- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.021
slm canlar destekleriniz icin cok cok sagolun.....
benim kaynanalarin akli basina yeni gelmis kac gundur yeni ariyorlar Allah cezalarini versin..... kucuk gorumce diyormuski ( ne olduda arayayim )insALlah benden beter olsun oda.... ne seslerini duymak neden yuzlerini gormek istemiyorum yaa.... kayinpederede dedim.... aramasinlar istemiyorum.....
benim kaynanalarin akli basina yeni gelmis kac gundur yeni ariyorlar Allah cezalarini versin..... kucuk gorumce diyormuski ( ne olduda arayayim )insALlah benden beter olsun oda.... ne seslerini duymak neden yuzlerini gormek istemiyorum yaa.... kayinpederede dedim.... aramasinlar istemiyorum.....
Kizlar selam...
Hic iyi degilim... Asiri yorgunum... Hep uyuyorum... Hamileyken calismak cok zor...
Elimi kipirdatcak halim yok cogu zaman... Ne yapacagimi sasirdim...
selam canım aynı beni tarif etmişsin
Bu hep boyle devam edecekse, yandik biz canim....
Bu hep boyle devam edecekse, yandik biz canim....
ben toplantıda uyukladım demincek, sonra da çıktım zaten. ne yapayım sabah 4te mide bulantısıyla uyanıyorum. zaten normal hamilelik yorgunluğu var. valla sıkıyım dişimi diyorum, evde otursam sıkıcam ama insanların parfümleri bile tuvalette 10 dakika geçirmeme sebep oluyor.
Kizlar selam...
Hic iyi degilim... Asiri yorgunum... Hep uyuyorum... Hamileyken calismak cok zor...
Elimi kipirdatcak halim yok cogu zaman... Ne yapacagimi sasirdim...
merhaba gurbet güzeli, geçmiş olsun canım, duyunca üzüldüm. Bende raborluydum, kanamam oldu kaç gündür yoktum. Seni diğer tarafta maalesef bebeğimi kaybettim bölümünde görünce şaşırdım. Bede ordaki topinklere takılıyorum. 18 haftalık canım kızımı kaybettim. hala acısı içimde çok içim yandı. ilk bebeğim heycanım hevesimdi. seni çok iyi anlıyorum. Sağ solu boşver anlamayan çok, herkes bi daha olur diyor, boş ver diyor, üzülme diyor, yani başkalarına basit geliyor. Ama ateş düştüğü yeri çayır çayır yakıyor. meleklerimiz cennette, allah diğer tarafta görmek nasip etsin. ben şimdiki hamileliğimde hala hamilemiyim kendime bile itiraf edemiyorum. Sadece korkuyla bekliyoruz. Başkaları hiç anlamaz lafını bile ettirmez. Zor çok zor. büyük geçmiş olsun. öpüyorum seni.
ben toplantıda uyukladım demincek, sonra da çıktım zaten. ne yapayım sabah 4te mide bulantısıyla uyanıyorum. zaten normal hamilelik yorgunluğu var. valla sıkıyım dişimi diyorum, evde otursam sıkıcam ama insanların parfümleri bile tuvalette 10 dakika geçirmeme sebep oluyor.
beni anlattın sanırım valla aynı ben...bazen çok iyiyim bazen sadece uyku istiyorum..ev işlerini yapmak bile işkence artık..zaten içimdende gelmiyor..izin günümde paso yatıyorum..
yarın evdeyim kızlar niyetim 1 kadar yatıp birden sonra kahvaltı yapıp sonra inş sarma sarmak serin bi yerde dolaba buzluğa koymayı düşünüyorum ama bakalım halim olursa..ev işlerinide bayağıdır bıraktım..yapabildiğim kadar anca..camları hiç silmiyorum nolcak bilmiyorum yaa...üşengeçlik çöktü üstüme hep..iyi olunca yapıyorumda o nalet uyku gelince aman allahım kolunu kaldırana aşk olsun..ama inş 4 ayda rahat edeceğiz..biraz daha sabır..şu ramazanı bi atlatsak..:18:
yarın evdeyim kızlar niyetim 1 kadar yatıp birden sonra kahvaltı yapıp sonra inş sarma sarmak serin bi yerde dolaba buzluğa koymayı düşünüyorum ama bakalım halim olursa..ev işlerinide bayağıdır bıraktım..yapabildiğim kadar anca..camları hiç silmiyorum nolcak bilmiyorum yaa...üşengeçlik çöktü üstüme hep..iyi olunca yapıyorumda o nalet uyku gelince aman allahım kolunu kaldırana aşk olsun..ama inş 4 ayda rahat edeceğiz..biraz daha sabır..şu ramazanı bi atlatsak..:18:
Selam subat anneleri böyle daldim topiginize
bende oruc tutamayacagim bu sene dayanamiyorum cok susuyorum bende yemekten skaytim yok ama su icmessem basim dönüyor resmen
HoşdaldınAllah affeder canım, kazasını tutarsın, onun verdiği emanete iyi bakmak daha önemlidir bence.
inşallah etmez bu şekilde
sen çalışıyormusun
beni anlattın sanırım valla aynı ben...bazen çok iyiyim bazen sadece uyku istiyorum..ev işlerini yapmak bile işkence artık..zaten içimdende gelmiyor..izin günümde paso yatıyorum..
Ohhhh, oyle bır anlattın kı ıcım gıttı ):
Ramazan da oruc tutacak mısın pekı?
Kımler oruc tutmamayı dusunuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?