- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.821
slm kizlar ben müjdeli haberle gelemedim malesef bebegimin kalbi durmus..... kürtaj benim icin tehlikeli oldugu icin hap verdi vajinal koyacagim ve bebegimin dusmesini bekleyecegim
sizlere abla tavsiyesi ne olursa olsun uzulmeyin acaba solemi acaba bolemi diye en guzel donemlerinizi sikintiyla gecirmeyin olacaksa olacaga care yok malesef..... Rabbim verdi Rabbim aldi boynumuz kildan ince.....
geldim sukur namazimi kildim..... kelebegim cennete annesini bekleyecek ...onu ben cok istemistim RABBIM ELIMDEN ALDI SUKURLER OLSUN KI YAVRUM CENNETTE BUNUNLA AVUNUYORUM BEN
YOLUNUZ ACIK OLSUN ALLAHIM TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAH SAGSALIM KUCAGINIZA ALIN BEBEKLERINIZI.....
BEN ARTIK BURAYA GIREMEM TABLOYUDA TAKIP ETMEK ISTEYEN BANA MSJ ATSIN ADMINE SOYLEYELIM
ARA ARA ZIYARETINIZE GELIRIM INSALLAH SIZLERI COK SEVIYORUM BENI UNUTMAYIN
selam bblau bu bahsettigin hangi medical park göztepedeki mi ? bir de sskli icin mi verdigin fiyatlar yoksa tamamen özel mi ?
benim ablam orada tüp bebegi bile 2500 e yaptirdi da :)) sasirdim fiyatlara simdi...
göztepede erkek genc biri varmis cok iyiymis,fakat dogum bu kadar pahali mi yahu ? 1000-1500 ise bende düsünür gibiydim ama artik aklimdan silerim :))
ama sen dr a da para veriyorsun disaridan getirdigin icin galippa ?
Ben bır kac gun kullandım.
Doktor dahı verırken, 'dusuge kesın olarak cozum olmaz' dedı.
E, cozum degılse ne dıye vucuduma kımyasal madde depolayayım kı, bebegım Rabbım'e emanet dedım, bıraktım ılacı.
Muhtemelen kılo alımın, ılaca baglıdır.
Cunku kullanan kısıler hep kılo alımından sıkayetcıydı.
[ ben sıslı de sermet akara basladım tavsıye uzerıne gıttım
cok deneyımlı ve ılgılı bır doktor kendı yerı var
100 mılyon alıyor sureklı gtmedıgın ıcın o kadar pahalı gelmedı bana
bıde guvendım doktoruma
besıktasta oturuyosun belkı bılıyosundur dora hastanesıylede anlasması varmıs
dogum ıcın orayı konusmustuk
evet duydum dorayı dogum fıyatları nasıl pekı
Ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başladım progestana...10. haftanın içerisindeyim kilo almadım...
Hatta bir miktar verdim...
Benim kese yanında kanamam vardı, epeyce de ciddiydi, ama geçti.
Artık progestan mı vesile oldu bilemem...Herşey Rabbimden evvela...
Ama ağır ilaç o kesin...
Kizlar hepinizden Allah razi olsun. Gece 02.30 itibariyle kanamam basladi. Cevizden biraz buyuk ici su dolu kese gibi birsey geldi disi yagla kapliydi anlam veremedim ne olduguna icini actim birsey goremedim tel actim dra dedi kese o.... bilsem wc ye atip sifonu cekmezdim hic basima gelmedi bole birsey cok uzgunum yaaa bosverin kendinizi uzmeyin iyi hamilelik gecirin kotu seyler getirmeyin akliniza bulantim falan kalmadi bu sabh itibariyle yineliyorum kurtaj olayini hap koyduk 4 tane vajinaya 6 saat icinde sancilandim bel agrisi karin agrisi cektim 19 da koydum hapi gece 02.30 kanamam oldu bu sekilde daha guzel rahmede zarar verilmemis oluyor % 85 yaramis bu yontem dr.lar soledi sende dediler % 50 sans dediler ama galiba cok sukur temizlenecek
ya benım hıc mıdem bulunmaıyor normalmı bu
herkes cok kotu sıkayet edıyor bulantılardan bende sımdı korkmaya basladım hıc bulanmadıgı ıcın
poffff
ya benım hıc mıdem bulunmaıyor normalmı bu
herkes cok kotu sıkayet edıyor bulantılardan bende sımdı korkmaya basladım hıc bulanmadıgı ıcın
poffff
nasil olur yaa konunun sahibi sensin benim aklim almiyo.. dicek bisey bulamiyorum allahim sen sabir ver ya rabbim cok uzgunum canim...slm kizlar ben müjdeli haberle gelemedim malesef bebegimin kalbi durmus..... kürtaj benim icin tehlikeli oldugu icin hap verdi vajinal koyacagim ve bebegimin dusmesini bekleyecegim
sizlere abla tavsiyesi ne olursa olsun uzulmeyin acaba solemi acaba bolemi diye en guzel donemlerinizi sikintiyla gecirmeyin olacaksa olacaga care yok malesef..... Rabbim verdi Rabbim aldi boynumuz kildan ince.....
geldim sukur namazimi kildim..... kelebegim cennete annesini bekleyecek ...onu ben cok istemistim RABBIM ELIMDEN ALDI SUKURLER OLSUN KI YAVRUM CENNETTE BUNUNLA AVUNUYORUM BEN
YOLUNUZ ACIK OLSUN ALLAHIM TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAH SAGSALIM KUCAGINIZA ALIN BEBEKLERINIZI.....
BEN ARTIK BURAYA GIREMEM TABLOYUDA TAKIP ETMEK ISTEYEN BANA MSJ ATSIN ADMINE SOYLEYELIM
ARA ARA ZIYARETINIZE GELIRIM INSALLAH SIZLERI COK SEVIYORUM BENI UNUTMAYIN
nasil olur yaa konunun sahibi sensin benim aklim almiyo.. dicek bisey bulamiyorum allahim sen sabir ver ya rabbim cok uzgunum canim...
Arkadaşlar öğrendiğim bilgileri hemen sizlerle paylaşmaya geldim....
Fındık badem balık ve semizotu bebeğin zekası için çok çok faydalıymış bilginiz olsun...
Şeker ve tuzdan 9 ay boyunca uzak durmaya çalışın....
Bol bol su için.....
Çörek otu sakın tüketmeyin düşüğe neden oluyormuş...
Süt ve süt ürünleri ise bebeğin kalsiyumu için çok yararlıymış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?