2012 Şubat Anneleri

arkadaşlar aranızda progestan kullanan varmı? sizde kilo aldınızmı? ben daha şimdiden 4 kilo aldım ve fazlada yemiyorum ilaçmı yapıyor acaba?
bende kullaıyorum progestandan 200mg yumuşak kapsül den sabah akşam hemde ve bende 3 kg aldım almamam gereken dönemde ona bağlı olabilir dediğin gıbı birde ben bu ilacı içinde bı saat sonra uyku yapıo ve uyumazsam da sersem gıbı oluyorum başım dönüyor arada midem bulanıyor sende de varmı bu tarz yan etkılerınden

annelık hakkı nasıl bısey canım bıraz bılgı verırmısın
ben sıgortalıydım smdı calısmadıgım ıcın sıgortam yok
esımın ustune gecıp bagkurdan yararlanmayı dusunuyorum
cnm ben daha önce çalışıyordum fakat bı yıldır bende de sigorta yok eşimin de bağkuru var fakat ödemedik ve oldukca da birikti bende normalde özel e gidiyorum doktora doğum da özelde olucak allah nasip ederse ve sgk lı oldugum da da olmadıgımda da ödeyecegım para yaklasık dolayıası ıle bagkuru ödemeye kalksak astarı yüzünü geçeçekti yapmadım dr testleri devlat hastanesınde yap dedi yuklu para çıkıcak sandım ama 1 tl bilke ödemdim sgk olmadıgı için devlet seni hamile oldugun için sigortalı yapıyor ve hamilelik boyunca yaptıgın yapacagın tum testlerde bedava ya yapılıyor bı tek bı form doldurdum o kdr cnm bi arastır istersen hem bırde sigorta yoksa eger devlat hastahanesinde bebege de 18 yaşına kadar bakılıyormus bedava olaraktan cnm

Son düzenleme:
cnm allah bunu yaşamanı kısmet demekki çok şükür ki inançlı bi insansın allah her zaman yar ve yardımcın oldun sağlıkla atlatmanı ve bı an önce iyileşmeni diliyorum çok geçmiş olsun başın sağ olsun ne dedn ir ki allah kimseye göstermesin bu durumu diğer evlatlarına uzun sağlıklı ömürler versin inşallah ....

tesekkur ederım canım uzun uzun yazmıs acıklamıssın
sadece devlet hastanesınde bedavaya yaptırabılıyorum herseyı dımı
ama guzel bır seymıs sıgortası olmayanlar ıcın

günaydın
kızlar henuz kalp atısını duymamıs olan varmı benım sat 23 mayıs 28 hazıranda gıttıgımde ne keseyı nede kalp atısını goremeedı acaba sımdı gıtsem artık gorebılırmıyım

Tickere bakilirsa gorman lazim hem keseyi hemde kalb atimini

aaaaa çok üzüldüm canım neden böyle olduki herşey yolunda değilmiydi
kalp atışlarını duymaya gitmicekmiydin..
offf çok şaşırdım :44::44:

2010 şubat annesinden selamlar...Nasıl gidiyor kızlar hamilelik. Bulantılar başlamış sanırım...Allah yardımcınız olsun sıcakalrda çok zor... Bu dönemd bi şey yemeseniz bile bebeğinize bi şey olmaz endişelenmeyin.
Canım 8. haftada duymuştuk biz kalp etışını ama kesenin görünmesi lazım

Bence p.tesi git doktora canım duyarsın kalp atıslarını da bebisini de gorursun.

Tickere bakilirsa gorman lazim hem keseyi hemde kalb atimini

benım hıc mıde bulantım yok sadece ıstahsızlık var daha dogrusu cok az yıyebılıyorum hemen doyuyorum bıraz daha beklıyım ozaman gıdıp duyulmadı lafını duymak daha zor gelıyor

gurbetguzelı daha once pek bır yorum yapmadım ıletılerın ıcın yaranı desmemek adına ama senın ıradene ve kadere ınanma gucune tebrık edıyorum
ALLAH dıger evlatlarını sana bagıslasın
hayırlısını versın herseyın

Merhaba kizlar oncelikle hayirli cumalar iki gundur girmiyodum neler olmus burda gurbet guzeli cok uzuldum sok oldum gercekten verende Allah alanda béni dusunsene bebegim altinci ayina girmisti hareketlerini faln hissediyodum kaybettim beterin daha beteri var allahim onunda sabrini veriyo allahim diger cocuklarina omur versin en yakin zamanda hayirlisiyla yine Hamis kalirsin insallah allahim gonlune Gore versin her kotu seyde bi hayir vardir...

Kizlar dun kontrole gittim... Burda konusulan testleri sordum, TSH testi filan yapmicakmisiniz dedim.. Doktor gerek yok dedi...:84::84::84: Sinir oldummm... Tr'de ne guzel kontrol ediyorlar yaaa.. Ben napcamm simdi, ya bir problem varsa...:84::84::84::84:

aaaaa çok üzüldüm canım neden böyle olduki herşey yolunda değilmiydikalp atışlarını duymaya gitmicekmiydin..offf çok şaşırdım :44::44:
Canim ben 6+2 de kalb atimini gordum 10 haftamda normal kontrolzmde ogrndim kalbinin durdugunu 3 ayri dr bakti onayladilar ve persembe sabahi bebehim benden ayrildi annesini uzmeden

Canım cok da kafana takma elbette bir bildikleri vardır...Zaten TSH'ının normalden anormal yüksek olacağını da sanmıyorum...Yoksa hamile kalman da pek kolay olmazdı...Diğer bulaşıcı hastalıklar vs. için de elbette kontrol yapacaklardır...

Canim ben 6+2 de kalb atimini gordum 10 haftamda normal kontrolzmde ogrndim kalbinin durdugunu 3 ayri dr bakti onayladilar ve persembe sabahi bebehim benden ayrildi annesini uzmeden

Canimmm, senin bu postlarini okudukca icim gidiyor... Allah sabir versin sana.. Allah diger cocuklarini sana bagislasin...

Aklimdan surekli ya down sendromluysa, ya soyle ise boyle ise diye dusunceler geciyor.. Burda dogru duzgun kontrol yok.. Ya da bana mi boylesi denk geldi bilemiyorum... Bu kadar erken hamileligimi kimseye soylemedigimden, kimseye bisi de soramiyorum...

Ne bilim, testler yapilsa, belki vucudumda bazi vitaminler eksiktir, onlari alirdim extradan... Boyle belirsiz kalmak cok kotu...

belki onlarda prosedür farklıdır, yani ne bilim test dönemleri fln değişiktir. Başka bi doktora gitmeyi denesen?

Bu arada kuzum nedersin sen

canım çok geçmiş olsun neden böyle olmuş çok üzüldüm Allah eşine ve sana sabır versin en kısa zamanda yeniden bebek sahibi olursunuz inş

Canım down sendromu bu testlerle çıkmaz ki zaten. Allah korusun, Allah göstermesin öyle şeyler. Ama down sendromu için ikili-üçlü taramalar yapılıyor ilerleyen haftalarda. Onları zaten yapacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…