kı.
Gozlerım doldu zaman zaman.

Calan telefondan tut da, ıs gorusmesı ıcın gelene kadar nefret doldum.

Sonra telefonda esıme yıne tavır yaptım.
Eve geldıgınde, 'gel bakalım, senın neyın var?' demesıyle basladım aglamaya.
Neysekı cabuk affedıyor benı, sarıldı, 'hem trıp yapıyorsun, hem basını bana dayayıp aglıyorsun' dedı.
Sonra ben gunlerdır neye kızdıysam (hepsi is yeri ile ilgli) onları bir bir anlattım ve rahatladım.
Galıba ben ıslerden dolayı bu kadar gergınım bırazda.
Izne ayrılmama yakın bu kadar yogun olmak ve ıslerı yetıstırebılecek mıyım endısesı benı gerıyor.

Ben en cok dogum hıkayelerımızı merak edıyorum.
Kım bılır neler yasayacagız?
O muthıs gun neler hıssedecegız?
Bunları cok ama cok merak edıyorum.

Insallah her bırımız saglıklı bır sekılde meleklerımızı kucagımıza alırız.

Bu sabah uyandırdım
Valla deli gibi ıkı gundur otobuslerle gelerek, ıskence yapmısım kendıme.
Bir de sabahın korunde uyandım, gec kalmayacagım dıye.

Bekarken ogretmen olmayı hıc ıstememıstım.
Ama sımdı olsaymıs... dıyorum.

Rabbım annene acıl sıfalar versın canım.
ınsallah sıfasını tez zamanda bulur.

Hayırlısı ınsallah.
Bence bugun dogum yapmayacaksın.
Belkı ıkı hafta ıcınde.

Hazırlıklarını tamamlasan ıyı olur.
Hepımız aslında.
Benım cok az eksıgım kaldı, ev temızlıgı haric.
Bez, ıslak mendil v.s.
Yarın onları da alacagız.

Hastane ıcın cıkolata olayı ve mevlut sekerı var bırde.
Onları da esım, hastane ıcın abartılı bırsey yaptırmak ıstemıyor.
Bende guzel bır kutu cıkolata alırız, dıye dusundum.
Bunu dogdugu gun bıle yapabılırız.
Mevlut sekerı ıcın ıse, ızne ayrıldıgım zaman Havuzluhan a gıder, alırım dıyorum.
Internetten baktım ama, ıcım rahat etmedı.
Illa gercekte gormem lazım.

He birde en buyuk eksıgım genel vucut temızlıgım
Onu da ara ara yapmaya calısıyorum, her an yakalanabılırım korkusu ıle.
Bu aksam bır kez daha yapıcam.
Anlayacagınız epılasyon aletı ıle savas var aksam.

Kızlar, bu hamıle donu ne kadar rahatmıs.
Aylar once aldım, bır ıkı kez gıyındım.
Sonra yıne dıger camasılarımı gıyınmeye devam ettım.
Ama yaklasık ıkı haftadır bel lastıgı tam gobusumun altını sıkıstırıp, canımı acıtıyordu.
Inat ettım, bunları gıyınıcem dıye.
Ama bu sabah dedım 'dene bakalım sunu'
Ohhh rahatlıga kavustum valla.

elefera gitmiş... öyle moralim bozukki dün kontrolüm vardı, oluşun suyu gene azalmış çıktı bir öncekindede azalmıştı ama bu kadar değildi... o kadar çok su içtimki kesin düzelmiştir diye gitmiştim ama hiç faydası olmamış cuma günü tekrar gidicem kalp atışlarıda biraz zayıflamış... bol bol yan yatış dedi birde su iç dedi böyle giderse sezeryanla alırız dedi...birde su gelirse yada hareketi azalırsa hemen gel dedi ve sıpamın hareketleri çok iyiyken bugün benim piskolojimden etkileniyor demekki çok az hareket ediyor... baba dua edin lütfen çocuğuma bişey olmasın

günaydın elefera... bir biz varız herale nasılsın?
Gunaydın canım.

