2012 Şubat Anneleri

Sagol canim memnun oldum:))Rabbim sanada istedigin zaman nasip eder insallah bi kere hamile kalinca ikincisi genelde zaten olur hic kafana takma bi bakmissin hamilesin

Sagol canim memnun oldum:))Rabbim sanada istedigin zaman nasip eder insallah bi kere hamile kalinca ikincisi genelde zaten olur hic kafana takma bi bakmissin hamilesin

ay cok sasırdım, sende şubat annesiydin degil mi ? şimdi 2013 ocak annesi de mi olacaksın? saglıkla gelsin 2. bebegin de... cok cesursun vallahi bravo,hem hamilelik hem kucuk bebek nasıl gidiyor ? emzirmekte olmuyor diye biliyorum hamıleyken... ayy vallahi cok şaşırdımm maşallahhh sana

Dunyam80 de hamile yanliz deilim:)))cok sukur Rabbim yardim ediyo kizimla ilgileniyorum bulantim pek yok ileri aylarda agirlasinca nasil olurbilmiyorum ins kolay gider hersey goz acip kapayincaya kadar buyuturum:)zaten emzirmiyordum ya emmemisti yumurtlamamda hemen donmus demekki kismet

arkadaşım günaydın, dün tam sana mesaj yazacaktım ki işim çıktı yazamadım. ameliyat konusunu çok iyi düşün derim, bende duydum ağır bir ameliyat olduğunu. yazdığın herşeyde sana sonuna kadar hak veriyorum. evladın için canını bile verirsin düşünmeden ama kendine de zaman ayıracaksın, senin ruh sağlığın herşeyden önemli, sen iyi olmazsan çevrene en çokta bebeğine faydalı olamazsın. ben mesela kilolarımdan çok şikayetçiyim, eşim için değil kendimi kötü hissediyorum(74 kiloyum) ve erkekler ... kesinlikle onları hayatının merkezine oturtmayacaksın. senin aşkından eriyip biten adam bir gün gelir yüzüne bakmayabilir. dediğin gibi kendini asla bırakmayacaksın. inan ilerde kendini salmış , ruh sağlığı yerinde olmayan annlere saygı da duymuyor çocuklar. çocuğunla daha sağlıklı bir iletişim bağın olsun istiyorsan önce kendini sevmekle kendine bakmakla başlayacaksın

Allah verir kolayını.. anammm sunlara bak kapış kapışş.. peki isteyerek mi yaptınız hatalı kursun mu ? :)))

Kiz diyom ya hadi calismalara baslayin hep beraber ocak anneleri olalim:)))hicayrilmamis oluruzz

yok tatlım ben almayayım. Allahım bu hayırlı günün, kandilin hatrına tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere nasip etsin. Benim yardım edenim olsa hiç düşünmem hemen yaparım ikinciyi. 40 gün kendi kendine bakmış, hastanede ilk gecesini refakatçisiz daha kucağına bebek almamış eşiyle yapayalnız geçirmiş bir anne olarak ben henüz 2. bebeğe hazır değilim.

slm kızlar ailemin yanına ank.geldim geçen hafta erkek kardeşim elini sanayide çarka kaptırmış 3 parmağı kesildi ve ameliyat oldu bize söylememişler yoldayız die hamd olsun daha beteri de olabilirmiş dua edin kızlar geldim geleli çok üzüldüm kardeşimin moralide bozuktu daha yeni yeni düzeliyor,bugün de kaynanamlara geçtim net bulmuşken yazıyım dedim yeni hamişleri tebrik ediyorum sizleri de öpt

bilmezmiyim ufacık çocuk annesine şişko patates diyo düşün artık
üstelik böyle durumda babalarını haklı görüyorlar bizzat şahit oldum eşimin arkadaşının hanımıyla tanıştık bu yaz ve kız diyo anne kilo ver babam mutlu olsun diyo
üstelik devamlı ay kilo alırım yememe lazım deyip duruyo

slm kızlar öncelikle hayılı kandiller..
uzun zamandır giremiyordum geçmişide okuyamadım
aşı dan sonra oglumun huysuzlukları baya devam etti sonra annaannem vefat etti memlekete gittim geldim derken bayadır yoktum.
sizler iyisinizdir inş.
hepimize huzurlu ve hayırlı günler diliyorum.

