- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.621
buklee cim eşimle beni bi görsen saç baş darmadağınız sersefil bi haldeyiz :)
görsen korkarsın
o ufacık şeyden nası öyle ses çıkıyo ben anlamıyorum
manyak etti bizi :)))
sağolun kızlarr çok canım çekti azcık yedim salam sosis ağzıma koymadım
zaten bikaç gündür midem bulanıyodu bugün oldu
karnımda aşarı indi birazcık artık daha rahat ediyorum karnımdan
birde şu bel ağrıları olmasa felakett iki dakika yemek yapıyorum ayakta belim kopuyo
dinlene dinlene yapıyorum yemeği
gece bi uyandım bacaklarım tutmuyo sanki
nasıl ağrıyo nasıl titriyo
hemen doktorumun dediğini yaptım bacaklarımın altına yastık koydum öyle uyudum sabaha geçmişti
yalancı doğum sancısı tuttu gece
uyutmuyoda
ancak bu şekilde rahat ettim
selam vivam
oğlan uyutmuyo demi? bari dişimi sıkayım acele etmeyim gözüm korktu valla
neden lohusa kadını tek bırakıyolar hiç mi gelecek kimse yok sinir oldum burda resmen.. hemde daha bi hafta bile olmadı garip doğrusunu dua ediyorum canım Allah sana güç versin ki bebeğine iyi bak..
bebeğin nasıl kilosu boyu..
azıcık derken nasıl bi acıydı acaba?
benimde korkulu rüyam uf...
Maşallah sana canım
kızına da tabiii.
Kilosu nasıldı sordun boyunu kilosunu naıslmış
gelişimi...
Çatıda olmuşsun normal o vakit değil mi senin
canım faceden msj attım okudun mu sorunun cevabını
cnm bnm dgmda 5 5,5 kg gıttı sonrasında verdım kglarıdoğumda kaç kilo gitti acaba? merak ediyorum bebek eşi yok temizliği derken ne kadar gider acaba?
bu arada taktir ettim kuzu seni 9.5 kilo o zaman 3 ayda daha öncesinin kiloları bile verilir desene
selam kızlar
bitik durumdayım
hamilelik çok zor dediğim zaman bana sen bide doğunca gör derlerdi de hadi ordan derdim
p.tesiden beri uyku yok valla :)))
şööle bi geçmişe bakiim
yerim ben o miniğiağrın sızın var mı canım?
selam kızlar
bitik durumdayım
hamilelik çok zor dediğim zaman bana sen bide doğunca gör derlerdi de hadi ordan derdim
şööle bi geçmişe bakiim
Aradım da canım muhasebecıler bır fıkrımız yok bu konuda dıyorlar..Kimseden cewap alamadık ..Sinir oldum ..Bilmiyorum ne yapacagız..Bana kalsa zaten 8i de iyi olur,eksıkler war gibi ama yetıstırıp 4üne de alırım ...Tam karar weremıyorum zaten ..Ben de baktım EMREciğe süper yaw ..Maaşallah ..
]
cnm bnm dgmda 5 5,5 kg gıttı sonrasında verdım kgları
hıc korsemı cıkarmadım yatarken bıle hatta gulersın belkı ama
bel korsesı buldum bıtane daha evde varmıs
baktım bedenı bıraz dar onuda ustune taktımyanı ıkı korse takılı
belımdekı morlukta azalmıs cok sevındım onada..
senın tansıyon ne alemde???
:S
Kızlaar hastaneye şeker götürülmüyor muydu ,buzdolabı süsü olan ??Bir de çikolata mı werecegız??Lohusa serbetını hastanem ikram edecektı ..Şeker de wersem yetmıyor mu?Zaten cogu kısıyı cagırmayı düşünmüyorum ..Hastaneden cıkınca sölerım ,ewe gelsın gelen ..Başka ne gidecek hastaneye ziyaretcıler için..Bilenler yazabılır mı??Ayy doğursam hala eksıkler bıtmemıs olacak hee..
