2012 Şubat Anneleri

naber tatlim...bende epiduralli normal dogumu arastirdim biraz...ama pek ic acici gelmedi bana...yani belden assagisi uyustugu icin kaslar hakimiyeti kaybediyor ve yeterince itemiyormussun bebegi..bebek sikisip kaliyormus cogu zaman bu tip dogumda..vakumla cekmek zorunda kaliyorlarmis normal dogumdaki sancilar bebegi gercekten guclu bir sekilde itmene sebep oluyor...ben karismis gibi olmim ama yani iyice arastirin derim epiduralli normal dogumu... gerci vakumun bebege hic bir zarari yok diyor doktor ama ben o vakum olayindan korkuyorum ..bir tanidigimizin cocugunun beyninde hasar birakti vakum..cocuk ozurlu oldu...allah korusun

burdanda izleyeyebilirsiniz epiduralli normal dogumu

Normal doum epidural anestezi- Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

Canım çok sağol.Haklısın.Ama aşırı dozda verildiği zaman sanırım ıkınmayı hissetmiyorlar.Yani bu konuda anestezi uzmanı çok önemli.Ben de "ıkınma hissini öldürmüyor, sancıyı duymanızı azaltıyor" diye biliyorum.Çünkü tamamen hissiz kalmıyor alt kısım.Bi de bu sitede bu doğum şekli ile doğuran arkadaşları okuyunca heveslendim işte.
Önemli olan yapabileceğimiz şekli seçmek.Belki cesaretlenirim epiduralsiz normal yaparım inşallah, çok istiyorum.
Ama bir aksilik çıkmazsa sezeryan istemiyorum.Ben doğumdan sonra hemen spora başlıcam ve eğer sezeryan olursa dikişler yüzünden imkansız
:44:

Sağol canım Allah razı olsun...Ama artık dayanamıyorum çok yalnızım şuan başımda bekleyecek biri bile yok Allah kayınvalidemi bildiği gibi yapsın insan bi arar sorar torunu olunca görcem ben onu
Benim ne gorumceler nede kaygana aradi Allah onlari bildigi gibi yapsin ins. Bu kadar vicdansiz olmaz insan torunlari ölen Allah benden beter etsin ne diyeyim benim acim bana yetiyor bide onlarla ugrasmak istemiyorum uzulme canim kendine iyi bak Bebegini dusun strese mahrum kalma guzelimCerenim tatlim gozun aydin canim kardesine sevindim guzelim moral bozmak yok motivasyon yukle pozitif ona goreee:)

Canım Daha yeni üye olduğum için özeline msj atamıyorum kabul edilmiyor

Canım Allah ım en kısa zaman da sanada sağlık iyilik versin. Benim ağrılarım geçti kanamamda bugün itibariyle yok, Darısı başına İnşallah.
Allah kızının yüzünü en kısa zamanda güldürür umarım
DRum bana 4 5 ay korun dedi, bu arad benim gebeliğimle birlikte meydena gelen myom vardı 3 cm, eşimede bu süreç baya bi fazla geldi korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan inan
Senin deneyimlerinden baya faydalandım sana çok teşekkür ederim canım
Artık şubat anneleri topiğine girmeye korkuyorum hep bebeğim aklıma gelio ama ne yapalım verende Allah alanda diyorum anlıycağın baya duygusalım bu aralar....
Sende kendine çok ii bak öpüyorumm

dedigin gibiyse bende isterim oyle valla..oh ne guzel agrisiz sizisiz :) dedigin gibi en guzeli normal dogum...epiduralli olsun olmasin vucut kendini hemen toparliyor..allah hepimizi bir avazda kurtarsin insallah...

