- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.881
Kizlar dun kontrole gittim... Burda konusulan testleri sordum, TSH testi filan yapmicakmisiniz dedim.. Doktor gerek yok dedi...:84::84::84: Sinir oldummm... Tr'de ne guzel kontrol ediyorlar yaaa.. Ben napcamm simdi, ya bir problem varsa...:84::84::84::84:
Gercekten ya turkiyede ne guzel kontrol ediyolar burda gittim dun iyi dedi 4 haftalik tam dedi son adet tarihime Gore oyleymis zorla soylettim kac hafta oldugunu bile.. ama internette 6+3 diyo sasirdim bide folik asit ver diyorum vitamin ver diyorum yok gerek yok diyo bide ozele gittm 60 euro aldi en sonunda kapidan cikarken durun oturunda tahlilleri veriymde ona Gore yazarim bisylr dedi
gurbett güzelimmmm kıyamamm sana ablamm yaa.. allahımm size uzun ömürler versinn insallahh..bnde size anlatmıstım yaa kayınpederimi pazartesi kaybettikk.. ruh gibiyim günlerdirr... cocugumuu dedesi için yaptım amaa göremedii.. cok agladım hırpalandımm.. elimde olmadann.. kasıgımm cok agrıdıı kızlarr 2 günn.. 2 gündürde gece sagdan sola dönerkenn sancı giriyoo.. nefesim kesilioo. aynı ilk hamile oldugumu tahmin ettigim günkü gibi.. bazen otururrken de oluyoo.. ayga kalkıyorum iki taraftan batıyo.. doktora gitmiyim diorum ama endiseleniorumm dogru düzgün yemek te yiyemedimm içemedim. 2 gündür yiyorum ama sancım gecmedi.. sizdede oluyo mu normal mii yoksa bi tıp merkezine gideyim mi?
gurbett güzelimmmm kıyamamm sana ablamm yaa.. allahımm size uzun ömürler versinn insallahh..bnde size anlatmıstım yaa kayınpederimi pazartesi kaybettikk.. ruh gibiyim günlerdirr... cocugumuu dedesi için yaptım amaa göremedii.. cok agladım hırpalandımm.. elimde olmadann.. kasıgımm cok agrıdıı kızlarr 2 günn.. 2 gündürde gece sagdan sola dönerkenn sancı giriyoo.. nefesim kesilioo. aynı ilk hamile oldugumu tahmin ettigim günkü gibi.. bazen otururrken de oluyoo.. ayga kalkıyorum iki taraftan batıyo.. doktora gitmiyim diorum ama endiseleniorumm dogru düzgün yemek te yiyemedimm içemedim. 2 gündür yiyorum ama sancım gecmedi.. sizdede oluyo mu normal mii yoksa bi tıp merkezine gideyim mi?
Basin sagolsun bitanem cok zor gercekten kizim diyordiki anne bebegimizi dedem goremeyecek gercektende ole oldu goremedi uzme kendini ben de uc ay icinde cok stres yasadim onundami etkisi oldu bilemiyorumgurbett güzelimmmm kıyamamm sana ablamm yaa.. allahımm size uzun ömürler versinn insallahh..bnde size anlatmıstım yaa kayınpederimi pazartesi kaybettikk.. ruh gibiyim günlerdirr... cocugumuu dedesi için yaptım amaa göremedii.. cok agladım hırpalandımm.. elimde olmadann.. kasıgımm cok agrıdıı kızlarr 2 günn.. 2 gündürde gece sagdan sola dönerkenn sancı giriyoo.. nefesim kesilioo. aynı ilk hamile oldugumu tahmin ettigim günkü gibi.. bazen otururrken de oluyoo.. ayga kalkıyorum iki taraftan batıyo.. doktora gitmiyim diorum ama endiseleniorumm dogru düzgün yemek te yiyemedimm içemedim. 2 gündür yiyorum ama sancım gecmedi.. sizdede oluyo mu normal mii yoksa bi tıp merkezine gideyim mi?
