2012 Şubat Anneleri

merhaba gurbet güzeli, geçmiş olsun canım, duyunca üzüldüm. Bende raborluydum, kanamam oldu kaç gündür yoktum. Seni diğer tarafta maalesef bebeğimi kaybettim bölümünde görünce şaşırdım. Bede ordaki topinklere takılıyorum. 18 haftalık canım kızımı kaybettim. hala acısı içimde çok içim yandı. ilk bebeğim heycanım hevesimdi. seni çok iyi anlıyorum. Sağ solu boşver anlamayan çok, herkes bi daha olur diyor, boş ver diyor, üzülme diyor, yani başkalarına basit geliyor. Ama ateş düştüğü yeri çayır çayır yakıyor. meleklerimiz cennette, allah diğer tarafta görmek nasip etsin. ben şimdiki hamileliğimde hala hamilemiyim kendime bile itiraf edemiyorum. Sadece korkuyla bekliyoruz. Başkaları hiç anlamaz lafını bile ettirmez. Zor çok zor. büyük geçmiş olsun. öpüyorum seni.

geçmiş olsun canım allah onların cezasını versin inş. beni de arayıp hayırlı olsun fln demediler kızı da hamile ikizleri olcakmış habire kızını arıyomuş ikizler napıyo diye allah cezalarını verir inş.

Kizlar selam...

Hic iyi degilim... Asiri yorgunum... Hep uyuyorum... Hamileyken calismak cok zor...

Elimi kipirdatcak halim yok cogu zaman... Ne yapacagimi sasirdim...

selam canım aynı beni tarif etmişsin

Bu hep boyle devam edecekse, yandik biz canim....

ben toplantıda uyukladım demincek, sonra da çıktım zaten. ne yapayım sabah 4te mide bulantısıyla uyanıyorum. zaten normal hamilelik yorgunluğu var. valla sıkıyım dişimi diyorum, evde otursam sıkıcam ama insanların parfümleri bile tuvalette 10 dakika geçirmeme sebep oluyor.

Allah yardımcın olsun canım bende öyle kusma falan olmuyor allahtan

Kizlar selam...

Hic iyi degilim... Asiri yorgunum... Hep uyuyorum... Hamileyken calismak cok zor...

Elimi kipirdatcak halim yok cogu zaman... Ne yapacagimi sasirdim...

beni anlattın sanırım valla aynı ben...bazen çok iyiyim bazen sadece uyku istiyorum..ev işlerini yapmak bile işkence artık..zaten içimdende gelmiyor..izin günümde paso yatıyorum..

yarın evdeyim kızlar niyetim 1 kadar yatıp birden sonra kahvaltı yapıp sonra inş sarma sarmak serin bi yerde dolaba buzluğa koymayı düşünüyorum ama bakalım halim olursa..ev işlerinide bayağıdır bıraktım..yapabildiğim kadar anca..camları hiç silmiyorum nolcak bilmiyorum yaa...üşengeçlik çöktü üstüme hep..iyi olunca yapıyorumda o nalet uyku gelince aman allahım kolunu kaldırana aşk olsun..ama inş 4 ayda rahat edeceğiz..biraz daha sabır..şu ramazanı bi atlatsak..:18:​

Uzulme, ınan onlar ıcın uzulmeye degmez.
Gun gelır, benzerı seylerı yasarsa (kı ben kım ne ederse, bulacagına ınanırım) o vakıt belkı sana yaptıgı saygısızlıgın farkına varır.

Bende uc gorumcemle konusmuyorum, aslında bırı ıle tartıstım dıgerlerı onunla tartıstıgım ıcın benımle konusmuyorlar.
Ustelık bırı dıgerının bana ettıgı hakaretlerın, elını kaldırarak ustume yurudugunun sahıdıydı.
Yaklasık bır yıl once yasandı bu olay, o gunden berı esım de konusmuyor onlarla.
Gecenlerde esım soyledı, hayırlı olsun demek ıcın aramıslar onu, ama benı arayan olmadı.
Esım guya saka yapıyor, senden korkuyorlar, onun ıcın arayamıyorlar dıye.
'Asıl ben korkmalıyım, benı dovmeye kalkan oydu' dedıgımde, sustu.

