- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.841
bende kullaıyorum progestandan 200mg yumuşak kapsül den sabah akşam hemde ve bende 3 kg aldım almamam gereken dönemde ona bağlı olabilir dediğin gıbı birde ben bu ilacı içinde bı saat sonra uyku yapıo ve uyumazsam da sersem gıbı oluyorum başım dönüyor arada midem bulanıyor sende de varmı bu tarz yan etkılerındenarkadaşlar aranızda progestan kullanan varmı? sizde kilo aldınızmı? ben daha şimdiden 4 kilo aldım ve fazlada yemiyorum ilaçmı yapıyor acaba?
cnm ben daha önce çalışıyordum fakat bı yıldır bende de sigorta yok eşimin de bağkuru var fakat ödemedik ve oldukca da birikti bende normalde özel e gidiyorum doktora doğum da özelde olucak allah nasip ederse ve sgk lı oldugum da da olmadıgımda da ödeyecegım para yaklasık dolayıası ıle bagkuru ödemeye kalksak astarı yüzünü geçeçekti yapmadım dr testleri devlat hastanesınde yap dedi yuklu para çıkıcak sandım ama 1 tl bilke ödemdim sgk olmadıgı için devlet seni hamile oldugun için sigortalı yapıyor ve hamilelik boyunca yaptıgın yapacagın tum testlerde bedava ya yapılıyor bı tek bı form doldurdum o kdr cnm bi arastır istersen hem bırde sigorta yoksa eger devlat hastahanesinde bebege de 18 yaşına kadar bakılıyormus bedava olaraktan cnmannelık hakkı nasıl bısey canım bıraz bılgı verırmısın
ben sıgortalıydım smdı calısmadıgım ıcın sıgortam yok
esımın ustune gecıp bagkurdan yararlanmayı dusunuyorum
cnm allah bunu yaşamanı kısmet demekki çok şükür ki inançlı bi insansın allah her zaman yar ve yardımcın oldun sağlıkla atlatmanı ve bı an önce iyileşmeni diliyorum çok geçmiş olsun başın sağ olsun ne dedn ir ki allah kimseye göstermesin bu durumu diğer evlatlarına uzun sağlıklı ömürler versin inşallah ....Kizlar hepinizden Allah razi olsun. Gece 02.30 itibariyle kanamam basladi. Cevizden biraz buyuk ici su dolu kese gibi birsey geldi disi yagla kapliydi anlam veremedim ne olduguna icini actim birsey goremedim tel actim dra dedi kese o.... bilsem wc ye atip sifonu cekmezdim hic basima gelmedi bole birsey cok uzgunum yaaa bosverin kendinizi uzmeyin iyi hamilelik gecirin kotu seyler getirmeyin akliniza bulantim falan kalmadi bu sabh itibariyle....
yineliyorum kurtaj olayini elinizden geldigi kadar sona saklayin olmayin once vajinal hapi deneyin...
hap koyduk 4 tane vajinaya 6 saat icinde sancilandim bel agrisi karin agrisi cektim 19 da koydum hapi gece 02.30 kanamam oldu bu sekilde daha guzel rahmede zarar verilmemis oluyor % 85 yaramis bu yontem dr.lar soledi sende dediler % 50 sans dediler ama galiba cok sukur temizlenecek
bende kullaıyorum progestandan 200mg yumuşak kapsül den sabah akşam hemde ve bende 3 kg aldım almamam gereken dönemde ona bağlı olabilir dediğin gıbı birde ben bu ilacı içinde bı saat sonra uyku yapıo ve uyumazsam da sersem gıbı oluyorum başım dönüyor arada midem bulanıyor sende de varmı bu tarz yan etkılerınden
cnm ben daha önce çalışıyordum fakat bı yıldır bende de sigorta yok eşimin de bağkuru var fakat ödemedik ve oldukca da birikti bende normalde özel e gidiyorum doktora doğum da özelde olucak allah nasip ederse ve sgk lı oldugum da da olmadıgımda da ödeyecegım para yaklasık dolayıası ıle bagkuru ödemeye kalksak astarı yüzünü geçeçekti yapmadım dr testleri devlat hastanesınde yap dedi yuklu para çıkıcak sandım ama 1 tl bilke ödemdim sgk olmadıgı için devlet seni hamile oldugun için sigortalı yapıyor ve hamilelik boyunca yaptıgın yapacagın tum testlerde bedava ya yapılıyor bı tek bı form doldurdum o kdr cnm bi arastır istersen hem bırde sigorta yoksa eger devlat hastahanesinde bebege de 18 yaşına kadar bakılıyormus bedava olaraktan cnm
Tickere bakilirsa gorman lazim hem keseyi hemde kalb atiminigünaydın kızlar henuz kalp atısını duymamıs olan varmı benım sat 23 mayıs 28 hazıranda gıttıgımde ne keseyı nede kalp atısını goremeedı acaba sımdı gıtsem artık gorebılırmıyım
Kizlar hepinizden Allah razi olsun. Gece 02.30 itibariyle kanamam basladi. Cevizden biraz buyuk ici su dolu kese gibi birsey geldi disi yagla kapliydi anlam veremedim ne olduguna icini actim birsey goremedim tel actim dra dedi kese o.... bilsem wc ye atip sifonu cekmezdim hic basima gelmedi bole birsey cok uzgunum yaaa bosverin kendinizi uzmeyin iyi hamilelik gecirin kotu seyler getirmeyin akliniza bulantim falan kalmadi bu sabh itibariyle....
