- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.801
amin canım sağol korkuyorum sorun çıkar diye ama doktor kesemiz olusmus dedi
dış gebelik kimysal gebelik fln yoktur dmi kese gözüküyor
slm kizlar ben müjdeli haberle gelemedim malesef bebegimin kalbi durmus..... kürtaj benim icin tehlikeli oldugu icin hap verdi vajinal koyacagim ve bebegimin dusmesini bekleyecegim
sizlere abla tavsiyesi ne olursa olsun uzulmeyin acaba solemi acaba bolemi diye en guzel donemlerinizi sikintiyla gecirmeyin olacaksa olacaga care yok malesef..... Rabbim verdi Rabbim aldi boynumuz kildan ince.....
geldim sukur namazimi kildim..... kelebegim cennete annesini bekleyecek ...onu ben cok istemistim RABBIM ELIMDEN ALDI SUKURLER OLSUN KI YAVRUM CENNETTE BUNUNLA AVUNUYORUM BEN
YOLUNUZ ACIK OLSUN ALLAHIM TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAH SAGSALIM KUCAGINIZA ALIN BEBEKLERINIZI.....
BEN ARTIK BURAYA GIREMEM TABLOYUDA TAKIP ETMEK ISTEYEN BANA MSJ ATSIN ADMINE SOYLEYELIM
ARA ARA ZIYARETINIZE GELIRIM INSALLAH SIZLERI COK SEVIYORUM BENI UNUTMAYIN
merhaba cnm benim sigortam yok devlet hastahanesinde yaptırdım testleri annelik hakkı dıye bıe sıgorta var benı devlat sigortalı yaptı ve bende 6 tup kan ve ıdrar verdım fakat bı kurus bıle para vermedım çok şükür :)) dolayısı ıle sıgortası olandan para alınacagını sanmıyorum
Arkadaşlar öğrendiğim bilgileri hemen sizlerle paylaşmaya geldim....
Fındık badem balık ve semizotu bebeğin zekası için çok çok faydalıymış bilginiz olsun...
Şeker ve tuzdan 9 ay boyunca uzak durmaya çalışın....
Bol bol su için.....
Çörek otu sakın tüketmeyin düşüğe neden oluyormuş...
Süt ve süt ürünleri ise bebeğin kalsiyumu için çok yararlıymış....
Orası öyle aşırı tuzdan uzak dur canımm...Ödem oluşabiliyormuşş:26:
canım ben çıkıyorum midem bulanıyoo çokkk kendine iyi bak
slm kizlar ben müjdeli haberle gelemedim malesef bebegimin kalbi durmus..... kürtaj benim icin tehlikeli oldugu icin hap verdi vajinal koyacagim ve bebegimin dusmesini bekleyecegim
sizlere abla tavsiyesi ne olursa olsun uzulmeyin acaba solemi acaba bolemi diye en guzel donemlerinizi sikintiyla gecirmeyin olacaksa olacaga care yok malesef..... Rabbim verdi Rabbim aldi boynumuz kildan ince.....
geldim sukur namazimi kildim..... kelebegim cennete annesini bekleyecek ...onu ben cok istemistim RABBIM ELIMDEN ALDI SUKURLER OLSUN KI YAVRUM CENNETTE BUNUNLA AVUNUYORUM BEN
YOLUNUZ ACIK OLSUN ALLAHIM TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAH SAGSALIM KUCAGINIZA ALIN BEBEKLERINIZI.....
BEN ARTIK BURAYA GIREMEM TABLOYUDA TAKIP ETMEK ISTEYEN BANA MSJ ATSIN ADMINE SOYLEYELIM
ARA ARA ZIYARETINIZE GELIRIM INSALLAH SIZLERI COK SEVIYORUM BENI UNUTMAYIN
Seni çok sevmiştim Gurbet Güzeli... Üzüntümü anlatamam...Hakkında/hakkımızda hayırlısı ne ise Allahım bize onu versin inşaAllah...
Kalan arkadaşlarım, hepiniz de hakkınızı helal edin. Ben artık girmek istemiyorum bu siteye ve foruma. Hepimize Allah'tan hayırlı, sağlıklı, sorunsuz hamilelikler geçirmemizi diliyorum. Bebeklerimizle birlikte Allah'a emanetiz... Sağlıcakla kalın...
Ben yarın doktora gidicem
dinlen biras, benim de bulanıyor ama ben çalışıyorum offfff keşke evde olsam da yatsam
Ben yarın doktora gidicem
Gece 02.30 itibariyle kanam basladi bu sekilde gelik sonlanirsa kimse kurtaj olmasin su anda bebegim benimle degil sirf kurtaj yuzunden 3. Dogumdan sonra plezanta koptu iceride kaldi 3 sefer kurtaj oldum mereti cikaramadilar rahimden ins temizlenir rahim
kızlar bana dua edin bu gün kontrolüm var. Yüksek düşük riskim vardı ilaç kullanıyordum inşallah bebişim tutunmuştur.