Gıtmedım canım, bır bılgı arastırıyordum.
Canım, endısenı anlıyorum ama artık son zamanlardayız.
Doktorunun tavsıyelerıne uyacagından kuskum yok.
Sen elınden gelenı yap, gerısını Allah a bırak.
Belkı senın mınıgın erkenden kavusmak ıstıyor annesıne.
Su vakıtten sonra yasama ıhtımalı cok yuksek, Rabbım de ızın verırse.
Artık yenı dogan gorunumunde ve bır cok organı da ona yetecek kadar gelısmıs duzeyde.
ıcın rahat olsun.
Belkı erken kavusacaksın bebısıne.
Ama saglıgı konusunda endıseye kapılma.
O artık cok guclu annesı.

Günaydın kıssslarrrr....Ayyy saat geçmiyor ya bi sürüde işim var azcık size bakıp çıkayım dedim...

2500 gr olmuş pzt 36 haftamız bitiyor doğsada küvöze almazlar heralde öyle umut ediyorum...normal doğuma öyle alıştırdımki kendimi şimdi cuma gidince hadi sezeryan dese ne yaparım bilmiyorum ben bir parmak kesiğine bile dayanamam acıdan değilde görüntüden kan beni tutar... karnımdaki kesiği gördükçe bayılırıl vallahi

ooo büyümüş artık annesi eşim benim 2750 gr olmuş sağ salim oda gelecek dünyaya...Sen böyle kötü şeyleri düşünme doğuma değilde yavruna odaklan canım onunla geçireceğin zmana ona vereceğin ilgiye odaklan bunlar seni sakinleştirirr...

haklısın ama bana bakacak kimse yok bir eşim var oda anc 1 hafta bakabilir ben naparım yalnız o yüzden normal olsun çok isiyorum... suni sancı hakkında bilginiz varmı? bazıları zararlı diyor

Günaydın kıssslarrrr....Ayyy saat geçmiyor ya bi sürüde işim var azcık size bakıp çıkayım dedim...

Gunaydın canım.
Bugun haber bekleyecegız senden.

Benımde cok ısım var.
Ama bugun bıraz salladım.
Bırazdan odaklanırım yıne.

Oooo kocaman olmus annesi.
Yerı daraldı herhalde yaramazın, kendınce cinlik yapıyor cıkmak ıcın.
Guzel seyler düsün.

Basından berı hayırlısı ıcın dua etmedık mı?
Sımdı karnımızdakı kesık mı onemlı, ona saglıklı bır sekılde kavusmak mı?
Bende normal dogum ıstıyorum ama, hakkımızda hayırlısı bu ise.
Epey zaman bakmazsın karnına.
Bak bende normalde kan gormeye, kesıge bakmaya dayanamam.
Ama tam boynumda amelıyat ızım var ve alıstım artık ona.
Sende zamanla alısacaksın o kesık ızıne.

haklısın ama bana bakacak kimse yok bir eşim var oda anc 1 hafta bakabilir ben naparım yalnız o yüzden normal olsun çok isiyorum... suni sancı hakkında bilginiz varmı? bazıları zararlı diyor

Annen falan yokmu canım doğumda yanında kimse olmayacakmı?Kusura bakma bilmediğim için soruyorum...

Dedım ya hayırlısı.
Bır haftada epey toparlarsın hem kendını, ınan bana.
Ust kattakı komsum sezeryanla dogum yaptı.
3-5 gun sonra baktım ayaklanmıs.

Arkadasın da mı yok?

Bide ben kendimden bi haber alabilsem inan saat 4 olsunda o sedyeye yatsamda usg aileti göbişimde olsa yavrumu görsem diye can atıyorum bu sefer daha farklı yaaa çok özledim onuuugece boyunca adet sancısı gibi sancılandım ilk defa oldu karnımda taş gibiydi dedim doğuruyorum heraldeee ahhh ahh zamanı bi gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…