Ay cok gecmis olsun canim Rabbim beterinden korusun sen uzulme bebegine sutveriyosun.

ooo hamilemizde varmış arkadaşım hayırlı olsun inş sorunsuz bi hamilelik geçirip saglkla kucagına alırsın..
göz açıp kapayıncaya büyüyo ve zamanda çabuk geçiyo ama ben tek oldugum için hiç cesaret edemiyorum seni tebrık ederim

valla bu erkekler ne kadar çok şey istiyolar kadınlardan anlamak mümkün değil.Hem çalışacaksın,işinde iyi olup eve maddi gelirin olacak,hem gece dahil her daim çocukların için sonsuz sabırla hazır ve nazır olacaksın,kocan yanına yaklaştımı tam havanda,keyfinyerinde olacaksın,haftanın bilmem kaç günü misafir ağırlayıp,gerek yemeklerinle,gerek hanımlığınla,gerek temizliğinle herkese parmak ısırtacaksın,tabiii daha 5 ay bile olmasada doğum yapalı beren saat gibi falan da vucudun olacak..ohaaa diyorum afedersiniz artık.

yaneden bu böyle arkadaşlar ya..Biz eşimiz bi gün işten geç gelse,çok çalışsa hemen çocukları sustururuz,önüne yemeğini getiririz ,hadi canımsen dinlen deriz.Ama kadınlara böylemi oluyo.Her nekadar benim eşim hafta sonları çocuklara sabah bakar,kahvaltıyı hazırlar beni uyandırsa da bende beklentileri o kadarfazla ki..
Benim kide şimdi lipozakşın yaptırdiyo.İnanırmısınız internetten öncesi sonrası fotolarını falan bulmuş gösteriyor.
Benim sezeryan olmama rağmen göbeğim çok yok ta popom kocaman.
diet yapıyorum bi haftadır,1.700 gr gitti,göbeğim indi.yogaya başlıycam bu gün,eşim popon süzülmüş dedi dün.bende göreceksin sağlıklı kiloma ineceğimdedim.Bana yokyok bu iş dietle olmaz ,ameliyat diyo ya .Öyle sinirlenim ki.Aslında incindim.Demek istiyo ki senin iradenle olmaz,dış müdahale gerekli.Durumun vahim demek istiyo.
o görür gününü.ben başladım arkadaşlar,kendim için daha sağlıklı olmaya,spora, yağlardan kurtulmaya.
sizleden de varsa birbirimize destek olalım bu yolda.hadi kızlar,ancak biz birbirimize destek oluruz

aynen canım sana katılıyorum rabbim isteyen herkese versin senin yaşadıklarınınn aynını yaşadım bende yanımda kimse yoktu yardım edenim olsa bende hiç düşünmem 2. yapardım ama cesaret edemiyorum

canım çok geçmiş olsun.

Herkese hayırlı kandiller

kartanem : başın sağolsun

komagene : çok geçmiş olsun canım

selam kızlar işteyim
kafam o kadar karışık ki her an tekrar ücretsiz izne ayrılabilirim kenara sıkıştırdılar iyice kendimi ezdirmiycem bu sefer bunlar yüzünden erkekn doğurmuştum zaten

iştee tamda anlatmaya çalıştığım buydu
benimki altıncı aydan önce diyet yapma çocuğun sütü azalmasın diyo ama sonrasında eski halime dönmemi istiyo
bugün dedi estetik paranı vericem ama önce zayıfla sonra memoş iki yaşına gelince ikinciyi yaparız sonrada istediğin yerini bayan doktor olmak şartıyla yaptır dediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…