2012 Şubat Anneleri

himm sinirlenince derin derin nefes alim bari...napim elimde degil..biz ailecek boyleyiz..bugun kizkardesime anlatiyordum, o da guldu abla sen ne diyorsun ben kok sokturmustum bizimkine, ayni evde yanyana bile duramaz olmustuk 2 haftada dedi...sonra allahtan esi askere gittide yirtti cocukcagiz...benim esimede uyari yapmis bacanagi.... abi yandin sen gulcin beni mahfetti allah kolaylik versin sana bu aile boyle demis hamilelik sinirli yapiyo cok bizi demekki

ah canimm sen o yuzden gurbetten anlarim dedin...hep bir yerlere alismak zorunda kalmak, duzen kurmak cok zor olsa gerek..sende ailenden uzaktasin yani..ah benim gurbetci arkadasim..sende benim gibisin desene..kibristan sonrada canada cografik acidan biraz dumur yaratabilir bunyede

canım önceden bende daha cabuk sinirlenen bir tiptim ama düzenli yoga yapmaya basladıktan sonra birsürü sey olumlu olarak degismeye basladı... insanın kilosunuda kontrol ediyor.. tabii ki simdi olmaz hamileligin bu döneminde ama 16. haftadan sonra eger doktorun onaylarsa ve bir sorun yoksa hamilelik yogasini tavsiye ederim... ben de kısmet olursa öyle yapmayı düsünüyorum...

himm evet haklisin burada hamileler icin yuzme ve yoga dersleri var uygun fiyatlarda hemde...bende 16. hafadan sonra yazilmayi dusunuyordum...bu arada ben hic sinirli bi tip degilimdir normalde cok gulen, sakin, sabirli, yumusak bi yapim vardir..hamilelikte boyle oldum cadi gibi...yoga en cok bana lazim en cok banaa

miyykk.. evet canım ya öyle iste.. neyse ki burası gene yarım yurtdısı insanların gidip gelmesi daha kolay oluyor... evet orasına daha var zaten B planı olarak duruyor aklımızda her daim...

en sevdigim insan modeli iste... darısı basima ama yok artık bende daha sakinim, daha sabirli (ehh ) gibiyim..

Son düzenleme:

Bunu hatirlatman iyi oldu Esracim, THY da 28. haftaya kadarmis raporsuz yolculuk.
Hamile Yolcu - Turkish Airlines

O zaman bebekler suan bizim yediklerimizden ictiklerimizden etkilenmezler eger onlara gitmiyorsa

Kandan besleniyorlar şu an canım.Vitaminler kandan ulaşıyor onlara.

Ahh ben çok mıymıntı alıngan biri oldum..Ufak şeylere alınıp ağlıyorum, o zamanda (ağlamaya başladığımda komik oluyorum) benimki de bana bakıp hem gülüyor, hem "oy oy oy" diye nazlıyor işte Belki de şımarıklığımdan yapıyorumdur kimbilir :86:

nasılsın güzelim... bir selamlasalım yanim...

İyiyim canım çok şükür, sen nasılsın? Keyifli geçiyor mu hamilelik?

Bende aldım kızlar hemde giydim bile göbiş çıktı benimm kendi tişörtlerim sıkıyo...Ama ben 17 ttl ye lc den aldım çokta kaliteliii

Güle güle giy canım.17 tlya iyi almışsın, ben de 25'e aldım.Burda da Lc var ve mavi bir tane beğendim, bebek yumurtanın içindeydi yumurtada simler vardı çok şekerdi

iyi akşamlar kızlar nasılsınız 4 gündür giremiyorum misafirlerim vardı nasıl gidiyor hamilelik ??

İyi akşamlar canım, nasılsın? Misafir sonrası yorgunluğunu atabildin mi?

merhaba arkadaşlar

ben çok kötüyüm kaç gündür boğazlarım ağrıyordu üzerine düşmedim geçer diye bugün kulağımda fena ağrıyor sanırım antibiyotik kullanmadan atlatamam

yarın kalp atışı için gidiyorum inşallah olumsuz bir durum olmaz

hepinizee selamlar sevgiler...

Geçmiş olsun cnm...Sakın kendi başına karar verme antibiyotiğe dr un bi yol gösterir...Allah şifa versin..

Arkadaşlar size çokkk güzel bi haberim varrrr

Özellikle bulantısı yanması ekşimesi olanlar beni iyi dinlesin...Formül şu:Gece yatarken dolaptan 5-10 dk önce çıkmış soğuk süte biraz şeker katarak için...Bunu gündüz öğlen civarı tekrarlayın ne mide yanması kalıyor ne ekşimesi ben maşaallah geceleri çok güzel uyuyorumm sizler aklıma geldiniz kıyamam sizede belki bi faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…