Uzuluyor muyum, hayır, sadece kısas yapacagım gunu beklıyorum.
Sende uzulme, gun olur sıra sana gelır.

Haklısın, acını kımse anlayamaz.
Rabbım hayırlısı ıle bebegını kucagına almayı nasıp etsın
.

Bende hem uykusuz hem de yorgun oluyorum ):
Calısırken hıc cekılmıyor bu haller, evde olmayı oyle arzuluyorum kı.
Kokulara da dayanamıyorum artık.
Insallah daha beterı olmadan, gecer bu gunler.

beni anlattın sanırım valla aynı ben...bazen çok iyiyim bazen sadece uyku istiyorum..ev işlerini yapmak bile işkence artık..zaten içimdende gelmiyor..izin günümde paso yatıyorum..

Ay benimde düne kadar aynı böyleydi.İşyerimde kafamda kuruyordum "akşama eve giderim bi toz alırım" diye.Sonra eve geliyordum, ne tozu, üstümü değiştirmek bile zor geliyordu.
Ama dün ne olduysa bir temizlik isteği geldi, toz aldım, dolaplarımı düzelttim, sildim süpürdüm bi kendime geldim heleşükür İnşallah 1 günlük değildir gücüm kuvvetim.

Ohhhh, oyle bır anlattın kı ıcım gıttı ):
Ramazan da oruc tutacak mısın pekı?

Kımler oruc tutmamayı dusunuyor?

ohh :)) ya benim canim da üzüm yapragi sarmasi istiyor.. ama buzdolabini acacak kadar midem güclü degil.. ailemde kocaelide dün söyledim,haftasonu gel dediler ama daha cok varrrrrrrrrrrr ctesiye :S
cam mam da silme deli..ilk 3 ayda detaya inmeeeeeeee ..yorma kendini.......

bir de su ramazani söylemisken; 3.ay ramazanda bitiyor mide bulantilarim gecip,verdigim kilolari alabilirsem ben günasiri oruc tutmayi düsünüyorum..
esim hayir dedi ama eger bu sene tutamazsam seneye zaten emzirme olayi olacagindan tutamayacagim ve 60 gün olarak borc kalacak yahuuu.. siz ne diyorsunuz bu oruc isine?? fikriniz nedirrrr ?

Ben tutmayacağım, bizim normalden fazla sıvı almamız lazım.İftardan sahura kadar ne kadar su içebilir ki insan :26:Ben çok çabuk acıkıyorum şimdiden, iştahım fazla açık yani, dayanamam akşama kadar.

Selam subat anneleri böyle daldim topiginize
bende oruc tutamayacagim bu sene dayanamiyorum cok susuyorum bende yemekten skaytim yok ama su icmessem basim dönüyor resmen

normalde cok su icen biriydim 3-4 litre kadar tüketirdim günde..
fakat simdi midemde fazla su varken midem cok calkantili oluyor..
ben kararsizim ama tutmak istiyorum.. ama susuzluk belki zor gelebilir..
o yüzden sizin fikirlerinizi de meraq ettim ..

inşallah etmez bu şekilde
sen çalışıyormusun

calisiyorum canim ben... malesef...

Benim cok bulanti olmuyor Allaha sukur.. ama kokulara her zaman hassastim, simdi de hassasim...:26:

ben de ev islerine dair hiccc bisi yapamiyorum canim.. butun isler esime bakiyor.. o da cok yoruluyor diye uzuluyorum sonra...

Ohhhh, oyle bır anlattın kı ıcım gıttı ):
Ramazan da oruc tutacak mısın pekı?

Kımler oruc tutmamayı dusunuyor?

ben tutmicam canim.. tabi hamileligim devam ederse...:26:

Kizlar, herkeste benzer yorgunluklar olmasi icimi rahatlatti... Az once annemi arayip, acaba oldu mu ki, ben ondan yorgun olabilirmiyim bu kadar diyordum...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…