yineliyorum kurtaj olayini elinizden geldigi kadar sona saklayin olmayin once vajinal hapi deneyin...
hap koyduk 4 tane vajinaya 6 saat icinde sancilandim bel agrisi karin agrisi cektim 19 da koydum hapi gece 02.30 kanamam oldu bu sekilde daha guzel rahmede zarar verilmemis oluyor % 85 yaramis bu yontem dr.lar soledi sende dediler % 50 sans dediler ama galiba cok sukur temizlenecek
günaydın
kızlar henuz kalp atısını duymamıs olan varmı benım sat 23 mayıs 28 hazıranda gıttıgımde ne keseyı nede kalp atısını goremeedı acaba sımdı gıtsem artık gorebılırmıyım
günaydın
kızlar henuz kalp atısını duymamıs olan varmı benım sat 23 mayıs 28 hazıranda gıttıgımde ne keseyı nede kalp atısını goremeedı acaba sımdı gıtsem artık gorebılırmıyım
Tickere bakilirsa gorman lazim hem keseyi hemde kalb atimini
2010 şubat annesinden selamlar...Nasıl gidiyor kızlar hamilelik. Bulantılar başlamış sanırım...Allah yardımcınız olsun sıcakalrda çok zor... Bu dönemd bi şey yemeseniz bile bebeğinize bi şey olmaz endişelenmeyin.
Canım 8. haftada duymuştuk biz kalp etışını ama kesenin görünmesi lazım
Canim ben 6+2 de kalb atimini gordum 10 haftamda normal kontrolzmde ogrndim kalbinin durdugunu 3 ayri dr bakti onayladilar ve persembe sabahi bebehim benden ayrildi annesini uzmedenaaaaa çok üzüldüm canım neden böyle olduki herşey yolunda değilmiydikalp atışlarını duymaya gitmicekmiydin..offf çok şaşırdım :44::44:
Kizlar dun kontrole gittim... Burda konusulan testleri sordum, TSH testi filan yapmicakmisiniz dedim.. Doktor gerek yok dedi...:84::84::84: Sinir oldummm... Tr'de ne guzel kontrol ediyorlar yaaa.. Ben napcamm simdi, ya bir problem varsa...:84::84::84::84:
Canim ben 6+2 de kalb atimini gordum 10 haftamda normal kontrolzmde ogrndim kalbinin durdugunu 3 ayri dr bakti onayladilar ve persembe sabahi bebehim benden ayrildi annesini uzmeden
Canım cok da kafana takma elbette bir bildikleri vardır...Zaten TSH'ının normalden anormal yüksek olacağını da sanmıyorum...Yoksa hamile kalman da pek kolay olmazdı...Diğer bulaşıcı hastalıklar vs. için de elbette kontrol yapacaklardır...
Aklimdan surekli ya down sendromluysa, ya soyle ise boyle ise diye dusunceler geciyor.. Burda dogru duzgun kontrol yok.. Ya da bana mi boylesi denk geldi bilemiyorum... Bu kadar erken hamileligimi kimseye soylemedigimden, kimseye bisi de soramiyorum...
Ne bilim, testler yapilsa, belki vucudumda bazi vitaminler eksiktir, onlari alirdim extradan... Boyle belirsiz kalmak cok kotu...
Canim ben 6+2 de kalb atimini gordum 10 haftamda normal kontrolzmde ogrndim kalbinin durdugunu 3 ayri dr bakti onayladilar ve persembe sabahi bebehim benden ayrildi annesini uzmeden
Aklimdan surekli ya down sendromluysa, ya soyle ise boyle ise diye dusunceler geciyor.. Burda dogru duzgun kontrol yok.. Ya da bana mi boylesi denk geldi bilemiyorum... Bu kadar erken hamileligimi kimseye soylemedigimden, kimseye bisi de soramiyorum...
Ne bilim, testler yapilsa, belki vucudumda bazi vitaminler eksiktir, onlari alirdim extradan... Boyle belirsiz kalmak cok kotu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?