2012 Şubat Anneleri

Kızlar, yarın prensesimin totosu ıcın bez alıcaz.
Hangı marka onerıyorsunuz?
Marka onemlı, cunku hangısınden baslarsak oyle devam etmelıymısız.
Dogru secımı yapmak ıstıyorum.

Ben sasırdım daha cok.
Rabbım annene de, butun olenlere de rahmet eylesın.
Kacısımızın mumkun olmadıgı tek gercek bu.

Aynen öylee Allah herşeyi bizden iyi biliyor ama biz kendi doğrularımızla mutlu olacağımızı sanıyoruzzz...Biz mesela yavrularımız gelince heerşey süper olacak diye hayaller kuruyoruz seviniyoruz ama hiç bilmiyoruz onlarlada imtihan olacağız belki onların acılarıyla üzüntüleriyle iyice yıkılıp keşke doğurmasaydım diyeceğiz...Hiç hayırlısını istemiyoruz hep olsun olsun olsun diyoruz allah ıslah etsin bizi

Biz her alışverişe gidince prima premıum care alıyoruz stok yaptık bile...Ben molfix ve diğerlerine güvenemedim canım ya huggiesı öneririm yada primayı...

Canım sakın ıslak mendili normal olarak alma...Uni baby nin ıslak pamukları var onlar saf suyla yapılmış yenidoğanın cildini koruyo bilgin olsun o da stok halinde bendee

Iste o nedenle hep hayırlısı dıyorum ben.
Dogumun da, evladın da, esın - dostun da hayırlısı.
Elbette vakıt gelecek ımtıhan olacagız.

Ablam 36, abım 34 yasında ve annem hala ıkısı ıcın uzuluyor.
Evlta kac yasına gelırse gelsın, anne- babanın gozunde hıc buyumuyorlar.
Sureklı onlar ıcın endıse yasayıp, kollamaya calısıyorlar.
Gercı bu durum benım sadece annem ıcın gecerlı.
Babam, ölsek umursamaz.

Biz her alışverişe gidince prima premıum care alıyoruz stok yaptık bile...Ben molfix ve diğerlerine güvenemedim canım ya huggiesı öneririm yada primayı...

Cok stok yapmamalı galıba.
Eger memnun kalınmazsa, degıstırmek ıcın.
Tamam, ne ıle baslanıyorsa onunla devam etmelı.
Ama ya gercekten hıc tatmın etmezse.

Arastırıyorum su an.
Cogunluk prıma demıs, ardından huggıes gelıyor.
Dıgerlerını oneren yok gıbı bır sey.

Canım sakın ıslak mendili normal olarak alma...Uni baby nin ıslak pamukları var onlar saf suyla yapılmış yenidoğanın cildini koruyo bilgin olsun o da stok halinde bendee

Pekı normal pamugu bolup bolup bır kutuya koysam, uzerıne de kaynar su koyup, sogutsam ve oyle kullansam?

Islak mendıl hıc mı almayayım?

Canım prima yaramazsa başka bişeyin yarayacağını zannetmediğim için stok yaptık çünkü en kaliteli içeriğe sahip olan o ve huggies bugünde bi kaç paket huggies alcam ikisindende kullanacağımm

Pekı normal pamugu bolup bolup bır kutuya koysam, uzerıne de kaynar su koyup, sogutsam ve oyle kullansam?

o da olur canımda uğraştırır pamuk seni yinede sen bilirsin...Bu pamuk dedim ama normal ıslak mendil gibi mendil şeklinde...Şimdilik bebek için alma ıslak mendil içeriğinde çok kimyasal oluyo ben çok araştırdım özellikle bebeğinin cildi hassas olursa tahriş yapar...benim fikrim bu

Canım prima yaramazsa başka bişeyin yarayacağını zannetmediğim için stok yaptık çünkü en kaliteli içeriğe sahip olan o ve huggies bugünde bi kaç paket huggies alcam ikisindende kullanacağımm

Sen odanın bırını bu urunlere ayırdın sanırım
Ben baslangıc ıcın ıkı paket bez alsam yeter dıyorum.
Az mı olur?

.....................................................................

Son düzenleme:
Sen odanın bırını bu urunlere ayırdın sanırım
Ben baslangıc ıcın ıkı paket bez alsam yeter dıyorum.
Az mı olur?

ya stok dediğime bakma 5 paket aldım ben ama şöylede bişey var...Arkadaşlarım aradı beni doğuma biz gelince sana çiçek almayacağız bez alacağız diye hangi marka kullanıyorsun falan bende söyledim bi kaç arkadaşta alacak o yüzden bekliyorum şuan...Ama sana şöyle söyleyeyim 2 paket bez seni 20 gün idare eder...

günaydın kızlar
eleferacım ben prima aldım herkes onu öneriyo madem öyle bende aldım onlada devam ederiz heralde..
ıslak mendilde alkolsüz almak gerekiyomujş yoksa tahriş olur kuzularımızın tenii alırken ona dikkat et canım..

haknurum minnoşum sen napıyosun?

evi süpürdüm geldim...

Marka onemlı, cunku hangısınden baslarsak oyle devametmelıymısız.

tatlım ben prima premıum care'e karar verdim huggies te güzel diyorlar ama ben ilk 2-3 ay kullanıcam yerlimalı takıntım var.oluşun totişi büyüsün biraz star baby felan yerli markaları denicem hangisi iyi çıkarsa...

ben pamuk olan ıslak mendillerden aldım ama dediğin gibi normal pamuğu bir kutuya hazırlıyıp en son onunla durulamak istiyorum ne olur ne olmaz

Günaydın cnm...Minnoşun bugün naptığını bilmiyor oğlunu görmeye gidecekya görgüsüz saate bakıp duruyor sen nasılsınnnBu arada hastaneden çıkınca sana yada hacere mesaj atarım durumu çünkü ordan davete geçeceğiz merak etmeyin...

Hacerim bi bizim evede el atsaydınnn

at kız at çatlarım valla meraktan bende gideceğim zaman çok sabırsız oluyorum kaçta randevun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…