- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #53.641
ıyı geceler cnm allah'a emanetiyi geceler kızlar hepinize...gidip yatiyim bari...
bir görmemişte benim nıhlecimmm
iyi geceler kızlar hepinize...gidip yatiyim bari...
ıyı geceler cnm allah'a emanet
valla yaa cnm bıde o kadar guzel kız esyaları varkı zorla tahrık edıyo ınsanı
zaten bende gidiyorum bişiler almaya hep kızlar için var kıskanıyorum valla
ıyı geceler cnm allah'a emanet
valla yaa cnm bıde o kadar guzel kız esyaları varkı zorla tahrık edıyo ınsanı
:)) gecen bı akrabamızın erkek bebegı oldu.
hedıye alım dedım alısverıste adam akıllı bıse bulamadım kıcı kırık seyler var hep
olanlarda 40 50 tl dıyo hadı len ordan dedım.
pıjama takımı goturdum valla ne yalan soylım.
erkek ıcın guzel olanlar (suveter gomlek pantolon vs kucuuk kucucuk seyler) cok pahalı.
kızlar bende çıkıyorum artık heryanım ağrımaya başladı.. kocişede kızdım mutfakta sigara içeyim diyo soğukmuş hava lafa bak soğukmuş içme madem banane
Bana diyolar zaten iyiki senin kızın olmuyor diye erkekte yine kısıtlı alacakların...eeee Allah biliyorr
kızlar bende çıkıyorum artık heryanım ağrımaya başladı.. kocişede kızdım mutfakta sigara içeyim diyo soğukmuş hava lafa bak soğukmuş içme madem banane
allah bundan snrada sna bı kız evladı verır ınsallah tatlım.
sıgaramı
kız bırak adamcagız ıcsın kapıyı kaparsın olur bıter.
aa bu arada dogalgaz kullanan arkadaslarım elektrıklı ısıtıcı aldınızmı (yoksa) bebek banyo yaparken ılk zmnlar lazım oluyormus.
mınyatur gıbıler onlarda cok guzeller yaaaEvet canım aynen öyle şimdiden başladım bende kot gömlek almaya
Tamam canım grsz bende çıkacağım zaten herkese iyi gecelerrr
öpüldünüz kızlar ben yatar
allah bundan snrada sna bı kız evladı verır ınsallah tatlım.
sıgaramı
kız bırak adamcagız ıcsın kapıyı kaparsın olur bıter.
aa bu arada dogalgaz kullanan arkadaslarım elektrıklı ısıtıcı aldınızmı (yoksa) bebek banyo yaparken ılk zmnlar lazım oluyormus.
mınyatur gıbıler onlarda cok guzeller yaaa
benı yanlız bırakın bakalım
bende orgu yapım bıraz madem
bnm evde sıcak ama al dedıler bılmıyom valla o yuzden sorum dedımAmin canım inş.. hayırlısı....Elektrikli ısıtıcı evinin durumuna göre bak canım eğer çok sıcak oluyorsa gerek yok ama naparsan yap evin ısınmıyorsa alırsın bi ısıtıcı benim evim merkezi sistem o yüzden sıcak almaya gerek yokkk
Evet canım ama minyatür dediklerinin fiyatları baya var canı acıyor insanın ama alıyorsun işteeeAyyy bana örgü demeyin o kadar çok olduki dağıtıcam artıkk
bnm evde sıcak ama al dedıler bılmıyom valla o yuzden sorum dedım
aklıma gelmısken
senmı ordun kızzzz hamarat hatunnn
Kendıme deıl cnm bendede cok oldu arkadasım patık ıstedı onu oruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?