yavrum yaaa elden ne gelir olacaga care yok guzelim...........sen de uzme kendini sabret sabrin sonu selamet guzel bir tedaviyle ve vitamin takviyesi ile devam ederiz yola insAllh yine beraber oluruz bebeklerinizi beraber aliriz kollarimiza insAllah....
simdi agizdan alicam ilaci iyice rahim temizlenecekmis belim karnim agrimaya basladi meret cok etkili iki saatte etkisini gosterdi........
ben den cok korkuyorlar kan kaybindan dolayi gozetim altindayim....... elbet yeniden anne olucaz ben 6 ay sonunda tekrar denemek istiyorum kizim icin..... o cok agladi cok uzuldu hemen geldi kurstan cantami getirdi bebegin resmi nerede diye...... dedim bu sefer cekmedi israrla istedi yoksa dedi birseymi oldu...... yavsyavs kizim dedim melek oldu kardesin cennette bizi bekleyecek .....
sana dedi ki sakin ablam uzulmasin o uzulurse bende uzulurum cennette karsilayacagim hepinizi dedi dedim...... ona ragmen cok agladi korktum birsey olacak diye....... bana dikkat ederdi is yaptirmazdi yat dinlen anne derdi.... kizim simdi bile uzerime titriyor annem hasta dinlensin diye onun hevesini kursaginda birakmak istemiyorum yeniden anne olmak istyorum insAllah..Allahim yeninden nasip etsin saglikli sihhatli herkese tm bbegini kaybedenlere bebegi olanlarada kucaklarina almak nasip etsin insAllah
kizlar eve donunce guncellme bilgileri yollarsaniz.... giremem dedim ama kopamiyorumbu topikten.... yavrumla anilarim var ne yapayim sadece buraya girerim diger 2012 topiklerine giremem resimleri gordukce uzulurum ben beni afedin ne olur ve beni anlayin ne olur herbiriniz ince yurekli guzel insanlarsiniz sizleri seviyorum canlarim

Son düzenleme:

Canım yaa ben çok duygulandım, göz yaşlarıma hakim olamıyorum çok üzgünüm...Güzel kızını benim için öp lütfen..Sen bizim burda ablamız gb olmuştun, topiğin sahibi sendin...Uzun zamandır topiğe girmiyordum artık hiç giresim gelmiycek...Seni çok seviyorum, çok dikkat et kendine....

Gurbetguzelim Allah çocuklarını sana bağışlasın, çok vefalı kızın var ne mutlu sana.Darısı başımıza inşallah.Zaten buraya gelemeyeceğini topiği başkasına devretmek istediğini söyleyince çok üzülmüştüm, inan uğrayacak olmana çok sevindim,seni çok sevdim, Allah İnşallah yaz bitmeden seni bir kez daha anne yapar, tüm kalbimle istiyorum.

Sağol canım çok teşekkür ederim, Şapkamı şemsiyemi de aldım
Bu arada bizim hastanede ağrısız normal doğum fiyatını öğrendim.Epiduralli normal şu an için 1.250 TL.

ıyı egleneceler azelyacıgım, dıkkat et kendıne.

Gun gelır devran doner, sen hıc uzme tatlı canını.

Gercekten cok duygulandım, kızının anlayısına, sana olan baglılıgına, Rabbım uzun hayırlı omurler versın evlatlarına.
ınsallah yenıden anne olacagını mujdelersın kızına ve kardesını kucagına almayı nasıp eder Rabbım.
Bızde senı sevıyoruz

canlarim hepinizde cok cok incesiniz iyisiniz yavrularinizi Allahim sizlere bagislasin bu yola beraber basladik her ne kadar yol bitiminde kollarim bos olsada sizlerin yavrulari da benim yiyenlerim olucak ins beraber ilerleyecegiz taki Allahim yeni bir mujdeyle beni müjdeyelene kadar

inş seneye denize girebiliriz bebişlerle..ben en çok bunun hayalini kuruyorum kızlar..bu sene hem çalışmak hemde hamiş olamk çok zor oldu benim için..

günaydın kızlarr:)))
ya benim 2 gündür göğüs ağrılarım azaldı:S mesela dün sabah hiç yoktu ama gece ağrıodu, ama bu sabah gene ağrımıo:SS biras panik oldum Allah korusun bişi mi oldu die(( kk da bikaç topiğe baktım 10. haftada göğüs ağrısı geçenler varmış:SS sizin ne alemde

canım benimde ağrımıyor sadece uc kısımları biraz acıyo o kadar ama illa ağrımasıda gerekmiyor zaten merak etme bişey olmaz...

