2012 Şubat Anneleri

Kızlar hepinize merhaba, izinden döndüm geçmişi okumaya pek fırsatım yok henüz,işler çok yoğun.
Ama gurbet güzelinin haberini aldım Allah sabır versin, evlatlarına uzun ve hayırlı ömürler versin inşallah.
En kısa zamanda yenıden sağlıklı gebelik nasip etsin Allahım.

Hepinizi özledim..

Herkes iyi mi bakalım??

çok üzüldüm canım seninle aynı tarihlerde gebe kaldık allah sabrını versin çok şükür evlatların var allah onları sana bağışlasın tekrar geçmiş olsun

Merhabalar kızlar..Bugün hastaneye gittik, tickerıma göre 10. haftaya giricem ama doktor 11 haftalık dedi bugün.Ultrasona girmeden önce buradan edindiğim bilgiler doğrultusunda çikolata yedim, maşallah bebeğim kıpır kıpırdı, ilk başta ters duruyordu amuda kalkmış gibi Sonra düzeltti kendini, ayaklarını oynattı Onu görünce çok rahatladım.Mide bulantım hala yok, öğürme yok başından beri zaten.Ama artık hiçbirşeyi kendime stres yapmıcam.Ben mutlu olayım ki bebeğimde içerde rahat etsin

Birşey olmaz korkma, benimde doktorum denize de havuza da girebilirsin yalnız güneşte kalma, yüksek korumalı bir güneş kremi al dedi.
selam kızlar beni de aranıza alırmısınız :)

Hoşgeldin canım, ne kadarlık hamilesin?

Kızlar ya bende 10.haftamdayım ..mide bulantım falan var ama benim göğüslerimde ne acı ne sızı ne büyüme hhiçbişi yok normal mi?

Mide bulantın varmış ya bu da bir belirti, her belirti herkeste olmaz.Rahat ol

İs yerımde olmasaydım bır kahkaha atacaktım, tuttum kendımı.
ıkı-uc gundur benım de gogus agrılarım azaldı.
Dun sabah uyandıgımda yıne agrımadıgını fark ettıgımde esıme doktora gıdelım dıye tutturdum, ıkna edemedım tabıı.
Sebebı cok manasız geldı ona.
Ardından ablamı aradım, boyle boyle, bebegıme bır sey mı oldu yoksa? dıye korkumu ıfade ettım.
Bı' guzel fırcaladı ablam benı
O ıkı kez hamılelık gecırdı, hamdolsun yegenlerım saglıkla dunyaya geldı.
Ama hıc bır sekılde hamılelık belırtısı gecırmedı. Ne mıde bulantısı, ne gogus agrısı v.s.
Sanırım bız fazla pımpırıklı davranıyoruz.
Yarın doktora gıdecegım, ınsallah bebısımın kalp atıslarını duymak ıcın.
Rabbım hepımıze mujdelı haberler almayı ve bebeklerımıze kavusmayı nasıp etsın.

merhaba kızlar
herkese hayırlı haftalar olsun
kızlar akıntılarınız ne renk
benim sarı ama ne ağrım ne sızım ne yanmam nede koku var
ne olabilir iltihapmı acaba

Canım dr lar pastörize sütten yapılan hazır yoğurtları öneriyor bakteri açısından dikkat et

bu arada dün babamn 7 mevlütü vardı..(allah ım yerini nu meknını cennet etsinn) bişi bulamadımm uzun elbisemi giydimm. belden oturuo asagısı bol cok hos bişii.. dediler kii hürremm sultan gibi olmussunn.. bi kolunda tüllerin eksikk.. üzerinize afiyett göbegimin altıda pörtledi artık iice.. hürreminn siyahı oldumm.. sehzade geliyorrrrr:90::90::90:

herkese merhaba

lekelenmem kesildi çok şükür bir kaç gündür iyiyim

dr da korkma bazı kadınlarda olabilir ilacını içmeye devam et dedi

gurbetgüzeli yaptığın araştırma içinde çokteşekkür ederm canım

umarım bir sıkıntınız yoktur kızlar sizinde

Allah kabul etsın, mekanı cennet olsun ınsallah.

Benım de gobegım var ama sanırım kabız oldugum ıcın gazdan ıbaret. Daha sımdıden bebek olamaz herhalde.
Ama daha sımdıden kıyafetlerım olmamaya basladı ):
İşe gelırken ne gıyınecegımı sasırıyorum son gunlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…