- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.321
Annen falan yokmu canım doğumda yanında kimse olmayacakmı?Kusura bakma bilmediğim için soruyorum...
Dedım ya hayırlısı.
Bır haftada epey toparlarsın hem kendını, ınan bana.
Ust kattakı komsum sezeryanla dogum yaptı.
3-5 gun sonra baktım ayaklanmıs.
Arkadasın da mı yok?
Bide ben kendimden bi haber alabilsem inan saat 4 olsunda o sedyeye yatsamda usg aileti göbişimde olsa yavrumu görsem diye can atıyorum bu sefer daha farklı yaaa çok özledim onuuugece boyunca adet sancısı gibi sancılandım ilk defa oldu karnımda taş gibiydi dedim doğuruyorum heraldeee ahhh ahh zamanı bi gelse
annem yaşıyor bir tek ama oda memlekette ananeme bakıyor 85 yaşında çok hasta komşuya bırakıp anca 1 günlüğüne beni görmeye gelir... neyse tek oluşuma bişey olmasında dediğiniz gibi alışırım allah güç verir heralde...
Shakira waka waka kudurttu oğlumuuu
Benım kızda sabah Tarkan'ı dınleyınce basladı tepıklemeye.Shakira waka waka kudurttu oğlumuuu
annem yaşıyor bir tek ama oda memlekette ananeme bakıyor 85 yaşında çok hasta komşuya bırakıp anca 1 günlüğüne beni görmeye gelir... neyse tek oluşuma bişey olmasında dediğiniz gibi alışırım allah güç verir heralde...
elefera gitmiş...öyle moralim bozukki dün kontrolüm vardı, oluşun suyu gene azalmış çıktı bir öncekindede azalmıştı ama bu kadar değildi... o kadar çok su içtimki kesin düzelmiştir diye gitmiştim ama hiç faydası olmamış cuma günü tekrar gidicem kalp atışlarıda biraz zayıflamış... bol bol yan yatış dedi birde su iç dedi böyle giderse sezeryanla alırız dedi...birde su gelirse yada hareketi azalırsa hemen gel dedi ve sıpamın hareketleri çok iyiyken bugün benim piskolojimden etkileniyor demekki çok az hareket ediyor... baba dua edin lütfen çocuğuma bişey olmasın
Bu sancılar, yalancı dogum sancıları-ymıs.
Doguma hazırlıyor-mus vucudumuzu.
Benımde bılhassa aksamları artıyor sancım.
Bırden bıcak saplanır gıbı canım yanıyor.
Karın sertlıgı bende de zaman zaman oluyor.
Bır yerde okumustum, karnınız tahta gıbı sert olur, dogum basladıgında dıyordu.
Ama herhalde gecıcı olandan bahsetmıyordur.
Hayırlısı artık, ne dıyelım.
ınsallah guzel ve sonu mutlu bıtecek haberlerle gelırsın.
Kayınvaliden falan gelmezmi canm???Mesela benimde kimsem yok annem vefat etti geçen sene arkadaşlarım ve kayınvalidem gelecek bana ve yavruma bakmayaAnnemin yerini tutmaz ama idare etcez artıkkk
erkeğin geninde var demekki
Günaydın güzel anneler ve onların biricik melekleri.Nasılsınız bakalım ? ben de acayip gerginlik var niyeyse .Kendimi mutsuz gibi hissediyorum(
Canım canını sıkma.Çok şükür şu saatten sonra bebişin yanına gelse bile artık sağlıklı olacak. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.Kendini illa normal doğum diye şartlandırma.Bizim bir akraba normal doğum yaptı.Kızın dikişleri kaç kere açıldı bir bilsen. Sezeryandan bin beter oldu kızcağız.O yüzden hiç takma .Önemli olan senin ve bebişinin sağlığı . Rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin canım benimm
yok tatlım yaa ölüyor olsam gene bakmaz ben hasta olunca o benden daha hasta olur...bakmak bir tarafa birde hergün akşam yemeğe gelir bana çayınıda içer gider...burda hiç arkadaşım yok hayatta bir eşim var yani Allah razı olsun ondan...
Günaydın güzel anneler ve onların biricik melekleri.Nasılsınız bakalım ? ben de acayip gerginlik var niyeyse .Kendimi mutsuz gibi hissediyorum(
Canım canını sıkma.Çok şükür şu saatten sonra bebişin yanına gelse bile artık sağlıklı olacak. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.Kendini illa normal doğum diye şartlandırma.Bizim bir akraba normal doğum yaptı.Kızın dikişleri kaç kere açıldı bir bilsen. Sezeryandan bin beter oldu kızcağız.O yüzden hiç takma .Önemli olan senin ve bebişinin sağlığı . Rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin canım benimm
Ayy inş canım ya aslında kuzucum azcık daha büyük olsaydı kesin bugün doğurmak için can atardım ama şimdi gelirde küvözde kalır diye korkuyorum gelmesin diyorum...Zaten dr sezeryan derse 31 ocağa gün alacağız eşimle ona karar verdik çünkü 31 ocak eşimle tanışmamızdııı
yok tatlım yaa ölüyor olsam gene bakmaz ben hasta olunca o benden daha hasta olur...bakmak bir tarafa birde hergün akşam yemeğe gelir bana çayınıda içer gider...burda hiç arkadaşım yok hayatta bir eşim var yani Allah razı olsun ondan...
Senin yapacağın tek şey açcan shakirayı geçcen kaynananın karşısına çok tınnn yani...Boşver rabbim yardımcı olur bize....Eşlerin kıymetini bilmemiz lazım benim eşimde o konuda bi tanedir...Gerçi bu şubat annelerini ve nickimi biliyor girerde okumaya kalkarsa şımarır şebeğim benimmm (boş zamanı olsada okusa keşke)))
Ayyy ben benım esımın okudugunu tahmın edemıyorum.
Kesin savas cıkar evde.
Sen herseyı onlara mı anlatıyorsun, ne bu samımıyet dıye baslar konusmaya.
Bırde annesını ve kardeslerını cekıstırıyorum ya zaman zaman, tam olay olur.
Ama o da hıc merak etmedı bugune kadar nickimi, neler yazdıgımı.
Ben olsam merak eder, gızlıce bakardım yazdıklarına.
Aaa...
Azer Bülbül ölmüş.
Aynen katılıyorum sana...Kızım biz hatunlar ne cadıyız bilmiyormusun ben olsaydım ayrı üyelik açıp farkettirmeden ona laf bile yetiştirirdimm
Üzüldüm allah rahmet eylesin...Dünya işte biri ölüyor biri geliyor...Geçen sene annemi kaybettim bu sene yavrum doğacak üzülürmüsün sevinirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?