Kızlaar hastaneye şeker götürülmüyor muydu ,buzdolabı süsü olan ??Bir de çikolata mı werecegız??Lohusa serbetını hastanem ikram edecektı ..Şeker de wersem yetmıyor mu?Zaten cogu kısıyı cagırmayı düşünmüyorum ..Hastaneden cıkınca sölerım ,ewe gelsın gelen ..Başka ne gidecek hastaneye ziyaretcıler için..Bilenler yazabılır mı??Ayy doğursam hala eksıkler bıtmemıs olacak hee..
canım bugün 5.günüm, çok şükür iyiyim ama tek korkum öksürmek hapşırmak falan
kendi işimi kendim görüyorum, bebeği taşıyabiliyorum
he bide yatağa yatıp kalkarken tedirginim bişey olcak diye
aslında olmazmış ama huy işte :)))
sence nasılımdıraaa Nihleee naber ??
Aradım da canım muhasebecıler bır fıkrımız yok bu konuda dıyorlar..Kimseden cewap alamadık ..Sinir oldum ..Bilmiyorum ne yapacagız..Bana kalsa zaten 8i de iyi olur,eksıkler war gibi ama yetıstırıp 4üne de alırım ...Tam karar weremıyorum zaten ..Ben de baktım EMREciğe süper yaw ..Maaşallah ..
Kolay gelsın ,son rötusları yapın canım ..Günler kaldı her an herşey olabılır..Bebek çikolatası nasıl birşey,şeker werılmıyor muydu kızlar anlamadım ben bu işlerı yaa ne sacma ayrıntılar war..Allah'tan hastanem bebek bezi,hasta bezi felan da kendısı temın edecek benı yormayacaklar bu konularda..FÖNümü de cekecekler dogum cıkısı kuaför de hızmete dahıl ama spinal sezeryanda da kafa kımıldamaması gerekıyormus fön nasıl cektırecegım tam bılemedım ..Makyajı da yatakta yaparım heralde..
Slm Nihle nasılsın??Ne çabuk yalnız bıraktılar senı kız neden öyle oldu ..Yardım eden yok mu canım ..??Eşin ne kadar izinli kalacak??Sana spinalde baş oynatılıyor mu dıye soracaktım ..Birine doktor 3 saat kafanı saga sola cewırme demıs ,sana da dedı mı cnaım??Haa bu arada kızın dewamlı boşaltıyormus ya bir büyüğüm bana gündüzlerı ucuz ,gecelerı pahalı bez kullan dıyordu ..Öyle yap ıstersen canım gunde 5-6 kez gıdecek heralde bezler..hehe
buklee cim eşimle beni bi görsen saç baş darmadağınız sersefil bi haldeyiz :)
görsen korkarsın
o ufacık şeyden nası öyle ses çıkıyo ben anlamıyorum
manyak etti bizi :)))
canım benim ne kadar sıkıntı içerisindeymişsin, ne düşüncesiz insanlar var, bunları gördükçe ben eşimin ailesine şükrediyorumselam kızlar günaydın umarım herkes çok iyidir,topikte dünden beri biraz kopukluk var ağırlaştıkça kimse rahat oturamıyo artık,bendede tam tersi(aslında değil oturmak direk yatasım var ama nerdeeee) ağırlaştıkça işkence görüyo gibiyim.1 haftadır misafirden hergün misafirden çok bunaldım artık.eşimin ailesi(kayınpeder torunlarını toplamış)15 tatil için gezmeye gelmişti memleketinden insan bu kadar anlayışsız olmazki,arada 10-15 dakkalık mesafede görümcem ve eltim var,biraz da oraya gitseler olmazmı bide kalıyolar.gerçekten okadar yorgunumki anlatamam yemek yap mutfak topla canım çıkıyo zaten zor nefes alıyorum,bide herkes buraya toplanıyo anlamıyorum.eşimin bi pazar günü var tatil,dün akşam yoktu bizde k.pederim dedik belkide son haftamızdır baş başa zaman geçirelim dışarı çıktık yemek yemeye sözde nerdeeee?bi telefon nerdesin ben şurdayım geçerken al beni.bütün sinirlerim oynadı yemin ediyorum,git ya bi günde kızında kal ama olurmu kızı hamile yazık o hizmet edemezmiş ben nerdeyse doğurcam bana yazık değil nefret ediyorum ya anlayışsız insanlardan.tabi