- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.361
o da olur canımda uğraştırır pamuk seni yinede sen bilirsin...Bu pamuk dedim ama normal ıslak mendil gibi mendil şeklinde...Şimdilik bebek için alma ıslak mendil içeriğinde çok kimyasal oluyo ben çok araştırdım özellikle bebeğinin cildi hassas olursa tahriş yapar...benim fikrim bu
En guzel hedıye sanırımya stok dediğime bakma 5 paket aldım ben ama şöylede bişey var...Arkadaşlarım aradı beni doğuma biz gelince sana çiçek almayacağız bez alacağız diye hangi marka kullanıyorsun falan bende söyledim bi kaç arkadaşta alacak o yüzden bekliyorum şuan...Ama sana şöyle söyleyeyim 2 paket bez seni 20 gün idare eder...
günaydın kızlar
eleferacım ben prima aldım herkes onu öneriyo madem öyle bende aldım onlada devam ederiz heralde..
ıslak mendilde alkolsüz almak gerekiyomujş yoksa tahriş olur kuzularımızın tenii alırken ona dikkat et canım..
haknurum minnoşum sen napıyosun?
evi süpürdüm geldim...
tatlım ben prima premıum care'e karar verdim huggies te güzel diyorlar ama ben ilk 2-3 ay kullanıcam yerlimalı takıntım var.oluşun totişi büyüsün biraz star baby felan yerli markaları denicem hangisi iyi çıkarsa...
ben pamuk olan ıslak mendillerden aldım ama dediğin gibi normal pamuğu bir kutuya hazırlıyıp en son onunla durulamak istiyorum ne olur ne olmaz
Günaydın cnm...Minnoşun bugün naptığını bilmiyor oğlunu görmeye gidecekya görgüsüz saate bakıp duruyor sen nasılsınnnBu arada hastaneden çıkınca sana yada hacere mesaj atarım durumu çünkü ordan davete geçeceğiz merak etmeyin...
Ben cıkayım artık.
Su ıslerımı toparlayayım.
Aksam mesaı uzamasın.
Hatta mumkun mertebe erken kacayım.
Gorusuruz daha sonra.
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr susmayınnnnnnnnnnnn
Ben cıkayım artık.
Su ıslerımı toparlayayım.
Aksam mesaı uzamasın.
Hatta mumkun mertebe erken kacayım.
Gorusuruz daha sonra.
Kızlarrr aklıma süper bişey geldiii
hımm ok davet felan diyince...eleferam grsz canım...Hacerim bi akrabaya gidicez hastaneden çıkınca uzun süredir gidemedik bayada uzak hazır o tarafa gitmişken uğrarız dedik eşimlee
bence uyar ama kaç kişi katılır bilmem...Gelin şubat anneleri olarak çekiliş yapalım ve kim kimee çıkarsa hediyeleşelim birbirimizde hatıralarımız olmuş olur ne dersiniz???
Gelin şubat anneleri olarak çekiliş yapalım ve kim kimee çıkarsa hediyeleşelim birbirimizde hatıralarımız olmuş olur ne dersiniz???
hımm ok davet felan diyince...
bence uyar ama kaç kişi katılır bilmem...
olur canım da herkesi bi arada bulup sormak lazım bakalım kaç kişi katılır bide :26:
İterseniz bi konu açayım katılanlar ismini yazdırsın bilgileri falan ben toplayayım çekilişi yapayım herkese kime kim çıktıysa mesaj atayım adreslerini falan kargolar yapılsın...Ama çabuk yapılması lazım bu çekilişin çok zamanımız yokkk
İterseniz bi konu açayım katılanlar ismini yazdırsın bilgileri falan ben toplayayım çekilişi yapayım herkese kime kim çıktıysa mesaj atayım adreslerini falan kargolar yapılsın...Ama çabuk yapılması lazım bu çekilişin çok zamanımız yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?