2012 Şubat Anneleri

belki onlarda prosedür farklıdır, yani ne bilim test dönemleri fln değişiktir. Başka bi doktora gitmeyi denesen?

Bu arada kuzum nedersin sen

Burda oyle doktor secemiyoruz canim... Kayitli oldugumuz bir saglik ocagi var, o hastaneye yonlendiriyor zaten...

Ben ingilteredeyim bu arada... Keske bir ara tr'ye gidip kontrollerimi yaptirsam.. Ama lekelenmem oldugundan tr'de gittigim doktor da ucak seyahati yapmami onermemisti..:26:

slm kızlar çok çok mutluyum şuan... çok güzel haberlerle geldim doktordan aman okurken maşallah deyin ... çok şükür 3 cü ayımıza girdik yani 8 + 1 falan olursanız 3 ayın başı demek oluyor 2 ci ay bitti demek oluyor bende doktorumdan bunu anlamış oldum..inş bu ayın sonunda ramazandada cinsiyetini öğreneceğim.. kollarını ellerini başını gördüm resmen bir hayat var içimde.. öyle tarifsiz bir duyguki ki..kalbini gördüm misket kadar ... :81: resmen atıyo pıt pıt.. hemen allahım olmayanlarada yaşat bunu dedim..çünkü çok bambaşka bir duygu..çok şükür 3 gündür daha rahatım...mide bulantım hafif...bazen hiç olmuyor..tarifsiz bir duygu.. doktorum oruç tutabilirsin tamamen sana kalmış dedi..benim eşim tuttu dedi..bende böyle gider ve daha iyi olursam tutmayı düşünüyorum sahurda içerim bolca suyumu az hafif beslenirsem hiç bir sıkıntı olmaz inş..biliyorum mecbur değiliz ama eşim tutarken onu yanlız bırakmakta içime sinmiyor..bide çalışacağım o kadar iş arkadaşımın yanında yemekte yiyemem..çok zorlanırsam tutmicam ama rahat geçerse tutarım inş..böyle kızlar açıkcası dün gurbet güzeline çok üzüldüm bugünde ya benim bebeğiminde kalbi durmuşsa korkusuyla gittim çok etkilendim çünkü ondan..o kadar hayal kurup kolların boş kalması çok zor..rabbim güç versin inş bidaha olur..allahtan umut kesilmez ve kesmemekte lazım..insan görünce ultrasonda ekranda bir ohh iyiymiş diyor..işe gelir gelmezde şefime gösterdim oda sevindi zaten biliyordu ama ultrasonda işaretlenmişti vücudu onu gösterdim babam gibidir ... birazdan annemi aricam.. o zaten benden sabırsız öylece cinsiyetini bekliyor ona göre soygun yapcak bebe mağazası civilde.. neyse kızlar öptüm sizi...darısı tüm isteyenlerin başına...hayırlısıyla inş..:79:

Olacaga care yok kendini uzme canim en guzel gunlerini sikintiyla gecirme beklemekten baska care yok.... guzel bir hamilelik gecirirken benim yasadiklarima bak olacaksa olacaga care yok.... Allaha teslim ol o herseyin iyisini bilir.... nasipte varsa olacak vebegin saglikli dogacak bunu unutma... hersey Allahin takdiri ile oluyor hic birsey bizim istemize bagli degil guzelim Yuregini ferah tut sen

Canim tahmin edebiliyorummmm senin ne hissettigini... Ben de dun gittigimde kalp atisini gordum.. Cok guzel bir duygu, Allah herkese nasip etsin insallah...

Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah..

Ama 8. hafta nasil 3. ay olabiliyor.. Kafam karisti benim... Cok erken degil mi.. Sonucta bir ay 4 haftadan fazla suruyor...:26:

Benim_olan canim masallah bebegine Allah nazarlardan saklasin gizlesin insAllah stresten uzak dur bdbegin gelissin buyusun onlar benimde yiyenim teselliyi onlarda bulucam insAllah sizin bebekleriniz buyudukce benim yavrum da cennette buyuyecek insAllah cennet kuslari buyutecek yavrumu ben goremecegim ama insAlkah ruyama gelir oper koklarim onu

Dogru diyorsun canim... Allah en kisa surede sana da nasip etsin insallahhh tekrardan....

Benim_olan 3. Ayina girdi simdi 8 hafta iki aylik 10 ise 3. Ayinda Oluyor canim

Kızlar benim agzım cok kotu yaa bi tuhaf hissediyorum kendimi ne yersem yiyim karnım ac hissediyorum.
Midem de bulanıyo :/

merhaba gurbet güzeli çok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş lütfen fazla üzme kendini inş en doğru zamanda sağlıklı bi bebişin olur Allah çocuklarının ömrünü uzun etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…