2012 Şubat Anneleri

Biz geldikkkkk, çizelgemdeki bebişim büyümüş

Cerenim Allah acil şifalar versin, hayırlı haberlerini bekliyoruz.

sağol canım geldim çok şükür iyiyim allahım yüzümüze baktı kardeşim 2 beyin ameliyatından sonra gözünü actı bilinci yerinde konuşabiliyor cok şükür daha da iyi olacak yakında yogun bakımdan cıkar dedi dr allahıma cok şükürrr cok kötü günlerdi bebeğimde iyi 3-4 gün gerilemiş ama dr kalbi cok iyi hareketli de dedi gördüm rahatladım kolu bacagı oynuyodu bugün daha iyiyim midebulntılarım arada yokluyo onun dışında herşey iyiye gidiyor burda ne var ne yok en son gurbet güzeline cok özüldüm baska kaybımız yok demi iyişeyler duymak istiyorum artık..

Son düzenleme:
Canım benim senin de başın sağolsun. Sat larımız arasında 1 gün vardı ve bende pazartesi günü
kürtaj olmak bebeğimden ayrılmak zorunda kaldım.
Sanırınm seninde hiç bi şekilde belirtisi olmadı değil mi kalp atışının olmadığına dair????
Ben de hiç bi belirti yoktu bi kanaman başladı aniden bi gittim 6 +4 ke bebeğim benden kopmuş
Vajinal tablet olayını ilk kez duydun sen yurt dışındaydın değil mi acaba türkiyede mi yok??*
Pazartesi DR.gittiğimde dediki bebek kopmak üzere bekliyelim düşebilir dedi yatışımı yaptı 2 tane ilç verdi rahim ağzı açıcı bi serum bi ağrı kesici iğne
2 3 saaat sonra acil kürtaja alındım çok kan kaybettimmm ameliyat elbiselerimi giyerken avuç içi büyüklüğünde 1 parçanın düştüğünü gördüm hemşireler aaa düşürmüşsün dedi sevindim baya kürtaj olmıycam die DR um düşşse bile temizlemek zorundayız dedi ve malesf kürtaj oldum.Bu arada bebekte kalp atışı durmasının sebebi ne olabilr canım bi bilgin varmı???
Allahım en kısa zamanda bizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Şubat annelerinden ricam bizler için dua edin
Allah sizleere evlatlarınızı kucağınıza almak nasip etsin
Kendinize çok dikkat edin!!!!

Mrb canım
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Sende kendine çok dikkat et
kendini ve bebeğini ihal etme sakın

Senden 2 li test için İzmr deki doktor hakkında bilgi almıştım ordan hatırladım
Teşekkürler yidede ama malesef ben bebeğimi cennete uğurladımmmm

screamaway sende hayat isigina yazdigim multuvitamini boots`ta bulabilirsin canim...Vitabiotics Pregnacare plus omega-3

Banucum ben guneydeyim.. Dun kanama nedeniyle kontrole gittim, ultrason oldu, sana kan testi sonuclarini soylemedikleri gibi bana da ultrason ciktilarini vermediler.. gicik oldum...
12. haftadakini verirlermis anca... ve 12. haftaya kadar hastane sec dediler...:26:
Odalar ozel demissin.. NHS'e mi bagli dedigin yer.... Ama senin dedigin ozel hastane sanirim.. Fiyatlar nasil? Bu bilgileri nerden bulabilirim canim... Bildigin site var mi hic? Burdakileri arastirayim ben de...
Benim burda dogum yapan arkadaslar genelde NHSe bagli hastanelerde yaptilar ve odada tek basina kalmadilar... Bu da beni acaip strese sokuyor, acaip rahatsiz olurum cunku....
Hamileligi de simdilik gizli tutmaya calistigim icin, kendi kendime arastirmaya calisiyorum...

Pregnacare'in folic asit ve vitamin icereninden bahsetmissin canim sanirim.. Onu kullaniyorum... Onun disinda tr'deki doktorum progestron ve vitamin verdi... Lekelenme oldugu icin.. Onu da kullaniyorum... Belki fazla yukluyorum vucudumu, ama simdilik boyle...:26::26:

kızlar bende nazardan çok korkuyorummmm ama biri duyunca herkes öğreniyo maaleseffffff ama olsun ben inanıyorum kuzum doğacak annesini yalnız bırakmayacak o

canim dikkat et kendine hep yat mumkunse hic yorma kendini...ben NHS`e hamile oldugumu bildirdigim gun bana hastane sectirdiler..oturdugum yer (edgware) barnet hospital`a bagli oldugu icin ozellikle onu tavsiye ettiler bana bende ok dedim...ozel degil yani NHS `e bagli hastane...ama bu gune kadarki kontrollerimi edgware community hospital birth centre`da oldum orasida devletin (nedense oraya cagirdilar)...randevulardan birinde de edgware `deki birth centre`i gezdirdiler dogum yapacagimiz odalara baktik..hepsi tek kisilikti hatta icinde dogum havuzu olanlar bile vardi..acaba boyle gosterip goz mu boyuyorlarda sonra kalabalik odalara mi aliyorlar nedir bende bilemedim simdi..umarim oyle degildir ya

