2012 Şubat Anneleri

evet aile hekimler çok ilgililer. beni ilk aradılar düşünün daha şimdiki sağlık ocağıma kaydımı yaptırmamıştım, yeni evli olduğum için fırsat bulamamıştım gerçi çocuğa bulmuşuz ama hemen gittim yaptırdım kaydımı ama kan vermedim doktorumun yaptırmmış olduğu test sonuçlarını verdim:))

Gurbet Güzeli hakkında hayırlısı buymuş kardeşim Allah sabır versin

Açıkcası benimde içimde hiç umut yok
kendimi hamile gibi hissedemiyorum nedense
haftaya cuma doktora gideceğim doktora gitmekten dahi korkuyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

[ ben sıslı de sermet akara basladım tavsıye uzerıne gıttım
cok deneyımlı ve ılgılı bır doktor kendı yerı var
100 mılyon alıyor sureklı gtmedıgın ıcın o kadar pahalı gelmedı bana
bıde guvendım doktoruma
besıktasta oturuyosun belkı bılıyosundur dora hastanesıylede anlasması varmıs
dogum ıcın orayı konusmustuk

evet duydum dorayı dogum fıyatları nasıl pekı

Çok geçmiş olsun canım…Ne diyeceğimi bilemedim…Elbette Rabbimden gelene razıyız, O’na hamdolsun…
Hakkımızda hep hayırlısı olsun…Demek böyle olması gerekiyormuş…
Ne denir canım benim,Rabbim sabırlar lütfetsin inşallah.

Ah Gurbet Guzeli cok uzuldum, sen hissetmistin zaten biraz biraz Sabir diliyorum senin icin, Allah uc cocugunu sana bagislasin.
Ben de simdi doktordan geldim, aile hekimini goruyorum her ay, tansiyon, kilo, kan ve idrar tahlillerini yapiyor, kalp atislarini steteskopla duyabilir belki dedim ama duyulmazmis henuz, uzuldum...
Bu arada o kadar cok soru sordum ki adam bir guldu bir kizdi, 'neden bu kadar dusunuyorsun kendini uzuyorsun, normal yasantina devam et, tadini cikar' dedi. Kolay degil internet bi yandan iyi bi yandan da okumak istediklerimi okuyor karamsarliga kapiliyorum, bebegime sevinemedim bile kendimi uzmekten.

Uff... Olumlu dusun... olumlu dusun ... Yolda bir bebek var, insallah subatta dogucak annesi onu cok sevicek

Evet Medical park Göztepe canım. Ben SGK’lıyım…
Ama tabi doktorum özel muayenehaneden gelecek herhalde O da alıyordur kendisi için bir miktar.
Önceden orada çalışıyormuş…
Ben orada muayene olmuyorum...Kesin olmamakla birlikte doğum orda olabilir dedi doktorum, bakalım hayırlısı…

Ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başladım progestana...10. haftanın içerisindeyim kilo almadım...
Hatta bir miktar verdim...
Benim kese yanında kanamam vardı, epeyce de ciddiydi, ama geçti.
Artık progestan mı vesile oldu bilemem...Herşey Rabbimden evvela...
Ama ağır ilaç o kesin...

dogum fıyatları hakkında hıc konusmadık canım
baska yerlerlede anlasması varmıs ben yakın ddıye besıktası dusundum

butun dıslerım nerdeyse kaplama yada dolgu 2 tane dısım vardı ıslem gormemıs
dun soldakı dıs etım sıstı acıyor bugunde sagdakı
ılk uc ay dıs yaptıramıyosun bıde
Allahım sabır ver

Kizlar hepinizden Allah razi olsun. Gece 02.30 itibariyle kanamam basladi. Cevizden biraz buyuk ici su dolu kese gibi birsey geldi disi yagla kapliydi anlam veremedim ne olduguna icini actim birsey goremedim tel actim dra dedi kese o.... bilsem wc ye atip sifonu cekmezdim hic basima gelmedi bole birsey cok uzgunum yaaa bosverin kendinizi uzmeyin iyi hamilelik gecirin kotu seyler getirmeyin akliniza bulantim falan kalmadi bu sabh itibariyle....
yineliyorum kurtaj olayini elinizden geldigi kadar sona saklayin olmayin once vajinal hapi deneyin...
hap koyduk 4 tane vajinaya 6 saat icinde sancilandim bel agrisi karin agrisi cektim 19 da koydum hapi gece 02.30 kanamam oldu bu sekilde daha guzel rahmede zarar verilmemis oluyor % 85 yaramis bu yontem dr.lar soledi sende dediler % 50 sans dediler ama galiba cok sukur temizlenecek

Son düzenleme:

Gercekten agır bır ılac.
ılk kullanımımda basım oyle bır dondu kı!
Sonrakı kullanımlarımda da hep bas donmesı yasadım.
Ben bebegımın bana sımsıkı tutunduguna ınanıyorum.
Sanırım buna ınandırdıgım ıcın bıraktım bıraz da.
Hele bugun, ufaklık mıdemı nasıl da bulandırdı, hatta ılk defa ıstıfra bıle ettım
Sevınıyorum evet, ıstıfra etmek de guzel, cunku ondan baska turlu haber alamıyorum.
ıstıfra ettıfımde, orada ıste, benım mıdemı bozmak ıcın kım bılır ıcerde neler yapıyor, dıye sevındım.
Tatlım o benım, annesının bırıcık kuzusu, kım bılır ne seker bır bebek olacak benım kızım
(kız dememe bakmayın, ıcımden hep erkek gecıyor ama kız ıstıyorum)

Canım, tekrar gecmıs olsun.
Ne dıyecegımı bılemıyorum.
Rabbım sana saglık versın.

ya benım hıc mıdem bulunmaıyor normalmı bu
herkes cok kotu sıkayet edıyor bulantılardan bende sımdı korkmaya basladım hıc bulanmadıgı ıcın
poffff

nasil olur yaa konunun sahibi sensin benim aklim almiyo.. dicek bisey bulamiyorum allahim sen sabir ver ya rabbim cok uzgunum canim...

Ben geldimmmmm... Ama kimse yok galiba... :26:

Supersin canimmmm, bunlara dikkat edimmm bende...

canım nasıl üzüldüm anlatamam bi giriyim bakalım dedim topikte neler oluyo gelişmeler nasıl diye resmen sok oldum tüylerim diken diken oldu..Allah sabır versin canım ya inşş rabbim en kısa zamanda hayırlı ve saglıklı bi bebişle müjdelesin seni.senin kalbin cok temiz hayırlısı böyleymiş demekki...üzülme canım ne mutluki sana evlatların var Allah onlara saglık versin..öpüyorum canım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…