2012 Şubat Anneleri

oh ne guzel masallah canim...artik bebegini besleyebiliyorsun ne guzel..bende senin haftana gelsemde azalsa mide bulantim diye bekliyorum...sicak diyorsunuz ya ben hala tam algilayamiyorum..ben hergun yarim saatliginede olsa kaloriferi yakiyorum burda..koca yaz bitecek neredeyse bahceye cikip bi oturamadim

mrb arkadaşlar epeydir gelemiyorum bulantılarım çok fazlaydı
vee dün bebeğimin kalp atışlarını duydum çook rahatladım :)
1 ay sonra randevumuz...

Göbek kordonu yeni bir canlı gelişiminin çok erken dönemlerinde oluşmaya başlar.Rahim içi yaşamın beşinci haftasında umbilikal halka adı verilen oluşum içinde iki umbilikal arter (atardamar) ve bir umbilikal ven (toplardamar) bulunur. Bebeğin sindirim sistemi önce gövdesi dışında gelişmeye başlar ve 12-13. hafta civarında göbek kordonu içinden karın içine geçer. Daha sonra karın duvarı kapanır. Zamanında doğmuş bir bebeğin göbek kordonu özellikle bebeğe yakın ucu incelendiğinde bu oluşumlara ait kalıntılar da görülebilir.

Yani 12.13. haftalarda mı oluyo anlamadım.
Ben de baktım baya bulamadım

iyi akşamlar kızlar başımda inanılmaz bi ağrı var uffcok felaket yoruldum ondan mı acaba cok da sinirlendim eşime kızdım delircem yaa başım ağrımasa iyiydiilaç da içemiyorum

banuesra... tatlım okudum o ucak mevzusunu biliyorum canım saol bilgin icin.. ama bizim icin erken diye hiç bahsetmemistim ondan.. zaten ucak sirketlerinin öyle yapma nedenleride korkudan biliyosun ya havada sancı baslarsa falan diye...
birde dip not.. mesela ingiltere -amerika ucuyorsun eger dogum okyanus üstünde olursa dünya vatandası oluyor cocugun bunu biliyormuydun..hehe...

esime sinirlendim dedin de konusu acilmisken, ben esimin yaptiklarina tahammul edemiyorum ya resmen ne soylese ne yapsa batiyo bana...sizde boylemisiniz kizlar? yanima yaklasmasina bile izin vermiyorum kokuyo gibi hep niye boyle oldum ben...surekli bagrisma halindeyiz bu yuzden...benim hakaretlerime karsi o kendini yinede iyi tutuyor valla...sen hamile olduguna eminmisin, icine seytan girmis gibisin diyo :))))) kutsal su aticak neredeyse bana o derece cok cazgir yapti bebis beni cokk

evet biliyordum bunu :))) bulent ersoy gibi duunnyaaaa vatandasii diye bagirasim geldi ay allah korusun ucakta dusunsene... oyle filmlerdeki gibi de yolcularin arasindan doktor flanda cikmaz yani...film onlar hep kandirmaca biliyorum ben

ayy güldürdün beni yani hatun .... aman diyim esracım yapma öyle hormonlarına hakim olmaya calıs güzelim üzme esini de bosyere, lazımsınız birbirinize ama... nefes egzersizi tavsiye edirim cok ise yarıyor inan...

Sanırım öyle, ben öyle anladım, karnının içine o zaman yerleşiyormuş ve duvar kapanıyormuş :44:

nasılsın güzelim... bir selamlasalım yanim...

iyi akşamlar kızlar başımda inanılmaz bi ağrı var uffcok felaket yoruldum ondan mı acaba cok da sinirlendim eşime kızdım delircem yaa başım ağrımasa iyiydiilaç da içemiyorum

iyi aksamlar tatlım.. aman diyim sinirlenme.. biraz peynir at ağzına cok iyi geliyor...

evet biliyordum bunu :))) bulent ersoy gibi duunnyaaaa vatandasii diye bagirasim geldi ay allah korusun ucakta dusunsene... oyle filmlerdeki gibi de yolcularin arasindan doktor flanda cikmaz yani...film onlar hep kandirmaca biliyorum ben

evet tatlım filmlerde oluyor genelde... amann amann Allah korusun olmasın ucakta falan.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…