2012 Şubat Anneleri

zaten bende gidiyorum bişiler almaya hep kızlar için var kıskanıyorum valla

:)) gecen bı akrabamızın erkek bebegı oldu.
hedıye alım dedım alısverıste adam akıllı bıse bulamadım kıcı kırık seyler var hep
olanlarda 40 50 tl dıyo hadı len ordan dedım.
pıjama takımı goturdum valla ne yalan soylım.
erkek ıcın guzel olanlar (suveter gomlek pantolon vs kucuuk kucucuk seyler) cok pahalı.

kızlar bende çıkıyorum artık heryanım ağrımaya başladı.. kocişede kızdım mutfakta sigara içeyim diyo soğukmuş hava lafa bak soğukmuş içme madem banane

Evet canım aynen öyle şimdiden başladım bende kot gömlek almaya

Bana diyolar zaten iyiki senin kızın olmuyor diye erkekte yine kısıtlı alacakların...eeee Allah biliyorr

allah bundan snrada sna bı kız evladı verır ınsallah tatlım.
kızlar bende çıkıyorum artık heryanım ağrımaya başladı.. kocişede kızdım mutfakta sigara içeyim diyo soğukmuş hava lafa bak soğukmuş içme madem banane

sıgaramı
kız bırak adamcagız ıcsın kapıyı kaparsın olur bıter.

aa bu arada dogalgaz kullanan arkadaslarım elektrıklı ısıtıcı aldınızmı (yoksa) bebek banyo yaparken ılk zmnlar lazım oluyormus.

aldım canım ben ısıtıcı kıyamadım yavruma banyo falan yapınca üşümesin diye eviniz soğuksa sizde alın kızlar.. haydi byyy..

Amin canım inş.. hayırlısı....Elektrikli ısıtıcı evinin durumuna göre bak canım eğer çok sıcak oluyorsa gerek yok ama naparsan yap evin ısınmıyorsa alırsın bi ısıtıcı benim evim merkezi sistem o yüzden sıcak almaya gerek yokkk

mınyatur gıbıler onlarda cok guzeller yaaa

benı yanlız bırakın bakalım
bende orgu yapım bıraz madem

Evet canım ama minyatür dediklerinin fiyatları baya var canı acıyor insanın ama alıyorsun işteeeAyyy bana örgü demeyin o kadar çok olduki dağıtıcam artıkk

bnm evde sıcak ama al dedıler bılmıyom valla o yuzden sorum dedım
aklıma gelmısken
Evet canım ama minyatür dediklerinin fiyatları baya var canı acıyor insanın ama alıyorsun işteeeAyyy bana örgü demeyin o kadar çok olduki dağıtıcam artıkk

senmı ordun kızzzz hamarat hatunnn
Kendıme deıl cnm bendede cok oldu arkadasım patık ıstedı onu oruyorum

bnm evde sıcak ama al dedıler bılmıyom valla o yuzden sorum dedım
aklıma gelmısken

senmı ordun kızzzz hamarat hatunnn
Kendıme deıl cnm bendede cok oldu arkadasım patık ıstedı onu oruyorum

yok kız ne anlarım ben örgüden el işi hamaratlığım yoktur benim....Eş dost akrabalar sağolsun örüp örüp getiriyolar yeter diyorum hala ellerinde örenler var dinlemiyolar benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…