- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.981
canlarim hepinizde cok cok incesiniz iyisiniz yavrularinizi Allahim sizlere bagislasin bu yola beraber basladik her ne kadar yol bitiminde kollarim bos olsada sizlerin yavrulari da benim yiyenlerim olucak ins beraber ilerleyecegiz taki Allahim yeni bir mujdeyle beni müjdeyelene kadar
Gunaydın kızlar..
Dun ailecek denize gittik. Cok korkuyorum bisey olmustur diye. denizde kasıgımda agrılar oldu bazen cunku.
Ama suan iyiyim Allah'a sukur. Bisey olmamıstır degil mi kızlar icimi rahatlatmaya ihtiyacım var.
Birsuru hamile kadın gordum gerci denizde karnı burnunda falan..
selam kızlar beni de aranıza alırmısınız :)
Kızlar ya bende 10.haftamdayım ..mide bulantım falan var ama benim göğüslerimde ne acı ne sızı ne büyüme hhiçbişi yok normal mi?
günaydın kızlarr:)))
ya benim 2 gündür göğüs ağrılarım azaldı:S mesela dün sabah hiç yoktu ama gece ağrıodu, ama bu sabah gene ağrımıo:SS biras panik oldum Allah korusun bişi mi oldu die(( kk da bikaç topiğe baktım 10. haftada göğüs ağrısı geçenler varmış:SS sizin ne alemde
5 haftalık canım hoşbulduk
Allah sağlıklıami sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
saol adese iyi dileklerin için. yoğurt yemeye çalışıyorum. ama normal çarşı yoğurdu zaten kesinlikle yiyemiyorum. annem yoğurt mayalıyor özel bana bir tek onu yiyebiliyorum 1-2 kaşık o da. valla bu annelerin hakkı ödenmez.
merhaba kızlar
herkese hayırlı haftalar olsun
kızlar akıntılarınız ne renk
benim sarı ama ne ağrım ne sızım ne yanmam nede koku var
ne olabilir iltihapmı acaba
benim hiç yoktuu ama beyaz beyaz gelmeye basladıı krem gibi oluoo.. beeeyyyy igrencccc
Ben de buyuk tuvaletimi yaptıgım da peceteye cok geliyor akıntı.
Afedersiniz sanki esim icime bosalmıs da icimde kalmıs o cıkıyomus gibi hissediyorum :26:
benim gibi sarı akıntısı olan yok sanırım
Aynen peçeteye bakmaya iğreniyorum bende nadir olarak bende yaşıyorum bu durumu...Ben de buyuk tuvaletimi yaptıgım da peceteye cok geliyor akıntı.
Afedersiniz sanki esim icime bosalmıs da icimde kalmıs o cıkıyomus gibi hissediyorum :26:
bu arada dün babamn 7 mevlütü vardı..(allah ım yerini nu meknını cennet etsinn) bişi bulamadımm uzun elbisemi giydimm. belden oturuo asagısı bol cok hos bişii.. dediler kii hürremm sultan gibi olmussunn.. bi kolunda tüllerin eksikk.. üzerinize afiyett göbegimin altıda pörtledi artık iice.. hürreminn siyahı oldumm.. sehzade geliyorrrrr:90::90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?