- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.721
valla ben asla izin vermezdim..
Progestan nedne kullanıyorsun ki?
Kanaman mı var ?
kızlar aileler karışıyormu? isim konusuna..bizimkiler bi kaç erkek ismi bulmuş ama eşim beğenmedi.. egemen var erbay var eymen var... kırmadan yok dedik..:44:
kızlar aileler karışıyormu? isim konusuna..bizimkiler bi kaç erkek ismi bulmuş ama eşim beğenmedi.. egemen var erbay var eymen var... kırmadan yok dedik..:44:
6 haftalıkken evet hafif lekelenmem olmuştu bir hafta rapor felan aldım evde öylece yattım doktorda progestron verdi uyku yapar gece iç demişti birde iğne vurdurmuştum bir defalık , şuan çok şükür sadece beyaz renkte akıntım oluyor ara ara o kadar.. progestronda bitmek üzere pazartesi gidince sorcam devam etmem gerekmez inş.da bırakırım..
a evet allah tan ögrendi hatta ilk duydugunda aglamıs işyerinde rahmetliizaten 1 ay sonra hastalık cıktı 10 günde de vefat etti. neyse yerini nur mekanını cennet etsin.. hiç üzmedi yormadı benii...
Kesin zor doğum yapmıştır, öyle hasta gibi yatıp, yastığını başkası değiştirsin diye beklerse ohooooo, sen ona aldırma, her işini kendin gör.Son dediklerine göre hakikaten bir çekememezlik sezdim.
elefera kusura bakma ama o kadar çatlak bir kıza nasıl dayandın onca sene...yattığı yerden eşine eziyet etcek hee..feministmidir nedir?hayat eşlerimizle güzel hastayken zaten bakarlar ama hamileyim diyede onlara işkence etmek ne kadar doğru rabbimin huzurunda...allah akıl fikir versin gitme o zaman yada kıyafet al.. o şimdi senin kıyafetinide beğenmez...ne bilim o kadar senelik arkadaş can ciğer olur..teselli eder..üzmez..benimde var bitane erzurumdalar kaç senedir.. gelcem bebeği görmeye ne yapıyor teyzesi yesin onu diyor..facede konuşuyoruz..anlayamadım..tuhaf..
merhaba kızlar
doktordan geldim bebişin kalp atısını duyduk çok mutlu oldum ya :) allaha şükürler olsun
Doktor bana da vermisti . Baska bir doktor ben vermiyorum kimseye dedi ben de bıraktım hic de bir sorunum olmadı valla.
Evet hamıle oldugumu bılıyordu.
O da bebegını yenı aldı kucagına, 40 + gunluk.
Bencıllıgı su anlamda soyluyor, 'yattıgın yerden kıpırdama, bırak butun ıslerı esın yapsın' v.s.
Mesela o hamıleyken evıne gıttıgımde, uzanırdı yastıgını bana duzelttırırdı, boyle olmalıymısım.
Bırde ne hedıye alacagım konusu var.
O benden once evlendı, o zaman bekardım, ceyrek altına gucum yettı, onu aldım.
Ben evlenırken annesı geldı 'senın hedıyenı X takacak, ben havlu getırdım sana' dedı.
Tamam, onemlı degıl de ne dıye vurgu yapıyorsunuz kı!
Sımdı ceyrek alsam, bılıyorum o da cocuguma ceyrek getırecek.
Ben sevmıyorum oyle, ben sana bunu aldım, sende bunun aynısını al.
Kıyafet alsam dıyorum?
Sozde 25 + yıllık arkadasım ama bazı huylarını hıc sevmıyorum.
Hamılelıgın etkısı ıle de daha bır alıngan olmaya basladım.
Haklısın aslında.
Yıllarca arkadaslık yapman, senı kıskanmayacagı manasına gelmez.
Mesela; o evlendıkten kısa bır sure sonra ben yurt dısına gıttım.
Annesı ve o; 'evlenmeseydım bende gıderdım, ne var yanı' demeye basladılar.
Evlendım, sımdı guzel bır ısım var.
Bazen bır muhabbet gecıyor, dıyorum kı 'bugun toplantı vardı da...
'aayyy ne kadar havalısın sen oyle, toplantısı varmısmıs ' yapıyor.
Yada ozel telefonumda konusurken sırket hattım calıyor, 'bekle sırketten arıyorlar' dıyorum,
'Allah'ım mıllette senı bırsey sanacak' dıyor.
Bu arada kendısı de ogretmendır.
Hamıle oldugunu bılıyor muydu pekı?
Bencede ıkı ısımlı olması daha avantajlı olur bebısın ııcn.
ınsallah esın ve senın ıcınıze sınen guzel bır yol bulursunuz ısım konusunda.
Evet, en azından torunu olacagını bılıyordu.
Mekanı cennet olsun.
Ne mutlu ona kı, arkadasından boyle guzel anılıyor.
[/COLOR][/I]
evett gercekten ilginc.. o nun cenazesinden sonra acaba bana bişi olsa kac kişi bu kadar içte üzülür dedimm.. tabi o 70 ben daha 21 yas ama.. olsun.. hher duyann biz onun cok ekmegini yedikk, dürüst tü, dobraydı, vs idi.. bi insanın arkasından bu kadar mı iyi konusulurr.. halbuki ilk kez görsen kasları catıkk bi espri yapar anlayamassın her dedigine karsı cıkar (bana hiç yapmadı o ayrı) sert bi görüntüsü vardı.. ama herkesee cok iyiligi dokunmuss.. biz cenazyi arayıp haber vermedik aynı gn gömüldü cünkü.. belli baslı bi kac kişiye haber verildii. ama sabahtan ikindiye cenazede en az 200 kişi vardı. cok garibime geldi. kapının önünde damadına biri yanasmıss.. bu nihat işte bilmemm kim nihat mı die. evet demiş.. adam hemen cenazeye girmişş cok iyi adamdı dürüst adamdı die. o kalabalık işyeri komsuları daha duymamasına ragmen di.. bi insanı herkes mi sever saygı duyarmıss.. insallah bizde birilerinde böyle iz bırakabiliriz.. arkamızdan rahmet dileyecek
Amın, ınsallah.
Gerıde bırakabılecegımız tek sey zaten o, guzel ve rahmetle anılmak.
Boylelıkle hem bu dunyada kımseyı kırmadıgın ıcın mutlu oluyorsun, hemde obur dunya da bunun odulunu alıyorsun.
ınsallah bızlerde o sekılde anılanlardan oluruz.
SElamlarrr...Bende inşallah şubat annesi olacağım Allah nasip ederse...benide aranıza alırmıydınız acaba?
amin cnmm aminnn:97::97::97: bu arada salih cocuk yetiştirmekte cok sevapmıss.. arif aslan söyledi. cocugun yasadıkca sana sevabı gelirmişş iyi evladın. ne güzel bişi.
Kızlar benim agzımın yanında leke cıktı yaa.. Sanki cikolata yemisim de yıkamamısım kenarlara bulasmıs gibi duruyor.
Daha once böyle birsey yasamamıstım. Acaba hamilelikten kaynaklanan bisey midir ki? Yaklasık 1 aydır var ve gecmedi hala..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?