2012 Şubat Anneleri

Günaydın annişler..
Sık sık yazamasamda yazılanları okumaya çalışıyorum..

Millet kilo veriyor ben habire yiyorum çok çabuk acıkıyorum aç kalıncada tansiyonum düşüyor midem bulanıyor..:S
Bu arada bendede kasık ve bel ağrısı çok var..

günaydın kızlar
şöyle bir merhaba demek istedim sizlere
dün dediğim gibi göz doktora gittik
basınçtan damarlarım çatlamış püff.
ama korkulacak bişi yok.damla verdi ve vücuttaki morluklar gibi büyüyerek geçer dedi.

[canim bir dra bagli kalma derim ben baska dra da git sen hata yapmayin

istanbulda önerebileceğin özel muaynehane yada özel hastane fark etmez işinin ehli bi uzman varmı?

canım acıbadem kozyatağı cem öncüloğluna gitmeni şiddetle tavsiye ediyorum
kesinlikle çok profesyonel bir doktor, git muayene ol farkı gör...
umarım hayırlı haberler alırsın

mrb..arkadaşlar ..
nerdeyse her hafta 1 tane üzücü haber alıyoruz..arkadaşlara çok üzülüp dualarımda onlarla...
ama ben artık korkmaya başlıyorum okuduğum kadar sizlerde...benim 2.kontrolum pzt..
kanama olmadığı sürece korkmama gerek yok değilmi...3-4 gün önceye kadar bulantılarım vardı
ama şimdi çook hafifiledi şükür ama bu seferde kormaya başladım offffff

ben de sait beye gidiyorum.

Kızlar dr umu aradım kan tahlillerim çıkmış çok güzel değerin 13 dedi...Ve diğer değerlerinde gayet güzel dedi bi sorun yok dedi ama bişeyi anlamadım 13 neyin değeri????

bulantılarının olmaması bir lütuf canım ,bu şansı iyi değerlendir ve aklına kötü şeyler getirme.candan bezdirici günler geçiriyorum,iyi ki benim gibi değilsin,herkeste farklı yaşanıyor bu süreç, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar bu arada size bi bilgi vermek istiyorum… Beslenme uzmanına gittim demiştim ya, kendisi şöyle bir bilgi verdi bana.
Mutlaka ara öğün yemeliymişiz. Bana 7 öğün yazdı günde. Bu yedi öğünde tam tahıllı yada çavdar (beyaz ekmek olmayacak ama) 8 dilim ekmek var. 2 dilimini bebek için eklemiş.
3 porsiyon meyve var. ama dikkat edilecek nokta şu meyve yemekten hemen sonra yenmeyecek.
Tek başına da yenmeyecek. Tek başına yenen meyve hızla bağırsaktan emilip kana karışarak kan şekerini hızla yükseltiyormuş bu bebek için istenmeyen bir durummuş.
Meyvenin arkasından mutlaka bir bardak ayran veya yarım yağlı/yağsız süt, yada yarım bardak yoğurt, yada 10 kadar fındık yenerek,bağırsaktan emilimi yavaşlatılacakmış.
Gebelik zaten insülin direncini artıran bir olay ve şeker hastalığına çanak tutuyor…
Hele de fazla kilonuz varsa bu püf noktaya çok dikkat etmelisiniz dedi.

Her zaman aklımızda bir soru işareti muhakkak olacak.. Acaba bir şey mi oldu diye..
Benimde mesela ara ara kasıklarımdaki ağrı gidiyor hamile olduğumu unutuyorum bile..
Akşam kasıklarımda ağrı yoktu acaba bir şey mi oldu diyordum şimdide çok fena var acaba yine bir şey mi oldu diyorum..
Yoksa tırlatıyormuyum bilmiyorum..

evt canım şükür 1 haftada canımdan bezdirmişdi bulantılar ama şimdi çook hafif başlardaki gibi
zaten çok az nerdeyse bi kaç lokmayla doyuyorum saatlerce yemiş gibi oluyorum...
ama işte arkadaşlardan olumsuzlukları duyunca insan düşünmeden yapamıyo...
bu dönemde şaşmış durumdayız..bulantılar ağrılar olduğu sürece içerde bebeğin iyi olduğunu anlıyosun sennle ama pat die kesilincede acaba mı diyosun istemeden:18::18:

Evet ben de aynı şekilde bulantıya takmış durumdayım. Varken çok kötü oluyorum olmayınca niye yok diyorum.:26:
Psikopat gibi....

:13: sana katılıyorum canım..
sanırım biz topikce tırlatcağız bu gidişle....çok şeybilmemek gerekmiş
onuda öğrendim daha çok pimpirikli oluyoruz.....

kızlar pazartesi kalp atışı dinlemek için doktora gittimizde boş gebelik dendi ultrason gününe göre 6+5 di kürtaj önerdiler sizce ne yapmalıyım??

senin ve bebeğin hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim.ama benim de tavsiyem tek doktorla kalma.maalesef 2 farklı doktordan ayrı ayrı şeyler duydum yakın zamanda.
sağlıklı haberlerini alıcaz yakında inşallah.

kızlar çıkmak zorundayım,midemin ve başimin vardiği sinyallere göre, bugün beni yine sürprizlerle dolu bir gün bekliyor.şimdilik hoşçakalın,Allah'a emanet olun.

canım bi kaç doktor önerdi arkadaşlar hepsini değerlendiricem bakalım

Bencede farklı bir doktora git tatlım..
Arkadaşların dediği gibi geç döllenmede olabilir.
Benimki mesela Sat a göre 9 haftam bitti ama ultrasyonda doktor 8 haftalık görüyor ve ben kendi hesabıma göre 7 haftalıkken kalp atışını duymak için gittiğimde doktor kalp atışı yok dedi nasıl kötü oldum bir hafta sonra gittim doktor şimdi yedi haftalık embriyosu var ve kalbide atıyor dedi.. doktorların hiç birine tam güvenmiyorum malesef.. ki doktorumuda değiştirmek istiyorum ama burda doğru dürüst doktor yok...

günaydın kızlar......hamileliğimin başından beri hafif hafif mide bulantılarım vardı.dün komşum kendine tavuk döner alırken yazık bana da acımış almış.yemez olaydım dünden beri felaketim yemez olaydım.resmen kusarken bayılacak gibi oluyorum kendimi zor tutuyorum.şimdi telefonda eşime anlattım ne kadar kızdı bu sıcakta heryerden alınan tavuk yenir mi diye?ve adam haklı.......aman siz siz olun yemeyin ben yandım siz yanmayın.....hepimize hayırlı günler ......ben bugün gazi üniversitesinden randevu almıştım ilk hamile olduğumu öğrendiğimde oraya gideceğim.bakalım neler diyecekler....gelince yazarım.ayrıca bblau (umarım yanlış yazmadım)ben oldukça kilolu başladım hamileliğime ve çok tırsıyuorum sana zahmet olmazsa bana dr verdiği beslenme listesini yollar mısın şimdiden muckkkk

gecmis olsun canim evt ole oluyormus

yüregimizi ferah tutalim insALlh Allaha emanet hepsi olacagada care yokki

super eline saglik bizimle aylas canim özel menuleri varsa sana zahmet

bende cikayim kizlar hazirlanayim malum yolumuz uzak
3 gunde bacimda kalicam havadisleri yazarim artik
hepinizi tek tek öpt guzellerrr bebelerinize kendinize iyi bakinnn
yuppiiiiiiiiiiii bebegimi görmeye giyorum insALlahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…