- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.921
Biz geldikkkkk, çizelgemdeki bebişim büyümüş
Cerenim Allah acil şifalar versin, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
yapmiyorlar canim normalde bende 12 haftamda testlerimi yaptiracagim randevum var..7. haftamda kan aldiliar benden ama erken diye test sonucunu soylemiyamiorlar..ben nisanda kimyasal gebelik yasadim..onun randevusunu kullanmistim kan testi icin ama ise yaramadi..kan aldilar ama sonucu soylemiyorlar..gerek duymuyorlar soylemeye...12. haftamda bir daha test yapacaklar o zaman ogrenecegim bende hepsini iste..ben barnet hospitali sectim oraya bagli oturdugum yer...gittim gezdim cok temiz ve guzeldi..odalar ozel hastanelerin hepsinde bildigim kadariyla oyle kalabalik kalmiyorsun diye biliyorum..tabi sansa birazda aslinda bakalim...ben kuzeydeyim edgware de yasiyorum? sen neresindesin?
screamaway sende hayat isigina yazdigim multuvitamini boots`ta bulabilirsin canim...Vitabiotics Pregnacare plus omega-3
Ben de cok inanirim tatlim nazara...
Herkesten gizliyorum simdilik....
Hem lekelenme de var... Hamile oldugumu soyleyip, bir iki hafta sonra da kotu haber soylemek istemiyorum... Birsey olcaksa da kimse bilmeden olsun, uzerine konusulursa daha cok uzulurum gibi geliyor...
Banucum ben guneydeyim.. Dun kanama nedeniyle kontrole gittim, ultrason oldu, sana kan testi sonuclarini soylemedikleri gibi bana da ultrason ciktilarini vermediler.. gicik oldum...
12. haftadakini verirlermis anca... ve 12. haftaya kadar hastane sec dediler...:26:
Odalar ozel demissin.. NHS'e mi bagli dedigin yer.... Ama senin dedigin ozel hastane sanirim.. Fiyatlar nasil? Bu bilgileri nerden bulabilirim canim... Bildigin site var mi hic? Burdakileri arastirayim ben de...
Benim burda dogum yapan arkadaslar genelde NHSe bagli hastanelerde yaptilar ve odada tek basina kalmadilar... Bu da beni acaip strese sokuyor, acaip rahatsiz olurum cunku....
Hamileligi de simdilik gizli tutmaya calistigim icin, kendi kendime arastirmaya calisiyorum...
Pregnacare'in folic asit ve vitamin icereninden bahsetmissin canim sanirim.. Onu kullaniyorum... Onun disinda tr'deki doktorum progestron ve vitamin verdi... Lekelenme oldugu icin.. Onu da kullaniyorum... Belki fazla yukluyorum vucudumu, ama simdilik boyle...:26::26:
merhaba kızlr nasılsınızz aranızda en küçük benim bebişim sanırım 5+2 yiz bugun ticker lara baktıgımda öyle görüyorum mide bulantılarınız başladımı benim henüz hiç bulantım yok sadece aşırı derece halsizlik yorgunluk ve hep uyuma modundayım sizlerin şikayeti neler anlatın hadi birazzzzbebekleriniz ne yaramazlık yapıyor annelerinee
Dua et başlamasın belirtiler insanı perişan ediyor şahsen benimki öyle deliriyorum eldende bişey gelmiyor kalıyorsun öyle hele bide bakacak kimsen yoksa yandın ben yanıyorum eşimden başka candan yanacak insan yokk
canım başladı sanırım şuanda midem çok kötü yazaarken bilee bakacak kımsem yok canım annnemler ist. dalar ben se uzaktaa oglusumda cok midem bulanmıstı benım offf klozetle butunlesmıstım sanırım artık bundadad başladı bulantımmm kac haftalık hamışsincnmm
Canım ben 7 haftalık hamişimmAllah kolaylık versinnn:26:
en son gurbetguzelinin kayibindan sonra burasi cok sessizlesti kizlar..sanirim kimsenin nesesi kalmadi...benimde oyleyinede tum mide bulantilarimiza ragmen hevesli, sen sakrak yazismalarida ozlemedim degil hani...hadi sekerler kaldiralim topigimizdeki kasvetli havayi.. nerdesinizzzzzzz alooooooooo
Merhaba kızlar.Ben yarın denize gidicem, doktoruma sordum "normalde öneriyorum zaten, güneşte fazla kalmamak şartıyla git" dedi.Zaten kulaç felan atmıyorum öyle kurbik style takılırız artık
yuzmek ıyı gelıyormus zaten
ama gunese dıkkat et kalıcı gunes lekelerı oluyormus hamılelıkte
korucu krem surmeyı unutmaa
sımdıden ıyı eglencelerr
Sağol canım çok teşekkür ederim, Şapkamı şemsiyemi de aldım
Bu arada bizim hastanede ağrısız normal doğum fiyatını öğrendim.Epiduralli normal şu an için 1.250 TL.
canim dikkat et kendine hep yat mumkunse hic yorma kendini...ben NHS`e hamile oldugumu bildirdigim gun bana hastane sectirdiler..oturdugum yer (edgware) barnet hospital`a bagli oldugu icin ozellikle onu tavsiye ettiler bana bende ok dedim...ozel degil yani NHS `e bagli hastane...ama bu gune kadarki kontrollerimi edgware community hospital birth centre`da oldum orasida devletin (nedense oraya cagirdilar)...randevulardan birinde de edgware `deki birth centre`i gezdirdiler dogum yapacagimiz odalara baktik..hepsi tek kisilikti hatta icinde dogum havuzu olanlar bile vardi..acaba boyle gosterip goz mu boyuyorlarda sonra kalabalik odalara mi aliyorlar nedir bende bilemedim simdi..umarim oyle degildir ya
epiduralli dogum ne oluyor cok cahılım bu konularda :44:
Epiduralli sezeryan vardı, sadece belden aşağını uyuşturuyorlardı ve sezeryanda genel olarak anestezi almana gerek kalmıyordu.
Şimdi normal doğum için de aynı şey çıktı. Belden aşağısı hafif uyuştuğundan doğum sancılarını hissetmiyorsun.Doktor ıkın diyince ıkınıyorsun.Yani çok büyük kolaylık
canim tesekkurler... ben biraz daha arastirayim... daha gp'ye gidip bildirmedim bile hamile oldugumu.. belki orda da bisiler onerirler... bugun firsat bulabilirsem giderim, ama biraz zor...:26:
haftaici calistigim icin, anca haftasonunda boyle seylere firsat bulabiliyorum, bugunum de cok yogun gececek... hersey bugune birikti...
birth centre'i nasil gezdirdiler.. gp randevularindan birinde mi gezdirdiler? cunku hastane ile randevular 12. haftadan once baslamiyor diye biliyorum.. cok iyi olmus odalarini gormen, ama burda pek oyle birsey olacagini sanmiyorum... hic duymadim, daha once dogum yapan arkadaslardan...
belki senin bulundugun yerdeki hastanenin odalari oyledir... burda genelde 4 kisilik filan odalar, nhs'inkilerde... hep beraber yatiyorsun dogumdan sonra.. ve bu cok fena bir durum.. acaba ayarlayip tr'ye mi gitsem diye dusunuyorum...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?