2012 Şubat Anneleri

yok bebişim daha kimse koymadı
nerelerdeydin bakiyim

Canim ya valla artk zamani gelsede koysak artk basindan ayrilamaz durumdayim. Yurutecte en azindan pesimde gezdiririm. Buyudukce ben daha cok zorlaniyorum her gun 2den4e kadar aglama krizi yasiyoruz ne yapsam susduramiyorum. bi kezde bizim yataktan Yere dustu 4 saat hast gozetim altinda tuttular. Cok sukur bisey olmadi. Hugocum ozledim aohbetlerinizi goktug uyuyunca bi tele bakiyom bi yapilick islere hadi isleri bitir baska yapick adammi var diyorum. Bu aralar diken ustundetiz esimin focaya tayini cikti lojman cekilislerrini bekliyorz ins cikrsa agust. Sonu tasinicz. Buraya giramedigim zamanlardada esim kiralik yada satilik ev ariyodu bi yandan goktugla ugrasip bi heycanla ev olayini bekliyodym.allah hepimuze herseyin hayirlisini nasip etsin

ağlama krizimi yaşıyosunuz neden peki

Kiz hem adasimsin hemde ayn benim kafamdansin bencede kardessiz olmaz benim dogumumda ablam kosturdu ben yerdeyatarken gitti ic camasirima kadar aldi dogum cantamayardim etti herseyi ona danisir sorarim onun uc cocugu var.kardesim gelir temizligimi yapar arada yardim eder bebegi alip gezeriz esimden sonra bisi dicek olsam abimi ararm yardima ihtiyacim oldugunda.kardessiz bir evlatdusunemiyorum tabi Rabbim nasip ederse hani bilerek istemeynlere diyorum beise yazik edersiniz ilerde size sorar muhakkak ve siz bu dunyadan gittiginizde bi basna kalir dusunsenize ne ana var na baba ne kardes ay cok zor

Simdi sohbet ederken bi yandanda yatarak oglusumu emziriyodum kolu altimda kalmis:26:Sutyenin izi bile cikmiss ayy insallah bisey olmaz hic farketmedim ya

ağlama krizimi yaşıyosunuz neden peki

Bilmiyorumki canim ya iki haftadir boyleyiz. Diyorum uykusu var ondan yapiyo uyutmaya calistik a daha cok agliyo sekilden sekile giriyorum besik ayak yatiyorum emziriyorum yok susmuyo ne yapsam olmuyo(( oluyom yorgunluktan iki saatte pilimi bitiriyo sipam. Haftaya cuma ankaraya kayinvalidemlere gidicez 10 gun klicaz ins o zaman dinlenirim dort gozle bekliyorum valla

neden acaba
koliği hatırlattı bana
amaaaaaan ağlama krizi demeyin bana tüylerim tiken tiken oliii

allah 2. yi de 3. yü de nasip etsin o zaman sana...

acıkcası ben maddi açıdan istemiyorum, cok dar şartlarda degiliz ama ileride 6 7 yaslarındayken düzelme olursa yaparım.. bir de ben okulu bitirdim calısmaya baslamadan bebek sahibi oldum,kimsem de yok bebegimi eşime bile bırakamıyorum 2 saatligine biberon falan almıyor,yani cok zor.. zor ama şikayet degil bu yazdıgım benim bunyem 2.yi kaldırmaz.. ama 5 6 sene sonra sabit bir işim kiradan da kurtulursak eve yardımcı cagıracak kadar halimiz olursa yaparım.. benim hamilelegim cok zordu carpıntıalr kusmalar berbattı... yani kızım da okula giderken onunla daha iyi ilgilenmem icin biri sart,ailesi yakın olanlar sanslı ama ne benim ne eşimin ailesi yakınımızda..

bakmaktan degil ama hamilelikten cekiniyorum

selam anneler
birkaç gündür yazamıyordum eskileri de çok okuyamadım umarım bebişler ve sizler iyisinizdir...
sonunda beklediğim tatile geldim.annemlerin yazlıktayım kocam 15inde gelecek ama şimdilik güzel geçiyor.biraz önce denizden geldik bizim kızı suya sokalım dedik.şapkasını taktım güneş kremini sürdüm beziyle gittik denize..önce kıyıdan ayaklarını kumlara değdirdim sesi çıkmadı sonra ayaklarını hafif ıslattı su ..başladı ağlamaya ...ben de ayak sokmalı simit ,bikini falan almayı düşünüyordum.çok erkenmiş onu gördüm.siz siz olun denizi arkanıza alıp ilk su denemenizi yapın.benim tecrübesizliğime denk geldi sudan korktu sanırım.yarın yine deniyeceğiz bakalım neler olacak:)

ikinci hamileliği de tedaviyle mi oldu yoksa doğal yollardan mı??bana umut olur belki...

valla benım bebegım mamayla beslenıyo.yani emzırıyorum sonra mama verıyorum ama sutum gelmıyo ben sadece bebeğimi memede tutayım dıye dayıyorum gogsumu agzına:)) o yuzden 180 cc falan yıyo.ama seftalı verdıysem ve hala mızmızlanıyosa 90 cc yapıyorum mamasını.bazen yoğurt yedryrum mama vermyrum.yanı doyup doymadgnı bellı edıyo bizmki.sütüm olsaydı cok super olacaktı ama doğumdan snra talhszlıkler peşimi bırakmadı dr sütü kesti (( hala ağlayıp zırlıyorum bu yuzden,psıkolojık destek almayı bıle dusundum.ama dıyorum kı bebeğim sağlıklı olsn da inek sütüyle bile beslense razıyım...

senin bebeğin yani doğmuş olan çok şanslı o zaman:))içindekıyse daha şanslı:) ikisi de birbirinden şanslı işte maşallah...biz 5 kardesız en buyuk benim.5 kız kardeş:)) hepsini de gözümden çok sewerim.hayat onlarsız ne zor olurdu...allah isteyen herkese hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versın inş.o zaman sana betül hemşire diyeyim ben bundan sonra

kızlar bilgisayardan oyun havası ,özellikle mezdeke ,yerli yabancı hareketli ne varsa yüksek ses açtım ,bi güzel göbek attım ama öyle normal oyun gibide değil,spor yapar gibi aklıma ne gelirse her hareketi yaptım,tam 1 saat!ohh kurtlarımı döktüm ,iyi geldi valla!hergün yaaparım artık.

elefera senin şu yağ karışımın sürüp yapsam baya bi incelirim gibi geliyor.ama düzenli hergün yaapabilirsem tabi!
tavsiye ederim iyi geldi!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…