Canim benim kac haftalik ken öldü bilmiyorum ama kalbi durunca butun hersey icine cekilmismis tek umudum cennette olmasi o beni avutuyor ben nazarada geldim abowww dort cocuk nasil bakacaksin dediler cocuk benim diger cocuklarimizi yanliz buyuttum kime ne sevinsinler artikçok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah sana eşine ve dieğr çocuklarına sağlık versin. bende şubat annesi olacağım inşallah.ilk KK ne üye olduğumda eylül 2009 anneleri topiğine takılıyordum ama nasip olmadı. sonra haziran 2010 anneleri o da nasip olmadı. artık tekrar hamile kalırsam yazmayacağım dedim ama arada okuyordum burayı tesadüfen seni okudum yazmadan edemedim. böyle şeyler beni etkiliyor çünkü.10.haftada gittin öğrendin, kaç haftalıkken durmuş kalbi.
ben 5 haftalikken tr'ye gitmistim.. ordaki doktorun verdigi vitaminlerden 3 aylik aldim.. oyle dondum buraya..
hala onlari kullaniyorum.. burdakilere de bisi demedim... belki desem kes kullanmayi derlerdi...:26:
seninkisi en azindan tahlil vermis.. bence cok guzel bisi... ben yarin 8 hafta olcam.. daha hic bir tahlil yaptirmadik..:26::26::18::18:
Bizim burdaki doktorlar da aynen oyle, 18.haftaya kadar jinekolog gormiycez onlara kalsa, folik asit'i eczaneye sordum da aldim recetesiz aliniyor, sonra bebegi ogrenince kendim ozele gittim, o da neden geldin ki daha erken dedi, hey Allah'im, neyse ki Omega 3 al gibi bi onerisi oldu o kadar paraya, ama ilk ultrason resmi herseye deger :) Nese ki aile doktoru rutin tahlilleri yapti yorumladi, ama ondan da ultrason yok. Bir sonraki kontrolumu ebeden randevu aldim, hayatimda ebe gormedim tanisalim bakalim :)
Agustosta tam 13 haftalikken Turkiyede olucam simdiden doktorumu buldum, ikili testi yaptiricam kismetse. Turkiye' de bedava degil ama en azindan hemen randevu alabilir iyi bir hizmet alabilirsin, kiymetini bilin valla...
Basin sagolsun bitanem cok zor gercekten kizim diyordiki anne bebegimizi dedem goremeyecek gercektende ole oldu goremedi uzme kendini ben de uc ay icinde cok stres yasadim onundami etkisi oldu bilemiyorum Canim benim kac haftalik ken öldü bilmiyorum ama kalbi durunca butun hersey icine cekilmismis tek umudum cennette olmasi o beni avutuyor ben nazarada geldim abowww dort cocuk nasil bakacaksin dediler cocuk benim diger cocuklarimizi yanliz buyuttum kime ne sevinsinler artik
kızlar bu ayın 20sınde ıkılı test ıcın doktora gıdıcem
cınsıyetınıde yuzde seksen ogrenebılırız dedı bu kadar erken gozukuyormu cok heyecanlıı
ayyy bebisim normal bebek olmus cizelgesinde yihuuuu
aaaa ben de haftaya gidicem, gözükücek mi acaba cinsiyeti:))) daha çok ufak değil mi ama yaaa=))
cok tuhaflar cidden ya...ben bunlari ingilizlere ozel bisi saniyordum..londradayimda ben..siz neredensiniz kizlar?
çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah sana eşine ve dieğr çocuklarına sağlık versin.
bende şubat annesi olacağım inşallah.
ilk KK ne üye olduğumda eylül 2009 anneleri topiğine takılıyordum ama nasip olmadı. sonra haziran 2010 anneleri o da nasip olmadı. artık tekrar hamile kalırsam yazmayacağım dedim ama arada okuyordum burayı tesadüfen seni okudum yazmadan edemedim. böyle şeyler beni etkiliyor çünkü.
10.haftada gittin öğrendin, kaç haftalıkken durmuş kalbi.
ben nazara çok inanırım. hamile kaldığımda kimseye söylemek istemedim ama düşük tehlikem oldu rapor almak zorunda falan kaldım herkes öğrendi. hergün dua ediyorum inşallah Allah bu sefer tamamını getirmeyi nasip eder. inşallah en kısa zamanda tekrardan olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?