2012 Şubat Anneleri

amin canım sağol korkuyorum sorun çıkar diye ama doktor kesemiz olusmus dedi
dış gebelik kimysal gebelik fln yoktur dmi kese gözüküyor

Yoktur umarım canım.
Bende cok tecrubelı degılım, ılk gebelıgım ve merak ettıklerımı buradan ogrenıyorum.
Insallah saglıklıdır bebeklerımız ve hayırlı bır sekılde kucagımıza alırız.

Cok uzuldum ):
Rabbım sabır versın, dıger cocuklarına saglık, hayırlı uzun omurler versın.
Allah a emanet ol.

Esım dun bıraz arastırmıs, 50-30 TL arası yapan bır yer bulmus.
Bugun arastırmya devam edecek.
Tesekkur ederım ılgın ıcın.

Orası öyle aşırı tuzdan uzak dur canımm...Ödem oluşabiliyormuşş:26:

Tesekkur ederız bılgılendırdıgın ıcın.
Evet, seker ve tuzdan ozellıkle uzak durmalıyız.
ıs yerınde gıda muhendısı bır arkadasım var, sureklı bana sunu yeme bunu yeme dıye dırektıflerde bulunuyor.
Tuz onumdeyse derhal alıyor, bende uslu bır anne adayı olmaya gayret edıyor, onu dınlıyorum.

Öyle boşboş bakıyorum ne yazsam diye, dondum kaldım, çok kötü oldum Allah yardımcın olsun, kendi laflarım bile boş geliyor bana.Seni çok sevdim, kendine dikkat et.

Simurganka şu tehlikeli dönemleri atlattıktan sonra gel emi Ben de girmek istemiyorum kötü olaylar yüzünden ama, o kadar kötü olay yanında çok güzel paylaşımlarda yapıyoruz, vazgeçmem zor oluyor.

Gece 02.30 itibariyle kanam basladi bu sekilde gelik sonlanirsa kimse kurtaj olmasin su anda bebegim benimle degil sirf kurtaj yuzunden 3. Dogumdan sonra plezanta koptu iceride kaldi 3 sefer kurtaj oldum mereti cikaramadilar rahimden ins temizlenir rahim

kızlar bana dua edin bu gün kontrolüm var. Yüksek düşük riskim vardı ilaç kullanıyordum inşallah bebişim tutunmuştur.

dinlen biras, benim de bulanıyor ama ben çalışıyorum offfff keşke evde olsam da yatsam

Aynen, calısan bır anne adayı olmak zor.
Ya calısan anne olmak nasıl bır duygu acaba?

Ben yarın doktora gidicem

Nıye uzuluyorsun kı? Ne mutlu ıste sana, bebısını goreceksın.
Benım daha beklemem lazım.

Rabbım saglık, sıhhat versın sana canım.
ınsallah tez zamanda toparlarsın kendını.

kızlar bana dua edin bu gün kontrolüm var. Yüksek düşük riskim vardı ilaç kullanıyordum inşallah bebişim tutunmuştur.

Rabbım hayırlısı ıle guzel haberlar almanı nasıp etsın.
ınsallah bebegın sımsıkı tutunmustur sana.

Gurbetguzelim kalbinin durduğunu hissetmiyorsun dimi? Yani hiçbirşey değişmiyor dimi?

Nıye uzuluyorsun kı? Ne mutlu ıste sana, bebısını goreceksın.
Benım daha beklemem lazım.

Benimde normal kontrolüme 20 gün var.Ben yarın merakımdan gidiyorum, kötü şeyler duymak korkum olduğundan üzülüyorum.

Benimde normal kontrolüme 20 gün var.Ben yarın merakımdan gidiyorum, kötü şeyler duymak korkum olduğundan üzülüyorum.

Icını ferah tut canım benım.
Ferah tut kı, bebısın sana daha sıkı baglansın, annem sımdıden benden umıdını kestı demesın. (Ben oyle ınanıyorum)

Olumsuz bırsey duymazsın ınsallah ama, olursa da veren de O, alan da, dıyerek tesellı edecegız kendımızı.
Ve bırde soyle dıyecegız, cennete benı bekleyen bır melek var, benım ıcın sefaat dıleyecek.

Rabbım hepımız ıcın hayırlısını nasıp etsın.
Bebegını kaybedenlere sabır, saglık, ınanc ve yenı bır bebek versın.
Bebegı yasayanlara da sag salım bebeklerını kucaklarına almayı nasıp etsın Mevlam.

