2012 Şubat Anneleri

kızlar aileler karışıyormu? isim konusuna..bizimkiler bi kaç erkek ismi bulmuş ama eşim beğenmedi.. egemen var erbay var eymen var... kırmadan yok dedik..:44:​

Progestan nedne kullanıyorsun ki?
Kanaman mı var ?

6 haftalıkken evet hafif lekelenmem olmuştu bir hafta rapor felan aldım evde öylece yattım doktorda progestron verdi uyku yapar gece iç demişti birde iğne vurdurmuştum bir defalık , şuan çok şükür sadece beyaz renkte akıntım oluyor ara ara o kadar.. progestronda bitmek üzere pazartesi gidince sorcam devam etmem gerekmez inş.da bırakırım..

kızlar aileler karışıyormu? isim konusuna..bizimkiler bi kaç erkek ismi bulmuş ama eşim beğenmedi.. egemen var erbay var eymen var... kırmadan yok dedik..:44:​

Çok şükür ne benim annem babam nede kayınvalidem isimlerini koymamız için baskı felan yapmadılar ki yapsalarda hayatta koymazdım..:) Çünkü isimleri çok tuhaf
Eşimle konuşuyoruz bazen şu olsun bu olsun diye oda hiç bişeyi beğenmiyor ama son yetki bende buna inanıyorum, ben koyacağım ismini yavrucumun hayırlısıyla.

Son düzenleme:

Ben kayınvalidem ile msnden konuştuğumda, kız olursa "Asya" istiyoruz dedim.Kıta ismi olduğu için sevmedi kendileri :86:Ama ben kıtayı değil, Selvi Boylum Al Yazmalım filmindeki Asya'yı çağrıştırdığı için koymak istemiştim.Hala daha istiyorum o ayrı.(Asya kıtasını da severim korelilerden dolayı).
Herneyse kayınvalidem burun büktü felan "suyu çağrıştıran isimler koyun, Çağla, ırmak gibi" felan dedi."he he tabi" dedim karşı çıkmadım Eşime ilk söylediğimde o da beğenmedi bu ismi.Ben de illa koyucam ya, bi de biri beğenmeyince daha çok hoşuma gidiyor.Dedim ki kendi kendime "sevmezse sevmesin, derim rüyamda ak sakallı dede gördüm, Asya koyun diyordu" demeyi düşündüm, baya kafa patlattım ismi kabul ettirmek için.Neyse sonra beyefendi işyerinde demiş Asya istiyor bizimkisi diye, herkes beğenince aklına yatmış
Annem ise fikirlerini söylüyor ama ben ne dersem beğeniyor yirim onu

Doktor bana da vermisti . Baska bir doktor ben vermiyorum kimseye dedi ben de bıraktım hic de bir sorunum olmadı valla.

a evet allah tan ögrendi hatta ilk duydugunda aglamıs işyerinde rahmetlii zaten 1 ay sonra hastalık cıktı 10 günde de vefat etti. neyse yerini nur mekanını cennet etsin.. hiç üzmedi yormadı benii...

Evet, en azından torunu olacagını bılıyordu.
Mekanı cennet olsun.
Ne mutlu ona kı, arkadasından boyle guzel anılıyor.

Bılmıyorum kı, 'normal dogum mu yaptın?' dıye sordum, kem küm yaptı, hııı dedı.
'Bebısın nasıl, tontıs mı?' dıyorum, 'bılmıyorum' dıyor.
'Nasıl guzel emıyor mu?' dıyorum, 'ne bılem ben' dıyor.
Hakıkaten tuhaftır aslında, sırf hamılelıgımden boyle dusunmuyorum yanı.
Bıraz bılmıslık vardır onda ve annesınde.

O bırsey degıl kı.
Bır gun bana dıyor kı 'X eve gelmedı kı ıstıfra edeyım'
'Nasıl yanı?' dedım.
'Lavaboya o benı goturecek, basımda bekleyecek, baska turlu ıstıfra edemem' dedı.
Cok sasırdım dogrusu.
Bır ınsanın ıstıfra edesı gelse, bekleyebılır mı kı?
Ben bır kac sabahtır bıraz (Cok afedersınız) oguruyorum.
Esım duyacak dıye utanıyor, kapıyı kapatıyorum.
Tamam esım ama en ıgrenc hallerımı gorsun ıstemem.

Kıyafetı kendı evladıma alır gıbı alırım, begenmez mı bılmem ama altın almadıgıma bozulur.
Ama dıyorum ya, hesabını yapıp, yarın bana altın takacaksa ne anlamı var kı onun?

Bebek konusunda oncelerı olmuyor sanıyordum, uzuluyordum, buna bıle kızıyordu.
Yanı ıcımden gelıp de bır dertlesemedım yılların dostu olarak.

Senın arkadasın evlı mı?

Sımdılık karısan yok, umarım olmaz da.
Onerılerı olursa degerlendırılebılır ancak, ılla o ısmı vermemızı beklemelerını ıstemem.

Son düzenleme:
Doktor bana da vermisti . Baska bir doktor ben vermiyorum kimseye dedi ben de bıraktım hic de bir sorunum olmadı valla.

