2012 Şubat Anneleri

bende topluluğa uyarım canım eğer herkes doğursun öyle diyosanız uyarım şimdii katılan bencede fazla olmaz ama siz bilirsiniz..

Abartma canım ya boşver biz her halimizle güzeliz hıhhhh

saol cnmmmmm...şu odun kocamda öğrense keşke biraz bugün yrn baba olucak düşündüğü tek şey lanet olası futbol
o kahrolası bendeede var keske bıse olsada futbol ozellıkle ıddıa kapansa
bende topluluğa uyarım canım eğer herkes doğursun öyle diyosanız uyarım şimdii katılan bencede fazla olmaz ama siz bilirsiniz..

en mantıklısı ole dgmdan snra. hem cınsıyetler tam bellı olur. hemde ele avuca gelen bıseler alırız :)
cokta eglencelı olur yaa oyuncak falan dusunsene:))

Kız delii hiç gülesim yoktuu herşeyi anladıkta cinsiyetler kesinleşsin ne demek...

Kız delii hiç gülesim yoktuu herşeyi anladıkta cinsiyetler kesinleşsin ne demek...

kız ben cok duydum ayse deyıpte ahmet gelenı :S
ornek benm ablamın gorumcesı
hatta cocuk allahtan hastanede tek dgan bebekmıs yoksa bu cocuk bnm deıl dıye bagırıyormus dusun
ablamda 8. aya kadar kız dıyorlardı gostermıyorlarmıs falan hop erkek cıktı.

kız cıddıyım keske senın gıbı olsa kılom ooo sende
ne guzel zayıfken hamıle kalmıssın. ohhhhh

takma kafana cnm sende sıkıldıkca bızımle olsana ben ole yapıyorum esım ıddıaya dalınca
hamile kalmadan önce 60 kiloydum canım şimdi 72 olmuşummm abowwww

Ayy yok ben almayayım böyle bişeyi mümkünse gerçi hemen emreyi cemre yaparım olur biterrr

hay iddiaları batsın...ben kızımı istiyorum ya valla doğsun diye hayırlısıyla dua ediyorum...

kız onu bende duydum ha bebeğin oda takımını falan almışlar pembe pebme bebek bi doğuyo erkek kadın mağazaya değiştirmek için gelmişti dert anlatıyodu valla
hamile kalmadan önce 60 kiloydum canım şimdi 72 olmuşummm abowwww
,

az almışsın tebrikler canım

Ayy yok ben almayayım böyle bişeyi mümkünse gerçi hemen emreyi cemre yaparım olur biterrr

hahha kız senın ıkıncı cocuk rabbımın ıznı ıle kız olursa cemre on numara olur sen kesın dusunmussndur zaten de..
emre cemre ne guzel hee..

hay iddiaları batsın...ben kızımı istiyorum ya valla doğsun diye hayırlısıyla dua ediyorum...
ınsallah cnm ınsallah..
kız onu bende duydum ha bebeğin oda takımını falan almışlar pembe pebme bebek bi doğuyo erkek kadın mağazaya değiştirmek için gelmişti dert anlatıyodu valla
,

az almışsın tebrikler canım

o yuzden belkıde cok esya almayın dıyorlar bıze bızde gormemıs gıbı dolduruyoruz evı ornek ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…