2012 Şubat Anneleri

bu arada içimden yazmak geldi. taşınacağımı yazmıştım, hepiniz iyi dileklerde bulunmışsunuz. çoook çok teşekkür ederim kızlar size. iyi ki varsınız.

yok tatlım zaten zayıflamadan yaptırmam
kilo verdikten sonra yaptıracağım spor şimdilik zor fırsat yok oğlan durmuyoda inşallah bikaç aya onada başlıcam

yok tatlım zaten zayıflamadan yaptırmam
kilo verdikten sonra yaptıracağım spor şimdilik zor fırsat yok oğlan durmuyoda inşallah bikaç aya onada başlıcam

gerçekten spor şimdi çok zor. zaten dinlenemiyoruz ki gün boyu. bebek uyudumu yemek yap, temizlik yap vs. hiç iş bitmiyor ki. spora vakit olduğunda da zaten yorgunluktan canım spor yapmak istemiyor.

Ben aslında 3 cocuk ıstıyordum, ta kı esımın ıhanetını gorene dek.
Su ankı kararsızlıgımın tek nedenı sadece esım, yoksa ben hala buyuk bır aılem olmasını ısterım.

Yok esım hastalıktan fılan degıl, kıskanclıgından yasaklıyor bence

Hic birimiz eskı hayatımızı yasayamıyoruz kı.
Tabııkı eslerımız bızler kadar etkılenmıyor, hıc bır manada.
Ama na'palım, annelık bunu gerektırıyor demek kı.

Benım esımde goruntuye onem verır, dıllendırmez pek o ayrı.
Ama zaten ben onun demesıne fırsat vermeden bırseylerın gayretı ıcındeyım.

Ben kızımı kuvetıne koyuyorum, ama agzına su gelmemesıne ozen gosterıyorum.
Evet elını agzına goturuyor, bu kadar ınce dusunmuyorum.
Galıba ben bıraz rahatım, ınsallah kızım ıcın dogru olanı yapıyorumdur.

oğlum suyu çok seviyo diye bebek havuzu alacaktım ama doktor tavsiye etmedi sonra düşündüm mantıklı benimki işemeden ne kadar süre durur ne kadar oynar
artı az durdurup çıkartsam dahada durmak isteyecek ağlayacak hiç alıştırmadım bende

kizlar hepinize merhaba insallah hersey yolundadir. Uzun zamandir giremiyodum. Kizlar bebeklerinizi yurutece koymaya basladinizmi?R

ölümden hep korkardım da bebeğimi kucağıma aldıktan snra daha bi korkar oldum.yani bana bişi olsa o napar?ayy allahım hepimizi çozuklarımızxa bağışlasın.o arkadaşa da hayırlısıyla cocuğunu doğurup kucağına almayı nasip eysin inşallah.sağlıklı uzun yılları olsun bebeğiyle birlikte.amin...

arkadaşlar bir seferde bebeğinize kaç cc mama veriyosunuz
birde hangi mamayı kullanıyosunuz
günde kaç kere mama veriyosunuz ek gıda kaç kere veriyosunuz aşarı yukarı ne kadar veriyosunuz
emzirenler günde kaç kere emziriyo

2. çocğuğu düşünmeyen arkadaşlar,sebepleriniz neler tam olarak bilmiyorum.yani sanarım elefra ihaneter uğramış yanlış hatırlamıyorsam.
eşlerimize hepimiz kızıyoruz.ben de çok kızarım,kırılırım vs ama yine de çocuk isteğimin önüne geçemez o kırgnlıklar.önceden olsa hadi sana gülegüle diyebileceğim şeyler oldu mesela doğumdan sonra ama inanın 2 gün sıktım canmımı.bebeğim var benim ya,kim napmış ne demiş umrumda mı.mesela bana dedi ki eşim:biz istanbulda öğretmeniz.eşim memleketine tayın isteyıp gitmeyi çok istiyo bense o kadar istemıyorum.benim memleketıme çok uzak cünkü.tayın istemiyosan babanın evine gidersin dedi.bunu söyledi ewet.gittim mi??hayır tabi ki!o gitsin anasının evine haa sonradan kızgnlıkla sölediğini söledi,kırıldım mı evet,hala da kırgınım ama diyorum ya ne derse desin,oğlum var benim artık.yaşama sebebim o...
ben tedaviyle kucağıma aldım oğlumu.çok zordu iğneler ialçlar fitiller falan.mikro enjeksiyonla oldu 2.denemede çok şükür.haa dondurulmuş embriyom olsa hazırda bikaç ay sonra gider tekrar denerim.çünkü doğal yolla olma ihtimali o kadar düşük ki.gerçi tüp bebekle bebek sahibi olunduktan sonra doğal yolla da bebeği olabiliyomuş insanın.beyin rahatladgı için artık stres olmadığı için hamile kalınabılırmiş.tedavi sürecinde iğneler için falan hastaneye gittiğimde hep ama sen daha çok gençsin derlerdi.insanlar gencecik insanların bebeği olmadığından habersiz sanırım.gittiğimiz klınıkte bizim gibi bi sürü genç çift vardı.yaa konuyu coooook uzattım.diyeceğim şu ki keşke olsa da 2. 3. 4. çoocuğumu doğursam. gerçi 1 sene denicez olmazsa tekrar başlamayı düşünüyorum tedaviye.hamileliğin tadına vardıktan sonra,evladın kokusunu içine çektıkten sonra insan vazgecemıyo ki hep olsun hep olsun istiyo :))

benimde bir arkadaşım 5 seneye yakın tedavi gördü çok şeker bi oğlu var 2 yaşına bastı, şimdi tekrar hamile

ben kesinlikle çocuğumu tek bırakmak istemem, ben tek büyüdüm evladım tek büyümesin çok zor bi durum

bizde aldık ama henüz tam oturtmadıpımdan daha kullanmadık.benimkide her banyo yaptırdığımda mutlaka işer.:))

gerçekten spor şimdi çok zor. zaten dinlenemiyoruz ki gün boyu. bebek uyudumu yemek yap, temizlik yap vs. hiç iş bitmiyor ki. spora vakit olduğunda da zaten yorgunluktan canım spor yapmak istemiyor.

oğlum uyuyunca koştur koştur ev işi yada yemek yapıyorum vs..hiç işim yoksada biraz dinleniyim bari deyip oturup buraya takılıyorum.spora zaman yok(

aynen ya sustur susturabilirsen:))

2.çcuğu düşünmemek bence çocuğa haksızlıktır.anne baba öldüğünde onu hayatta tek bırakmaktır bence.benim fikrim.allah nasip ederse bi kardeşi olsun çok isterim ben.

elefera eşinde benim eşimin kafasından diyebilirim:))

bende şöyle düşündüm:bebekler sonuçta ,tertemizler ama şu çişleri yokmu havuza işerler ve o çişten mikrop kaparlar allah korusun.
siz tek tek yıkayın onları.
normalde ben havuzlara girmeyi hiç tercih etmen.her hastalık ordan bulaşır.ne kadar temiz olsada güvenemem.çocuk havuzlarınada bebeğimi asla sokmam.denize girer bizimle.

kizlar hepinize merhaba insallah hersey yolundadir. Uzun zamandir giremiyodum. Kizlar bebeklerinizi yurutece koymaya basladinizmi?R

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…