okadar da karnım açtıki sinirden geçti yemek yemeden kalktım ordan tabi eşimde arada kalıyo ona gelme diyemiyo bana bişey diyemiyo.dedim beni eve bırak onu nereye götürürsen götür evde yemek yok git dışarda yedir,eşimin halası var oraya gitmişler gittin kal orda işte bi gece akşam saat 12 bi baktım geldi bunlar sinirimden uyuyo numarası yaptım kalkıp kapıyı bile açmadım.ve bizim son pazarımızdı hala içerde oturuyolar o sinirle ve bel ağrısıyla kalktım kahvaltı hazırladım halada kalkmaya niyeti yok birazda git diğer oğluna orda torunların var git onlarla vakit geçirsene ve ben şimdiden akşam için ne yemek yapsam diye düşünüyorum kaç kişi olabilceğimizide kestiremiyorum,bu haftada kayınpedirim burda haftaya pazar gitçekmiş,sonraki salı günüde annesi gelicekmiş doğum için yani anlıycanız bizim son günler böyle sinir kriziyle geçiyo,kayınvalidemlede nasıl yapıcaz bilmiyorum hiç anlaşamıyoruz ama hiç.ev kalabalık olcak her kafadan bir ses çıkıcak benim annemler gelicek o bişey söyliycek öbürü ayrı bişey nasıl olcak bilmiyorum offf varya allahım yardımcımız olsun hepimizin biliyorum çok konuştum sıktım sizide ama artık o kadar bunaldımki bunları kimseylede böyle rahat paylaşamıyosun,eşime söylesen ne olcak canım herzaman olan bişeymi evet değil belki ama ben normal değilim şuan.öyle bişey olsunki gözümü bi kapatıyım açıyım aradan 2 ay geçmiş herşey düzene girmiş olsun çok şey istedim biliyorum.neyse kusura bakmayın kızlar başınızı ağırttım.ben yinede arada gelirim buralardayım.
haklısın tatlım bebek dogunca tüm düşüncelerim degişebilir,ama burda hiç akrabam yok annem ve kız kardeşim var dogumdan sonrada kayınvalidem gelecek oda çok karışmaz işime şimdiden diyor zaten ben çocuklarımı yarım yamalak büyüttüm annen daha iyi bakar diyor, ohh bi rahatladım sorma, çok karışan anne babayıda sevmem ben yanlız olacaksın diyorumki en fazla kırkı çıkana kadar durun sonra gidin ben çekemem diyorumDoğru haklısın ,ama yenı doguran arkadasım da dıyor kı ben acılarla cıktım dogumhaneden kımse bakmadı bıle,herkes bebege baktı ..Annen bıle senı önemsemeyecek dıyor..Bir de gecen gunlerde ADESE yazmıstı ya herkes ewın her yerinde ,yemek yapmalar bilmem neler,zıyaretler..Off düşünemıyorum ben bu curcunayı ..Hiç de sewmem mısafır ve kalabalıgı ..hele de ben annemlerın apartmana geldım,butun komsuları da gelecekler..Nazar degmesını ıstemıyorum bebegıme..
Bu salı mı alacak canım nasıl yanii....Tam olarak gun werdı mı ,ne diyor..İnsan yumurta dayanınca da karar weremıyormus gercekten yaa..Bir de eşim dewamlı ''hadı kızım gel artık,doğ''dedıkce ınadına tutasım gelıyor..Zaten sezeryana göre 10 gun erkene alınabılıyor,bız 4üne dogurursam 13-14 gun gerı almıs olacak ..Ona da üzülüyorum,acaba erken almakla salaklık mı yapıyorum ..Ya cıgerı gelısmemısse felan dıye..İşte tek olsak esımle belkı düşünmezdım,ama amcamlar annemlerle aynı apartmandayız ve herkes karışıp bebege bakmamda yardımcı olacak ..Bu iyi,ama bir yere kadar yanı ınsan rahat da edemez..Ev yolgeçen hanına dönecek ..Kaynanam gelmeyecek olsaydı ben yıne annemde kendım eskı odamda kalacaktım ..Ama, onlardan da gelenler olması benı ewe ınmeye mecbur edıyor..Bu da hiç hoşuma gıtmıyor..
canım hoşgeldin dün göremedik seniSelam kızlar..