Dua et başlamasın belirtiler insanı perişan ediyor şahsen benimki öyle deliriyorum eldende bişey gelmiyor kalıyorsun öyle hele bide bakacak kimsen yoksa yandın ben yanıyorum eşimden başka candan yanacak insan yokk

Arkadaşlar günaydın...Biz yine gece uyumadık uyutmadı veletciğimmmKendi küçük ama şimdiden lafını geçirmeye başladı evdeeeMidem hala çok bulanıyo birrazdan eve yardımcı bayan çağırdım o gelecek biraz evi şekle şemale soksunn ben yine ara ara uğramaya çalışırım seviyorum sizii

canım başladı sanırım şuanda midem çok kötü yazaarken bilee bakacak kımsem yok canım annnemler ist. dalar ben se uzaktaa oglusumda cok midem bulanmıstı benım offf klozetle butunlesmıstım sanırım artık bundadad başladı bulantımmm kac haftalık hamışsin cnmm

Canım ben 7 haftalık hamişimmAllah kolaylık versinnn:26:

Merhaba kızlar.Ben yarın denize gidicem, doktoruma sordum "normalde öneriyorum zaten, güneşte fazla kalmamak şartıyla git" dedi.Zaten kulaç felan atmıyorum öyle kurbik style takılırız artık

topigimize nazar degdi... ama gercekten etkileniyorum ben eskisi gibi yazasim gelmiyo...

Merhaba kızlar.Ben yarın denize gidicem, doktoruma sordum "normalde öneriyorum zaten, güneşte fazla kalmamak şartıyla git" dedi.Zaten kulaç felan atmıyorum öyle kurbik style takılırız artık

yuzmek ıyı gelıyormus zaten
ama gunese dıkkat et kalıcı gunes lekelerı oluyormus hamılelıkte
korucu krem surmeyı unutmaa
sımdıden ıyı eglencelerr

yuzmek ıyı gelıyormus zaten
ama gunese dıkkat et kalıcı gunes lekelerı oluyormus hamılelıkte
korucu krem surmeyı unutmaa
sımdıden ıyı eglencelerr

Sağol canım çok teşekkür ederim, Şapkamı şemsiyemi de aldım
Bu arada bizim hastanede ağrısız normal doğum fiyatını öğrendim.Epiduralli normal şu an için 1.250 TL.

canim tesekkurler... ben biraz daha arastirayim... daha gp'ye gidip bildirmedim bile hamile oldugumu.. belki orda da bisiler onerirler... bugun firsat bulabilirsem giderim, ama biraz zor...:26:

haftaici calistigim icin, anca haftasonunda boyle seylere firsat bulabiliyorum, bugunum de cok yogun gececek... hersey bugune birikti...

birth centre'i nasil gezdirdiler.. gp randevularindan birinde mi gezdirdiler? cunku hastane ile randevular 12. haftadan once baslamiyor diye biliyorum.. cok iyi olmus odalarini gormen, ama burda pek oyle birsey olacagini sanmiyorum... hic duymadim, daha once dogum yapan arkadaslardan...

belki senin bulundugun yerdeki hastanenin odalari oyledir... burda genelde 4 kisilik filan odalar, nhs'inkilerde... hep beraber yatiyorsun dogumdan sonra.. ve bu cok fena bir durum.. acaba ayarlayip tr'ye mi gitsem diye dusunuyorum...:26:

epiduralli dogum ne oluyor cok cahılım bu konularda :44:

Epiduralli sezeryan vardı, sadece belden aşağını uyuşturuyorlardı ve sezeryanda genel olarak anestezi almana gerek kalmıyordu.
Şimdi normal doğum için de aynı şey çıktı. Belden aşağısı hafif uyuştuğundan doğum sancılarını hissetmiyorsun.Doktor ıkın diyince ıkınıyorsun.Yani çok büyük kolaylık

yuzum guldu ıcım acıldı bu haber sayesınde
cılgınlar gıbı dans edesım geldı

ay yokk sakın bebisin londra dogumlu olsun isine yarar ilerde bakarsin...ben nisanda kimyasal gebelik yasadim canim..gp ye nisanda bildirdim...bildirdikten 1 hafta sonra kanamam basladi...cok kotuydum istanbula gittim dogru duzgun bir muayne olayim diye...geldigimde bana randevularimi gondermislerdi bile..hic bozmadim soylemedim gp ye dusuk oldugunu..mayista yine hamile kaldigimi tahmin ediyordum zaten..iste o yuzden ben randevulara erken gitmis oldum canim..gebelik haftam beklenenden erken ciktigi icin yeni randevular verdiler..bende bebisime bile erkenden baktirmis oldum..ultrason resminide 2 pound karsiliginda verdiler :) sen daha gp ye bile bildirmemissin..hemen bildirmen gerekiyor canim..bildirki bir an once randevu gunlerin ayarlansin... hastaneni de sectiriyorlar gp de merak etme...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…