2012 Şubat Anneleri

günaydınn canım ne uykusu bu böle çalışan hamişleriz burda nasıl kıskandım bak şimdi

Valla arada bir allah razı olsun emreden uyutuyoooyoksa geceler kabus biliyosun bugünde o günlerden biri arada bir uyuyalım teyzesi yaaGerçi benim kocişle ilgili bişeyler düşünüyodum ama kocişin dün midesi ağırıyodu olmadı hemen uyudukAyy öğleden sonra sağlık ocağına gidicem rutin kontrol varmış 36 ya ayak bastıkya gel kilona ıvırına zıvırına bakcam dedi hemşiree

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Biz iyice ağırlaştık kızım da azıları çıkartıyor çok keyifsiz ve huysuz. Hayırlısı ile bir doğursam valla nasıl olacak ikisi ile uğraşmak düşünemiyorum. Tek düşüncem sağlıkla kucağıma almak ve ikisinin de sağlıklı olması inşallah. ilk doğumun sezeryan olduğu için ve aradan daha 2 sene bile geçmediği için mecburen gene sezeryan olacağım arkadaşlar. Bu yasa ne zamandan beri yürürlüğe girecek ama bir türlü giremedi sıkmayın canınızı ben kızıma doğum yapacağım zamanda aynı söylenti vardı şimdi de. Hiç takılmayın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canlar. Bu arada oğlumun adını çınar koymaya karar verdik. Çok beğendiğim bir iisimdi her zaman. hayırlısı olsun bakalım. Kızımı 38. haftamda doğurmuştum bu sefer 40. haftama kadar beklemek istiyorum doktorum da sakıncalı olmadığını söyledi şimdilik. Kasılmalarım çok fazla yok şükürler olsun. Şİmdilik sadece çok iş yapamıyorum çabuk yoruluyorum ama yürümeyi çok seviyorum. maalesef havalar sopğuk kızımı çok çıkartamıyorum dışarı. Bende onunla evde tıkılıyorum işte...

Bence zaman almalı ve bize denk gelmemeli ya..Zaten doğuma da zam geliyor hastanemde ,bir de bu çıkarsa tam bahtsız bedevi doğuracağım demektir..Ben şahsen çok kasılırım ve istemiyorum ,ayrıca da bu benim tercihim olmalı ben doğuruyorum sonucta..

Sezeryandan sonra normal dogum yapmıyorlar ki nasıl yapmıslar ona ??Yurt dışında normal zorunlu,ama en güzel dogum olan suda dogum da yaygın orada bunu becerebılıyorlar..Burada senı kobay gıbı dogurtuyorlar normal dogumda ..Kimseye guwenemıyorum ben Türkiye'dekı saglık haberlerını okuyup duydukca..

Canım hiç zahmet etme çeneleri düşmüş yine bisürü yazışmış bunlar okuyamadım gözlerime acıdım valla

sorma canım yaa ne yazışmışlar valla maşallahh.Atlaya atlaya okudum bende artık kızlar bu kilo olayını bende çok takıyorum kendimi çikolata konusunda tutamıyorum bir türlü birde 33 haftalık oldum hala çalışabilir raporu almadım zaten 38-39 haftaya kadar çalışmak istiyorum.Benim oğlanın pek geleceği yokmuş gibi

Arkadaşlar baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı aranızda son iki gündür çok sık başım döner oldu. 33 haftamdayım, ilk zamanlarda bile başım dönmemişti.

Senin işşin çok çok zor Ayşebahar yaa bir de bebeklerini en iyi şekilde yetıstırmeye ugrasıyorsun ..Helal olsun ..Allah yardım etsın sana walla..

bazen pişman oluyorum neden çalışabilir raporu aldım diye
sıkmaya çalışıyorum dişimi

Bu son haftan mı Buklee?Kurtulacak mısın hayırlısıyla bu hafta..

yok canım nerde 37.haftama kadar çalışıyorum ben çalışabilir aldım ya

Arkadaşlar baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı aranızda son iki gündür çok sık başım döner oldu. 33 haftamdayım, ilk zamanlarda bile başım dönmemişti.

Bende de geçen oldu 2 hafta önce dünyam tamamen dönüyordu aniden ayaga kalkınca falan berbattım üstüne de kusuyordum yedıklerımı ..Ama,sonradan kendısı geçti canım korkma ..Tansıyon yukselmedıkce no problem ..

Waay bir temizlik yaptın nişanı getirdin demek hayırlı olsun ,darısı bizlere..Ben de artık doğum tarıhımı bılmek ıstıyorum ona göre şafak saymak istiyorum ..Çatı mı yapacak haftaya?Süpermiş ..Korkma ve bebeğin hareketlerı hergun say 10 olması lazım en az ok ..Unutma bu önemlı çok..

Bunu okuyun tavsıye edıyorum herkes kendı haftasında yasadıgı stresı bulacaktır..Rahat olalım ,35ten sonrası zaten dogum beklenıyor ..Sadece hazır olmamız lazım o kadar..

Kızlar geceler ayrı bir işkence oldu bana. Siz nasıl uyuyorsunuz? Sola yatmaktan bacaklarım uyuşuyor. Yatağa 4 yastıkla giriyorum. Karnımın altı, belim, bacaklarımın arası ve başım için. Düşünün rezilliği. Karnımda sürekli baskı zorlanıyorum yatarken. 33.haftaya kadar çok rahat hamilelik geçirmiştim demek ki bundan sonra başlıyor asıl fırtına.

canım 32. haftadan itibaren bebeğin büyümesi hızlandığı için damarlarındada bi sıkışma oluyo haliyle. doktorlar yataktan yavaş yavaş kalkın , aniden eğilip kalkmayın, başınız dönüyosa mutlaka istirahat edin diyolar. zaten bu şikayetlerde bi süre sonra vücut adapte olmaya başlayınca geçiyor.

Herkese kucak dolusu sevgılerrrrrrrrrr

cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk özleıdm sizleriiii ben dogurmaıdm ıyım sayımdayıdm ondan gelmedım bı turlu hele sukru bıttı.ama bend ebıtıım pişman oldum calısabılrı raporu aldıgımaaoğluusm ıyı doktora gıttık bu arada cok sukru hesye yolundaaa sizler ne yaptınız doguran varmı?

selam anım hoşgeldin......
aslm hb cnm nasılsın

sukur kavusturana hg:)
2 dogumumuz var :)
bebıs nasıl olmus kgsı falan?

hosbuldummmm canımmm

bebsım ıyı allahıma cok sukur 2360 kılosu sısko yanıııı:)

sen nasılsın gormeyelı heyecan varmı?

masallahh
heyecan yok aslında benı urkuten bende bel fıtıgı var spınal dogum nasıl olacak korkum o.
ocak annelerınde bırı dgm yapmıs. bel fıtıgı yuzunden genel anestezı yapmıslar.
e bende kılo var genel anestezı olmuyor.
off nabcam bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…