2012 Şubat Anneleri

arkadaşlar benım gıbı hamılelıklerı sırasında (7 haftalık)lekelenmesı ve kanaması olan arkadaşlar varsa bana durumları hakkında bılgı verebılırlermı lütfen.

canım geçmiş olsun benim 5 haftalıkken başlamıştı lekelenmem ara ara oluyordu çok şükür 10 haftamız bitiyor progestan kullandım günde 2 tane ve sürekli yattım bayadır olmuyor. 2 haftadır dr a gitmedim perşembeye gideceğim inş sorun çıkmaz bu arada bana bi ebe hemşire tanıdık bacaklarını duvara yasla ve çapraz (makaslama) tut havada demişti rahmi kuvvetlendiriyormuş

ben de aynen senin dediğin gibi 10 gün yattım:S offff çok sıkıcıydııı:S

Merhaba kızlar nasılsını?uzun zamndır giremedim hiç. Hem kız hem mide bulantıları mahvetti beni Maşallah diyim 1 haftadır aşırı bulantım yok çok hafif oluyor.zaı ne ndan yemeğimi bulantısız yapıoruym çok şükür. Şu anda tek derdimiz sıcak...

Sizler nasılsınız?

Hoşgeldin canım, bizler de iyiyiz şükür, sıcaklar herkesin derdi zaten, bu sıcaklarda yemek yapmakta yemekte çok zorlaşıyor

iiy olmanıza sevindim azelya cım. urgbet güzeli,feryal-efe bebeğiiyak nbetmiş çok üzüldüm. Allahım tekrar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…