Gece 02.30 itibariyle kanam basladi bu sekilde gelik sonlanirsa kimse kurtaj olmasin su anda bebegim benimle degil sirf kurtaj yuzunden 3. Dogumdan sonra plezanta koptu iceride kaldi 3 sefer kurtaj oldum mereti cikaramadilar rahimden ins temizlenir rahim
Nıye uzuluyorsun kı? Ne mutlu ıste sana, bebısını goreceksın.
Benım daha beklemem lazım.
Benimde normal kontrolüme 20 gün var.Ben yarın merakımdan gidiyorum, kötü şeyler duymak korkum olduğundan üzülüyorum.
Icını ferah tut canım benım.
Ferah tut kı, bebısın sana daha sıkı baglansın, annem sımdıden benden umıdını kestı demesın. (Ben oyle ınanıyorum)
Olumsuz bırsey duymazsın ınsallah ama, olursa da veren de O, alan da, dıyerek tesellı edecegız kendımızı.
Ve bırde soyle dıyecegız, cennete benı bekleyen bır melek var, benım ıcın sefaat dıleyecek.
Rabbım hepımız ıcın hayırlısını nasıp etsın.
Bebegını kaybedenlere sabır, saglık, ınanc ve yenı bır bebek versın.
Bebegı yasayanlara da sag salım bebeklerını kucaklarına almayı nasıp etsın Mevlam.
Destekleriniz icin cok cok sagolun kizlar sadece bulsntilarim azaldi ve son bir haftadir umutsuzluk vardi icimde bebegimin yasamadigina dair kontrol masasina bile bebegimi kaybettim hissiyle yattim dr aradi bebegi bulamdi ters giden birsey var dedi bakti kalb atimi yok dedi
Destekleriniz icin cok cok sagolun kizlar sadece bulsntilarim azaldi ve son bir haftadir umutsuzluk vardi icimde bebegimin yasamadigina dair kontrol masasina bile bebegimi kaybettim hissiyle yattim dr aradi bebegi bulamdi ters giden birsey var dedi bakti kalb atimi yok dedi
arkadaşlar aranızda progestan kullanan varmı? sizde kilo aldınızmı? ben daha şimdiden 4 kilo aldım ve fazlada yemiyorum ilaçmı yapıyor acaba?
annelık hakkı nasıl bısey canım bıraz bılgı verırmısınmerhaba cnm benim sigortam yok devlet hastahanesinde yaptırdım testleri annelik hakkı dıye bıe sıgorta var benı devlat sigortalı yaptı ve bende 6 tup kan ve ıdrar verdım fakat bı kurus bıle para vermedım çok şükür :)) dolayısı ıle sıgortası olandan para alınacagını sanmıyorum
ben sıslı de sermet akara basladım tavsıye uzerıne gıttımarkadaslar ben gecen hafta bır doktora gıttım ama memnun kalmadım cok soguk geldı
onerebılecegınız bır yer varmı
bana 29 mayıs hastanesı mıne hatıpoğlunu ve kozyatagı central basak hanım ı cok ovduler ama bılemıyorum varmı onlar hakkında bılgısı olan
besıktasta oturyorum cokta uzak bır yer olmasın ıstıyorum
bılgıler ıcın tesekkurlerArkadaşlar öğrendiğim bilgileri hemen sizlerle paylaşmaya geldim....
Fındık badem balık ve semizotu bebeğin zekası için çok çok faydalıymış bilginiz olsun...
Şeker ve tuzdan 9 ay boyunca uzak durmaya çalışın....
Bol bol su için.....
Çörek otu sakın tüketmeyin düşüğe neden oluyormuş...
Süt ve süt ürünleri ise bebeğin kalsiyumu için çok yararlıymış....
ınsallah guzel haberlerle gelırsın beklıyoruzkızlar bana dua edin bu gün kontrolüm var. Yüksek düşük riskim vardı ilaç kullanıyordum inşallah bebişim tutunmuştur.
aıle hekımlerı gercekten cok ılgılenıyorlarselam millet benimde kontrolüm yarın..geçen sağlık ocağındaki aile hekimim çağırdı beni sizlerde muhakkak gidin hem vitaminimi yazdırdım hemde hem hamileliğin başında hem sonunda kan testi yaptırmak gerekiyormuş onu yaptırmamıştım salı gidicem ve kan vercem...yaptırmayanlar ihmal etmesin...sağlık bakanlığına gebelik vardır diye kayıt tutuyorlar..ayrıca ilk ne zaman evlendiğinden bacağında varis var mı? diye bile iyice soru soruyorlar..inceliyorlar..ben kan testi yaptırmam gerektiğini açıkcası bilmiyordum hemşiremde hamileydi ondan öğrendim..çok şükür 8 haftaya girdik inş dahada iyi olacağım şimdilik sadece uyku oluyor ara ara..sabah halsizliklerim azaldı..inş sağ sağlim kurtuluruz..çalışan kişiler için çok zor..streslede baş etmemiz gerek..gerçi evdede stres olan oluyor ama olsun..yatın dinlenin bol bol..geçen gün ailecek pikniğe gittik çok güzel geçti annemle babam torun hayaliyle yanıp tutuşuyor..inş herşey yolunda gider..öptüm sizleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?