- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.561
kizlar hepinize merhaba insallah hersey yolundadir. Uzun zamandir giremiyodum. Kizlar bebeklerinizi yurutece koymaya basladinizmi?R
yok bebişim daha kimse koymadı
nerelerdeydin bakiyim
kizlar hepinize merhaba insallah hersey yolundadir. Uzun zamandir giremiyodum. Kizlar bebeklerinizi yurutece koymaya basladinizmi?R
koymuyoruz kısss
yoksam sen yürüteçe koymaya başladınmı
Canim ya valla artk zamani gelsede koysak artk basindan ayrilamaz durumdayim. Yurutecte en azindan pesimde gezdiririm. Buyudukce ben daha cok zorlaniyorum her gun 2den4e kadar aglama krizi yasiyoruz ne yapsam susduramiyorum. bi kezde bizim yataktan Yere dustu 4 saat hast gozetim altinda tuttular. Cok sukur bisey olmadi. Hugocum ozledim aohbetlerinizi goktug uyuyunca bi tele bakiyom bi yapilick islere hadi isleri bitir baska yapick adammi var diyorum. Bu aralar diken ustundetiz esimin focaya tayini cikti lojman cekilislerrini bekliyorz ins cikrsa agust. Sonu tasinicz. Buraya giramedigim zamanlardada esim kiralik yada satilik ev ariyodu bi yandan goktugla ugrasip bi heycanla ev olayini bekliyodym.allah hepimuze herseyin hayirlisini nasip etsin
2. çocğuğu düşünmeyen arkadaşlar,sebepleriniz neler tam olarak bilmiyorum.yani sanarım elefra ihaneter uğramış yanlış hatırlamıyorsam.
eşlerimize hepimiz kızıyoruz.ben de çok kızarım,kırılırım vs ama yine de çocuk isteğimin önüne geçemez o kırgnlıklar.önceden olsa hadi sana gülegüle diyebileceğim şeyler oldu mesela doğumdan sonra ama inanın 2 gün sıktım canmımı.bebeğim var benim ya,kim napmış ne demiş umrumda mı.mesela bana dedi ki eşim:biz istanbulda öğretmeniz.eşim memleketine tayın isteyıp gitmeyi çok istiyo bense o kadar istemıyorum.benim memleketıme çok uzak cünkü.tayın istemiyosan babanın evine gidersin dedi.bunu söyledi ewet.gittim mi??hayır tabi ki!o gitsin anasının evinehaa sonradan kızgnlıkla sölediğini söledi,kırıldım mı evet,hala da kırgınım ama diyorum ya ne derse desin,oğlum var benim artık.yaşama sebebim o...
ben tedaviyle kucağıma aldım oğlumu.çok zordu iğneler ialçlar fitiller falan.mikro enjeksiyonla oldu 2.denemede çok şükür.haa dondurulmuş embriyom olsa hazırda bikaç ay sonra gider tekrar denerim.çünkü doğal yolla olma ihtimali o kadar düşük ki.gerçi tüp bebekle bebek sahibi olunduktan sonra doğal yolla da bebeği olabiliyomuş insanın.beyin rahatladgı için artık stres olmadığı için hamile kalınabılırmiş.tedavi sürecinde iğneler için falan hastaneye gittiğimde hep ama sen daha çok gençsin derlerdi.insanlar gencecik insanların bebeği olmadığından habersiz sanırım.gittiğimiz klınıkte bizim gibi bi sürü genç çift vardı.yaa konuyu coooook uzattım.diyeceğim şu ki keşke olsa da 2. 3. 4. çoocuğumu doğursam. gerçi 1 sene denicez olmazsa tekrar başlamayı düşünüyorum tedaviye.hamileliğin tadına vardıktan sonra,evladın kokusunu içine çektıkten sonra insan vazgecemıyo ki hep olsun hep olsun istiyo :))
Yurutec icin erken baya kimileri yurumeyi geciktiriyo hickullanmayin direk yurusun diyo ama bilmiyorum bi tane begendim alicam ben.
