- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #54.181
günaydınn canım ne uykusu bu böle çalışan hamişleriz burda nasıl kıskandım bak şimdi
günaydın canım..
bu sezeryan yasağı dün haberlerde söylenmiş sağlık bakanlığı sezeryanı zorunlu görmedikçe yasaklamışş.. yani öyle gün al git sezeryan ol yok.. dr papor edecekmiş hamileliğin gidişatını gerekli görülürse yane
aslında mantıklı.benim erkek kardeşimin karısı 2008 yılında sezeryanla burada doğum yaptı.şimdi amerikadalar. 2 ay önce bi oğlu daha oldu orada.normal doğurdu.kardeşim diyor ki burada sezeryanı hiç önaylamıyorlar.sancısı gelene kadar beklediler diyo.ve çok kolay bi doğum olmuş tamamen bizim gelin kendi doğurmuş.doktorlar hiç müdahele etmemişler.zaten dr değil ebeler giriyormuş doğuma.
Canım hiç zahmet etme çeneleri düşmüş yine bisürü yazışmış bunlar okuyamadım gözlerime acıdım valla
Günaydın kızlar...
Valla bende iyice hantallaştım..
Adeta her gün 1 kg alıyorum.. 79kg oldum..
Hatta 79.5 kg....
Herkes şaşırıyor...
58 lik benden dev oldu adeta...
Kilo gerçekten yük ama bunu her hamileleiğimde görüyorum..
Allah hepimizi kısa sürede bu kilocuklardan kurtarsın...
Uykularım allak bullak oldu...
Kızım henüz 17 aylık..
ve tuvalet eğitimi veriyorum 1 aydır..
Büyük tuvalet tamam...
Şimdi sırada küçük kaldı..
Lakin evde duramıyorum ocak sonuna dek böyle geçsin artık
Sonra RAbbimin izniyle öğreteceğim...
Sonra da sütten keseceğim...
Sırayla ama...
Hacerden haber var mı kızlar?
Suyu azalmıştı ya en son?
Sinem ve Nihle aynı gün sezeryan olacaklar22 ocakta
Unutmayalım kızlar dua edeceğiz o gün...
Bilinen sezeryan günleri yazılsın aklımıza geldikçe dua ederiz...
bazen pişman oluyorum neden çalışabilir raporu aldım diye
sıkmaya çalışıyorum dişimi
Senin işşin çok çok zor Ayşebahar yaa bir de bebeklerini en iyi şekilde yetıstırmeye ugrasıyorsun ..Helal olsun ..Allah yardım etsın sana walla..
Bu son haftan mı Buklee?Kurtulacak mısın hayırlısıyla bu hafta..
Arkadaşlar baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı aranızda son iki gündür çok sık başım döner oldu. 33 haftamdayım, ilk zamanlarda bile başım dönmemişti.
Arkadaşlar baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı aranızda son iki gündür çok sık başım döner oldu. 33 haftamdayım, ilk zamanlarda bile başım dönmemişti.
Saol canım,okuyacagım..
kızlarr ben gittim doktora,nişanmış gelen,bazılarına 2 -3 hafta önceden gelirmiş, senin 40 ı beklemeyecegin kesin dedi.. temizlik yaptım,çok yürüdüm falan dedim,amann dedi dogumu erkenleştirirsin yorma kendini dedi.. dinlen dedi,istirahat verdi.. ama bebek dönmemiş neden dönmedi dedim o da şaşırdı,belki bu haftanın sonuna döner dedi,2 hafta daha dönmezse sezeryana gün veririz dedi... çatı muayenesi yapmadı , zaten şuan dogsa bile sezeryan dedi,acılma önemli değil dedi.. pozisyon degistirince bakarız dedi catıya..
ama galiba sezeryan yolu gözüktü bana(
bebek kımıldamazsa hemen gel dedi,her an dogurcakmıssın gibi hazır ol dedi...
yok canım nerde 37.haftama kadar çalışıyorum ben çalışabilir aldım ya
35. Gebelik Haftası Tavsiyeleri
Bebeğinize isimler koyacaksanız ismi düşünüyorsnuzdur eşinizle bu konuda anlaşamıyor olabilirsiniz. zamana bırakın sorun çözülecektir.
Yatağınıza koruyucu pet alın uyurken doğum suyunuz gelebilir.
Doğumunuzu planlayın, doğumda neler yanınıza alacaksanız belirleyin, doğumda yanınızda kimlerin olmasını istiyorsanız belirleyerek doğum çantası hazırlayın bu haftadan sonra her hafta doğum olabileceğinden hazırlıklı olmalısınız.
Gebelikte 35. hafta | Hafta Hafta Gebelik
HAZIR OLMALIYIZ ...
slmmmm ben geldımmm
aslm hb cnm nasılsınselam anım hoşgeldin......
Herkese kucak dolusu sevgılerrrrrrrrrr
cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk özleıdm sizleriiii ben dogurmaıdm ıyım sayımdayıdm ondan gelmedım bı turlu hele sukru bıttı.ama bend ebıtıım pişman oldum calısabılrı raporu aldıgımaaoğluusm ıyı doktora gıttık bu arada cok sukru hesye yolundaaa sizler ne yaptınız doguran varmı?
aslm hb cnm nasılsın
sukur kavusturana hg:)
2 dogumumuz var :)
bebıs nasıl olmus kgsı falan?
hosbuldummmm canımmm
bebsım ıyı allahıma cok sukur 2360 kılosu sısko yanıııı:)
sen nasılsın gormeyelı heyecan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?