selam kızlar ben 2009 şubat anasıyım :)))
allah bebeklerinizi sağ sağlim kucağınıza almayı nasib etsin
epiduralli normal doğumu konuşmuşsunuz
ben normal doğum yaptım epiduralsiz
öncelikle şunu söyliyim epidurallin vurulması için öncelikle
rahminizin 4 cm açılması gerek yani başlangıç sancılarını çekiceksiniz
4cm den sonra vuruyorlar ebe bana 4 cm açıklığın tam vakti istersen epudural yapalım dedi
ben istemedim 3cm açıklıkla hastaneye gittim sancısız suni sancıyla 3 saat sonra doğum gerçekleşti
inşallah sizlerde kolaycacık bir nefeste kavuşursunuz bebişlerinize :)))

ya benimde gogus agrilarim azaldi dune kadar cayir cayir aciyordu..simdi az az, ara ara agriyor..bazen hic yok..bende dunden beri netten arastiriyorum ama normal diye biseye rastlamadim benim haftam icin korkuyorum..bi de mide bulantim azaldi sanki...cok nadir oguruyorum o kadar..bugun itibariylede bel agrim var..normalmi bunlar ya..ama goguslerim ve gobegim gergin hala..bisi yoktur dimi kizlar..korkuyorum

inş seneye denize girebiliriz bebişlerle..ben en çok bunun hayalini kuruyorum kızlar..bu sene hem çalışmak hemde hamiş olamk çok zor oldu benim için..

işallah dilediğin gibi olur ama ben şuan tatile çıkıcam korkuyorum denize soksam mikrop kaparmı hasta olurmu güneş çarparmı diye bu arada ben 2011 şubat annesiyim bence senin hayalini kurmadan siz kalan aylarınızı bol bol uyuyarak geçirrin çünkü doğumdan sonra zombi gibi dolaşıyorsunuz bu aylarda biraz daha raht ama bence insanın hayatı çocuktan önce ve sonra diye değişiyo sen çocuk olduktan sonra bi gör bu günleri ararsın tabi bebişin sana bi minik gülücük attımı bütün günün yorgunluğu geçiyorda ...

Kizlar endiselenmeyin birsey yoktur insAllah en guzel gunlarinizi endiseyle gecirmeyin yapmayin lutfen

kızlar merhabalar.ben memlekete düğüne gitmiştim ,döndüm...yolculuğum biraz maceralı geçti yolda arabam bozuldu eşimde yanımda yoktu baya sıkıntı çektim .kaskom vardı da çok şükür çekici falan derken gidebildim.gittiğim düğünde evin diğer gelini de benimle aynı hamileydi ve durumu çok kötüydü.çok üzüldüm rengi bembeyazdı hiç hali yoktu ben ona baktıkça ona çok üzüldüm ama kendi halime de şükrettim.ama yollarda falan vc denmi kaptm yoksa olcağaımı vardı bilmiyorum mantar olmuşum.netten baktığım kadarıyla ilaç kullanabiliyormuşuz ama en erken yarın doktora gidebilirim.bugünlük sirkeli suyla yıkıyorum birazcık işe yaradı.

bu arada en son doktora gittiğimden beri yazamadım.doktora gazi üniversitesine normal poliklinikten randevu alıp gittim.çok ilgiliydi doktorlar ultrasonda falan baktılar açıkladılar gayet yolundaydı herşey.kan ve idrar tahlili verdim sonuçları yarın alacağım.umarım onlarda da bi sıkıntı yoktur.bi de ilginç bişey söyleyeceğim ama gülmeyin.çünkü kime desem gülüyo:)benim bebeğim hareket ediyo özellikle yemek yedikten sonra sırt üstü yattığımda acayip karnımda hareket hissediyorum.herkes gazdır diyo ama yaaaaaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…