ağlama krizimi yaşıyosunuz neden peki
Bilmiyorumki canim ya iki haftadir boyleyiz. Diyorum uykusu var ondan yapiyo uyutmaya calistik a daha cok agliyo sekilden sekile giriyorum besik ayak yatiyorum emziriyorum yok susmuyo ne yapsam olmuyo(( oluyom yorgunluktan iki saatte pilimi bitiriyo sipam. Haftaya cuma ankaraya kayinvalidemlere gidicez 10 gun klicaz ins o zaman dinlenirim dort gozle bekliyorum valla
2. çocğuğu düşünmeyen arkadaşlar,sebepleriniz neler tam olarak bilmiyorum.yani sanarım elefra ihaneter uğramış yanlış hatırlamıyorsam.
eşlerimize hepimiz kızıyoruz.ben de çok kızarım,kırılırım vs ama yine de çocuk isteğimin önüne geçemez o kırgnlıklar.önceden olsa hadi sana gülegüle diyebileceğim şeyler oldu mesela doğumdan sonra ama inanın 2 gün sıktım canmımı.bebeğim var benim ya,kim napmış ne demiş umrumda mı.mesela bana dedi ki eşim:biz istanbulda öğretmeniz.eşim memleketine tayın isteyıp gitmeyi çok istiyo bense o kadar istemıyorum.benim memleketıme çok uzak cünkü.tayın istemiyosan babanın evine gidersin dedi.bunu söyledi ewet.gittim mi??hayır tabi ki!o gitsin anasının evinehaa sonradan kızgnlıkla sölediğini söledi,kırıldım mı evet,hala da kırgınım ama diyorum ya ne derse desin,oğlum var benim artık.yaşama sebebim o...
ben tedaviyle kucağıma aldım oğlumu.çok zordu iğneler ialçlar fitiller falan.mikro enjeksiyonla oldu 2.denemede çok şükür.haa dondurulmuş embriyom olsa hazırda bikaç ay sonra gider tekrar denerim.çünkü doğal yolla olma ihtimali o kadar düşük ki.gerçi tüp bebekle bebek sahibi olunduktan sonra doğal yolla da bebeği olabiliyomuş insanın.beyin rahatladgı için artık stres olmadığı için hamile kalınabılırmiş.tedavi sürecinde iğneler için falan hastaneye gittiğimde hep ama sen daha çok gençsin derlerdi.insanlar gencecik insanların bebeği olmadığından habersiz sanırım.gittiğimiz klınıkte bizim gibi bi sürü genç çift vardı.yaa konuyu coooook uzattım.diyeceğim şu ki keşke olsa da 2. 3. 4. çoocuğumu doğursam. gerçi 1 sene denicez olmazsa tekrar başlamayı düşünüyorum tedaviye.hamileliğin tadına vardıktan sonra,evladın kokusunu içine çektıkten sonra insan vazgecemıyo ki hep olsun hep olsun istiyo :))
benimde bir arkadaşım 5 seneye yakın tedavi gördü çok şeker bi oğlu var 2 yaşına bastı, şimdi tekrar hamile
ben kesinlikle çocuğumu tek bırakmak istemem, ben tek büyüdüm evladım tek büyümesin çok zor bi durum
arkadaşlar bir seferde bebeğinize kaç cc mama veriyosunuz
birde hangi mamayı kullanıyosunuz
günde kaç kere mama veriyosunuz ek gıda kaç kere veriyosunuz aşarı yukarı ne kadar veriyosunuz
emzirenler günde kaç kere emziriyo
Kiz hem adasimsin hemde ayn benim kafamdansin bencede kardessiz olmaz benim dogumumda ablam kosturdu ben yerdeyatarken gitti ic camasirima kadar aldi dogum cantamayardim etti herseyi ona danisir sorarim onun uc cocugu var.kardesim gelir temizligimi yapar arada yardim eder bebegi alip gezeriz esimden sonra bisi dicek olsam abimi ararm yardima ihtiyacim oldugunda.kardessiz bir evlatdusunemiyorum tabi Rabbim nasip ederse hani bilerek istemeynlere diyorum beise yazik edersiniz ilerde size sorar muhakkak ve siz bu dunyadan gittiginizde bi basna kalir dusunsenize ne ana var na baba ne kardes ay cok zor
Simdi sohbet ederken bi yandanda yatarak oglusumu emziriyodum kolu altimda kalmis:26:Sutyenin izi bile cikmiss ayy insallah bisey olmaz hic farketmedim ya
ikinci hamileliği de tedaviyle mi oldu yoksa doğal yollardan mı??bana umut olur belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?