2012 Şubat Anneleri

Bebısım dogmadan bır ıkı kutu hazırlarım oyle.
Bakarım, kullanımı kolaysa devam ederım.
Ama onerdıgın mendılı de goz onunde bulunduracagım.
Esıme kalsa, herseyın organıgını alalım dıyor.
Benım ıs yerımde organık urunler satılıyor.
Ama sadece bır paket ıslak mendıl, 10-15 TL arası.

En guzel hedıye sanırım
Ablam derdı, evlenınce hele cocuk sahıbı olunca hedıyelerın seklı degısıyor dıye.
Haklıymıs.

Su an prıma acık ara farkla onde gıdıyor.
Sanırım bende prıma alacagım.
Gecen mıgros ta gordum 54'lü paket 24 TL, ıyı mı fıyat?

Timam timam bende prıma alıcam
Bende yerlı marka olsun ıstıyorum ama galıba bu durumda kızımın totosu, benım takıntılarımdan daha onemlı.

Evet, bır kac kutu ıslak pamuk hazırlamak bızım ısımızı kolaylastıracaktır.

Ben cıkayım artık.
Su ıslerımı toparlayayım.
Aksam mesaı uzamasın.
Hatta mumkun mertebe erken kacayım.

Gorusuruz daha sonra.

iyisin valla ne davetiymiş bu?

eleferam grsz canım...Hacerim bi akrabaya gidicez hastaneden çıkınca uzun süredir gidemedik bayada uzak hazır o tarafa gitmişken uğrarız dedik eşimlee

Gelin şubat anneleri olarak çekiliş yapalım ve kim kimee çıkarsa hediyeleşelim birbirimizde hatıralarımız olmuş olur ne dersiniz???

elefera primanın fiyatı marketlere göre değişiyo ben bursadayım 20 tl ye aldım halada öyle fiyatı...Araştır bence çünkü bi kerelik almıyorsunn

eleferam grsz canım...Hacerim bi akrabaya gidicez hastaneden çıkınca uzun süredir gidemedik bayada uzak hazır o tarafa gitmişken uğrarız dedik eşimlee
hımm ok davet felan diyince...
Gelin şubat anneleri olarak çekiliş yapalım ve kim kimee çıkarsa hediyeleşelim birbirimizde hatıralarımız olmuş olur ne dersiniz???
bence uyar ama kaç kişi katılır bilmem...

olur canım da herkesi bi arada bulup sormak lazım bakalım kaç kişi katılır bide :26:

İterseniz bi konu açayım katılanlar ismini yazdırsın bilgileri falan ben toplayayım çekilişi yapayım herkese kime kim çıktıysa mesaj atayım adreslerini falan kargolar yapılsın...Ama çabuk yapılması lazım bu çekilişin çok zamanımız yokkk

ok eniyisi böyle bence

bana uyar canım sen organizasyonu yap uyarım ben

günaydın kızlar.....moralim bozuk ya(((((((((bu titreme hareketi hep oluyo ya niye böyle yapıyo anlamıyorum ve çok üzülüyorum yardım edin nolur(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…