- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.901
kızlar bu ayın 20sınde ıkılı test ıcın doktora gıdıcem
cınsıyetınıde yuzde seksen ogrenebılırız dedı bu kadar erken gozukuyormu cok heyecanlıı
kızlar herkese merhaba
yarın sabah kontrole gideceğim bebeğimin kalp atışlarını duymak için..
lütfen bana dua edin, bu kadar üzücü örnekten sonra çok tedirginim...
dualarınızı esirgemeyin...
Ben de cok inanirim tatlim nazara...
Herkesten gizliyorum simdilik....
Hem lekelenme de var... Hamile oldugumu soyleyip, bir iki hafta sonra da kotu haber soylemek istemiyorum... Birsey olcaksa da kimse bilmeden olsun, uzerine konusulursa daha cok uzulurum gibi geliyor...
Arkadaşlar merhaba...Ben bugün çok kötüydüm acile gittik hemen yatırdılar beni serum ilaç vsvs verdiler sonrada sinir krizi geçirdim çok kötü oldum yatırmak istediler yatmak istemedim çıktım...Dr umun yanına gittik bebişimi tekrar gördüm pıt pıt kalbi atıyordu ama beni çok üzüyorrrr...........
Gecmis olsun canım.. Neden sinir krizi gecirdin anlamadım
Canım 2 3 gündür bulantı yanma ekşime şikayetinden uyuyamıyorum çok kötüydüm gittim hastaneye ama ben annemi yeni kaybettiğim için ne zaman hastaneye gitsem annem geliyor aklıma deliriyorummm özellikle acil bölümünee
Basın sagolsun canım.. Allah bebegini sana bagıslasın..
bır fıkrım yok ne yazıkkı devlet hastanesınde neden soylemesınlerkıBenim de 21 inde 2li test icin randevum var 12 haftalık oluyoruz o zaman.
Devlet hast. de cinsiyeti soylemiyolarmıs diye duydum bi bilgin var mı canım senin ?
Eger cinsiyetini gosterirse benim bebisim özel hast. gitmeden bilemiycem
lutfen boyle yapmayın arkadaslarınsallah yarın guzel haberler alırsın.
Bır kac gun once bır arkadas, olumsuz bır olaydan etkılenerek, bır daha bu sıteye ugramam dıye serzenıste bulunmustu.
Ben de cok garıpsemıstım.
Bugun, aynı hıslerı ben yasıyorum.
O kadar etkılenmeye basladım kı, sabah ılk uyandıgımda 'bebegım yasamıyor' dedım kendı kendıme.
Kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum ):
Canım 2 3 gündür bulantı yanma ekşime şikayetinden uyuyamıyorum çok kötüydüm gittim hastaneye ama ben annemi yeni kaybettiğim için ne zaman hastaneye gitsem annem geliyor aklıma deliriyorummm özellikle acil bölümünee
bende londradayim canim...
ya sana nasil test yaptilar anlamadim ben... ben dun doktora tsh test yapcakmisiniz dedim.. hayir gerek yok dedi... sinir oldum..
yarim saattir hastanelere bakiyorum, artik bir hastane secmem gerekiyor cunku dogum icin, dun oyle dediler... mideme agrilar giriyor..cok moralim bozuldu yaaa... nasil seccem simdi ben bu hastaneyi... kalabalik odalarda da kalmak istemiyorummmm...
başın saolsun canım( Allah sabır versin ama bak üzme kendini annenin torunu gelicek rahatlatcak seni:)
Gercekten ya turkiyede ne guzel kontrol ediyolar burda gittim dun iyi dedi 4 haftalik tam dedi son adet tarihime Gore oyleymis zorla soylettim kac hafta oldugunu bile.. ama internette 6+3 diyo sasirdim bide folik asit ver diyorum vitamin ver diyorum yok gerek yok diyo bide ozele gittm 60 euro aldi en sonunda kapidan cikarken durun oturunda tahlilleri veriymde ona Gore yazarim bisylr dedi
Kizlar hepinizden Allah razi olsun. Gece 02.30 itibariyle kanamam basladi. Cevizden biraz buyuk ici su dolu kese gibi birsey geldi disi yagla kapliydi anlam veremedim ne olduguna icini actim birsey goremedim tel actim dra dedi kese o.... bilsem wc ye atip sifonu cekmezdim hic basima gelmedi bole birsey cok uzgunum yaaa bosverin kendinizi uzmeyin iyi hamilelik gecirin kotu seyler getirmeyin akliniza bulantim falan kalmadi bu sabh itibariyle....
yineliyorum kurtaj olayini elinizden geldigi kadar sona saklayin olmayin once vajinal hapi deneyin...
hap koyduk 4 tane vajinaya 6 saat icinde sancilandim bel agrisi karin agrisi cektim 19 da koydum hapi gece 02.30 kanamam oldu bu sekilde daha guzel rahmede zarar verilmemis oluyor % 85 yaramis bu yontem dr.lar soledi sende dediler % 50 sans dediler ama galiba cok sukur temizlenecek
gurbett güzelimmmm kıyamamm sana ablamm yaa.. allahımm size uzun ömürler versinn insallahh..bnde size anlatmıstım yaa kayınpederimi pazartesi kaybettikk.. ruh gibiyim günlerdirr... cocugumuu dedesi için yaptım amaa göremedii.. cok agladım hırpalandımm.. elimde olmadann.. kasıgımm cok agrıdıı kızlarr 2 günn.. 2 gündürde gece sagdan sola dönerkenn sancı giriyoo.. nefesim kesilioo. aynı ilk hamile oldugumu tahmin ettigim günkü gibi.. bazen otururrken de oluyoo.. ayga kalkıyorum iki taraftan batıyo.. doktora gitmiyim diorum ama endiseleniorumm dogru düzgün yemek te yiyemedimm içemedim. 2 gündür yiyorum ama sancım gecmedi.. sizdede oluyo mu normal mii yoksa bi tıp merkezine gideyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?