ütümü bitirdim hızlıca bi haknurun Emre'sine bakayım dedim facede..
Bi tatlı bir tatlı..
Tam yemelik:))
Kızlar doğuma falan yapan var mı cumadan beri...
malum artık 7/24 giremiyorum..
Siz yazın ben şöyle bir geçmişe bakıp geleyim..
ay kızlar geldinizde sohbet açıldı bunalmıştım artık kimse yazmıyorduselam kızlar ..nasıl kasvetli bigün ya kar yağıyo ama gökyüzü karanlık ne garipp..
haknurun bebiş koca adam gibi maşallah..
allah hepimize nasip etsin..
sizler nasılsınız?
geçmiş olsun canım, dikkat et bebişi rahatsız etmeselam kıslar nasılsınız ben bugün kötüydüm
sabah kahvaltı yaptım azcık sucuk yedim canım çekti
sonrasını hiç sormayın
ne varsa çıkarttım felaketti
sonrada uyudum dinlendim
kalktım yemek yaptımm
şimdi iyiyim
ama sanırım bidaha asla sucuk yiyemem öyle tiksindim yanii
mutfağı filan havalandırdım sucuk kokusu çıksın diye
sonraısnda bikaç bisküvi tuzlu çubuk kraker meyve yiyebildim
hayırlı haberlerle gel canımmrb herkese. bugun saat 12 de koltuk yıkamak için adamlar gelecekti, sabah bi uyandım sular yok. saat 11.30 da aradım sular yok gelmeyin diye. tabi saat 12 de sular geldi. inşaallah bu gun yarın doğum olmazda yarına adamları çağırırım artık. bir kaç saat sonra nst ye gideceğiz. her şeyi son dakikaya bıraktım. dışarı çıktığımda hastane için çikolata falan almam gerekiyor. bebek bezi falan da alayım, biraz da bebeğe giysi bakayım diyorum. hava çok soğuk ama çıkmak zorundayız zaten. dun saçlarımı kestirdim. hastaneye gitmeden önce fön çektirmeyi düşünüyorum tabi hastanede saç baş dağılmaz inşaallah da güzel çıkarız fotolarda. biraz işlerim var, yazarım yine
viva korkutma beni, bende dogsun artık bıktım diyorum ama nasıl geçiririm günleri kafam karıştı şimdiselam kızlar
bitik durumdayım
şööle bi geçmişe bakiim
kızlar ben geldiiim...
sizi unuttuğumu sanmayın aklım hep sizde ama dikişlerim felan kötü bide benim oğlan sarılık, sütümde gelmiyor, tüm günüm süt sağmakla geçiyor...
sizler nasılsınız...
sinemaksungur listede görmedim ama oda oluşuna geçen hafta pazar günü kavuşmuş sezeryanla...
ikisininde sağlığı çok iyi annesi yanında...
NİHLEEE amelıyattan sonra başını cewırme felan dedı mı doktor??Ne kadar zaman dedi..Baş agrın oldu mu spinalden sonra veya boyun ağrın???Bel korsesıne ızın werdı mı doktorun ..Bel korsesı nasıl oluyor ,o hem agırıyı da azaltıyormus ..Kilot gıbı mı gıyecegız ..
kızlar ben geldiiim...
sizi unuttuğumu sanmayın aklım hep sizde ama dikişlerim felan kötü bide benim oğlan sarılık, sütümde gelmiyor, tüm günüm süt sağmakla geçiyor...
sizler nasılsınız...
sinemaksungur listede görmedim ama oda oluşuna geçen hafta pazar günü kavuşmuş sezeryanla...
ikisininde sağlığı çok iyi annesi yanında...
canım sen de mi doğum yaptın hayırlı uğurlu olsun...
buklee sen nasıl oldun tansiyonun neden yükselmiş...şimdi düştü mü?aman dikkat et canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?