- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.241
ohh ne güzel ne mutlu sana
En çok bana mutlu bana mutlu, benim hiç olmadı
arkadaşlar benım gıbı hamılelıklerı sırasında (7 haftalık)lekelenmesı ve kanaması olan arkadaşlar varsa bana durumları hakkında bılgı verebılırlermı lütfen.
canım geçmiş olsun benim 5 haftalıkken başlamıştı lekelenmem ara ara oluyordu çok şükür 10 haftamız bitiyor progestan kullandım günde 2 tane ve sürekli yattım bayadır olmuyor. 2 haftadır dr a gitmedim perşembeye gideceğim inş sorun çıkmaz bu arada bana bi ebe hemşire tanıdık bacaklarını duvara yasla ve çapraz (makaslama) tut havada demişti rahmi kuvvetlendiriyormuş
İyi çok sevindim canım rapor almana, kendine bebişine iyi bak
Ben de az önce bir resim gördüm sizlerle paylaşmak istedim, çok duygulandım, bebek nasıl sarılmış
Eki Görüntüle 223711
Ben de az önce bir resim gördüm sizlerle paylaşmak istedim, çok duygulandım, bebek nasıl sarılmış
Eki Görüntüle 223711
sağol canım benim
bu resim mümkün müdür ki bebeğin böyle sarılması :44:
Mümkün canım mümkün, yarışmaya eklenmiş bu fotoğraf, zaten bi oynama olsa yarışmaya katılamazdı :)
Merhaba kızlar nasılsını?uzun zamndır giremedim hiç. Hem kız hem mide bulantıları mahvetti beni Maşallah diyim 1 haftadır aşırı bulantım yok çok hafif oluyor.zaı ne ndan yemeğimi bulantısız yapıoruym çok şükür. Şu anda tek derdimiz sıcak...
Sizler nasılsınız?
iiy olmanıza sevindim azelya cım. urgbet güzeli,feryal-efe bebeğiiyak nbetmiş çok üzüldüm. Allahım tekrar nasip etsin inşallah.
ben de aynen senin dediğin gibi 10 gün yattım:S offff çok sıkıcıydııı:S
Eki Görüntüle 223711
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?