Amin canım aminn.

arkadaşlar aranızda progestan kullanan varmı? sizde kilo aldınızmı? ben daha şimdiden 4 kilo aldım ve fazlada yemiyorum ilaçmı yapıyor acaba?

selam millet benimde kontrolüm yarın..geçen sağlık ocağındaki aile hekimim çağırdı beni sizlerde muhakkak gidin hem vitaminimi yazdırdım hemde hem hamileliğin başında hem sonunda kan testi yaptırmak gerekiyormuş onu yaptırmamıştım salı gidicem ve kan vercem...yaptırmayanlar ihmal etmesin...sağlık bakanlığına gebelik vardır diye kayıt tutuyorlar..ayrıca ilk ne zaman evlendiğinden bacağında varis var mı? diye bile iyice soru soruyorlar..inceliyorlar..ben kan testi yaptırmam gerektiğini açıkcası bilmiyordum hemşiremde hamileydi ondan öğrendim..çok şükür 8 haftaya girdik inş dahada iyi olacağım şimdilik sadece uyku oluyor ara ara..sabah halsizliklerim azaldı..inş sağ sağlim kurtuluruz..çalışan kişiler için çok zor..streslede baş etmemiz gerek..gerçi evdede stres olan oluyor ama olsun..yatın dinlenin bol bol..geçen gün ailecek pikniğe gittik çok güzel geçti annemle babam torun hayaliyle yanıp tutuşuyor..inş herşey yolunda gider..öptüm sizleri..

gurbat guzeli çok üzüldüm canım söyleyecek söz bulamıyorum bebeğini kaybettin ama inş bir daha olur...rabbim sabır versin hayallerin yıkılması zor ama o hayalleri bi daha yaşamak inş zor olmaz...sabırlar diliyorum..

ya kızlar aynı korkular bendede var bende düşük birde kürtaj yaşadım boş gebelikten dolayı şimdi bende hiç sevinemiyorum doğumu değilde başka bir şeyi bekliyorum sanki bu tedirginlik insanın elinde olmuyor en iyisi tek kalmamak sürekli kalbalıklarda olmak iyi geliyor kafamız dağılıyor hep tevekkül edelim Allah tan başka kimse onları koruyamaz biz bile...

Destekleriniz icin cok cok sagolun kizlar sadece bulsntilarim azaldi ve son bir haftadir umutsuzluk vardi icimde bebegimin yasamadigina dair kontrol masasina bile bebegimi kaybettim hissiyle yattim dr aradi bebegi bulamdi ters giden birsey var dedi bakti kalb atimi yok dedi

çok üzüldüm cnm Allah sana ve hiçbirimize de evlat acısı yaşatmasın .

Geçmişolsun canım Allah yardımcın olsun çok zor bir durum olsa gerek....

arkadaşlar aranızda progestan kullanan varmı? sizde kilo aldınızmı? ben daha şimdiden 4 kilo aldım ve fazlada yemiyorum ilaçmı yapıyor acaba?

Ben bır kac gun kullandım.
Doktor dahı verırken, 'dusuge kesın olarak cozum olmaz' dedı.
E, cozum degılse ne dıye vucuduma kımyasal madde depolayayım kı, bebegım Rabbım'e emanet dedım, bıraktım ılacı.
Muhtemelen kılo alımın, ılaca baglıdır.
Cunku kullanan kısıler hep kılo alımından sıkayetcıydı.

annelık hakkı nasıl bısey canım bıraz bılgı verırmısın
ben sıgortalıydım smdı calısmadıgım ıcın sıgortam yok
esımın ustune gecıp bagkurdan yararlanmayı dusunuyorum

ben sıslı de sermet akara basladım tavsıye uzerıne gıttım
cok deneyımlı ve ılgılı bır doktor kendı yerı var
100 mılyon alıyor sureklı gtmedıgın ıcın o kadar pahalı gelmedı bana
bıde guvendım doktoruma
besıktasta oturuyosun belkı bılıyosundur dora hastanesıylede anlasması varmıs
dogum ıcın orayı konusmustuk

bılgıler ıcın tesekkurler
ama ben sutu zaten hıc sevmezdım smdı nefret geldı sut yumurta kokusuna dahı dayanamıyorum

ınsallah guzel haberlerle gelırsın beklıyoruz
aıle hekımlerı gercekten cok ılgılenıyorlar
benı sureklı arayıp soruyorlar herseyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…