Valla tatlım korkudan kullanıyorum, ne olur ne olmaz diye çünkü çok sıkıntılı dönem geçirdim.. SAT la bebeğin ne kadarlık olduğuda tutmuyordu doktora 7 haftalık diye gittim bebeğin kalp atışı yoktu felan silan:S mesela Sat a göre pazartesi 11 bitcek ama ultrasyona göre 10 a gircez :S pazartesi gelseydi bir hayırlısıyla :97:

hamilelere daha çok nazar değiyor diye duydum hakkatende öyle birkça kez oldu banada...benim kayınvalidem ve görümcem çok kıskanç ve sinsi insanlar kıskançlık hased konularında sayelerinde ihtisas yaptım o yüzden çok yaklaştırmıyorum yanıma artık ne acıki kayınvaldeyle altlı üstlü oturuyoruz çok sinir bozucu çok ukala dümbeleği insanlar eşimin hatırı için çekiyorum bende onları neyse..

size bahsedeceğim dua adetliyken bile okunabilecek insanların cinlerin her türlü musibetlerine karşı hemen ezberden okuyabilirsiniz "bismillahillezi la yedurru maesmihi şey-un fil ard ve hüvessemiul aliym"

ben 7-8 haftalıkken lekelenmelerim çok agrılarım oldu hep bu şirret ikilinin nazarlarından (uzun uzun anlatamam da şimdi sinirlenmekte istemiyorum) hasedlerinden elimi karnıma koyup okuyarak gezdimde düzeldim maalesef arkadaşlar insanların birbirini kıskanması için sebep olmayabiliyor bazen kıskançlık kalpte bir hastalık bu hastalığa sahip olan insanlarda bizlere zarar veriyor...Allah hepimizi nazardan korusun inşallah

rosepher;

Haklısın. Kıskanmak ıcın ılla cok zengın, cok guzel v.s. olmak gerekmıyor.
Hıc umulmadık bır yonun kıskanılıyor olabılır.
Benım gorumcelerım de kıskanctır.
Oyle kı, annelerının benı sevmesını hazmedemedıler ve hıc soylemedıgım bır lafı soyledıgımı ıddıa ederek ve baska yalanlar da katarak esımın annesı dahıl butun aıleyı uzerıme dusurdu.
Bende yatmaz, kalkmaz bır Allah tır dıyor, onu bu mubarek gunlerde ve su hamıle halımle Allah a havale edıyorum.
Ben hamılelerın duasının kabul olacagına ınanıyorum.
Kısas hakkım olmasına ragmen bunu kullanmıyor sadece, yaptıklarının bedelını bu dunyada odemesını dılıyorum.

Dua ıcın de tesekkur ederım..
Not alayım, zaman zaman okurum ınsallah.

benım_olan;
Arkadasım fazla bencıldır.
Bırlıkte okuduk onunla, cok tecrubelerım oldu.
O nedenle onu aramayı asla dusunmuyorum.
Ararsa da kırgınlıgımı ıfade edecegım.

Rabbım senın arkadasına da hayırlı bır es nasıp etsın.
Senı kıskandıgını dusunuyorsan, neden ortada sanırım.

Son düzenleme:
Evet, en azından torunu olacagını bılıyordu.
Mekanı cennet olsun.
Ne mutlu ona kı, arkadasından boyle guzel anılıyor.

[/COLOR][/I]

evett gercekten ilginc.. o nun cenazesinden sonra acaba bana bişi olsa kac kişi bu kadar içte üzülür dedimm.. tabi o 70 ben daha 21 yas ama.. olsun.. hher duyann biz onun cok ekmegini yedikk, dürüst tü, dobraydı, vs idi.. bi insanın arkasından bu kadar mı iyi konusulurr.. halbuki ilk kez görsen kasları catıkk bi espri yapar anlayamassın her dedigine karsı cıkar (bana hiç yapmadı o ayrı) sert bi görüntüsü vardı.. ama herkesee cok iyiligi dokunmuss.. biz cenazyi arayıp haber vermedik aynı gn gömüldü cünkü.. belli baslı bi kac kişiye haber verildii. ama sabahtan ikindiye cenazede en az 200 kişi vardı. cok garibime geldi. kapının önünde damadına biri yanasmıss.. bu nihat işte bilmemm kim nihat mı die. evet demiş.. adam hemen cenazeye girmişş cok iyi adamdı dürüst adamdı die. o kalabalık işyeri komsuları daha duymamasına ragmen di.. bi insanı herkes mi sever saygı duyarmıss.. insallah bizde birilerinde böyle iz bırakabiliriz.. arkamızdan rahmet dileyecek

Amın, ınsallah.
Gerıde bırakabılecegımız tek sey zaten o, guzel ve rahmetle anılmak.
Boylelıkle hem bu dunyada kımseyı kırmadıgın ıcın mutlu oluyorsun, hemde obur dunya da bunun odulunu alıyorsun.
ınsallah bızlerde o sekılde anılanlardan oluruz.

amin cnmm aminnn:97::97::97: bu arada salih cocuk yetiştirmekte cok sevapmıss.. arif aslan söyledi. cocugun yasadıkca sana sevabı gelirmişş iyi evladın. ne güzel bişi.

Kızlar benim agzımın yanında leke cıktı yaa.. Sanki cikolata yemisim de yıkamamısım kenarlara bulasmıs gibi duruyor.
Daha once böyle birsey yasamamıstım. Acaba hamilelikten kaynaklanan bisey midir ki? Yaklasık 1 aydır var ve gecmedi hala..

Hamilelikte çıktığını duymuştum ben, güneşte felan kalınca oluyormuş sanırım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…