2012 Şubat Anneleri

kızlar bu ayın 20sınde ıkılı test ıcın doktora gıdıcem
cınsıyetınıde yuzde seksen ogrenebılırız dedı bu kadar erken gozukuyormu cok heyecanlıı

Benim de 21 inde 2li test icin randevum var 12 haftalık oluyoruz o zaman.
Devlet hast. de cinsiyeti soylemiyolarmıs diye duydum bi bilgin var mı canım senin ?
Eger cinsiyetini gosterirse benim bebisim özel hast. gitmeden bilemiycem

kızlar herkese merhaba
yarın sabah kontrole gideceğim bebeğimin kalp atışlarını duymak için..
lütfen bana dua edin, bu kadar üzücü örnekten sonra çok tedirginim...
dualarınızı esirgemeyin...

ınsallah yarın guzel haberler alırsın.

Bır kac gun once bır arkadas, olumsuz bır olaydan etkılenerek, bır daha bu sıteye ugramam dıye serzenıste bulunmustu.
Ben de cok garıpsemıstım.
Bugun, aynı hıslerı ben yasıyorum.
O kadar etkılenmeye basladım kı, sabah ılk uyandıgımda 'bebegım yasamıyor' dedım kendı kendıme.
Kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum ):

Arkadaşlar merhaba...Ben bugün çok kötüydüm acile gittik hemen yatırdılar beni serum ilaç vsvs verdiler sonrada sinir krizi geçirdim çok kötü oldum yatırmak istediler yatmak istemedim çıktım...Dr umun yanına gittik bebişimi tekrar gördüm pıt pıt kalbi atıyordu ama beni çok üzüyorrrr...........

Gecmis olsun canım.. Neden sinir krizi gecirdin anlamadım

Ahh bebeğim kuzum benim iki gündür geceleri uyutmuyorsun midem çok kötü nolur yapma bana bunu kaldıramıyorummm...Annemi yeni kaybettim ben bide senin üzüntüne dayanamam bak ezanlar okunuyor sende duyuyorsun biliyorum lütfen huzurlu ol göbişimdede bende huzurlu olayımmm...Nolur beni hastanelik etme oraya her gidişimde annem aklıma geliyor dayanamıyorum kriz geçiriyorum yapma bunu bana bir daha annem olurmu???

Basın sagolsun canım.. Allah bebegini sana bagıslasın..

Benim de 21 inde 2li test icin randevum var 12 haftalık oluyoruz o zaman.
Devlet hast. de cinsiyeti soylemiyolarmıs diye duydum bi bilgin var mı canım senin ?
Eger cinsiyetini gosterirse benim bebisim özel hast. gitmeden bilemiycem
bır fıkrım yok ne yazıkkı devlet hastanesınde neden soylemesınlerkı
ben ozele gıdıyorum sen 13 haftanda olmuyormusun canım ben yanlıs mı bılıyorum
mesela 12 hafta 1 gunluk bıle olsan 13 hafta dıye gecıyormus

lutfen boyle yapmayın arkadaslar
guzel seyler dusunun hep
olucagın onune buraya gırmeyerek kotu dusunerek gecemeyız
Allah bebeklerımızı korusun

basın sagolsun arkadasım
mekanı cennet olsun

başın saolsun canım( Allah sabır versin ama bak üzme kendini annenin torunu gelicek rahatlatcak seni:)

yapmiyorlar canim normalde bende 12 haftamda testlerimi yaptiracagim randevum var..7. haftamda kan aldiliar benden ama erken diye test sonucunu soylemiyamiorlar..ben nisanda kimyasal gebelik yasadim..onun randevusunu kullanmistim kan testi icin ama ise yaramadi..kan aldilar ama sonucu soylemiyorlar..gerek duymuyorlar soylemeye...12. haftamda bir daha test yapacaklar o zaman ogrenecegim bende hepsini iste..ben barnet hospitali sectim oraya bagli oturdugum yer...gittim gezdim cok temiz ve guzeldi..odalar ozel hastanelerin hepsinde bildigim kadariyla oyle kalabalik kalmiyorsun diye biliyorum..tabi sansa birazda aslinda bakalim...ben kuzeydeyim edgware de yasiyorum? sen neresindesin?

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kılzar..nolur sizde pozitif düşünün..doktora giderken dua edin ve güzel şeyler duymayı dileğin..inş herşey iyi olur hepimiz için..daha yolumuz uzun ama o günde göz açıp kapayıncaya kadar geçecek...

sen hangi ulkedesin canim..eger varsa orada Vitabiotics Pregnacare plus omega-3 multivitamini alabilirsin..icinde 400mcg lik folic acid de var ayrica almana gerek kalmaz..icinde ayrica omega 3 de oldugu icin en kapsamlisi bu diye biliyorum..eger bu marka bulamazsan hamilelik icin olan diger omega -3 lu ve folic acid li multivitaminlerde faydali olacaktir..yurt disinda insan kendi kendinin doktoru oluyor..bende daha onceburda hamile olan arkadaslardan aliyorum tavsiyeler..test edilip onaylanmistir :)

en son gurbetguzelinin kayibindan sonra burasi cok sessizlesti kizlar..sanirim kimsenin nesesi kalmadi...benimde oyle yinede tum mide bulantilarimiza ragmen hevesli, sen sakrak yazismalarida ozlemedim degil hani...hadi sekerler kaldiralim topigimizdeki kasvetli havayi..nerdesinizzzzzzz alooooooooo

bir süredir giremedim foruma ama ne zaman uzun süre girmesen döndüğümde hep üzücü haberler alıyorum
ALLAHım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin sağlıklı sıhatli hayırlı bebişler hamilelikler doğumlar nasip etsin

canım çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm

canım başınız sağolsun ALLAHIm geride kalanlara sabır versin
içini rahatlatmak için git bence doktora için rahatlar sende sıkıntı yapmazsın kendine

başın sağolsun tatlım ama bebeğin için iyi olmaya çalış güzel şeyler düşün
mide bulantın için hastanede yatamıyosan serumu taksınlar evinde yat
benimde mide bulantım için serum verdiler
eşim hastanede daha kötü olurum pskolojim bozulur diye yatırtmadı serumu evde aldım

merhaba kızlr nasılsınızz aranızda en küçük benim bebişim sanırım 5+2 yiz bugun ticker lara baktıgımda öyle görüyorum mide bulantılarınız başladımı benim henüz hiç bulantım yok sadece aşırı derece halsizlik yorgunluk ve hep uyuma modundayım sizlerin şikayeti neler anlatın hadi birazzzz bebekleriniz ne yaramazlık yapıyor annelerinee

Selam kızlar
Umuyorum bende Şubat annesi olucam.. Eylül 2008 ve Aralık 2009 doğumlu iki kızım var ve spiralle korunurken hamile kaldım :s esasında kararsizken drumun olumlu yonlendirmesiyle gebeliğime bir aksilik olmazsa devam kararı aldık :) umarım burada ki herkes bebeklerini sag salim kucağına alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…