- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.281
evet dimi cok sirinler...hemen gobusum ciksinda giyeyim istiyorum :) sen nerede oturuyordun zeynep?
ayy güldürdün beni yani hatun.... aman diyim esracım yapma öyle hormonlarına hakim olmaya calıs güzelim üzme esini de bosyere, lazımsınız birbirinize ama... nefes egzersizi tavsiye edirim cok ise yarıyor inan...
Lefkoşa dayız canım biz, kıbrıs... iş icin burdayız... önceden amerika yasadık, esim pariste kaldı bir müddet is icin gene... burdan sonra kanada gibi duruyor arada istanbulda kaldık ... cingene gibi geziyoruz yanim biz.......
himm sinirlenince derin derin nefes alim bari...napim elimde degil..biz ailecek boyleyiz..bugun kizkardesime anlatiyordum, o da guldu abla sen ne diyorsun ben kok sokturmustum bizimkine, ayni evde yanyana bile duramaz olmustuk 2 haftada dedi...sonra allahtan esi askere gittide yirtti cocukcagiz...benim esimede uyari yapmis bacanagi.... abi yandin sen gulcin beni mahfetti allah kolaylik versin sana bu aile boyle demishamilelik sinirli yapiyo cok bizi demekki
canım önceden bende daha cabuk sinirlenen bir tiptim ama düzenli yoga yapmaya basladıktan sonra birsürü sey olumlu olarak degismeye basladı... insanın kilosunuda kontrol ediyor.. tabii ki simdi olmaz hamileligin bu döneminde ama 16. haftadan sonra eger doktorun onaylarsa ve bir sorun yoksa hamilelik yogasini tavsiye ederim... ben de kısmet olursa öyle yapmayı düsünüyorum...
ah canimm sen o yuzden gurbetten anlarim dedin...hep bir yerlere alismak zorunda kalmak, duzen kurmak cok zor olsa gerek..sende ailenden uzaktasin yani..ah benim gurbetci arkadasim..sende benim gibisin desene..kibristan sonrada canada cografik acidan biraz dumur yaratabilir bunyede
himm evet haklisin burada hamileler icin yuzme ve yoga dersleri var uygun fiyatlarda hemde...bende 16. hafadan sonra yazilmayi dusunuyordum...bu arada ben hic sinirli bi tip degilimdir normalde cok gulen, sakin, sabirli, yumusak bi yapim vardir..hamilelikte boyle oldum cadi gibi...yoga en cok bana lazim en cok banaa
ben gidip biraz yemek yiyeyim, iyi aksamlar seker(ler)
miyykk..evet canım ya öyle iste.. neyse ki burası gene yarım yurtdısı insanların gidip gelmesi daha kolay oluyor... evet orasına daha var zaten B planı olarak duruyor aklımızda her daim...
azelyacim bak asagidaki linkte aldigim hamilelik tisortu
Bebekli Hamile Tişört | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
sen nasil bisi aldin merak ettim
zeynepcim simdi bir arkadasimdan almis oldugum bilgiye gore ucak sirketleri gebelikte hafta sinirlamasi yapabiliyormus..hangi havayolu ile ucuyorsan sitesinden ya da arayip kac haftalikken doktor raporu olmadan binilebiliyor, kacinci haftadan sonra ucaga bindirilmiyor diye ogrenmek gerekiyormus..her havayolu sirketinin degisyormus..benimki easyjet 27. haftaya kadar doktor raporu olmadan binilebiliyor mesela..27. haftadan sonra raporsuz bindirmiyorlar ucaga..thy daha farkliymis..ucak sirketinin kurallarini ogrenin derim sonra gate de kalirsiniz ona gore
beni bu hain mantar mahvetti.....
O zaman bebekler suan bizim yediklerimizden ictiklerimizden etkilenmezler eger onlara gitmiyorsa
esime sinirlendim dedin de konusu acilmisken, ben esimin yaptiklarina tahammul edemiyorum ya resmen ne soylese ne yapsa batiyo bana...sizde boylemisiniz kizlar? yanima yaklasmasina bile izin vermiyorum kokuyo gibi hepniye boyle oldum ben...surekli bagrisma halindeyiz bu yuzden...benim hakaretlerime karsi o kendini yinede iyi tutuyor valla...sen hamile olduguna eminmisin, icine seytan girmis gibisin diyo :))))) kutsal su aticak neredeyse bana o derece cok cazgir yapti bebis beni cokk
nasılsın güzelim...bir selamlasalım yanim...
Bende aldım kızlar hemde giydim bile göbiş çıktı benimm kendi tişörtlerim sıkıyo...Ama ben 17 ttl ye lc den aldım çokta kaliteliii
iyi akşamlar kızlar nasılsınız 4 gündür giremiyorum misafirlerim vardı nasıl gidiyor hamilelik ??
merhaba arkadaşlar
ben çok kötüyüm kaç gündür boğazlarım ağrıyordu üzerine düşmedim geçer diye bugün kulağımda fena ağrıyor sanırım antibiyotik kullanmadan atlatamam
yarın kalp atışı için gidiyorum inşallah olumsuz bir durum olmaz
hepinizee selamlar sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?